Siirry pääsisältöön

Pienen pieni grafiikkainnostus!

Aina tasaisin väliajoin innostun tekemään kaikkea kivaa koodailusta kuvankäsittelyyn ja taas on se hetki. Myönnettäkööt, että tämän kiireen keskellä ei ehkä moisia kannattaisi niinkään tehdä, mutta minkä sille innostukselle voi. Niinpä voisin pistää pienen grafiikkapajan pystyyn!

Teen oikeastaan kaikenlaisia muokkauksia. Voin tehdä pelkästään bannerin blogiin tai muokkailla koko ulkoasun. Koska aika on rahaa, joudun valitettavasti ottamaan pienen korvauksen. Kerro siis ohjeita antaessasi osallistutko pelkästään tähän pieneen grafiikkaskabaan joka nyt julkaistaan vai onko kiinnostusta myös "maksulliseen" versioon. Polkuhintaanhan nämäkin lähtevät, sillä teen tätä vain ja ainoastaan huvin ja urheilun vuoksi.

Teen niin sanotusta "vapaalla kädellä" kuin myös tarkemmillakin ohjeilla. Suurin vaikuttava tekijä on inspiraatio, jota tällä hetkellä on paljon. Inspiraatiota auttavat myös laadukkaat ja monipuoliset kuvat. Ja tietenkin jos sinulla on joku oiva idea millaisen halua voi kertoa senkin! Eli kerro ainakin nämä asiat:

Pakolliset 
 •  Blogin nimi (+ mahdolliset muut tekstit)
 •  värimaailma (jos joku väri on ehdoton nou)
 •  kuvat (kerro jos haluat jonkun kuvista ehdottomasti)
 •  blogin osoite
 •  haluatko pelkän bannerin vai ulkoasun muokkauksineen (pientä koodia, sivukuvia, linkkejä kerro mitä haluat)

Lisäksi voit kertoa
 •  millaisista ulkoasuista / bannereista pidät / millaisen haluat / onko suunnitelma

Koska aikaa ei aina ole, pitää tietenkin varautua odottamaan hetken aikaa, mutta sanotaan että parissa viikossa pyrin tekemään tilaukset valmiiksi, jonosta riippuen. Alla näette hieman malliesimerkkejä, mutta nämäkin vain nopeasti arkistoista haettuja. Uusimpana ylin, muut ovat vanhempia. Kuljen melko yksinkertaista linjaa, mutta pyrin tietenkin aina tekemään kuten tilaaja toivoo! 


Banneri (1-2 h työ + fiksaus) - 10 €
Ulkoasu + pieni koodaus (2h -> + fiksaus) - 25 €

Nyt sitten kun tätä intoa tässä piisaa niin laitetaan heti vaikka tuollainen ilmaisnäyte jakoon! Eli koko ulkoasu tilaajan toiveiden mukaan lähtisi arvontaan. Arvonta päättyy jo sunnuntaina 29.11. klo 20. joten siihen asti voi pistää kommenttia. Osallistuaksesi arvontaan riittää laittaa toimiva sähköpostiosoite tähän kommenttikenttään :) Jos haluat tilata itsellesi bannerin tai ulkoasun, pistä viestiä sähköpostiin decnestys@gmail.com. Koska nyt jono on tyhjä, on mahdollista saada nopeastikin sieltä kokonainen ulkoasu ;)

Heh. Pelkkää arvontaa tämä blogi nyt on ollut, mutta ei tässä ole ihmeellisempää kerrottavaakaan. Mennään nyt sitten tällä eteenpäin! Ei muuta kuin osallistumaan, että pääsen käyttämään inspiraatiotani!

Kiitos kaikille arvontaan osallistuneille!
seuraaviin sähköposteihin kilahti onnittelumeili:
tiiu.tahvanainen@gmail.com, jennnuli85@gmail.com , miiia-95@hotmail.com, idahyvarinen@hotmail.com, vouti.heidi@gmail.com, Weckman.anna@gmail.com

Kommentit

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. sarakukkonen@hotmail.fi

  VastaaPoista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Uuden alku

 Kovasti koitin tätä blogia päivittää, mutta viimeisen kolmen vuoden aikana elämäni on muuttunut niin totaalisesti, ettei blogi ole oikein enää sama. Mielestäni on kunnioitettava nyt blogia, se oli loistokas vuosina 2012-2015. Tätä blogia on ollut aina hirmuisen ihana päivittää ja ehkä vielä jonain päivänä kun palaan takaisin satulaan voidaan tämäkin kääntää uudeksi nousuksi. Mutta sitä odotellessa haluan kiittää kaikkia blogin lukijoita kuluneista vuosista ja lukuisista kommenteista ja tuesta. Ilman teitä tämä polku ei olisi ollut puoliksikaan näin mahtava! On siis aika sulkea Kisamatkalla ja kääntää uusi lehti. Bloggaaminen on vieläkin lähellä sydäntäni, mutta mielestäni tämä blogi ei ole koskaan ollut täydellinen sille elämälle mikä minulla on tällä hetkellä menossa. Joten oli aika uuden blogin. Toivotan kaikki innokkaat mukaan myös raviurheilun maailmaan jos se vaan yhtään kiinnostaa. Kiitos vielä kerran kaikille näistä vuosista, toivottavasti nähdään vielä uudessa blogissa! Harnes

No hei vaan tohtori!

Meillä on maailman paras eläinlääkäri . Ollaan käytetty samaa kotieläinlääkäriä jo varmasti yli kymmenen vuotta. Hän on maailman paras. Tai ainakin meille se sopivin jos ei maailman paras. Kärvisteltyäni viikonlopun yli, äiti soitti heti maanantai aamusta meidän vakiellille. Ja mikä parhainta hän pääsi tulemaan heti saman päivän aikana. On kyllä mahtavaa kun on näin huippu lääkäri tiimin vointia tukemassa! Tutkittavaksi pääsi tänään sekä Alli että Molla. Allin takia ell tallille tuli, mutta toki siinä samalla sitten katsottiin myös Mollan suu ja kysyttiin tuosta sen pahenevasta kutiamisesta. Joka tosiaan tällä hetkellä on niin "kriittisessä vaiheessa" että se yön aikana repii kyljet itseltään auki. Ensin eläinlääkäri tuikkasi Alliin hieman rauhoittavaa ja sen jälkeen tutki Mollan. Mutta koska Alli ei ensimmäisestä piikistä tuntunut rauhoittuvan laittoi se siihen vielä toisen ja jatkoi sitten ponin kimpussa.  Kävi ponin ihan perusteellisesti läpi ja antoi si

Millainen on minun työpäiväni?

Niin no. Se vaihtelee tosi paljon päivittäin, mutta ajattelin silti tehdä tälläisen pienin Myday tyylisen postauksen, missä kerroin teille työpäivästäni. Jokaisessa työpaikassa olen tehnyt erilaisia päiviä, ensimmäisessä paikassa päivät olivat hurjan pitkiä (yleensä aamu viidestä iltapäivä neljään plus mahdolliset ravit), mutta näissä kahdessa jälkimmäisessä on ollut about 6-8 tuntisia normaaleita työpäiviä. Toki vaihtelua aina on ja etenkin jos pitää mennä raveihin tai on iltaruokinta vuoro tulee extra hommia. Mutta pidemmittä puheita, millainen on siis minun työpäiväni? Aamulla heräilen siinä puoli 5 - 5 välillä, usein torkuttelen viiteen asti. Tony tulee yleensä hakemaan minut töihin, ja päivästä riippuen mennäänkin tallille noin puoli kuuden aikaan. Joskus hieman myöhemmin ja joskus hiemain aikaisemmin, riippuen siitä kuinka kiireiseksi päiväksi arvoidaan. Yleensä hevoset on aamulla ruokittu joko Tonyn tai Meksikolaispariskunnan toimesta, joskus minä ja Tony aamuruokitaan