Siirry pääsisältöön

Kiitollinen

Tänään taas en vaan voinut olla hymyilemättä. Lueskelin viime keväällä postaamaani postausta, missä kerroin miten ulkopuoliseksi itseni tunsin. Hassua miten viime vuonna tunsin itseni niin ulkopuoliseksi ja kun taas tänä vuonna tuntuu että olen paljon enemmän mukana vähän kaikessa. En tiedä onko oma asenteeni muuttunut vai onko vain piiri missä pyörin muuttunut. 


Itseasiassa uskon että se on ripaus molempia. Päätin viime kesänä, etten halua enää olla riippuvainen muista. Jos haluan tehdä jotain ja joku ei halua sitä tehdä minun kanssani, voin tehdä jotain muuta tai tehdä sen yksin. Olen myös jotenkin paljon avonaisemmin mielin heittäytynyt tekemään jotain. Kuten alotin noin kuukausi sitten tankotanssin! En voi olla tyytyväisempi tähän, sillä se on sen verran erilaista toimintaa, että siellä väkisinkin tapaa aivan uusia ihmisiä. Eihän se mikään maailman helpoin laji ole mutta olen tykästynyt siihen niin kovasti että en melkein koskaan malta odottaa seuraavaa kertaa. 

Työn puolesta ehkä tuo oma "asenteen" muutos on myös auttanut, sillä tuntuu että olen tällä hetkellä se "oma itseni" ja minun ei tarvitse olla mitään muuta vaan riitän juuri tälläisenä. Viime vuoden loppu ja alkuvuosi oli minulle ehkä henkisesti raskaampia, joten tuntui että minun olisi pitänyt olla jotain muuta kun mitä todellisuudessa olin. Semmonen kuluttaa ihmistä aivan uskomattoman paljon!


Ja työ puolestaan.. Olen sanonut tämän sata kertaa jo kahden postauksen aikana, mutta en voi olla yhtään kiitollisempi siitä millainen paikka minulla juuri nyt on. Jos haluan jotain oppia raviurheilusta täällä, nyt on minun tilaisuuteni. Vaikka pomoni osaakin sanoa asiat joskus hieman kärkkäästi, yritän aina olla ottamatta ne henkilökohtaisesti - pikemminkin haluan oppia! Lisäksi en voi uskoa miten paljon minuun luotetaan juuri tällä hetkellä. Yleensä kestää kuitenkin jonkinaikaa että luotetaan siihen että teet asiat juuri oikein. Enhän minä nyt vielä ihan ensimmäisiä kertoja ulos meneviä varsoja vielä aja, mutta esimerkiksi pomo luottaa minuun sen verran, että jos meillä on esimerkiksi hieman vaikeampia varsoja ajettavana, olen yksi niistä ensimmäisistä joita hän kysyy. Meinaan siis sitä että jos palloilen jossain ja hän näkee minut ensimmäisenä hänen ei tarvitse pyytää minua hakemaan jotain "kokeneempaa", vaan minä olen se joka saa ajaa sen. Hän tykkää myös yleensä ajaa minun kanssa, eli jos hän tarvitsee apua jonkun varsan kanssa hän pyytää minua. Ja minusta se tuntuu hirmuisen hyvältä. 

Joka aamu kun menen hölkkäämään varsoja, en vaan voi olla hymyilemättä. Tällä hetkellä se tuntuu vaan niin älyttömän hyvältä ja toivottavasti se fiilis ei ainakaan ihan hetkeen katoa.. Olen monta kertaa sanonut että niin kauan aijon täällä olla kun viihdyn. Vielä ei ole ollut sellaista hetkeä että olisin oikeasti halunnut täältä vielä kotiin tulla, vaikka kyllä tiedän sen päivän tulevan. Tällä hetkellä nautin aivan jokaisesta hetkestä mitä minulle on tarjolla.


Nautikaa siitä mitä teette! Ihanaa Viikonloppua!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Uuden alku

 Kovasti koitin tätä blogia päivittää, mutta viimeisen kolmen vuoden aikana elämäni on muuttunut niin totaalisesti, ettei blogi ole oikein enää sama. Mielestäni on kunnioitettava nyt blogia, se oli loistokas vuosina 2012-2015. Tätä blogia on ollut aina hirmuisen ihana päivittää ja ehkä vielä jonain päivänä kun palaan takaisin satulaan voidaan tämäkin kääntää uudeksi nousuksi. Mutta sitä odotellessa haluan kiittää kaikkia blogin lukijoita kuluneista vuosista ja lukuisista kommenteista ja tuesta. Ilman teitä tämä polku ei olisi ollut puoliksikaan näin mahtava! On siis aika sulkea Kisamatkalla ja kääntää uusi lehti. Bloggaaminen on vieläkin lähellä sydäntäni, mutta mielestäni tämä blogi ei ole koskaan ollut täydellinen sille elämälle mikä minulla on tällä hetkellä menossa. Joten oli aika uuden blogin. Toivotan kaikki innokkaat mukaan myös raviurheilun maailmaan jos se vaan yhtään kiinnostaa. Kiitos vielä kerran kaikille näistä vuosista, toivottavasti nähdään vielä uudessa blogissa! Harnes

Esittelyssa taman hetkiset passit

Ajattelin nyt seuraavaksi esitella teille minun taman hetkiset passini. Nama tulevat hyvin todennakoisesti viela ainakin hieman muuttumaan, silla varsojen kanssa kun ollaan tekemisissa, toiset vaihtavat treenaria ja toiset muuten vain jaavat enemman jalkeen. Joten sitten ne ovat laitumella pitkia aikoja ja minulle tulee uusi hoitohevonen jne. Mutta silti haluan teille nyt esitella minun taman hetkiset viisi hoitohevostani. Enjoy! King of Galapagos s. 2017 - ori - peitsari i. Art Major - e. Lima Desirable passi marraskuu 2018 → Galapagos on yksi minun ehdottomista lemppareistani! Jotenkin tykkasin siita jo heti kun tulin tallille enka osaa aivan varmaksi sanoa mika siina iski niin hirmuisesti. Yleisesti ori on todella kiva kasitella, valjastamisen kanssa ei ole mitaan ongelmia ja se on muutenkin hirmu jarkeva. Lisaksi se on (onneksi) alkanut parantamaan peitsiaan, mutta koska se on vahan huono peitsaamaan, se kayttaa hobblesseja paivittain. Kokoajan kuitenkin paremmin,

Millainen on minun työpäiväni?

Niin no. Se vaihtelee tosi paljon päivittäin, mutta ajattelin silti tehdä tälläisen pienin Myday tyylisen postauksen, missä kerroin teille työpäivästäni. Jokaisessa työpaikassa olen tehnyt erilaisia päiviä, ensimmäisessä paikassa päivät olivat hurjan pitkiä (yleensä aamu viidestä iltapäivä neljään plus mahdolliset ravit), mutta näissä kahdessa jälkimmäisessä on ollut about 6-8 tuntisia normaaleita työpäiviä. Toki vaihtelua aina on ja etenkin jos pitää mennä raveihin tai on iltaruokinta vuoro tulee extra hommia. Mutta pidemmittä puheita, millainen on siis minun työpäiväni? Aamulla heräilen siinä puoli 5 - 5 välillä, usein torkuttelen viiteen asti. Tony tulee yleensä hakemaan minut töihin, ja päivästä riippuen mennäänkin tallille noin puoli kuuden aikaan. Joskus hieman myöhemmin ja joskus hiemain aikaisemmin, riippuen siitä kuinka kiireiseksi päiväksi arvoidaan. Yleensä hevoset on aamulla ruokittu joko Tonyn tai Meksikolaispariskunnan toimesta, joskus minä ja Tony aamuruokitaan