Siirry pääsisältöön

Myynnissä superkiva harrastetamma!


Myynnissä tamma Art of Justiny
i. Yesco (PRE) - e. Twins Forever (swb)
synt 2007 - sk ~165
Helppo B - 100 cm

Hp 3500€
hyvä koti hintaa tärkeämpi!

Aivan älyttömän kaunis ja ihana Justiina tamma olisi nyt myynnissä johonkin tosi kivaan harrastekotiin. Ei aktiiviestekäyttöön, koulupuolella paljon annettavaa, hienot liikkeet. Myydään harrastehevoseksi. Pehmeät kivat elastiset liikkeet, liikkuu omalla moottorilla ja mielellään, lenkille lähdetään hyvällä sykkeellä. Luonteeltaan hellyyttävä, kiltti ja rohkea. Maastoon voi lähteä yksin tai porukassa, pimeäkään ei tammaa hetkauta.

Kuvattu vuoden alussa Hyvinkäällä. Löydöksiä otj, ei vaikuttanut kevyessä käytössä, muttei myydä enää aktiiviseen kisakotiin. Kaikki eläinlääkärin lausunnot nähtävissä ja kuvat tallessa! Raspattu ja rokotettu asianmukaisesti, klippaus sujuu ongelmitta. Kengittäessä hieman jännittävää tyyppiä.

Tarhannut laumassa, ollut laitumella ongelmitta. Kuljettaessa ei ongelmia, matkustaa hyvin ja on paljon kuljetettu. Menty ilman satulaa, menee mielellään veteen jne. Oikea unelma harrastehevonen! Etsii mukavaa kotia missä pääsee oman ihmisen kanssa harrastelemaan kentällä kuin maastossakin. Myynnissä erittäin haikein mielin hyvään kotiin, mikä on hintaa tärkeämpi.

Tästä nyt jollekin oikeasti kuvankaunis ja ihana tamma harrastepuksutteluun! Vaikka äiti-tytär ratsuksi tai tätikuljettimeksi, aivan uskomattoman kiva tamma.
kuvattu lokakuu 2014

Yhteydenotot omistajalle
puh 044-0906998 / Kristiina
Lisää kuvia ja videoita mahdollista saada sähköpostitse!

Lisäksi etsitään tervettä, mukavaa hevosta este-/kenttäratsastukseen. Kapasiteettia kansalliselle tasolle, ei tarvitse olla täysin valmis. Tarjota voi samaan sähköpostiosoitteeseen.

Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Herätetään blogi henkiin ARVONNALLA!

Niin paljon on tapahtunut etten tiedä mistä aloittaisin. Viimeisen postauksen jälkeen olen vaihtanut työpaikkaa ja muuttanut kokonaan toiseen osavaltioon. Lisäksi aikani täällä on pidentynyt enkä osaa sanoa koska palaan takaisin Suomeen. Paljon, siis todella paljon on ehtinyt tapahtumaan!
Haluni kirjoittaa blogiin on valtava, mutta en tiedä mistä aloittaisin. Siksi päätin että nyt on teidän aika kysy minulta mikä mieltä askarruttaa, kertoa minulle mitä haluatte jatkossa blogista lukea ja ylipäätään haluan tietää onko täällä vielä kukaan mukana vaikka hiljaiselo onkin ollut luvattoman pitkä!
Kaiken tämän pohjustuksen jälkeen on siis aika julistaa blogin uudelleen syntymistä ARVONNALLA! Arvontaan saavat osallistua aivan kaikki, mutta muistathan täyttää jokaisen alla luettelemani kohdan:
- nimesi / nimimerkkisi - toimiva sähköposti osoitteesi - mieltä askarruttava kysymys, mielipide, toive tai mitä tahansa mitä haluat sanoa.
Ja paras osuushan on kertoa palkinnosta! Palkintona tällä kert…

Big Heron lellimistä

Mutta ei hätää, ei BH ole ainoa jota lellin, kyllä minä tasapuolisesti koitan kaikkia helliä lelliä pilalle! Mutta nyt kun Big Hero sai uusia kamppeita, pakkohan ne on teille tulla heti esittelemään! 
Mutta ennen varusteiden esittelyä, palataan hieman todellisuuteen. Kaikki passit voivat suhteellisen hyvin, toisilla menee hieman paremmin kuin toisilla. Roadie kävi eilen uudestaan Qualifierseissa, sillä oli laukannut ensimmäisessä startissa. Ja oli ollut kuulemma tosi hieno, voittanut lähtönsä helposti ajassa 1.56,3! Nyt toivotaan ettei laukkaa seuraavassa lähdössä ensi viikolla niin pääsee aloittamaan kauden.. Big Heron piti mennä perjantaina raveihin, mutta ei päässyt tällä kertaa mukaan. Otetaan sen kanssa kotona kilpakärryhiitti ja ensi viikolla uusi yritys. 
Mutta nyt! Koska Big Heron kilpaura on aivan nurkan takana, omistaja pyysi minua tilaamaan sille uuden riimun + narun, silatyynyn ja otsapannan. Ja totta kai tilasin! Sain ne sitten tänään käsiini kun ne oli tullut Yonkersin …

Kuuleeko Suomi - Suomi kuulee!

Vihdoista viimein paivistysta Suomen asioista. Itseasiassa niita on vaan niin paljon etten oikein tieda mista aloittaisin. Ehka kaikista jarkevinta olisi aloittaa siita, etta suomen kuulumisia paasee seuraamaan hieman aktiivisemmin ottamalla instagramista haltuun kayttajat @teianmatkassa (Teian ja Pyryn kuulumisia), @suvivilhelmiina (Suvin ja Miinan kuulumisia) seka heidan yhteinen kayttaja tili @teiajasuvisahlaa. Silla paastaan jo hyvin alkuun! Ja postauksen kuvat olen saanut kyseisilta tytoilta (tai muuten kuvaaja on erikseen mainittu).

Alun perin minun idea oli paivitella tasaisin valiajoin miten suomessa menee, mutta kun koneeni hajosi ja sen jalkeen ostin uuden vasta hiljattain.. Kaikki vaan jai! Vuodessa on kylla ehtinyt tapahtumaan vaikka mita ja jotenkin tahan yhteen postaukseen on niin hankala pukea kaikkia naita tapahtumia yhdeksi nipuksi. Niinpa teen vaan todella lyhyen tiivistelman vahan kaikista hepoista.
Ihan aluksi on kuitenkin pakko sanoa etta aivan huikeaa millainen …