Siirry pääsisältöön

Kun pitäisi kirjoittaa "Niinisalo" päässä soi vaan "Hattula"!

Miksi siis jäädä märehtimään menneitä kun voidaan sanoa avot ja siirtyä seuraavaan!


Niinisalosta ei jäänyt tosiaan hyvä maku suuhun. Fiilis oli vaihteleva ja tuntui että taas puuttui se viimeinen super. Molemmat hevoset olivat koulussa jotenkin huonoja. Mollalla nyt en osannut pätkääkään ratsastaa, Pyry oli hermostunut, mutta radalla kuitenkin yllättävän rento ja teki kaikki mitä pyysin. Molla sai kuitenkin 60% ja Pyry VAIN 57,8%.. Pettymys oli taas kova, mutta ajattelin rataesteiden piristävän. Molla oli ihan sukka ja sai 4 vp, Pyry oli taas IHAN HIRVEÄ ja sai 4vp.. Kuski oli jo valmis kiikkumaan puunoksalle, mutta onneksi oli taas super porukka mukana joka piristi yli tästä ahdistuksesta! Kuskista huomasi että tarvitaan taas lisää treeniä, eihän tästä taas muuten mitään tule!

Ihan tosi. Harmitti lauantaina pirusti kun mikään ei onnistunut! Ei verkka, ei rata, ei este, ei koulu. Lopulta kävelin maastotkin yön pimeinä tunteina todeten ne samaksi kun viime kerralla. Oli kyllä taas NÄIN lähellä luovuttamista koko homma, mutta onneksi en ole luovuttaja! Me taistellaan läpi harmaan kiven ja tehdään nyt enemmän treeniä niin kohta ollaan taas huippuvireessä.


Mutta en voi sanoa että Sunnuntaikaan olisi ollut sen parempi päivä. Pyry tuntui kyllä suhthyvältä, mutta radalla tuli ärsyttäviä puolikkaita ennen esteitä. Veteen herra meni SUPERhienosti mistä olen todella ylpeä ja muutenkin kaikki meni ihan käsikirjoituksen mukaan - aina nuolenkärjelle asti. Kunnes taas töks. Siinä vaiheessa pää sanoi poks. Ei jaksa enää kun ei onnistu ja käämi alkaa käryymään. Kyllähän se siitä helposti yli meni toisella kerralla, jonkinlaista kokeilua taas ("onko pakko hei.."). Maaliin vauhdilla, mutta 9 sekunttia yliaikaa. Kyllä pisti harmittamaan!

Molla taas teki super maaston ja se pelasti sunnuntain! Super-poni paineli menemään ja kuski vain huuteli kyydissä jiihaata. Oli hauskaa kyllä mennä ponilla taas, se on ihan liekeissä maastossa. Tynnyreitä ei edes katsottu ja heppa oli super! Annan teille nyt hieman nauramisen aihetta, sillä laitan tähän nämä kypäräkamera videot. Seuraavaksi alankin kokoamaan treenikoostetta Hattulasta! Mutta sitä ennen nauttikaa tästä tylsästä ja tyngästä postauksesta ja naurakaa videoille ;)Hattula-postauksen kimppuun mars!

Kommentit

 1. Joku kummallinen napse kuuluu tuossa Pyryn videon taustalla :S?

  VastaaPoista
 2. ''ihan rauhassa, ja ristilaukalla..'' - ihana senni! <3 :'D

  VastaaPoista
 3. Ihana kuunnella noita sun selityksiäs :D Ja jos yhtään lohduttaa ni et oo ainoo höpöttäjä :D Ite oon vaan yrittäny opetella pois :')

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kyllä mäkin yritän pois, mut on jotenki helppoo selittää hevoselle kun on maastoradalla :DD

   Poista
 4. Herranjestas tuli ainaki naurettua kun katsoi nuo videot, ihanaa höpötystä!! :D

  VastaaPoista
 5. ::D:D::D:D ihania nämä videot

  VastaaPoista
 6. ihanat noi sun selostukset :DDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hävetti ihan pirusti ku kuuntelin ekan kerran.. en mä ees tajuu selittäväni noita :DD

   Poista
 7. Näitä videoita on kiva kattella ::D tulee ihan fiilis, että ite olis selässä...

  VastaaPoista
 8. Meinas TAAS mennä mehut väärään kurkkuun Molla-videoo katsellessa :DD

  VastaaPoista
 9. hahah eikä, ihana toi mollan video ku selität :D

  VastaaPoista
 10. kuinka pitkä toi harraste oli ? ompas siellä vaativia esteitä !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jos en ihan palturia puhu niin tasan kilsan taisi olla.. Eipä no kovin haastavia ole, melko yksinkertaisia vielä :)

   Poista
 11. ''Se on tynnyri ja sä menet siitä... TYNNYRI!'' Repesin tossa ihan täysin:) Vaativan näköisiä esteitä, mutta selvisitte tosi hienosti!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

No hei vaan tohtori!

Meillä on maailman paras eläinlääkäri . Ollaan käytetty samaa kotieläinlääkäriä jo varmasti yli kymmenen vuotta. Hän on maailman paras. Tai ainakin meille se sopivin jos ei maailman paras. Kärvisteltyäni viikonlopun yli, äiti soitti heti maanantai aamusta meidän vakiellille. Ja mikä parhainta hän pääsi tulemaan heti saman päivän aikana. On kyllä mahtavaa kun on näin huippu lääkäri tiimin vointia tukemassa! Tutkittavaksi pääsi tänään sekä Alli että Molla. Allin takia ell tallille tuli, mutta toki siinä samalla sitten katsottiin myös Mollan suu ja kysyttiin tuosta sen pahenevasta kutiamisesta. Joka tosiaan tällä hetkellä on niin "kriittisessä vaiheessa" että se yön aikana repii kyljet itseltään auki. Ensin eläinlääkäri tuikkasi Alliin hieman rauhoittavaa ja sen jälkeen tutki Mollan. Mutta koska Alli ei ensimmäisestä piikistä tuntunut rauhoittuvan laittoi se siihen vielä toisen ja jatkoi sitten ponin kimpussa.  Kävi ponin ihan perusteellisesti läpi ja antoi si

Taasko se alkaa?

Jokainen blogia edes hieman seuraileva tietää että olen melko hysteerinen klinikalla ravailija. Jos hevonen ontuu tai tuntuu omituiselta, hommataa sille joko kraniohoitoa tai klinikkaa. Jossain on aina pakko olla syy ja siitä otetaan selvää. Myönnän, että minulle on jopa eläinlääkäri sanonut, että voisi sitä pari päivää kotonakin katsella ennen klinikalle raahausta. Olisihan siinä varmasti pari satasta säästänyt, mutta mielelläni maksan sen summan mielenrauhasta. Hysteerikko mikä hysteerikko. Onko tämä taas alkamassa? Kipua vai kettuilua? Alli on todella herkkänahkainen. Siis kirjaimellisesti. Klippaaminenhan ei aiheuta äänen puolesta ongelmia, mutta kun se tärisevä terä tuodaan iholle se on maailmanloppu*. Alli saa myös todella herkästi haavoja, joka on usempaan kertaan todistettu imppareiden muodossa. Se ei kestä oikeastaan nyt klipattuna kuin yhdellä tietyllä harjalla harjaamista ja sekin on välillä sen mielestä turhan kova. Toisinaan kyljet ovat herkät ja toisinaan mahan

Lukijat keskustelemaan: Millainen on se-oikea kuolain?

Miksi juuri se ja miksei tuo? HOX!  Teksti on täysin minun näkemykseni asioista, kaikki ei sovi kaikille, muistakaa se! ;) Kuolain. Tuo suitsiin ripustettava häkkyrä. Meillä on jos jonkinmoista kuolainta ollut ja varsinkin Mollalla niitä on testailtu. Pidimme Mollaa aluksi vahvana ja vaikeana hevosena, jolta innostuessaan puuttui jarrut. Molla on testannut seuraavia kuolaimia: Kimblewick  - Toimi aikansa, mutta lopulta ei tuottanut haluttua tulosta. Ei ollut se-oikea valinta. Kuparirolleri - Oletettiin kaiken olevan kiinni siitä että Molla puree kuolainta vasten. Paha kämmi ja surkein kokeilu ikinä! Gäg-kuolain  - ei toiminut, teki tammasta etupainoisemman. Pelham  - Toimi myös aikansa, painaa kuitenkin kuolainta vasten Fullcheek - Ei mainittavaa eroa ratsastettavuudessa Olympia + leukaremmi  - Toimii tällä hetkellä Jannin hyppykuolaimena ja maastokuolaimena, toimiva! Mollan se-oikea kuolain on omppunivel. Toimii sillä toivotulla tavalla. Haimme syytä kov