15. helmikuuta 2015

Myynnissä superkiva harrastetamma!


Myynnissä tamma Art of Justiny
i. Yesco (PRE) - e. Twins Forever (swb)
synt 2007 - sk ~165
Helppo B - 100 cm

Hp 3500€
hyvä koti hintaa tärkeämpi!

Aivan älyttömän kaunis ja ihana Justiina tamma olisi nyt myynnissä johonkin tosi kivaan harrastekotiin. Ei aktiiviestekäyttöön, koulupuolella paljon annettavaa, hienot liikkeet. Myydään harrastehevoseksi. Pehmeät kivat elastiset liikkeet, liikkuu omalla moottorilla ja mielellään, lenkille lähdetään hyvällä sykkeellä. Luonteeltaan hellyyttävä, kiltti ja rohkea. Maastoon voi lähteä yksin tai porukassa, pimeäkään ei tammaa hetkauta.

Kuvattu vuoden alussa Hyvinkäällä. Löydöksiä otj, ei vaikuttanut kevyessä käytössä, muttei myydä enää aktiiviseen kisakotiin. Kaikki eläinlääkärin lausunnot nähtävissä ja kuvat tallessa! Raspattu ja rokotettu asianmukaisesti, klippaus sujuu ongelmitta. Kengittäessä hieman jännittävää tyyppiä.

Tarhannut laumassa, ollut laitumella ongelmitta. Kuljettaessa ei ongelmia, matkustaa hyvin ja on paljon kuljetettu. Menty ilman satulaa, menee mielellään veteen jne. Oikea unelma harrastehevonen! Etsii mukavaa kotia missä pääsee oman ihmisen kanssa harrastelemaan kentällä kuin maastossakin. Myynnissä erittäin haikein mielin hyvään kotiin, mikä on hintaa tärkeämpi.

Tästä nyt jollekin oikeasti kuvankaunis ja ihana tamma harrastepuksutteluun! Vaikka äiti-tytär ratsuksi tai tätikuljettimeksi, aivan uskomattoman kiva tamma.
kuvattu lokakuu 2014

Yhteydenotot omistajalle
puh 044-0906998 / Kristiina
Lisää kuvia ja videoita mahdollista saada sähköpostitse!

Lisäksi etsitään tervettä, mukavaa hevosta este-/kenttäratsastukseen. Kapasiteettia kansalliselle tasolle, ei tarvitse olla täysin valmis. Tarjota voi samaan sähköpostiosoitteeseen.

4 kommenttia:

  1. Tuttu poniini (pieni maailma), ratsastin tätä, kun se oli neljä :)

    VastaaPoista
  2. Onko vielä myynnissä ja paljonko olisi hintapyyntö? :)

    VastaaPoista