5. helmikuuta 2015

PeltoponeiluaTuossa muutama päivä sitten päästiin tuohon omalle pellolle ratsastamaan. Menin kaikki hevoset, alun perin piti mennä kaikilla ilman satulaa, mutta lopulta laitoin Alli neidille satulan, koska se on hieman ottanut kierroksia päästessään pieneenkin hankeen. Hitsi pitäisi taas kysellä isompia peltoja lainaan, pitää laittaa äiti asialle!

Mitää ihmeellisiä en tehnyt, Allilla paljon siirtymisiä ja laukkaa. Pyryn kanssa keskityin harjoitusraviin ja siirtymisiin askellajin sisällä. Laukata en sillä kovain uskaltanut, koska ilman satulaa se tuntui kaatuvan kokoajan sisäjalan päälle ja pelkäsin kokoajan että se kaatuu kyljelleen. Hah. Eipä se kaatunut ja kovaakin olisi halunnut mennä.

Molla on vienyt nyt pikkuratsastajiaan ihan kympillä joten olisi varmaan pitänyt se kunnolla läpiratsastaa. Sekin homma meni hieman pipariksi kun vauhtia oli niin hitosti, että aluksi yritin vain hieman väsyttää tammaa. Äiti huuteli vain kentän reunalta että Mymmeli menee niin hyvin, vaikka tosissaan se juoksi kuin vermon raveissa.. Huoh. 

Lauantaina lähdetään Apasionaataan ja sunnuntaina Pilvi tuleekin kuvailemaan hieman lisää kuvia pellolta. Joten palataan sitten paremmin kuulumisiin loppuviikosta, hyvää loppuviikkoa kaikille lukijoille!

ps. mä tein sen taas, värjäsin takasin omaan väriini, eli punaseen. *rakastunut*

6 kommenttia:

 1. Kivat kuvat ^^ Olisi kiva joskus nähdä videota kun oikein baanatat pellolla :D Upeat hiukset!! Miten sait niistä noin punaiset? :O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, meillä on niin pieni pelto ettei siellä pysty baanailemaan turvallisesti :( Jos saadaan iso pelto lainaan niin sitten voisi laittaa videota!

   Oih, mä niin rakastan näitä hiuksia! Mullahan oli jo tosi vaaleet hiukset useiden blondauksien takia niin blondattiin lisää ja sit punanen päälle! Mun luottokampaaja Jenna on tehny näitä mulle usein, nyt oli vaan pari vuotta taas välissä, heh :D

   Poista
 2. Mistä nuo Allin suojat on mahdettu ostaa? :) Ja ihanat hiukset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitti :)

   Nuo on Horzen suojat, ostettu agrimarketista joskus vuosi sitten alennuksella :)

   Poista
 3. Hei! Yritin etsiä ja etsiä mutta en löytänyt sähköpostiasi, joten ässä kysymykseni.

  http://www.gneisa.fi/msm-jauhe-p-1150.html?manufacturers_id=6

  Tätäkö MSM:ää syötät/olet syöttänyt?? Onko toiminut ja paljonko toimitus maksaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sähköposti löytyy tuolta oikealta sivupalkista insta, fb ja youtube nappuloiden alta :)

   Juu, syötetään Makanan MSM, sekä hevoset että äiti syö sitä. Mielestäni on ollut ihan toimivaa. Tilataan suoraan Makanalta, 5x1kg säkit + toimitus on noin 70 euroa. Tulee kuukauden sisällä, noin parissa viikossa :)

   Poista