Siirry pääsisältöön

Herkku, Herkumpi, Herkuin


Mitä tulee kun yhdistetään Kuninkuusravit ja äiti ja sen veli (+ siihen vielä puolisot)?
sh-o Häyrilän Herkules 
alis Herkku

Tervetuloa Kisamatkalla-tiimiin Herkku-mies!

Kommentit

 1. Tämäpä tuli yllätyksenä! Komean pojan ovat valinneet. Olis kiva kuulla näistä teidän uusista tulokkaista lisää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo, pitää koittaa ehtiä kirjoittamaan näistä enempi! Itseasiassa kyllä tuli minullekin tämä hevosen osto hieman puskista :D

   Poista
 2. Te tämän siis ostitte! Ei ollut 1500€ paha hinta, itse mietiskelin kauan aikaa että kehtaanko tarjota vaiko enkö, en sitten tarjonnut :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, joo tai isäpuoli ja äidin veli ostivat :D

   Poista
 3. Ai että Senni, onpa söpö tapaus :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. pakko myöntää et on se aika söps, sais vaan kastaa vielä! (tosin onhan se vasta kaks, heh :D)

   Poista
 4. onpa se söpö! toivottasvasti tästä kuullaan vielä lisää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koitan päästä tasaisin väliajoin kertomaan! :)

   Poista
 5. onko pyry sun oma ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. eikös pyry ole sinulla ylläpidossa? Eihän se silloin varsinaisesti omasi ole, vaan ylläpitohevonen.

   Poista
  2. Äläs huijjaa, eikös tämä ole aika kaikkien tietävissä oleva juttu ettei pyry oo sun oma vaan johannan? Hippoksessakan sun nimeä ei lue :c

   Poista
  3. Onk sitäkään? Ja mikä on kun pitää huijjata kun kysyttiin asiallisesti niin "joojoo oma on" meni blogiisi vähän luotto kun varmaa kusetat kaikessa muussaki ):

   Poista
  4. Jos noin alkaa epäilyttämään, soita vaikka sille toiselle puolikkaalle joka on edelleen Johanna. Vastasin aivan asiallisesti kysymykseen. Kyllä se on.

   Poista
 6. https://www.youtube.com/watch?v=15A-Kc9BlHo teetkö säki noin miten noi yhet tekee, että läpsii raipal :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkei kannata ruveta arvostelemaan, jos ei tiedä. Tuolla videolla tasan yksi, oli sellainen joka läpsi raipalla (tämäkin suhteellista). Muut käyttivät sen kolme kertaa mikä on maximi. Lisäksi, mitä tekisit itse tuossa tilanteessa kun hevonen kieltää kisoissa? Lässyttelisit ja silittelisit? Joillekkin tämä toimii, jotkut tarvitsevat muistutuksen raipasta, että nyt mennään. Mitään hirveetä pahoinpitelyä tässä ei näkynyt, niinkuin ensin oletin! Ihan normaalia ratsastusta. Hevosta voidaan rohkaista ennen estettä raipalla tai jos hevonen kieltää, voi näpäyttää pari kertaa. :)

   Poista
  2. Tuo oli mun mielestä kamalaa :/ (eri ano), koska noi just läpsi melkein koko ajan...

   Poista
  3. Olen joskus noita videoita katsonut, välillä siellä näkee aika paljon turhaakin ja melko rajua raipan käyttöä, mutta en kyseisiä ratsukoita ja toimien takana olevia tarkoituksia tiedä niin en puutu siihen. Mutta ei, minulla ei ole ollut tarvetta käyttää raippaa kuin harvoin :)

   Poista
 7. Meinaatteko ravuria, kun on kuitenkin ravisukuinen? Kovasti vaan jouduttu opiskelemaan alaa jos tuollaisen ekaksi ravuriksi ostitte.....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toki Herkku ensin kokeilee onneaan raviradalla, mutta jos se ei siihen kykene, kyllä se ratsuksikin kelpaa :) "Tuollaisesta" en tiedä, muttei onneksi ole ensimmäinen ravuri meillä. (ensimmäinen blogissa esiintyvä ravuri kylläkin)

   Poista
 8. Ohoh, miksikäs meinaatte heppasta (edelliseen anoon viitaten, koska ravisukuinen) :) on se kyl komea varsa/nuori hevonen, onnea!! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Ravuriksi hänet ostettiin, eli kai tästä seuraava ravikuningas leivotaan ;)

   Poista
 9. Mitä pahaa on ostaa ravisukuinen hevonen? Tekee sillä sitten mitä tahansa? Ja kuinka moni "tädin ratsusuokki" on oikeasti ravisukuinen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin kaksi ravisukuista tammaa ratsuina ja toimivat siinä täydellisesti :) Suurimmalla osalla suokeista kuitenkin on ravisuku, vaikkei ravureita olisikaan.

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Herätetään blogi henkiin ARVONNALLA!

Niin paljon on tapahtunut etten tiedä mistä aloittaisin. Viimeisen postauksen jälkeen olen vaihtanut työpaikkaa ja muuttanut kokonaan toiseen osavaltioon. Lisäksi aikani täällä on pidentynyt enkä osaa sanoa koska palaan takaisin Suomeen. Paljon, siis todella paljon on ehtinyt tapahtumaan!
Haluni kirjoittaa blogiin on valtava, mutta en tiedä mistä aloittaisin. Siksi päätin että nyt on teidän aika kysy minulta mikä mieltä askarruttaa, kertoa minulle mitä haluatte jatkossa blogista lukea ja ylipäätään haluan tietää onko täällä vielä kukaan mukana vaikka hiljaiselo onkin ollut luvattoman pitkä!
Kaiken tämän pohjustuksen jälkeen on siis aika julistaa blogin uudelleen syntymistä ARVONNALLA! Arvontaan saavat osallistua aivan kaikki, mutta muistathan täyttää jokaisen alla luettelemani kohdan:
- nimesi / nimimerkkisi - toimiva sähköposti osoitteesi - mieltä askarruttava kysymys, mielipide, toive tai mitä tahansa mitä haluat sanoa.
Ja paras osuushan on kertoa palkinnosta! Palkintona tällä kert…

Big Heron lellimistä

Mutta ei hätää, ei BH ole ainoa jota lellin, kyllä minä tasapuolisesti koitan kaikkia helliä lelliä pilalle! Mutta nyt kun Big Hero sai uusia kamppeita, pakkohan ne on teille tulla heti esittelemään! 
Mutta ennen varusteiden esittelyä, palataan hieman todellisuuteen. Kaikki passit voivat suhteellisen hyvin, toisilla menee hieman paremmin kuin toisilla. Roadie kävi eilen uudestaan Qualifierseissa, sillä oli laukannut ensimmäisessä startissa. Ja oli ollut kuulemma tosi hieno, voittanut lähtönsä helposti ajassa 1.56,3! Nyt toivotaan ettei laukkaa seuraavassa lähdössä ensi viikolla niin pääsee aloittamaan kauden.. Big Heron piti mennä perjantaina raveihin, mutta ei päässyt tällä kertaa mukaan. Otetaan sen kanssa kotona kilpakärryhiitti ja ensi viikolla uusi yritys. 
Mutta nyt! Koska Big Heron kilpaura on aivan nurkan takana, omistaja pyysi minua tilaamaan sille uuden riimun + narun, silatyynyn ja otsapannan. Ja totta kai tilasin! Sain ne sitten tänään käsiini kun ne oli tullut Yonkersin …

Kuuleeko Suomi - Suomi kuulee!

Vihdoista viimein paivistysta Suomen asioista. Itseasiassa niita on vaan niin paljon etten oikein tieda mista aloittaisin. Ehka kaikista jarkevinta olisi aloittaa siita, etta suomen kuulumisia paasee seuraamaan hieman aktiivisemmin ottamalla instagramista haltuun kayttajat @teianmatkassa (Teian ja Pyryn kuulumisia), @suvivilhelmiina (Suvin ja Miinan kuulumisia) seka heidan yhteinen kayttaja tili @teiajasuvisahlaa. Silla paastaan jo hyvin alkuun! Ja postauksen kuvat olen saanut kyseisilta tytoilta (tai muuten kuvaaja on erikseen mainittu).

Alun perin minun idea oli paivitella tasaisin valiajoin miten suomessa menee, mutta kun koneeni hajosi ja sen jalkeen ostin uuden vasta hiljattain.. Kaikki vaan jai! Vuodessa on kylla ehtinyt tapahtumaan vaikka mita ja jotenkin tahan yhteen postaukseen on niin hankala pukea kaikkia naita tapahtumia yhdeksi nipuksi. Niinpa teen vaan todella lyhyen tiivistelman vahan kaikista hepoista.
Ihan aluksi on kuitenkin pakko sanoa etta aivan huikeaa millainen …