Siirry pääsisältöön

Löydä meidät BLOGIEXPO 2015!

Jee, aivan huikean kamalan innoissani taas olen! Tässä postauksessa tulee nyt aika suurella kädellä joulukuussa järjestettävän Blogiexpon hypetystä, mutta ennen sitä pitää tietenkin kertoa että miksi me siellä möllötellään omalla ständillä. Noniin arvonlukijat hieman rumpujen pärinää ja sitten...:


Oon niin innoissani!! Toteutan yhtä suurimmista haaveistani, kun nyt on virallisesti lyöty kättäpäälle Pilvenmäen raviradan kanssa. Kun sekä Dressage Battle, että Derby junnasivat paikallaan yhteistyöseuran puuttuessa olin jo luopua toivosta. Kun sitten kesän lopulla mennä kohellettiin ympäri ämpäri mätsäreitä, tajusin että se voisi olla sellainen mitä pystyn itse järjestämään! En ole riippuvainen seurasta, vaan kunhan kaivan omaa kuvettani saan takuulla tilat järjestymään. Sähköpostin aktiivisen vaihdon jälkeen saimme vihdoin lyötyä päivän lukkoon! Askeleen kohti lähempänä unelmaa ja miettikää, vain 7 kuukautta enää jäljellä!

Kyseessä on siis kaikille hevosille ja poneille avoin match show näyttely Kisamatkalla Champion 2016. Luokkia meillä on viisi kappaletta, Suomenhevoset, Ponit, muut hevoset, varsat&nuoret sekä seniorit. Palkinnotkaan eivät tässäkään kisassa - kun ei myöskään muissakaan järjestämissäni sponsoritapahtumissa - ole pohjasakkaa. Luvassa on mm. Luokkien kuudelle parhaalle Prohay-heinäpaalit sekä BIS-kehän sijoittuneille rehusäkit (yhteistyöneuvottelut käynnissä lahjoittajan puolesta). Tietenkin ruusukehulluna myös kauniita ruusukkeita ja kaulanauhoja jaellaan avokäsin. 

Hullun kurista sinänsä, että ennen kuin olen ehtinyt edes virallisesti tätä julkistaa, viidestä luokasta neljä on jo myyty / varattu. Sponsoreiksi on tällä hetkellä lupautuneet Suomenhevosliitto, Hertjekker.net ja Kuljetus Vilander Ky. Myös nuorten luokka on jo varattu, joten enää on vain yksi luokka myytävänä! En olisi ikinä uskonut että jokin minun järjestämäni saa näin paljon ihmisiä liikkeelle!

Paljon tietoa löytyy Kisamatkalla Championin omilta sivuilta, jotka on linkattuna tuohon alapuolelle. Sieltä löytyy tietoa arvostelupöytäkirjoista, näyttelyn kulkuun ja tuomareihin. Lisäksi paikanpäälle on tulossa pienehkö Expo alue. Ettei päivä menisi kokonaan pelkästään katsomisen puolelle, järjestämme myös tietoiskun "opi arvioimaan rakennetta"! Tämän vetäjä on vielä haussa, mutta teemme tiivistä yhteistyötä Suomenhevosliiton kanssa. Onhan se totta, että olen ajoissa liikkeellä, mutta ennen kuin huomataakaan vuosi on vaihtunut ja kevät lähestymässä. Ei siis ikinä voi olla liian ajoissa!

Ja - vaikka tiedänkin että tämä on minulle 110% pelkkää rahan pois heittoa ja tienatahan tällä ei voi edes unissaan - koska maailma on liian itsekeskeinen paikka, lahjoitan 50% osallistumistuotoista Pelastakaa Lapset Ry:n vähävaraisten lasten harrastusten tukemiseen. Joten nyt jo päivämäärä kalenteriin merkaten ja kohti Forssaa!


Eli me lunastimme itsellemme ständipaikan Blogiexposta, jossa olemme markkinoimassa Championia ja toivottavasti myös muita Kisamatkalla tapahtumia. Lisäksi meidän ständiltä löytyy maailman ihanin Roosa jonka kanssa esittelemme myös kenttäratsastusta kypäräkameran välityksellä. Tulkaa siis katsomaan ja moikkaamaan meitä!

Ja niin kuin sitä luulee, että siinä olisi jo kaikki, mutta ei! Eikä siinä todellakaan vielä kaikki! Olen saanut ilon ja kunnian arpoa messuilla meidän ständillä käyneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken upean GoPro Hero Action-kameran. Tämä on uusi, yksinkertaistettu GoPro-malli, joka on kuin kalliimmat veljet/sisarensa, mutta ilman lisämausteita. Arvontapakettiin kuuluu myös kypärään sopiva hihna, sekä muistikortti (paketin arvo noin 200 €). Että siis odotan messuja jo aivan innoissani!

Missä messujen osalta mennään tällä hetkellä. Tosiaan, tällä hetkellä Blogiexpolla on käynnissä parhaimpien blogien ennakkosuosikkien äänestys. Muistakaa siis käydä laittamassa omat lempparibloginne tästä linkistä!

Huh! Kyllä voi olla ihminen intoa täys! Nyt ei muuta kun ennen blogiexpoa vielä Playssonin istuntaklinikalle ja sitten viimeiset jouluostokset messujen expoalueelta. Voiko vaihdikkaampaa loppuvuotta ollakkaan?


Me ollaan siellä. Tuletko sinäkin?

Kommentit

 1. Odotan innolla näitä sun järjestämiä kisoja! Ootko estekisoja järkkäämässä? Niihin voitaisiin jopa osallistua ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuten alussa mainitsin, en ole saanut yhteistyöseuraa joka lähtisi toteuttamaan Kisamatkalla Derbyä :( Voi olla että ensi vuonna jäämme ainoastaan yhden tapahtuman järjestäjäksi, jos nyt ei ihmeitä tapahdu!

   Poista
  2. Eikä :( Riders Inn olisi sijainnilta ja puitteilta aika optimaalinen, ootko sieltä kysellyt? :)

   Poista
  3. kyllä on sähköpostia sinnekin lähetetty :/

   Poista
  4. voi että.. Pidän peukkuja paikan suhteen! :) Mikäli apua kaipaat niin vinkkaa vaan :)

   Poista
 2. Tuleeko ensi vuonna taas Kisamatkalla Springcup?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tule, 1-tasolle suunnitteilla Dressage Battle ja Derby. Näistä Dressage Battle vähän vahvemmilla järjestämisonnistumisessa :)

   Poista
 3. Wau, upeaa työtä! :) Nostan hattua! :) Messuilla nähdään.

  VastaaPoista
 4. Oot sä kyllä mieletön kun teet tälläisiä asioita vapaaehtoisesti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Tää on kyl niin huippukivaa et teen tätä tosi mielelläni :)

   Poista
 5. Voi ei, valitettavasti en pääse kun asun niin kaukana! :( No mutta pakko sanoa, että hienoa työtä Senni! Mahtavaa :) Pakko muuten sanoa, että ne sun klippaukset on aivan älyttömän upeita!! Haluaisin niiin niin niiiiin kovasti omalle suokkipojulleni sen Suomileijona klippauksen, ja maksaisin siitä kyllä hyvin. Valitettavasti asun Ylivieskassa.. Enkä tiedä ketään muuta joka sellaisen osais tehdä :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   No voi harmi kun asutaan näin kaukana :(

   Poista
 6. Harmittavasti sinä päivänä kun on kaikki ylppäri yms valmistujaisjuhlat :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei hätää, tämä hoksattiin vasta tänään ja pyrimme siirtämään päivään 18.6! :)

   Poista
 7. Upeeta Senni! Mä olen aina halunnut osallistua mätsäreihin, pitäisköhän nyt raahata hevonen tuonne ja tulla ainakin ihailemaan nättejä ruusukkeita paikan päälle :D harmillisesti samaan aikaan kuin koulujenlopettajaisviikonloppu.. Mutta eiköhän sekin järjestyisi, kun hyvissä ajoin pyytäisi vapaaksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta kai tulet! :D koitetaan saada viellä siirrettyä, tajuttiin vasta tänään tuo päällekkäisyys!

   Poista
  2. Terkuin Senni, äitin tunnuksilla :D

   Poista
 8. Kiitos, pitääjin tehdä piakkoin! :)

  VastaaPoista
 9. Anteeksi anteeksi anteeksi ei nyt liity postaukseen tämä!
  Onko rovaniemen säiliökuljetus vilander sulle sukua? :)
  Mun kurssikaveri ajoi/ajaa vilanderilla ja oon aikasemminki miettiny et onkohan sukua :)
  Ite haaveilin et oisin suorittanu sillon osan työssäoppimisesta samassa paikkaa mut se vähän jäi :D
  Enkä saanu sit duunia sieltäkään missä olin koko työharkan, yhyhyyyy ..
  Meni ajoura jäihin ennenkö alkokaan, ehköh :D Onneks ees kuorkkia on välistä saanu ajaa ...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikun meet vaan rohkeesti tyrkylle kaikkiin mahdollisiin firmoihin, kyllä jostain auto löytyy ;) (helppo mun on sanoo, ittellä on niin pirun hyvät taustajoukot joiden kautta löytyy tosi helposti töitä...)

   Ei olla sukua :) Itseasiassa tämä sukuhaara mihin itse kuulun on se virallinen ja aito ja alkuperäinen Vilander, jonka piti sukunimi aikoinaan kokonaan sulkea, mutta koska ei suljettu se on nyt yleistynyt :D

   Poista
  2. Niinjust, kiitos olen taas sivistyneempi :D

   Niinhän se pitäs mennä tyrkyttään ittiä (:DD) mut saamatonpaska niin oo saanu aikaseks. Tässä vois olla mahollisuus päästä työskenteleen hevosenhoitajana, siinä pääsis ajaa heppakuorkia ku kierretään kisoja. Se ois kiva "kompromissi" :D
   Sit pitää vaan luottaa siihen et pysyy muistissa miten se täykkäri vääntykään laituriin :'DD

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

No hei vaan tohtori!

Meillä on maailman paras eläinlääkäri . Ollaan käytetty samaa kotieläinlääkäriä jo varmasti yli kymmenen vuotta. Hän on maailman paras. Tai ainakin meille se sopivin jos ei maailman paras. Kärvisteltyäni viikonlopun yli, äiti soitti heti maanantai aamusta meidän vakiellille. Ja mikä parhainta hän pääsi tulemaan heti saman päivän aikana. On kyllä mahtavaa kun on näin huippu lääkäri tiimin vointia tukemassa! Tutkittavaksi pääsi tänään sekä Alli että Molla. Allin takia ell tallille tuli, mutta toki siinä samalla sitten katsottiin myös Mollan suu ja kysyttiin tuosta sen pahenevasta kutiamisesta. Joka tosiaan tällä hetkellä on niin "kriittisessä vaiheessa" että se yön aikana repii kyljet itseltään auki. Ensin eläinlääkäri tuikkasi Alliin hieman rauhoittavaa ja sen jälkeen tutki Mollan. Mutta koska Alli ei ensimmäisestä piikistä tuntunut rauhoittuvan laittoi se siihen vielä toisen ja jatkoi sitten ponin kimpussa.  Kävi ponin ihan perusteellisesti läpi ja antoi si

Taasko se alkaa?

Jokainen blogia edes hieman seuraileva tietää että olen melko hysteerinen klinikalla ravailija. Jos hevonen ontuu tai tuntuu omituiselta, hommataa sille joko kraniohoitoa tai klinikkaa. Jossain on aina pakko olla syy ja siitä otetaan selvää. Myönnän, että minulle on jopa eläinlääkäri sanonut, että voisi sitä pari päivää kotonakin katsella ennen klinikalle raahausta. Olisihan siinä varmasti pari satasta säästänyt, mutta mielelläni maksan sen summan mielenrauhasta. Hysteerikko mikä hysteerikko. Onko tämä taas alkamassa? Kipua vai kettuilua? Alli on todella herkkänahkainen. Siis kirjaimellisesti. Klippaaminenhan ei aiheuta äänen puolesta ongelmia, mutta kun se tärisevä terä tuodaan iholle se on maailmanloppu*. Alli saa myös todella herkästi haavoja, joka on usempaan kertaan todistettu imppareiden muodossa. Se ei kestä oikeastaan nyt klipattuna kuin yhdellä tietyllä harjalla harjaamista ja sekin on välillä sen mielestä turhan kova. Toisinaan kyljet ovat herkät ja toisinaan mahan

Lukijat keskustelemaan: Millainen on se-oikea kuolain?

Miksi juuri se ja miksei tuo? HOX!  Teksti on täysin minun näkemykseni asioista, kaikki ei sovi kaikille, muistakaa se! ;) Kuolain. Tuo suitsiin ripustettava häkkyrä. Meillä on jos jonkinmoista kuolainta ollut ja varsinkin Mollalla niitä on testailtu. Pidimme Mollaa aluksi vahvana ja vaikeana hevosena, jolta innostuessaan puuttui jarrut. Molla on testannut seuraavia kuolaimia: Kimblewick  - Toimi aikansa, mutta lopulta ei tuottanut haluttua tulosta. Ei ollut se-oikea valinta. Kuparirolleri - Oletettiin kaiken olevan kiinni siitä että Molla puree kuolainta vasten. Paha kämmi ja surkein kokeilu ikinä! Gäg-kuolain  - ei toiminut, teki tammasta etupainoisemman. Pelham  - Toimi myös aikansa, painaa kuitenkin kuolainta vasten Fullcheek - Ei mainittavaa eroa ratsastettavuudessa Olympia + leukaremmi  - Toimii tällä hetkellä Jannin hyppykuolaimena ja maastokuolaimena, toimiva! Mollan se-oikea kuolain on omppunivel. Toimii sillä toivotulla tavalla. Haimme syytä kov