24. helmikuuta 2015

Pitkästä aikaa valmennuksessa!

Alunperin piti mennä neiti Lehmällä, mutta koska potilaana kun tällä hetkellä tuo pieni eläin on, otin valmennukseen totta kai luottoratsu-Pyryn! Suuntahan oli Koskelle Merjan Tallille ja Kari Nevalan valmennukseen.


Poikkeuksellisesti liitinkin jo videon ennen tekstiä. Se nyt jo ihan sen takia, että siinä näkyy oikeastaan koko tunti taas, tai siis kaikki mitä hypättiin. Olen viimeksi hypännyt valmennuksessa reilu kuukausi sitten ja se todellakin näkyi. En löytänyt aluksi rytmiä, paikkaa eikä hevonen ollut ihan jalalla. Loppua kohden alkoi kuitenkin olemaan taas pienen pieni käry siitä miten siellä hevosen selässä mennään ja ollaan. Lopussa jopa meille vaikea ja pitkä okseri - okseri välikin onnistui superhienosti.

Nyt toivotaan että hepat pysyy tämän Allin sairasloman jälkeen kunnossa niin päästään aloittamaan kisakausi. Kisakalenteria on hieman tutkailtu ja siitä pitäisikin tehdä ihan oma postaus. Kausi olisi kuitenkin tarkoitus avata muutaman viikon päästä Somerolla Kisamatkalla Springcupin yhteydessä olevissa kisoissa. Saa nähdä kuinka suunnitelmat onnistuvat, tällä hetkellä näyttää ihan hyvältä, mutta nyt olen tottunut pitämään pienen varauksen, joten peukut pystyyn!


4 kommenttia:

 1. Tosi paljon oon nyt valmennusvideoilla nähnyt juuri tuota harjoitusta millä aloititte. Vaikuttaa kivan haastavalta tehtävältä :) Hyvältä näytti teidän valmennus!

  Toivotaan että Alli paranee pian, se on niin upea! Odotan innolla mitä teistä vielä tuleekaan :) Meinaatko startata sillä tänä kesänä Niinisalossa mikäli terveys sen sallii?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos ja kun se tuosta nytten tokenee niin kyllä sillä olisi tarkoitus myös Niinisaloon tulla :) Jos siis alkukauden kisat menee putkeen niin eiköhän keskikesän Niksula meitä kutsu ;)

   Poista
 2. Hienolta se teidän meneminen näyttää! :) Toivotaan, että Allin jalka alkaa parantumaan ja pääsette kisailemaan ym...! :))
  http://suomenhevostamma.blogspot.fi/

  VastaaPoista