Siirry pääsisältöön

Mutakasvohoito

Aika moni varmasti tietää kenttäratsastuksen esteistä haudan? 
Kuinka valmentaja aina neuvoo ettei hautaan saa katsoa?
Kaikki varmaan tietää mitä keväällä tapahtuu kun sataa ja lumet sulaa ja sinne kerääntyy vettä?


Minä ainakin tiedän.

Kommentit

 1. Hah, hauska kuva! :D

  VastaaPoista
 2. No sulla ei vaikuta ainakaan olevan tylsä elämä... :DD (Kai sulla oli kypärässä kamera niin saadaan mekin nähdä tuon iki-ihanan haudan koostumus? :D)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arvaa! Se oli autossa koska mun piti ottaa hyvää videoo meitin kiipeilytreenistä, MUTTA ajattelin että siitä tuli tylsä ja jätin sen autoon :D Ei olis pitäny... :D

   Poista
  2. No voihan... :D

   Poista
 3. Onhan allin hyppytreeneistä videoa? onhan? Tai ainakin oletan allin olevan asialla kun tuollaisen mutakylvyn sait :D Jos on, niin todella toivoisin hänestäkin videopätkiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itseasiassa oltiin vain kiipeilemässä ja piti yksi hauta (aivan siis yli astuttava) ylittää kiipeileen päästäksemme ja tamma oli asiasta hieman eri mieltä kuin minä :D Ei siis valitettavasti vielä ainakaan kuukauteen ole tulossa hyppy videoita tammasta, pahoittelut! :(

   Poista
 4. Haha voi eikä! Just oltiin vklp Niinisalossa treenissä ja kaikille aina ennen hautaa; se katse ylös :D myöskin alashypyissä..

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Herätetään blogi henkiin ARVONNALLA!

Niin paljon on tapahtunut etten tiedä mistä aloittaisin. Viimeisen postauksen jälkeen olen vaihtanut työpaikkaa ja muuttanut kokonaan toiseen osavaltioon. Lisäksi aikani täällä on pidentynyt enkä osaa sanoa koska palaan takaisin Suomeen. Paljon, siis todella paljon on ehtinyt tapahtumaan!
Haluni kirjoittaa blogiin on valtava, mutta en tiedä mistä aloittaisin. Siksi päätin että nyt on teidän aika kysy minulta mikä mieltä askarruttaa, kertoa minulle mitä haluatte jatkossa blogista lukea ja ylipäätään haluan tietää onko täällä vielä kukaan mukana vaikka hiljaiselo onkin ollut luvattoman pitkä!
Kaiken tämän pohjustuksen jälkeen on siis aika julistaa blogin uudelleen syntymistä ARVONNALLA! Arvontaan saavat osallistua aivan kaikki, mutta muistathan täyttää jokaisen alla luettelemani kohdan:
- nimesi / nimimerkkisi - toimiva sähköposti osoitteesi - mieltä askarruttava kysymys, mielipide, toive tai mitä tahansa mitä haluat sanoa.
Ja paras osuushan on kertoa palkinnosta! Palkintona tällä kert…

Big Heron lellimistä

Mutta ei hätää, ei BH ole ainoa jota lellin, kyllä minä tasapuolisesti koitan kaikkia helliä lelliä pilalle! Mutta nyt kun Big Hero sai uusia kamppeita, pakkohan ne on teille tulla heti esittelemään! 
Mutta ennen varusteiden esittelyä, palataan hieman todellisuuteen. Kaikki passit voivat suhteellisen hyvin, toisilla menee hieman paremmin kuin toisilla. Roadie kävi eilen uudestaan Qualifierseissa, sillä oli laukannut ensimmäisessä startissa. Ja oli ollut kuulemma tosi hieno, voittanut lähtönsä helposti ajassa 1.56,3! Nyt toivotaan ettei laukkaa seuraavassa lähdössä ensi viikolla niin pääsee aloittamaan kauden.. Big Heron piti mennä perjantaina raveihin, mutta ei päässyt tällä kertaa mukaan. Otetaan sen kanssa kotona kilpakärryhiitti ja ensi viikolla uusi yritys. 
Mutta nyt! Koska Big Heron kilpaura on aivan nurkan takana, omistaja pyysi minua tilaamaan sille uuden riimun + narun, silatyynyn ja otsapannan. Ja totta kai tilasin! Sain ne sitten tänään käsiini kun ne oli tullut Yonkersin …

Kuuleeko Suomi - Suomi kuulee!

Vihdoista viimein paivistysta Suomen asioista. Itseasiassa niita on vaan niin paljon etten oikein tieda mista aloittaisin. Ehka kaikista jarkevinta olisi aloittaa siita, etta suomen kuulumisia paasee seuraamaan hieman aktiivisemmin ottamalla instagramista haltuun kayttajat @teianmatkassa (Teian ja Pyryn kuulumisia), @suvivilhelmiina (Suvin ja Miinan kuulumisia) seka heidan yhteinen kayttaja tili @teiajasuvisahlaa. Silla paastaan jo hyvin alkuun! Ja postauksen kuvat olen saanut kyseisilta tytoilta (tai muuten kuvaaja on erikseen mainittu).

Alun perin minun idea oli paivitella tasaisin valiajoin miten suomessa menee, mutta kun koneeni hajosi ja sen jalkeen ostin uuden vasta hiljattain.. Kaikki vaan jai! Vuodessa on kylla ehtinyt tapahtumaan vaikka mita ja jotenkin tahan yhteen postaukseen on niin hankala pukea kaikkia naita tapahtumia yhdeksi nipuksi. Niinpa teen vaan todella lyhyen tiivistelman vahan kaikista hepoista.
Ihan aluksi on kuitenkin pakko sanoa etta aivan huikeaa millainen …