Siirry pääsisältöön

Kisamatkalla Mysteeri: Mollan tulevaisuus?

heitetään ilmoille mysteeri!


Joku kysyi aikaisemmassa postauksessa Mollasta ja siitä sitten keksin ensimmäisen Kisamatkalla Mysteerin! Tässä on palkintona aina blogillisille ihmisille ilmainen mainostila mysteerin ratkettua (voittaja arvotaan). Jos ei ole blogia ja haluat osallistua, sekin on sallittua! Jos tämä Kisamatkalla Mysteeri saa kannatusta, olisi tarkoitus järjestää tälläisiä "kilpailuita" erilaisilla palkinnoilla useammin, joten kerro myös mielipiteesi ;)

Mysteeri: Mitä Mollalle tapahtuu vuonna 2013?
nyt villeimmätkin ideat kehiin!

Kommentit

 1. siitä tulee jollekkin minikuskille opetusmestari?

  VastaaPoista
 2. Astutus (Knuutilan Veikolla ?) ja sen jälkeen loppukaudeksi jollekin junnulle helppojen luokkien kisahevoseksi. Varsoo kesällä 2014.

  VastaaPoista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Astutus, mollasta tulis varmaan hieno varsa kun noin hieno piensuokki on! ja sit siihen saakka ku pystyy ni vaikka terhi kisaa kenttää

  http://choicesofmylife.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. Kilapilee kansallista kenttää ja menestyy astutetaan ja saa varsan, joka myydään kalliilla ulkomaille. :D

  VastaaPoista
 6. Minäkin veikkaisin varsaa, on niin kaunis ja taitava heponen :)

  VastaaPoista
 7. Jos astutat Mollan tietäisin hienon piensuokkiorin ;) Pätkä-Jätkän, http://mina-ja-patkis.blogspot.fi .Hihii, oma on paras, mutta myös tulokset ja kantakirjaus puhuvat puolestaan :D Pätkis on piekkareiten junnumestari, ja koko piekkariluokan kakkonen, joten hieno poika koulupuolella, mutta esteillä ja kentässä ei niin lahjakas kuin Molla :).

  VastaaPoista
 8. No mullekin tuli mieleen että tiineeksi koitatte :)

  VastaaPoista
 9. Mollasta tulee valjakkoponi ;) tai sit senni on varannu leikkaus ajan viroon ja kutistaa itsensä ja näin ollen kisaa itte vuonna 2013

  VastaaPoista
 10. Tännekkin tuli mieleen jotta astutus ja sitten tulee pikku-Molla vuoden päästä:)

  VastaaPoista
 11. Ylläpitoon jollekin ponikokoiselle tai sitten vauva? :)

  VastaaPoista
 12. Astutus ja loppukauden toimii puskaponina Sennin päiviä piristämässä ;) Ja varsasta tietenkin hieno uusi kisaheppa :)

  http://heidi-wee.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 13. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 14. Itselle tuli mieleen myös tuo astutus ja meinasinkin jos ehdottaa oria. Mutta kappas kun Liisa kerkes ennen :D

  Veikkaampa, että Molla reenaa talven, keväällä käy tapaamassa jotain oria ja jatkaa sitten kesäksi kilparadoille sen mitä kantavana pystyy eli ainakin alkukesän ajan.

  VastaaPoista
 15. Astutus tai jatkaa kenttäponin uraa(:

  VastaaPoista
 16. joku toinen ratsastaja alkaa menemään sillä? tai sitten astutus.. :)

  VastaaPoista
 17. Käy sulhon luona ja saa varsan

  VastaaPoista
 18. Luulen myös, että ois varsa tulossa ensivuonna-sitäseuraavana, sitä,ennen Terhi kuitenkin kisaankenttää. Varsomisen jälkeen Molla myydään varmaan jollekkin junnuratsastajallåe (mutta ei kuitenkaan aloittelialle) ;)

  VastaaPoista
 19. Jatkaa kisauraansa niin pitkäälle kuin kykenee:D Ehkä uuden ratsastajan kanssa? :D

  VastaaPoista
 20. Astutetaan, kilpailut "jäihin", ehkä jotain pikkukisoja ja toki sitten kotona mennään monipuolisesti.

  VastaaPoista
 21. jatkaa kilpailemista! miks lopettaa, ku menee niin hyvin! ;D
  mutta ei mitään varsaa.. JATKAKAA KILPAILEMISTA! :D

  VastaaPoista
 22. Vaihtoehtoa "Molla myydään", ei ole olemassa! Mä en uskokkaan että sä siitä luopuisit. :)
  Mutta tuo varsa-ajatus ei kuulosta yhtään hullummalta!

  VastaaPoista
 23. Jos nyt ihan realistisina pysytään niin Molla jatkaa elämäänsä sinun luonasi ja kilpailette ensikaudella Terhin kanssa sillä niin koulussa,esteissä kuin kentässäkin :)

  Jos sitten taas ihan hulluiksi heittäydytään ja venytellään ideaa niin Molla hyppää uuden suomenhevosten ennätyksen ja ylittää puhtaasti sen yli 2 metrisen esteen! :-----D Tämän jälkeen se jatkaa kilpailemistaan kansainvälisissä 130-150 luokissa voittaen Nina Fagertsrömin ja muut huippuratsastajat mennentullen hienoine puoliverisineen. Tämän jälkeen Molla astutettaisiin jollain hienolla esteorilla kuten Ponuveikolla ja se tekisi superhypermaailmanmestariputen joka hyppäisi aina vaan korkeammalle ja taipuisi vaativiinkin koulukiemuroihin komeammin mitä Kyran Max ja Matador yhteensä! :D

  Tulipa tehtyä päivän villeimmät ideat taas :D

  VastaaPoista
 24. Molla jää teille, se astutetaan, ja sen jälkeen (varsan siis) sillä kilpailtaisiin pieniä esteluokkia, ja koulukisoja.

  VastaaPoista
 25. En osaa päättää vaihtoehdoista :--D

  A) Molla kasvaa tosi mystisesti vähintään 5 senttiä ja Senni pääsee taas kisaamaan (ei, ei sille ole missään nimessä asennettu japanilaisia hevosten korkokenkiä!) sillä. Valloitatte kansalliset kenttäradat täysillä ja tietysti alkukesästä Molla käy vähän miehissä - tietty Suomen komeimman suokkipojun vuoteessa! 2014 maailmaan pyörähtää minsikidi-Molla! Kisaaminen -13 jatkuu niin kauan kuin mahdollista ja Mollasta kuoriutuu yhtäkkiä vaB-tason koulumopo. Talvella, kun vauvamahaa alkaa jo olemaan, Mollasta tulee hirvien ja muiden metsäneläinten kauhu, kun rymistellette pusikoissa.

  B) Ja vähän realistisemmin: Mollaa käy miehissä keväällä, kiertää Terhin ja ehkä jonkun muunkin kuskin kanssa kisoja siellä sun täällä, pärjäten oikein kivasti. Mammamamahan alkaessa jo vaikuttaa, siirrytään kotitreenailuun ja rentoihin maastoretkiin. Ja näin Mollasta ja maastolenkeistä tulee Sennille henkireikä kaiken stressin sun muun keskellä!

  annijapearly.blogspot.fi

  VastaaPoista
 26. Joku lahjakkaaseen tammaan ihastunut selaa orikatalogia ja ennen kuin huomaatkaan, olet liisannut tamman siitoskäyttöön vuodeksi :)

  Jatko-osassa 2014 olet nähnyt hienon varsan ja päädyt teettämään itsellesi Mollan seuraajan..

  VastaaPoista
 27. Joku osaava,pieni ihminen alkaa kisata sillä, ja sitten sillä teetetään varsa, mutta Molla saakin kaksoset... Ja ennen sitä se valtaa kenttäradat!

  http://elinaah-life.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 28. Astutat sen piensuokkiori Vinha Paanarilla. Loistava liike ja mahtava luonne.

  VastaaPoista
 29. Molla jatkaa kisailua ja kerää kaikki mahdolliset mitalit ja palkinnot :)

  VastaaPoista
 30. Astutus, jonka jälkeen mahtavaksi opetusmestarikisi ja kisakumppaniksi jollekkin pikkuselle ponipojalle/tytölle :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

No hei vaan tohtori!

Meillä on maailman paras eläinlääkäri . Ollaan käytetty samaa kotieläinlääkäriä jo varmasti yli kymmenen vuotta. Hän on maailman paras. Tai ainakin meille se sopivin jos ei maailman paras. Kärvisteltyäni viikonlopun yli, äiti soitti heti maanantai aamusta meidän vakiellille. Ja mikä parhainta hän pääsi tulemaan heti saman päivän aikana. On kyllä mahtavaa kun on näin huippu lääkäri tiimin vointia tukemassa! Tutkittavaksi pääsi tänään sekä Alli että Molla. Allin takia ell tallille tuli, mutta toki siinä samalla sitten katsottiin myös Mollan suu ja kysyttiin tuosta sen pahenevasta kutiamisesta. Joka tosiaan tällä hetkellä on niin "kriittisessä vaiheessa" että se yön aikana repii kyljet itseltään auki. Ensin eläinlääkäri tuikkasi Alliin hieman rauhoittavaa ja sen jälkeen tutki Mollan. Mutta koska Alli ei ensimmäisestä piikistä tuntunut rauhoittuvan laittoi se siihen vielä toisen ja jatkoi sitten ponin kimpussa.  Kävi ponin ihan perusteellisesti läpi ja antoi si

Taasko se alkaa?

Jokainen blogia edes hieman seuraileva tietää että olen melko hysteerinen klinikalla ravailija. Jos hevonen ontuu tai tuntuu omituiselta, hommataa sille joko kraniohoitoa tai klinikkaa. Jossain on aina pakko olla syy ja siitä otetaan selvää. Myönnän, että minulle on jopa eläinlääkäri sanonut, että voisi sitä pari päivää kotonakin katsella ennen klinikalle raahausta. Olisihan siinä varmasti pari satasta säästänyt, mutta mielelläni maksan sen summan mielenrauhasta. Hysteerikko mikä hysteerikko. Onko tämä taas alkamassa? Kipua vai kettuilua? Alli on todella herkkänahkainen. Siis kirjaimellisesti. Klippaaminenhan ei aiheuta äänen puolesta ongelmia, mutta kun se tärisevä terä tuodaan iholle se on maailmanloppu*. Alli saa myös todella herkästi haavoja, joka on usempaan kertaan todistettu imppareiden muodossa. Se ei kestä oikeastaan nyt klipattuna kuin yhdellä tietyllä harjalla harjaamista ja sekin on välillä sen mielestä turhan kova. Toisinaan kyljet ovat herkät ja toisinaan mahan

Lukijat keskustelemaan: Millainen on se-oikea kuolain?

Miksi juuri se ja miksei tuo? HOX!  Teksti on täysin minun näkemykseni asioista, kaikki ei sovi kaikille, muistakaa se! ;) Kuolain. Tuo suitsiin ripustettava häkkyrä. Meillä on jos jonkinmoista kuolainta ollut ja varsinkin Mollalla niitä on testailtu. Pidimme Mollaa aluksi vahvana ja vaikeana hevosena, jolta innostuessaan puuttui jarrut. Molla on testannut seuraavia kuolaimia: Kimblewick  - Toimi aikansa, mutta lopulta ei tuottanut haluttua tulosta. Ei ollut se-oikea valinta. Kuparirolleri - Oletettiin kaiken olevan kiinni siitä että Molla puree kuolainta vasten. Paha kämmi ja surkein kokeilu ikinä! Gäg-kuolain  - ei toiminut, teki tammasta etupainoisemman. Pelham  - Toimi myös aikansa, painaa kuitenkin kuolainta vasten Fullcheek - Ei mainittavaa eroa ratsastettavuudessa Olympia + leukaremmi  - Toimii tällä hetkellä Jannin hyppykuolaimena ja maastokuolaimena, toimiva! Mollan se-oikea kuolain on omppunivel. Toimii sillä toivotulla tavalla. Haimme syytä kov