Siirry pääsisältöön

Peltoponeilua



Tuossa muutama päivä sitten päästiin tuohon omalle pellolle ratsastamaan. Menin kaikki hevoset, alun perin piti mennä kaikilla ilman satulaa, mutta lopulta laitoin Alli neidille satulan, koska se on hieman ottanut kierroksia päästessään pieneenkin hankeen. Hitsi pitäisi taas kysellä isompia peltoja lainaan, pitää laittaa äiti asialle!

Mitää ihmeellisiä en tehnyt, Allilla paljon siirtymisiä ja laukkaa. Pyryn kanssa keskityin harjoitusraviin ja siirtymisiin askellajin sisällä. Laukata en sillä kovain uskaltanut, koska ilman satulaa se tuntui kaatuvan kokoajan sisäjalan päälle ja pelkäsin kokoajan että se kaatuu kyljelleen. Hah. Eipä se kaatunut ja kovaakin olisi halunnut mennä.

Molla on vienyt nyt pikkuratsastajiaan ihan kympillä joten olisi varmaan pitänyt se kunnolla läpiratsastaa. Sekin homma meni hieman pipariksi kun vauhtia oli niin hitosti, että aluksi yritin vain hieman väsyttää tammaa. Äiti huuteli vain kentän reunalta että Mymmeli menee niin hyvin, vaikka tosissaan se juoksi kuin vermon raveissa.. Huoh. 

Lauantaina lähdetään Apasionaataan ja sunnuntaina Pilvi tuleekin kuvailemaan hieman lisää kuvia pellolta. Joten palataan sitten paremmin kuulumisiin loppuviikosta, hyvää loppuviikkoa kaikille lukijoille!

ps. mä tein sen taas, värjäsin takasin omaan väriini, eli punaseen. *rakastunut*

Kommentit

 1. Kivat kuvat ^^ Olisi kiva joskus nähdä videota kun oikein baanatat pellolla :D Upeat hiukset!! Miten sait niistä noin punaiset? :O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, meillä on niin pieni pelto ettei siellä pysty baanailemaan turvallisesti :( Jos saadaan iso pelto lainaan niin sitten voisi laittaa videota!

   Oih, mä niin rakastan näitä hiuksia! Mullahan oli jo tosi vaaleet hiukset useiden blondauksien takia niin blondattiin lisää ja sit punanen päälle! Mun luottokampaaja Jenna on tehny näitä mulle usein, nyt oli vaan pari vuotta taas välissä, heh :D

   Poista
 2. Mistä nuo Allin suojat on mahdettu ostaa? :) Ja ihanat hiukset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitti :)

   Nuo on Horzen suojat, ostettu agrimarketista joskus vuosi sitten alennuksella :)

   Poista
 3. Hei! Yritin etsiä ja etsiä mutta en löytänyt sähköpostiasi, joten ässä kysymykseni.

  http://www.gneisa.fi/msm-jauhe-p-1150.html?manufacturers_id=6

  Tätäkö MSM:ää syötät/olet syöttänyt?? Onko toiminut ja paljonko toimitus maksaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sähköposti löytyy tuolta oikealta sivupalkista insta, fb ja youtube nappuloiden alta :)

   Juu, syötetään Makanan MSM, sekä hevoset että äiti syö sitä. Mielestäni on ollut ihan toimivaa. Tilataan suoraan Makanalta, 5x1kg säkit + toimitus on noin 70 euroa. Tulee kuukauden sisällä, noin parissa viikossa :)

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Herätetään blogi henkiin ARVONNALLA!

Niin paljon on tapahtunut etten tiedä mistä aloittaisin. Viimeisen postauksen jälkeen olen vaihtanut työpaikkaa ja muuttanut kokonaan toiseen osavaltioon. Lisäksi aikani täällä on pidentynyt enkä osaa sanoa koska palaan takaisin Suomeen. Paljon, siis todella paljon on ehtinyt tapahtumaan!
Haluni kirjoittaa blogiin on valtava, mutta en tiedä mistä aloittaisin. Siksi päätin että nyt on teidän aika kysy minulta mikä mieltä askarruttaa, kertoa minulle mitä haluatte jatkossa blogista lukea ja ylipäätään haluan tietää onko täällä vielä kukaan mukana vaikka hiljaiselo onkin ollut luvattoman pitkä!
Kaiken tämän pohjustuksen jälkeen on siis aika julistaa blogin uudelleen syntymistä ARVONNALLA! Arvontaan saavat osallistua aivan kaikki, mutta muistathan täyttää jokaisen alla luettelemani kohdan:
- nimesi / nimimerkkisi - toimiva sähköposti osoitteesi - mieltä askarruttava kysymys, mielipide, toive tai mitä tahansa mitä haluat sanoa.
Ja paras osuushan on kertoa palkinnosta! Palkintona tällä kert…

Big Heron lellimistä

Mutta ei hätää, ei BH ole ainoa jota lellin, kyllä minä tasapuolisesti koitan kaikkia helliä lelliä pilalle! Mutta nyt kun Big Hero sai uusia kamppeita, pakkohan ne on teille tulla heti esittelemään! 
Mutta ennen varusteiden esittelyä, palataan hieman todellisuuteen. Kaikki passit voivat suhteellisen hyvin, toisilla menee hieman paremmin kuin toisilla. Roadie kävi eilen uudestaan Qualifierseissa, sillä oli laukannut ensimmäisessä startissa. Ja oli ollut kuulemma tosi hieno, voittanut lähtönsä helposti ajassa 1.56,3! Nyt toivotaan ettei laukkaa seuraavassa lähdössä ensi viikolla niin pääsee aloittamaan kauden.. Big Heron piti mennä perjantaina raveihin, mutta ei päässyt tällä kertaa mukaan. Otetaan sen kanssa kotona kilpakärryhiitti ja ensi viikolla uusi yritys. 
Mutta nyt! Koska Big Heron kilpaura on aivan nurkan takana, omistaja pyysi minua tilaamaan sille uuden riimun + narun, silatyynyn ja otsapannan. Ja totta kai tilasin! Sain ne sitten tänään käsiini kun ne oli tullut Yonkersin …

Kuuleeko Suomi - Suomi kuulee!

Vihdoista viimein paivistysta Suomen asioista. Itseasiassa niita on vaan niin paljon etten oikein tieda mista aloittaisin. Ehka kaikista jarkevinta olisi aloittaa siita, etta suomen kuulumisia paasee seuraamaan hieman aktiivisemmin ottamalla instagramista haltuun kayttajat @teianmatkassa (Teian ja Pyryn kuulumisia), @suvivilhelmiina (Suvin ja Miinan kuulumisia) seka heidan yhteinen kayttaja tili @teiajasuvisahlaa. Silla paastaan jo hyvin alkuun! Ja postauksen kuvat olen saanut kyseisilta tytoilta (tai muuten kuvaaja on erikseen mainittu).

Alun perin minun idea oli paivitella tasaisin valiajoin miten suomessa menee, mutta kun koneeni hajosi ja sen jalkeen ostin uuden vasta hiljattain.. Kaikki vaan jai! Vuodessa on kylla ehtinyt tapahtumaan vaikka mita ja jotenkin tahan yhteen postaukseen on niin hankala pukea kaikkia naita tapahtumia yhdeksi nipuksi. Niinpa teen vaan todella lyhyen tiivistelman vahan kaikista hepoista.
Ihan aluksi on kuitenkin pakko sanoa etta aivan huikeaa millainen …