Siirry pääsisältöön

Kuka saa sinut seuraamaan blogia?

ihastuttamaan, vihastuttamaan.. Nyt haetaan blogin tähteä!

Nyt on siis tosiaan aika taas nostaa kaviot ylös ja kertoa miksi sinä luet blogia. Kuka tai ketä saa sinut palaamaan kerta toisensa jälkeen ihailemaan tai vihailemaan tänne. Mitä meidän pitäisi tehdä toisin? Mikä nyt on hyvin? Mihin haluatte että panostaisin enemmän?

On sinun mahdollisuutesi vaikuttaa!
kerro ainakin kuka on blogin tähti:


Onko ihastuttaja suuri sydäminen suomijellona, jonka skouppi on järjetön ja välillä myös käyttäytyminen?


Vai onko se tulinen pinto-hunter tamma joka saa välillä kuskin kuin lukijatkin hermoromahduksen partaalle?


Kenties saako jäätyneimmänkin ilmee sulamaan tuo peikkotukkainen poni?

Jos sinä saisit, kenet ottaisit?

Kommentit

  1. Pyry! Suokit harvoin saavat minun kiinnostuksen nousemaan, mutta Pyryssä on sitä jotain aitoa suomalaista tyylikkyyttä!

    VastaaPoista
  2. Luen kyllä tätä blogia ihan kirjotustavan sekä hyvien kuvien + videoiden takia, ja tietysti erilaisten hevosten. Mun mielestä tässä blogissa on nyt kaikki hyvin. Itselleni ehkä ottaisin Pyryn :D

    VastaaPoista
  3. Pyry ehdottomasti! Kyvykkäät suokijellonat ovat mukavaa seurattavaa :--)

    VastaaPoista
  4. Suokit on parhaita ja tammat :D eli kaikki, koska myös erilaiset persoonat tekee blogista mielenkiintoisen. Haaveena itsellekin joskus tulevaisuudessa sekä suokki- että joku erilaisempi(pv-tyyppinen) tamma.

    VastaaPoista
  5. Luen blogiasi ehdottomasti rehellisyytesi vuoksi ! :) On ihanaa kun jaat täällä niin paljon onnistumisia ja myös epäonnistumisia! Ehdotonta plussaa on videot !!! :) Ja analyysisi niistä. Ne ovat todella opettavia! Mielestäni pyry on upea! Mutta Alli on hyvin hyvin hyvin mielenkiintonen.. Ehkä jopa syy miksi aina palaan! haluan tietää miten tamman "kesytys" etenee :) Paljon tsemppiä treeneihin !

    VastaaPoista
  6. Kaikki hevoset! :) Sun kirjoitus tyylisi vaan on niin mahtava ja blogisi erittäin mielenkiintoinen :P

    VastaaPoista
  7. Hah, en mä voi valita heppatähteä, kun mun mielestä ehdoton päätähti on Senni itse :D Kirjoitat hyvällä tavalla, rehellisesti niistä paskemmistakin ajoista, sama se mitä hevosia täällä on, lukisin joka tapauksessa niin kauan kuin tämä kirjoitustyyli säilyy.

    Hepoista hienoin on mielestäni kuitenkin Alli. Tosin yhtäkään näistä en omaksi ottaisi - Alli olisi liian tulinen ja vaativa, suomenhevoset taas.. eivät pidä minusta.

    VastaaPoista
  8. Pidän kirjoitustyylistäsi ja siitä, että jaksat analysoida treenejä välillä tosi tarkasti ja aina rehellisesti. Harvassa blogissa on myöskään näin laadukasta kuvaa ja videoo ja näin usein. Kenttäratsastus lajina ihastuttaa myös.

    Kaikki hevosesi on huippu mageita. Allissa on sellaista rohkeutta ja luonteikkuutta ja innolla seuraan mihin teistä vielä on. Suokki-ihmisen silmissä Pyryllä ja Mollalla on etulyöntiasema. Pyry on uskomattoman yritteliäs ja Mollassa on jotain sellaista ihanaa vanhan ja kokeneen viisautta. Itseäni ihastuttaa Mollan persoona, jos joku pitää sanoa.

    VastaaPoista
  9. Lurpan ja kenttäratsastuksen takia varmaan aikoinani blogin lukijaksi liityin, mutta kyllä Pyrykin aikamoinen tähti on. Hieno otus. Ei sillä, että Mollassa ja tai Allissakaan mitään vikaa olisi. Mielenkiinnolla odotan varsinkin ensi kesää, jos pääsisi vaikka jossain kisoissa näkemään tämän lehmännäköisen kenttäradoilla. ;)

    Miellyttävä ulkoasu, kirjoitustyyli ja realistinen/rehellinen kirjoitustapa saavat ainakin minut aina palaamaan blogiin ja mielenkiinnolla lukemaan uusia kirjoituksia. Tällä hetkellä kiinnostavinta on varmasti nähdä sinun ja Allin kehittyminen ratsukkona. :)

    VastaaPoista
  10. Ehkäpä Alli, kehitystänne on mielenkiintoinen seurata. Olen kyllä seurannut pidemmän aikaa, joten kyllä Pyrynkin kuulumiset kiinnostaa.

    VastaaPoista
  11. Lurppaan iskin aikoinaan silmäni, mutta kyllä nuo suokit minut sitten lukijana saivat pysymään Lurpan lähdön jälkeen.

    VastaaPoista
  12. Pyry on paras, ja mollasta kyllä saisi olla useammin juttua (: treenipostausten väliin olisi kiva saada vaikka kuvia kun hepot ovat tarhassa, karsinassa, missä vain. Itse oon tätä blogia vasta pari kolme kuukautta seuraillut, enkä oikeen saa kunnon tatsia heppojesi persoonallisuuksiin, paitsi mitä kerrot selästä käsin. Toivottavasti ymmärsit (: mielelläni lukisin siis muitakin hevospostauksia kuin ratsastus, liikutushan on niin pieni osa hevoselämää.

    VastaaPoista
  13. Joskus ihastuin Lurpan korvaan ja sitten seuraavaksi Pyryn upeaan harjaan, eivätkä upeat kuvat ja runas videomateriaalikaan ole haitaksi ollut:) Nyt on hauska lukea Allin kanssa kehittymisestä.

    VastaaPoista
  14. Luen blogia, koska olen itsekin kenttäratsastaja ja pitäähän kamua seurata !

    VastaaPoista
  15. Luen blogia, koska täällä tulee usein postauksia. Kuvia on yleensä paljon ja ne ovat hyvälaatuisia. Lisäät usein videoita treeneistä ja pystyt laittamaan huonommatkin/epäonnistuneet klipit. Sinulla on tosi kivoja hevosia, näin teidät Pyryn kanssa joskus kisoissa ja voi miten hienolta menonne näytti!:) Olet kehittynyt Allin kanssa huimasti näin lyhyessä ajassa. Oodotan aina innolla postauksia ja niitä on kiva lukea, koska kerrot ihanasti miten esim. joku hyppytreeni sujui!:) Valitsisin Pyryn, koska suokeissa on sitä jotain! Vaikkakin on ollut nyt vain puokkeja ja welshejä itsellä! Tsemppiä teille kisakauteen!:)

    VastaaPoista
  16. Kyllä mä luen blogia ihan sun kirjoitusten perusteella, ja yleensä luen kommentteja, kun ihmiset raivoaa :D:D

    VastaaPoista
  17. Luen blogia, koska blogi on mun tyyliin. Postauksissa on kappalejaot jotka PITÄÄÄ olla mun mielestä :D Uskallat jakaa videoita jossa kaikki menisi pieleen tai vähän pieleen vaikka ilkeitä kommentteja tulisikin. Uskallat kertoa siitä jos olet masennusken partaalla tai jos sinullla on morkkis, ja arvostan sitä. Valitsisin Allin tai Pyryn. On mukavaa katsoa Allin kehittymistä, mutta myös Pyryn harja ja luonne kiinnostaa, ps:suokit on mun leppareita muutenkin. Tällä hetkellä kuitenkin enemmän ehkä Alli. Sen on tuore tapaus, ja on mukavaa katsoa kuinka se kehittyy ja ''aikuistuu''. Saan tietää blogissasi enemmän kenttäratsastuksesta, koska en siitä ole hirveästi tietänyt ennen, kuin aloin lukemaan blogiasi. Hyvä logi, asialliset postaukset, heinot bannerit ja tekstit jotka vaan koukuttaa lukemaan oli kuinka pitkä postaus tahansa.

    VastaaPoista
  18. Jäin tähän blogiin koukkuun enkä voi olla palaamatta tänne kerta toisensa jälkeen. Pidän tästä erityisesti siksi, että
    - kirjoitat hyvin ja selkeästi
    - olet REHELLINEN
    - sinulla on ihania hevosia
    - olet nöyrä, jonka tähden sinulla on upeat mahdollisuudet oppia uutta ja uskon sinun pääsevän todella korkealle.
    - ensimmäinen kipinä syttyi kun luin postauksen edesmenneestä Lurpasta ja kiinnostus siitä miten olet jatkanut sen jälkeen veti puoleensa.
    Vaikka en suuremmin suokki-ihminen ole, jäin tähän blogiin koukkuun jo ennen Allia. Tämä tulinen laikukas lehmä teki kuitenkin vaikutuksen ensisilmäyksellä. Kiitos tästä blogista!

    VastaaPoista
  19. Senni on se tähti :) Sulla on ihan älyttömän laadukas blogi! Tietty Pyryn kuulumiset on tosi kivoja ja nyt on varsinkin mielenkiintoista päästä seuraamaan Allin kehitystä :)

    VastaaPoista
  20. Kaikki!!:D Pyry on suokki, jonka kisaamista haluan nähdä, Allin kehittymistä on taas on mielenkiintoista seurata ja Molla vaan niin suloinen! Myös sinua on kiva seurailla!!:) Jos nyt yksi pitäisi päättää niin Alli, eikun ehkä Pyry vaiko sittenkin Molla. Yksinkertaisesti mahdoton päättää!:D

    VastaaPoista
  21. Tän blogin tähti on kyllä Senni ;D

    VastaaPoista
  22. Ehdottomasti Pyry! :D Suomenhevonen on vaan aina se suomenhevonen, ja Pyry vieläpä oikein ihana sellainen!
    Tykkään tässä blogissa kyllä kaikesta, ulkoasu on hienosti tehty, päätähdet ovat kiinnostavia (etenkin Pyry!! Pyrylle ihan yllinkyllin kehuja ja palvontaa :D), kuvia tarpeeksi ja teksti sujuvaa ja hyvää luettavaa.. Enpäs keksikkään mitään huonoa mainittavaa! :) Tämä nyt vain sattuu olemaan sellainen blogi, josta minä oikeasti pidän ja se riittää! :D Tottakai sinähän olet tehnyt tästä tälläisen upealla työlläsi ja jaksat panostaa tähän blogiin aikaasi, joten tietysti se suurin kiitos kuuluu Sinulle, että jaksat viihdyttää lukijoiden päviä iloisilla ja välillä vähän vähemmän iloisilla postauksillasi!

    VastaaPoista
  23. Ehdottomasti Pyry! Aiivan ihana suokki ihanalla harjalla jajaja ♥ Lisäksi on tosi kiva lukea sun ja Allin kehityksestä, mutta onhan tuo Mollakin sairaan söpö ;)

    VastaaPoista
  24. Pyry on mun ehdoton suosikki! Vois myös olla Molla mutta siitä tulee tekstiä liian harvoin... :/ Lisää Mollan kuulumisia siis!!!

    VastaaPoista
  25. Hippolan kauttahan mä niitä kaikkia blogeja luen, siksi myös tätä (: näissä blogeissa on hyvälaatuiset kuvat, aiheelliset postaukset ja ihana tunnelma.

    VastaaPoista
  26. Vastaan Senni :D toki heppasetkin hienoja mutta sun kirjoitustyyli on kivaa luettavaa :)

    VastaaPoista
  27. Sennin ihana kirjoitustapa ja hyvä ratsastustaito.
    Pyryn hienot taidot ja söpöys.
    Allin temmpuilut, sun ja Allin kehityksen näkeminen, kuinka Allista on tulossa niin hieno tamma.

    VastaaPoista
  28. Pyry sulattaa sydämeni <3

    On ihana lukea kunnolla treenaavasta ja kilpailevasta suomenhevosratsukosta. Mitkäs teidän tavoitteet muuten on tälle kaudelle ja pidemmällekin, siitä olisi kiva lukea pidempikin selostus ;)

    VastaaPoista
  29. Pyry on niin karismaattinen äijä että kiinnostuin blogista silloin aikanaan sen vuoksi :) Mutta blogia jäin seuraamaan sitten ihan kirjoitustyylin ja kuvien perusteella, tää on ihan mun suosikkiblogi kaikista!

    VastaaPoista
  30. Pyry! Ensimäisenä kiinnitin huomion sen mahtavaan harjaan ja sun persoonalliseen kirjotus tyyliin!

    VastaaPoista
  31. Molla! Vähän hauska tuo koira mollan jalkojen takana : D

    VastaaPoista
  32. Suokkifanina ehdottomasti Pyry! Mutta myös Allin kehittyminen kiinnostaa. Blogissa on myös ihanaa rehellisyytesi. Kerrot niin onnistumisista kuin epäonnistumisistakin. :)

    VastaaPoista
  33. Kyllä se Suomijellona on vaan niin upee! ;)

    VastaaPoista
  34. Jos jonkun saisi, niin Pyryn ottaisin, sillä onhan se nyt upea!
    MUTTA blogia luen sinun kirjoitustavan vuoksi! Pidän suoruudestasi ja rempseästä huumorintajuisesta olemuksestasi! Kauniit hevoset on vaan plussaa ;)

    VastaaPoista
  35. pyry ja molla ehdottomasti!

    VastaaPoista
  36. Yleensä kun luen postaukset, luen Allista kertovat pätkät. Jotenkin on vain niin mielenkiintoista lukea teidän kehityksestänne ja onhan tuo tamma kovin kauniskin.
    Kuitenkin nuo kuvat herättävät eniten mielenkiintoani. Olen aika usein niin laiska että katson vain kuvat läpi kuvateksteineen! :D Teksti on kyllä erittäin sujuvaa ja silloin kun jaksan lukea, niin luen oikein suurella mielenkiinnolla.

    VastaaPoista
  37. Oon aika uusi "vakkarilukija". Seurailin ennen silloin tällöin ja luin postauksia pidemmältä ajalta. Nyt Allin tultua oon jäänyt seuraamaan, miten teidän taival taittuu :)

    Tykkään tässä blogissa myös tästä "maanläheisestä" otteesta, ts et kaunistele mitään vaan tuot rehdisti mokat ja epäonnistumiset esiin ja puit niitä, etkä vain jätä sivulauseisiin roikkumaan ja hehkuta pelkkiä hyviä hetkiä !

    Tsemppiä kisakaudelle ! :)

    VastaaPoista
  38. Blogissasi iskee hieno kirjoitustyylisi, ja kaikki hevoset ovat ihania. Hevosista minua ihastuttaa ehdottomasti eniten Alli, ja blogin seuraaminenkin alkoi kiinnostamaan enemmän Allin astuessa kuvioihin. Olet tehnyt hienoa työtä Allin kanssa, jatkakaa samaan malliin :)

    VastaaPoista
  39. Blogia luen ehdottomasti tekstien ja kuulumisienne takia! Blogiasi on ollut aina mukava lukea ja varmasti on jatkossakin :) Jatka vain samaan malliin! Ja jos noista sinun hepoistasi saisin valita niin ehdottomasti lähtisi Pyry mukaan :D Siitä on saanut täällä niin ihanan ja luotettavan kuvan (mitä se varmasti onkin!) että sitä voisi olla hauska kokeilla :)

    VastaaPoista
  40. Kaikki hepat saa multa tasapisteet :)
    Ja sun tyyli kirjoittaa on niin maanläheinen ja sen hetkinen fiilis välittyy niin täydellisesti! Treenivideot on hauskoja, ja tehtävät kivoja.
    Mä olen jo useamman vuoden seurannut teidän treenailuja, enkä ole vieläkään kyllästynyt.

    VastaaPoista
  41. Pyry on vaan niiiin mahtava :) Toki Alli ja Mollakin hienoja on, mutta Pyry vie vaan voiton!

    VastaaPoista
  42. Aloin seuraamaan blogia Pyryn takia, kun olin sen useasti estekisoissa nähnyt. Nyt on kuitenkin vaikea sanoa lempparia, Pyry tai Alli. Mollastakin on kiva lukea välillä :) Hyvä ja selkeä teksti sekä usein ja säännöllisesti ilmestyvät postaukset saivat seuraamaan sekä kuvat. Videotkin on varmasti hyviä, mutta en pysty niitä katsomaan surkean nettiyhteyden takia. Siksi on hyvä että kerrot myös tekstissä treenin/kisojen kulun :)

    VastaaPoista
  43. Allin tulon jälkeen olen alkanut lukea aktiivisemmin (ennen katselin parin kuukauden välein, nykyään viikottain), eli ehdottomasti ALLI! :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

No hei vaan tohtori!

Meillä on maailman paras eläinlääkäri . Ollaan käytetty samaa kotieläinlääkäriä jo varmasti yli kymmenen vuotta. Hän on maailman paras. Tai ainakin meille se sopivin jos ei maailman paras. Kärvisteltyäni viikonlopun yli, äiti soitti heti maanantai aamusta meidän vakiellille. Ja mikä parhainta hän pääsi tulemaan heti saman päivän aikana. On kyllä mahtavaa kun on näin huippu lääkäri tiimin vointia tukemassa! Tutkittavaksi pääsi tänään sekä Alli että Molla. Allin takia ell tallille tuli, mutta toki siinä samalla sitten katsottiin myös Mollan suu ja kysyttiin tuosta sen pahenevasta kutiamisesta. Joka tosiaan tällä hetkellä on niin "kriittisessä vaiheessa" että se yön aikana repii kyljet itseltään auki. Ensin eläinlääkäri tuikkasi Alliin hieman rauhoittavaa ja sen jälkeen tutki Mollan. Mutta koska Alli ei ensimmäisestä piikistä tuntunut rauhoittuvan laittoi se siihen vielä toisen ja jatkoi sitten ponin kimpussa.  Kävi ponin ihan perusteellisesti läpi ja antoi si

Taasko se alkaa?

Jokainen blogia edes hieman seuraileva tietää että olen melko hysteerinen klinikalla ravailija. Jos hevonen ontuu tai tuntuu omituiselta, hommataa sille joko kraniohoitoa tai klinikkaa. Jossain on aina pakko olla syy ja siitä otetaan selvää. Myönnän, että minulle on jopa eläinlääkäri sanonut, että voisi sitä pari päivää kotonakin katsella ennen klinikalle raahausta. Olisihan siinä varmasti pari satasta säästänyt, mutta mielelläni maksan sen summan mielenrauhasta. Hysteerikko mikä hysteerikko. Onko tämä taas alkamassa? Kipua vai kettuilua? Alli on todella herkkänahkainen. Siis kirjaimellisesti. Klippaaminenhan ei aiheuta äänen puolesta ongelmia, mutta kun se tärisevä terä tuodaan iholle se on maailmanloppu*. Alli saa myös todella herkästi haavoja, joka on usempaan kertaan todistettu imppareiden muodossa. Se ei kestä oikeastaan nyt klipattuna kuin yhdellä tietyllä harjalla harjaamista ja sekin on välillä sen mielestä turhan kova. Toisinaan kyljet ovat herkät ja toisinaan mahan

Lukijat keskustelemaan: Millainen on se-oikea kuolain?

Miksi juuri se ja miksei tuo? HOX!  Teksti on täysin minun näkemykseni asioista, kaikki ei sovi kaikille, muistakaa se! ;) Kuolain. Tuo suitsiin ripustettava häkkyrä. Meillä on jos jonkinmoista kuolainta ollut ja varsinkin Mollalla niitä on testailtu. Pidimme Mollaa aluksi vahvana ja vaikeana hevosena, jolta innostuessaan puuttui jarrut. Molla on testannut seuraavia kuolaimia: Kimblewick  - Toimi aikansa, mutta lopulta ei tuottanut haluttua tulosta. Ei ollut se-oikea valinta. Kuparirolleri - Oletettiin kaiken olevan kiinni siitä että Molla puree kuolainta vasten. Paha kämmi ja surkein kokeilu ikinä! Gäg-kuolain  - ei toiminut, teki tammasta etupainoisemman. Pelham  - Toimi myös aikansa, painaa kuitenkin kuolainta vasten Fullcheek - Ei mainittavaa eroa ratsastettavuudessa Olympia + leukaremmi  - Toimii tällä hetkellä Jannin hyppykuolaimena ja maastokuolaimena, toimiva! Mollan se-oikea kuolain on omppunivel. Toimii sillä toivotulla tavalla. Haimme syytä kov