Siirry pääsisältöön

Hei, täällä me ollaan - kuvia & video!


Mihinkään ei olla hävitty ja pikkuhiljaa, kiitos kaikkien super kannustajien (tutut ja tuntemattomat), alkaa tuo omakin kiinnostus ja tavoitteellisuus nousemaan. Paljon paljon on kaikkea hyvää ja toivotaan että sama meno jatkuu! Olen siis pitänyt sormeni takia (erittäin sekavan tarinan voi lukea täältä) hieman taukoa tästä tavoitteellisemmasta treenistä. Lisäksi on hieman ollut noita itsetunto-ongelmia, pelkoa ja kaikkea muutakin. Oli upeaa saada tsemppejä kaikilta teiltä lukijoilta ja varsinkin oli mielettömän hienoa saada viestiä Pyryn omistajalta! Suuri, suuri kiitos, sait minut heti taas paremmalle fiilikselle ja innostus nousee kokoajan. 

Nyt ollaan Pyryn kanssa ahkerasti nostettu kuntoa. Työt sekoittavat ikävästi, minkä takia seuraava Mikon valmennus jää välistä, mutta jotain hyvääkin tulossa! Minulla on kuorma-auto inssi 8.3! Joten sitten loppuu äidistä riippuvuus, voin lähteä sen jälkeen koska vain minulle sopii valmennukseen! HIP HEI! Innolla jo odotan että pääsen ajamaan meitin pikku öhmöllä ;) Lisäksi olen taas alkanut aktiivisemmin käymään pumpissa, nyt 2-3 kertaa viikossa ja se on mahtavaa! On niin mieletön fiilis aina pumpin jälkeen että huh! Just tulin pumpista, kädet ja jalat tärisevät, mutta olen onnellisempi kun pitkiin aikoihin. Lisäksi vielä Pyryn kanssa menee tällä hetkellä sen verran kivasti!

Pike ratsasti Pyryn Lauantaina ja tänään. Sunnuntaina kävin hieman käppäilemässä kun oli lauantaina ollut hieman hapoilla perjantain tiukemmasta maastosta. Silloin mentiin aikamoisen paljon laukkaa ja annoin hevosen (kuin itsenikin) nauttia vauhdista. Joka tapauksessa lauantaina oli ollut hieman hapoilla, mutta tänään parempi. Herra oli hiiieno, hieman villi välillä ja kerran jopa pukitti! Se oli siis sellainen söpö kippurapukki kun Pike vaati sitä ottamaan takajalkoja laukassa alle ja heppa oli sitä mieltä ettei nyt jaksaisi. Pääasiassa kuitenkin oli mielettömän hieno koooko ajan. Itse kuvasin sekä videokameralla että muutaman hassun kuvan Oskarilla, eli nyt luvassa vielä paljon kuvia ja pieni videopätkäkin! Tästä se treeni taas lähee, torstaina olisi valmennus, jos saan vain jonkun auttamaan, sillä joudun lähtemään kopilla ja en sitä saa yksin sinne laitettua.. No kysytty on ja kyllä uskon että pääsen lähtemään, innolla jo odotan!


Viimeinen kuva on ihan lopusta ja siinä on todella huomattava ero alun kuvista - joita en jaksa julkaista, muuten olisi ihan liikaa -, lopussa kun alkoi heppa menemään tosi hyvin. Videolle vain tosi vähän pätkiä,m yritin saada molempia, sekä kuvia että videota. Video muutenkin melko kämäinen, mutta tälläinen tunnelma tällä kertaa. Sain myös pari söpöä kiukuttelu kuvaa, mutta ne voin sitten julkaista ehkä myöhemmin! Hieno hieno mies, tykkään siitä ihan hirmuisesti! Vaikka se meinasikin sitten rytätä minut hengiltä kun lastattiin. Olin laittamassa sitä kiinni kun se sekosi (Molla hävis muka johkii) ja alko puskemaan takaisin ja olin siis tolpan ja hevosen välissä. Yritin sitten hetken epätoivoisesti saada sitä tönittyä vapaalla kädellä kauemmas, mutta oli niin Mollakaipuussa että ei lähtenyt vasta kun äiti pääsi huitomaan sitä kauemmas. Hieman käsi tuntui aralta, mutta onneksi ei mitään pahemmin. Ja eihän sille voinut 5 minuuttia kauemmin olla vihainen..

Mutta siis, siihen olennaiseen, tässä vielä tälläinen pieni kämänen kooste tästä Piken tämän päiväisestä ratsastuksesta. Pahoittelen tätä tekotaiteellisuutta, mutta oli just niin ihanan taiteellinen biisi niin oli pakko yrittää olla taiteellinen ;) Kommenttia silti saa ja pitää kertoa, niin kuvista kun videoistakin! Youtube hieman myös kusaisi laatua (kun ei muutenkaan mitään laatukameraa ole). Youtuben kautta ehkä mukavin katsoa?


IISO kiitos vielä kaikille tsempeistä, olette ihania!

Kommentit

 1. Ihanan positiivista tekstiä!! :) Jatka samaan malliin! :)

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia, tsekkaan mun blogista arvonta:)

  VastaaPoista
 3. Liityin lukijaksi! Ihana blogi sinulla ja todella kauniita hevosia! :)

  Blogisi ulkoasu on tosi hieno, olisiki mahdollista että tekisit minulle ulkoasun blogiin?

  Ota yhteyttä sähköpostiini: milla.kojonen@suomi24.fi, jos sinulla on kiinnostusta/aikaa väsäillä jossain vaiheessa minulle ulkoasua. :)

  Ja vielä paljon tsemppiä teille! :)

  VastaaPoista
 4. Pyry on kyllä tosi hieno! :) hih, Tsemppiä molemmille! Kannustan teitä täältä ruudun toiselta puolen!

  VastaaPoista
 5. Pyry on ehkä hienoin suokki ikinä! tosi kivan näköstä menoa! :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

No hei vaan tohtori!

Meillä on maailman paras eläinlääkäri . Ollaan käytetty samaa kotieläinlääkäriä jo varmasti yli kymmenen vuotta. Hän on maailman paras. Tai ainakin meille se sopivin jos ei maailman paras. Kärvisteltyäni viikonlopun yli, äiti soitti heti maanantai aamusta meidän vakiellille. Ja mikä parhainta hän pääsi tulemaan heti saman päivän aikana. On kyllä mahtavaa kun on näin huippu lääkäri tiimin vointia tukemassa! Tutkittavaksi pääsi tänään sekä Alli että Molla. Allin takia ell tallille tuli, mutta toki siinä samalla sitten katsottiin myös Mollan suu ja kysyttiin tuosta sen pahenevasta kutiamisesta. Joka tosiaan tällä hetkellä on niin "kriittisessä vaiheessa" että se yön aikana repii kyljet itseltään auki. Ensin eläinlääkäri tuikkasi Alliin hieman rauhoittavaa ja sen jälkeen tutki Mollan. Mutta koska Alli ei ensimmäisestä piikistä tuntunut rauhoittuvan laittoi se siihen vielä toisen ja jatkoi sitten ponin kimpussa.  Kävi ponin ihan perusteellisesti läpi ja antoi si

Taasko se alkaa?

Jokainen blogia edes hieman seuraileva tietää että olen melko hysteerinen klinikalla ravailija. Jos hevonen ontuu tai tuntuu omituiselta, hommataa sille joko kraniohoitoa tai klinikkaa. Jossain on aina pakko olla syy ja siitä otetaan selvää. Myönnän, että minulle on jopa eläinlääkäri sanonut, että voisi sitä pari päivää kotonakin katsella ennen klinikalle raahausta. Olisihan siinä varmasti pari satasta säästänyt, mutta mielelläni maksan sen summan mielenrauhasta. Hysteerikko mikä hysteerikko. Onko tämä taas alkamassa? Kipua vai kettuilua? Alli on todella herkkänahkainen. Siis kirjaimellisesti. Klippaaminenhan ei aiheuta äänen puolesta ongelmia, mutta kun se tärisevä terä tuodaan iholle se on maailmanloppu*. Alli saa myös todella herkästi haavoja, joka on usempaan kertaan todistettu imppareiden muodossa. Se ei kestä oikeastaan nyt klipattuna kuin yhdellä tietyllä harjalla harjaamista ja sekin on välillä sen mielestä turhan kova. Toisinaan kyljet ovat herkät ja toisinaan mahan

Lukijat keskustelemaan: Millainen on se-oikea kuolain?

Miksi juuri se ja miksei tuo? HOX!  Teksti on täysin minun näkemykseni asioista, kaikki ei sovi kaikille, muistakaa se! ;) Kuolain. Tuo suitsiin ripustettava häkkyrä. Meillä on jos jonkinmoista kuolainta ollut ja varsinkin Mollalla niitä on testailtu. Pidimme Mollaa aluksi vahvana ja vaikeana hevosena, jolta innostuessaan puuttui jarrut. Molla on testannut seuraavia kuolaimia: Kimblewick  - Toimi aikansa, mutta lopulta ei tuottanut haluttua tulosta. Ei ollut se-oikea valinta. Kuparirolleri - Oletettiin kaiken olevan kiinni siitä että Molla puree kuolainta vasten. Paha kämmi ja surkein kokeilu ikinä! Gäg-kuolain  - ei toiminut, teki tammasta etupainoisemman. Pelham  - Toimi myös aikansa, painaa kuitenkin kuolainta vasten Fullcheek - Ei mainittavaa eroa ratsastettavuudessa Olympia + leukaremmi  - Toimii tällä hetkellä Jannin hyppykuolaimena ja maastokuolaimena, toimiva! Mollan se-oikea kuolain on omppunivel. Toimii sillä toivotulla tavalla. Haimme syytä kov