Siirry pääsisältöön

Me ollaan edelleen hengissä!

tosin kone tekee puoli kuolemaa..

Ja sen takia minulla taas on materiaalipula! En saa mitään pidempiä klippejä ladattua nettiin, joten siinä se! Videoita olisi tarjolla mutta piru kun kone sammuu ja kuumii kokoajan niin hyvä että ehdin tämän kirjoittamaan. 

Sunnuntaina mentiin Piksun kanssa keskustaan hyppäämään rataesteitä ja koska siellä alkoi joku valmennus päätettiin ottaa muutama maastoestekin. Hienosti meni kaiken, viimeiseksi hypättiin jopa koffin ja hienosti sekin meni ilman mitään kyttäilyjä!


Pyry on viettänyt hieman rennomman viikon, sillä se oli alkuviikosta nuupea ja väsyneen oloinen. Kerran kävin sillä pörräämässä kentällä, mutta muuten se on maastoillut ja lönkötellyt vain. Piksun kanssa taas olen yrittänyt tosissani treenata, mutta kun viime viikko oli melko kiireinen niin melko maastopainoitteiseksi sekin meni. Töissä olin siis 6-20 maanantaista perjantaihin, koska virkaveljeni oli mennyt juhannuksena rikkomaan kätensä. Työmäärästä en valita, koska edelleen olin aivan innoissani kun sain töitä tehdä ja se oli todella antoisaa, mutta kyllä tunnit kävi vuorokaudessa vähiin kun vielä töiden jälkeen kävin liikuttamassa hevoset ja taas viideltä seuraavana aamuna ylös. Perjantaina oli minulla sitten luxuspäivä kun Äiti ja Pilvi hoisivat kaikki hevoset illalla ja pääsin itse nukkumaan ja nukuinkin kahdeksan tuntia! 

Lauantaina minulla oli aamusta töitä ja töiden jälkeen käytiin kääntymässä Pikatsun kanssa kentällä. Kolmas kerta kun mentiin koulua ja pikku hiljaa, pätkittäin, alkoi jo joku sujumaan. Työtä vielä riittäisi - minun opetella ratsastamaan ja hevosen toimimaan - mutta olin ihan semityytyväinen pois lähtiessä. Illalla menin luokkakokoukseen ja sieltä sitten suunnistin testaamaan yksin oloa baarissa. Oli muuten todella mielenkiintoista, ei ollut tylsä ilta!

Sunnuntaina reippaana nousin jo kymmenen aikoihin, vaikka kotona oli vasta puoli viiden jälkeen. Tänään oli Artsin estevalmennus Piksulla ja niinpä taas auton nokka keskustaan ja valmennukseen. Valmennus meni pääasiassa tosi tosi hienosti, kuski teki muutamia mokia ja sen takia tuli kieltoja, mutta on se kyllä mahtava heppa! Kyllä se tästä pikku hiljaa kun kilometrejä tulee enemmän alle! :) Yritän saada tästäkin edes jotain pätkää nettii, saa nähdä pamahtaako kone vai ei..

Artsin valmennuksesta tänään, super-Pikatsu!

HUH, aivan mahtava fiilis taas täällä, eilen oli niin hauskaa ja tänään sama meno jatkui!
Nyt toivotaan että kisat menevät yhtä hyvällä fiiliksellä ;)

Kommentit

 1. Nyt on pakko uteliaana kysäistä, että mikä tämä Piksujuttu nyt on? Alatko enemmänkin treenata ja kisata sillä ja samaan aikaa Pyryllä? Vai onko se vaan jotenkin lomalla teillä vai mitä häh? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. se oli meillä nyt lainassa pari viikkoa (tai siis palautan sen ensi viikolla) että ehdin hieman aktiivisemmin treenata ennen Niksulan kenttäkilpailuita :) En tiedä vielä jatkosta sen enempää.. ;)

   Poista
 2. Oot sä melkosen ahkera tyttö, kaiken tulevan menestyksen ansainnut :)

  VastaaPoista
 3. Ajattelin nyt kysyä tätä sulta, toivottavasti jaksat/osaat vastata.
  Eli miten teen seurakilpailulisenssin, jotta voi osallistua kipassa kisoihin?

  VastaaPoista
 4. Artsi=arto-pekka heino?

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

No hei vaan tohtori!

Meillä on maailman paras eläinlääkäri . Ollaan käytetty samaa kotieläinlääkäriä jo varmasti yli kymmenen vuotta. Hän on maailman paras. Tai ainakin meille se sopivin jos ei maailman paras. Kärvisteltyäni viikonlopun yli, äiti soitti heti maanantai aamusta meidän vakiellille. Ja mikä parhainta hän pääsi tulemaan heti saman päivän aikana. On kyllä mahtavaa kun on näin huippu lääkäri tiimin vointia tukemassa! Tutkittavaksi pääsi tänään sekä Alli että Molla. Allin takia ell tallille tuli, mutta toki siinä samalla sitten katsottiin myös Mollan suu ja kysyttiin tuosta sen pahenevasta kutiamisesta. Joka tosiaan tällä hetkellä on niin "kriittisessä vaiheessa" että se yön aikana repii kyljet itseltään auki. Ensin eläinlääkäri tuikkasi Alliin hieman rauhoittavaa ja sen jälkeen tutki Mollan. Mutta koska Alli ei ensimmäisestä piikistä tuntunut rauhoittuvan laittoi se siihen vielä toisen ja jatkoi sitten ponin kimpussa.  Kävi ponin ihan perusteellisesti läpi ja antoi si

Taasko se alkaa?

Jokainen blogia edes hieman seuraileva tietää että olen melko hysteerinen klinikalla ravailija. Jos hevonen ontuu tai tuntuu omituiselta, hommataa sille joko kraniohoitoa tai klinikkaa. Jossain on aina pakko olla syy ja siitä otetaan selvää. Myönnän, että minulle on jopa eläinlääkäri sanonut, että voisi sitä pari päivää kotonakin katsella ennen klinikalle raahausta. Olisihan siinä varmasti pari satasta säästänyt, mutta mielelläni maksan sen summan mielenrauhasta. Hysteerikko mikä hysteerikko. Onko tämä taas alkamassa? Kipua vai kettuilua? Alli on todella herkkänahkainen. Siis kirjaimellisesti. Klippaaminenhan ei aiheuta äänen puolesta ongelmia, mutta kun se tärisevä terä tuodaan iholle se on maailmanloppu*. Alli saa myös todella herkästi haavoja, joka on usempaan kertaan todistettu imppareiden muodossa. Se ei kestä oikeastaan nyt klipattuna kuin yhdellä tietyllä harjalla harjaamista ja sekin on välillä sen mielestä turhan kova. Toisinaan kyljet ovat herkät ja toisinaan mahan

Lukijat keskustelemaan: Millainen on se-oikea kuolain?

Miksi juuri se ja miksei tuo? HOX!  Teksti on täysin minun näkemykseni asioista, kaikki ei sovi kaikille, muistakaa se! ;) Kuolain. Tuo suitsiin ripustettava häkkyrä. Meillä on jos jonkinmoista kuolainta ollut ja varsinkin Mollalla niitä on testailtu. Pidimme Mollaa aluksi vahvana ja vaikeana hevosena, jolta innostuessaan puuttui jarrut. Molla on testannut seuraavia kuolaimia: Kimblewick  - Toimi aikansa, mutta lopulta ei tuottanut haluttua tulosta. Ei ollut se-oikea valinta. Kuparirolleri - Oletettiin kaiken olevan kiinni siitä että Molla puree kuolainta vasten. Paha kämmi ja surkein kokeilu ikinä! Gäg-kuolain  - ei toiminut, teki tammasta etupainoisemman. Pelham  - Toimi myös aikansa, painaa kuitenkin kuolainta vasten Fullcheek - Ei mainittavaa eroa ratsastettavuudessa Olympia + leukaremmi  - Toimii tällä hetkellä Jannin hyppykuolaimena ja maastokuolaimena, toimiva! Mollan se-oikea kuolain on omppunivel. Toimii sillä toivotulla tavalla. Haimme syytä kov