Siirry pääsisältöön

Pitkästä aikaa valmennuksessa!

Alunperin piti mennä neiti Lehmällä, mutta koska potilaana kun tällä hetkellä tuo pieni eläin on, otin valmennukseen totta kai luottoratsu-Pyryn! Suuntahan oli Koskelle Merjan Tallille ja Kari Nevalan valmennukseen.


Poikkeuksellisesti liitinkin jo videon ennen tekstiä. Se nyt jo ihan sen takia, että siinä näkyy oikeastaan koko tunti taas, tai siis kaikki mitä hypättiin. Olen viimeksi hypännyt valmennuksessa reilu kuukausi sitten ja se todellakin näkyi. En löytänyt aluksi rytmiä, paikkaa eikä hevonen ollut ihan jalalla. Loppua kohden alkoi kuitenkin olemaan taas pienen pieni käry siitä miten siellä hevosen selässä mennään ja ollaan. Lopussa jopa meille vaikea ja pitkä okseri - okseri välikin onnistui superhienosti.

Nyt toivotaan että hepat pysyy tämän Allin sairasloman jälkeen kunnossa niin päästään aloittamaan kisakausi. Kisakalenteria on hieman tutkailtu ja siitä pitäisikin tehdä ihan oma postaus. Kausi olisi kuitenkin tarkoitus avata muutaman viikon päästä Somerolla Kisamatkalla Springcupin yhteydessä olevissa kisoissa. Saa nähdä kuinka suunnitelmat onnistuvat, tällä hetkellä näyttää ihan hyvältä, mutta nyt olen tottunut pitämään pienen varauksen, joten peukut pystyyn!


Kommentit

 1. Tosi paljon oon nyt valmennusvideoilla nähnyt juuri tuota harjoitusta millä aloititte. Vaikuttaa kivan haastavalta tehtävältä :) Hyvältä näytti teidän valmennus!

  Toivotaan että Alli paranee pian, se on niin upea! Odotan innolla mitä teistä vielä tuleekaan :) Meinaatko startata sillä tänä kesänä Niinisalossa mikäli terveys sen sallii?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos ja kun se tuosta nytten tokenee niin kyllä sillä olisi tarkoitus myös Niinisaloon tulla :) Jos siis alkukauden kisat menee putkeen niin eiköhän keskikesän Niksula meitä kutsu ;)

   Poista
 2. Hienolta se teidän meneminen näyttää! :) Toivotaan, että Allin jalka alkaa parantumaan ja pääsette kisailemaan ym...! :))
  http://suomenhevostamma.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Herätetään blogi henkiin ARVONNALLA!

Niin paljon on tapahtunut etten tiedä mistä aloittaisin. Viimeisen postauksen jälkeen olen vaihtanut työpaikkaa ja muuttanut kokonaan toiseen osavaltioon. Lisäksi aikani täällä on pidentynyt enkä osaa sanoa koska palaan takaisin Suomeen. Paljon, siis todella paljon on ehtinyt tapahtumaan!
Haluni kirjoittaa blogiin on valtava, mutta en tiedä mistä aloittaisin. Siksi päätin että nyt on teidän aika kysy minulta mikä mieltä askarruttaa, kertoa minulle mitä haluatte jatkossa blogista lukea ja ylipäätään haluan tietää onko täällä vielä kukaan mukana vaikka hiljaiselo onkin ollut luvattoman pitkä!
Kaiken tämän pohjustuksen jälkeen on siis aika julistaa blogin uudelleen syntymistä ARVONNALLA! Arvontaan saavat osallistua aivan kaikki, mutta muistathan täyttää jokaisen alla luettelemani kohdan:
- nimesi / nimimerkkisi - toimiva sähköposti osoitteesi - mieltä askarruttava kysymys, mielipide, toive tai mitä tahansa mitä haluat sanoa.
Ja paras osuushan on kertoa palkinnosta! Palkintona tällä kert…

Big Heron lellimistä

Mutta ei hätää, ei BH ole ainoa jota lellin, kyllä minä tasapuolisesti koitan kaikkia helliä lelliä pilalle! Mutta nyt kun Big Hero sai uusia kamppeita, pakkohan ne on teille tulla heti esittelemään! 
Mutta ennen varusteiden esittelyä, palataan hieman todellisuuteen. Kaikki passit voivat suhteellisen hyvin, toisilla menee hieman paremmin kuin toisilla. Roadie kävi eilen uudestaan Qualifierseissa, sillä oli laukannut ensimmäisessä startissa. Ja oli ollut kuulemma tosi hieno, voittanut lähtönsä helposti ajassa 1.56,3! Nyt toivotaan ettei laukkaa seuraavassa lähdössä ensi viikolla niin pääsee aloittamaan kauden.. Big Heron piti mennä perjantaina raveihin, mutta ei päässyt tällä kertaa mukaan. Otetaan sen kanssa kotona kilpakärryhiitti ja ensi viikolla uusi yritys. 
Mutta nyt! Koska Big Heron kilpaura on aivan nurkan takana, omistaja pyysi minua tilaamaan sille uuden riimun + narun, silatyynyn ja otsapannan. Ja totta kai tilasin! Sain ne sitten tänään käsiini kun ne oli tullut Yonkersin …

Kuuleeko Suomi - Suomi kuulee!

Vihdoista viimein paivistysta Suomen asioista. Itseasiassa niita on vaan niin paljon etten oikein tieda mista aloittaisin. Ehka kaikista jarkevinta olisi aloittaa siita, etta suomen kuulumisia paasee seuraamaan hieman aktiivisemmin ottamalla instagramista haltuun kayttajat @teianmatkassa (Teian ja Pyryn kuulumisia), @suvivilhelmiina (Suvin ja Miinan kuulumisia) seka heidan yhteinen kayttaja tili @teiajasuvisahlaa. Silla paastaan jo hyvin alkuun! Ja postauksen kuvat olen saanut kyseisilta tytoilta (tai muuten kuvaaja on erikseen mainittu).

Alun perin minun idea oli paivitella tasaisin valiajoin miten suomessa menee, mutta kun koneeni hajosi ja sen jalkeen ostin uuden vasta hiljattain.. Kaikki vaan jai! Vuodessa on kylla ehtinyt tapahtumaan vaikka mita ja jotenkin tahan yhteen postaukseen on niin hankala pukea kaikkia naita tapahtumia yhdeksi nipuksi. Niinpa teen vaan todella lyhyen tiivistelman vahan kaikista hepoista.
Ihan aluksi on kuitenkin pakko sanoa etta aivan huikeaa millainen …