Siirry pääsisältöön

Pienen pieni grafiikkainnostus!

Aina tasaisin väliajoin innostun tekemään kaikkea kivaa koodailusta kuvankäsittelyyn ja taas on se hetki. Myönnettäkööt, että tämän kiireen keskellä ei ehkä moisia kannattaisi niinkään tehdä, mutta minkä sille innostukselle voi. Niinpä voisin pistää pienen grafiikkapajan pystyyn!

Teen oikeastaan kaikenlaisia muokkauksia. Voin tehdä pelkästään bannerin blogiin tai muokkailla koko ulkoasun. Koska aika on rahaa, joudun valitettavasti ottamaan pienen korvauksen. Kerro siis ohjeita antaessasi osallistutko pelkästään tähän pieneen grafiikkaskabaan joka nyt julkaistaan vai onko kiinnostusta myös "maksulliseen" versioon. Polkuhintaanhan nämäkin lähtevät, sillä teen tätä vain ja ainoastaan huvin ja urheilun vuoksi.

Teen niin sanotusta "vapaalla kädellä" kuin myös tarkemmillakin ohjeilla. Suurin vaikuttava tekijä on inspiraatio, jota tällä hetkellä on paljon. Inspiraatiota auttavat myös laadukkaat ja monipuoliset kuvat. Ja tietenkin jos sinulla on joku oiva idea millaisen halua voi kertoa senkin! Eli kerro ainakin nämä asiat:

Pakolliset 
 •  Blogin nimi (+ mahdolliset muut tekstit)
 •  värimaailma (jos joku väri on ehdoton nou)
 •  kuvat (kerro jos haluat jonkun kuvista ehdottomasti)
 •  blogin osoite
 •  haluatko pelkän bannerin vai ulkoasun muokkauksineen (pientä koodia, sivukuvia, linkkejä kerro mitä haluat)

Lisäksi voit kertoa
 •  millaisista ulkoasuista / bannereista pidät / millaisen haluat / onko suunnitelma

Koska aikaa ei aina ole, pitää tietenkin varautua odottamaan hetken aikaa, mutta sanotaan että parissa viikossa pyrin tekemään tilaukset valmiiksi, jonosta riippuen. Alla näette hieman malliesimerkkejä, mutta nämäkin vain nopeasti arkistoista haettuja. Uusimpana ylin, muut ovat vanhempia. Kuljen melko yksinkertaista linjaa, mutta pyrin tietenkin aina tekemään kuten tilaaja toivoo! 


Banneri (1-2 h työ + fiksaus) - 10 €
Ulkoasu + pieni koodaus (2h -> + fiksaus) - 25 €

Nyt sitten kun tätä intoa tässä piisaa niin laitetaan heti vaikka tuollainen ilmaisnäyte jakoon! Eli koko ulkoasu tilaajan toiveiden mukaan lähtisi arvontaan. Arvonta päättyy jo sunnuntaina 29.11. klo 20. joten siihen asti voi pistää kommenttia. Osallistuaksesi arvontaan riittää laittaa toimiva sähköpostiosoite tähän kommenttikenttään :) Jos haluat tilata itsellesi bannerin tai ulkoasun, pistä viestiä sähköpostiin decnestys@gmail.com. Koska nyt jono on tyhjä, on mahdollista saada nopeastikin sieltä kokonainen ulkoasu ;)

Heh. Pelkkää arvontaa tämä blogi nyt on ollut, mutta ei tässä ole ihmeellisempää kerrottavaakaan. Mennään nyt sitten tällä eteenpäin! Ei muuta kuin osallistumaan, että pääsen käyttämään inspiraatiotani!

Kiitos kaikille arvontaan osallistuneille!
seuraaviin sähköposteihin kilahti onnittelumeili:
tiiu.tahvanainen@gmail.com, jennnuli85@gmail.com , miiia-95@hotmail.com, idahyvarinen@hotmail.com, vouti.heidi@gmail.com, Weckman.anna@gmail.com

Kommentit

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. sarakukkonen@hotmail.fi

  VastaaPoista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

No hei vaan tohtori!

Meillä on maailman paras eläinlääkäri . Ollaan käytetty samaa kotieläinlääkäriä jo varmasti yli kymmenen vuotta. Hän on maailman paras. Tai ainakin meille se sopivin jos ei maailman paras. Kärvisteltyäni viikonlopun yli, äiti soitti heti maanantai aamusta meidän vakiellille. Ja mikä parhainta hän pääsi tulemaan heti saman päivän aikana. On kyllä mahtavaa kun on näin huippu lääkäri tiimin vointia tukemassa! Tutkittavaksi pääsi tänään sekä Alli että Molla. Allin takia ell tallille tuli, mutta toki siinä samalla sitten katsottiin myös Mollan suu ja kysyttiin tuosta sen pahenevasta kutiamisesta. Joka tosiaan tällä hetkellä on niin "kriittisessä vaiheessa" että se yön aikana repii kyljet itseltään auki. Ensin eläinlääkäri tuikkasi Alliin hieman rauhoittavaa ja sen jälkeen tutki Mollan. Mutta koska Alli ei ensimmäisestä piikistä tuntunut rauhoittuvan laittoi se siihen vielä toisen ja jatkoi sitten ponin kimpussa.  Kävi ponin ihan perusteellisesti läpi ja antoi si

Taasko se alkaa?

Jokainen blogia edes hieman seuraileva tietää että olen melko hysteerinen klinikalla ravailija. Jos hevonen ontuu tai tuntuu omituiselta, hommataa sille joko kraniohoitoa tai klinikkaa. Jossain on aina pakko olla syy ja siitä otetaan selvää. Myönnän, että minulle on jopa eläinlääkäri sanonut, että voisi sitä pari päivää kotonakin katsella ennen klinikalle raahausta. Olisihan siinä varmasti pari satasta säästänyt, mutta mielelläni maksan sen summan mielenrauhasta. Hysteerikko mikä hysteerikko. Onko tämä taas alkamassa? Kipua vai kettuilua? Alli on todella herkkänahkainen. Siis kirjaimellisesti. Klippaaminenhan ei aiheuta äänen puolesta ongelmia, mutta kun se tärisevä terä tuodaan iholle se on maailmanloppu*. Alli saa myös todella herkästi haavoja, joka on usempaan kertaan todistettu imppareiden muodossa. Se ei kestä oikeastaan nyt klipattuna kuin yhdellä tietyllä harjalla harjaamista ja sekin on välillä sen mielestä turhan kova. Toisinaan kyljet ovat herkät ja toisinaan mahan

Lukijat keskustelemaan: Millainen on se-oikea kuolain?

Miksi juuri se ja miksei tuo? HOX!  Teksti on täysin minun näkemykseni asioista, kaikki ei sovi kaikille, muistakaa se! ;) Kuolain. Tuo suitsiin ripustettava häkkyrä. Meillä on jos jonkinmoista kuolainta ollut ja varsinkin Mollalla niitä on testailtu. Pidimme Mollaa aluksi vahvana ja vaikeana hevosena, jolta innostuessaan puuttui jarrut. Molla on testannut seuraavia kuolaimia: Kimblewick  - Toimi aikansa, mutta lopulta ei tuottanut haluttua tulosta. Ei ollut se-oikea valinta. Kuparirolleri - Oletettiin kaiken olevan kiinni siitä että Molla puree kuolainta vasten. Paha kämmi ja surkein kokeilu ikinä! Gäg-kuolain  - ei toiminut, teki tammasta etupainoisemman. Pelham  - Toimi myös aikansa, painaa kuitenkin kuolainta vasten Fullcheek - Ei mainittavaa eroa ratsastettavuudessa Olympia + leukaremmi  - Toimii tällä hetkellä Jannin hyppykuolaimena ja maastokuolaimena, toimiva! Mollan se-oikea kuolain on omppunivel. Toimii sillä toivotulla tavalla. Haimme syytä kov