Siirry pääsisältöön

Hirveän kova motivaation puuska!

nyt jos koskaan treeni päälle ja kohti kisoja!


HUH! Hattulan jälkeen on ollut kyllä sellaista riepotusta tämä koko aika.. Äiti ja Kari olivat joutuneet veneonnettomuuteen Kotkassa, mutta onneksi siitä säilyttiin henkisillä ja materialistisilla kolhuilla. Kyllä pisti sydäntä tykyttämään kun ei kumpikaan vastannut päivään puhelimeen - ja kun tiedän etteivät sulje IKINÄ puhelinta jos olen yksin hoitamassa eläimiä.. - ja vielä kun illalla äiti soitti niin tiesin että jotain tälläsitä oli tapahtunut. Veneeseen äiti ei enää suostu menemään, mutta onneksi sentään pelastusliivit tekivät tehtävänsä ja säästyttiin henkien menetykseltä. Kauhee kun pistää ajatuskin puistattamaan!

Sitten tässä onkin ollut vaikka millaista sovittelua. Huomenna - tai oikeastaan tänään - mennään Lietoon Ratun tallille treeneihin. Tällä hetkellä näyttää onnettomasti siltä ettei mitään materiaalia ole tulossa kun  en saa ketään kuvaamaan / videoimaan! Harmittaa kovasti.. Lisäksi minut liitettiin seuran joukkueeseen nyt tulevana viikonloppuna! Auto hyrrää siis kohti Luviaa ja estejoukkuemestaruuksia. Saapi nähdä kuinka selvitään..

Sitten olenkin ratsastellut maastossa kuin kentälläkin. Olen niin koukuttunut kouluratsastukseen että humps.. Haen itselleni kouluvalmentajaa! Onneksi on tuupparikavereita niin sain samantein ehdotuksia, nyt pitää enää ehtiä ottamaan luuri käteen ja soittelemaan. Jos vaikka joskus pääsisi herran kanssa starttaamaan A:ta! Lisäksi katseltu kuninkaallisten luokkia ja pakko purkaa nyt vielä tännekin. Ei ole sitten mitään mitä hypätä! Perjantaina olisi ainoastaan Pyrylle 100 cm ja halutessa pohjalle 90 cm. Muina päivinä taas ei olekaan _mitään_! Petyin kovasti, joten saapi nähdä mitä kunkkareissa mennään!

Mutta siis Hattulaan vielä hetkeksi. Hattulassa oli jotenkin niin kiva meno että sen jälkeen on ollut pelkään hymyä ja motivaatiota! Keräsin kavereille tälläisen Hattulan treenien Sepon sanat koosteen. Oli niin kivoja juttuja että oli pakko! Ja olin muuten oikein ylpeä kun minuä käytettiin välillä esimerkkinä. Alussa esimerkiksi kevyessä istunnassa ja lopussa vesiesteellä. Pisti niin hymyilyttämään kun tuli fiilis että nyt onnistuu! Ripottelin myös joukkoon kuvia keravalta, mitä en muistaakseni ole julkaissut aikaisemmin. 

Tällä kertaa tälläinen sekava motivaatiopuuska, nyt nukkumaan ja aamulla aikaisin hevosten hoito ja kohti valmennusta!


  

Kommentit

 1. hui miten ne oli vene onnettomuuteen joutunu? oliko joku tullu toisella veneellä pahki vai mitä?:o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olivat väistäneet ja osunut johonkin vedessä olleeseen tolppaan tms 20 solmun vauhdissa. Itse en tarkemmin tiedä mitä tapahtui, mutta onneksi ei sattunut ketään! Ja kuski oli kyllä kokenut veneilijä ja erittäin tarkka :)

   Poista
 2. harmittelit tuota kuninkaallisten "luokkien puutetta", meillä sama homma.. :/ vain kaksi luokkaa koko viikonlopulta mihin haluaisin mennä ja nekin eri päivinä, en tiedä viitsinkö edes lähteä 400km päähän hyppäämään perjantaina ja sunnuntaina yhdet luokat. purkauduin nyt tästä asiasta tälleensä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. totta :/ meillä olisi oikeastaan Mollalle vaikka mitä luokkia, mutta kuski puuttuu :D Pyryllä taas huimat yksi luokka.. huoh!

   Poista
 3. Hei! Uteliaisuuttani kyselen, että onko noissa maastosuojissa päällä värilliset teippaukset?:) Jos on niin mistä noita värillisiä löytää?:D en itse ole perehtynyt tuohon asiaan niin paljon, joten olen käyttänyt aina harmaata jesaria..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On joo värillistä jesaria :) Ostettu Hong Kongista turusta ja loimaalta. Sinistä en löytänyt enää viimeksi, mutta löytyi ainakin mustaa, punaista, keltaista, vihreää, pinkkiä.. :D

   Poista
 4. Olenkohan mää ainokainen kenellä ei tuo video aukea? :/

  VastaaPoista
 5. Heip, laitoin jo kisaviikon postaukseen kommenttia, mutta laitan tähänkin, jos mennyt vaan ohi. Eli, satuitko kuvailemaan kisaviikolla harrasteen ratsukoita, siis muita kun omaa Mollaasi? =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. heips! En ainakaan mitenkään aktiivisemmin kuvaillut muita, satunnaisia räpsyjä Mollan kanssa samassa verkassa olevista saatoin ottaa :)

   Poista
 6. Mitä luokkia meet kangasalla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Seuraavaksi kangasalalla menen kenttäkisoihin :) Luvialla hyppäsin 100 cm

   Poista
 7. Tuutko viikonloppuna Alavudelle? (suokkien aluekenttämestaruus ym.)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

No hei vaan tohtori!

Meillä on maailman paras eläinlääkäri . Ollaan käytetty samaa kotieläinlääkäriä jo varmasti yli kymmenen vuotta. Hän on maailman paras. Tai ainakin meille se sopivin jos ei maailman paras. Kärvisteltyäni viikonlopun yli, äiti soitti heti maanantai aamusta meidän vakiellille. Ja mikä parhainta hän pääsi tulemaan heti saman päivän aikana. On kyllä mahtavaa kun on näin huippu lääkäri tiimin vointia tukemassa! Tutkittavaksi pääsi tänään sekä Alli että Molla. Allin takia ell tallille tuli, mutta toki siinä samalla sitten katsottiin myös Mollan suu ja kysyttiin tuosta sen pahenevasta kutiamisesta. Joka tosiaan tällä hetkellä on niin "kriittisessä vaiheessa" että se yön aikana repii kyljet itseltään auki. Ensin eläinlääkäri tuikkasi Alliin hieman rauhoittavaa ja sen jälkeen tutki Mollan. Mutta koska Alli ei ensimmäisestä piikistä tuntunut rauhoittuvan laittoi se siihen vielä toisen ja jatkoi sitten ponin kimpussa.  Kävi ponin ihan perusteellisesti läpi ja antoi si

Taasko se alkaa?

Jokainen blogia edes hieman seuraileva tietää että olen melko hysteerinen klinikalla ravailija. Jos hevonen ontuu tai tuntuu omituiselta, hommataa sille joko kraniohoitoa tai klinikkaa. Jossain on aina pakko olla syy ja siitä otetaan selvää. Myönnän, että minulle on jopa eläinlääkäri sanonut, että voisi sitä pari päivää kotonakin katsella ennen klinikalle raahausta. Olisihan siinä varmasti pari satasta säästänyt, mutta mielelläni maksan sen summan mielenrauhasta. Hysteerikko mikä hysteerikko. Onko tämä taas alkamassa? Kipua vai kettuilua? Alli on todella herkkänahkainen. Siis kirjaimellisesti. Klippaaminenhan ei aiheuta äänen puolesta ongelmia, mutta kun se tärisevä terä tuodaan iholle se on maailmanloppu*. Alli saa myös todella herkästi haavoja, joka on usempaan kertaan todistettu imppareiden muodossa. Se ei kestä oikeastaan nyt klipattuna kuin yhdellä tietyllä harjalla harjaamista ja sekin on välillä sen mielestä turhan kova. Toisinaan kyljet ovat herkät ja toisinaan mahan

Lukijat keskustelemaan: Millainen on se-oikea kuolain?

Miksi juuri se ja miksei tuo? HOX!  Teksti on täysin minun näkemykseni asioista, kaikki ei sovi kaikille, muistakaa se! ;) Kuolain. Tuo suitsiin ripustettava häkkyrä. Meillä on jos jonkinmoista kuolainta ollut ja varsinkin Mollalla niitä on testailtu. Pidimme Mollaa aluksi vahvana ja vaikeana hevosena, jolta innostuessaan puuttui jarrut. Molla on testannut seuraavia kuolaimia: Kimblewick  - Toimi aikansa, mutta lopulta ei tuottanut haluttua tulosta. Ei ollut se-oikea valinta. Kuparirolleri - Oletettiin kaiken olevan kiinni siitä että Molla puree kuolainta vasten. Paha kämmi ja surkein kokeilu ikinä! Gäg-kuolain  - ei toiminut, teki tammasta etupainoisemman. Pelham  - Toimi myös aikansa, painaa kuitenkin kuolainta vasten Fullcheek - Ei mainittavaa eroa ratsastettavuudessa Olympia + leukaremmi  - Toimii tällä hetkellä Jannin hyppykuolaimena ja maastokuolaimena, toimiva! Mollan se-oikea kuolain on omppunivel. Toimii sillä toivotulla tavalla. Haimme syytä kov