Siirry pääsisältöön

Börjes-shoppailua ja kankitreeniä

Lumi teki joulun ja käytiin jouluostoksilla!


Domino ratsastushousut 56€ - BT-Jump bootsit 12,80€/pari - lukot 3,75€/kpl - delta 4,95€

Tänään mentiin heti aamusta Turkuun kun vein äitin lääkäriin ja siitä sitten käytiin Karin äidillä ja syömässä. Samalla lenkillä heitettiin kierros Börjesissä ja ai että siellä oli taas todellakin kaikkea mitä halusin ostaa.. Mietin kovasti panssarin ja housujen välillä, mutta sitten tein päätöksen että otan mielummin pehmeän joulupaketin ;) Ostin muutaman pikalukon martingaaleihin niin ongelma on taas hetkeksi hoidettu. Lisäksi tuli mukaan tietenkin vielä Pec-Balance maitohappobakteeria Mollalle, mutta se oli jo mennyt tallille ennen kuin ehdin kuvaamaan. Kävin myös tiimarista hakemassa hevosille hoitovihot ;)

Alla Pyryn vihko ja päällä Mollan 


Tuossa on vielä muutama kuva noista housuista. Pakko kehua oli mielettömän hyvät päällä! Ja erityisesti pidin noista lahkeista kun oli tuo resori eikä tarraa, ja ei kyllä tuossa tikkauksen hienoudessakaan ole valittamista ;) Kohtuu hintaiset kuitenkin tyylikkäiksi housuiksi, innolla odotan että pääsen näostä kokeilemaan ratsastaessa! 

Mutta sitten lyhyesti kankitreenistä. Viritettiin siis tänään Pyrylle kanget, oli tarkoitus tehdä ihan perusjuttuja ja totutella siihen. Pyryllä menty muutaman kerran aikaisemminkin. Mentiin vanhassa ja taaskin tuntui ettei wanha vain ole se meidän juttu. Aina kun menen siellä kaikki menee vähintäänkin pilalle! En edes muista mitä kaikkea tein, mutta keskityin siirtymisiin ja laukkaan tänään enemmän. Vasemmalle meni tosi kivaa pätkää laukassa kun tein niin että isommalla ympyrällä rennompaa, pitkää laukkaa ja aina päässä voltti kootumpaa lyhyttä laukkaa. Pyryn kanssa nyt pitää tehdä paljon töitä juuri niin että lyhentää ja pidentää niin saadaan laukka pyörimään paremmin. Lisäksi tein paljon nostoja molempiin suuntiin. Pätkittäin hyvä, mutta hävettävän huonosti itse ratsastettu, hyi minua!

Tänään tällainen pikapostaus, huomenna onkin joulukuun ensimmäinen päivä ja luvassa oikein muikea yllätys ;)

Oletteko te lukijat käyneet jo jouluostoksilla?

Kommentit

 1. onpa kivat housut ja edulliseen hintaankin vielä! harvemmin tulee shoppailtua börjesissä mutta pitää joskus muistaa suunnata sinnekin kun siellä on aika edullista kuitenkin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa ehdottomasti! Oli niin paljon taas kaikkea kivaa mitä teki mieli ostaa :D Seuraavaksi pitää varmaan mennä sieltä hakeen se tosi kivan näköiset jalustimet (mustat kevytjalustimet värillisillä pohjilla) ja suitset ja otsapanta jajaja.. Vaikka mitä :D

   Poista
 2. Vastaako Börjesin housut hyvin kokoaan sun mielestä? Että uskaltaako postimyynnistä tilata? On niin hianot :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kauhean paha kysymys :D Mielestäni vastaa melko hyvin kokoa, mutta otin itse kuitenkin normaaliakokoa yhden isomman. Ei välttämättä tarvitsisi, koska nämä paikoitellen löysät, mutta kuitenkin taas paikoitellen on sen verran "kapoisemmat" niin ajattelin enemmän mukavuutta ;)

   Ja postimyynnistä tilaamaan vaan, börjesillä on tosi nopee postimyynti ja jos vaikka meneeki harakoille koko niin saa nopeesti vaihdettua! :)

   Poista
 3. En oo käynyt vielä jouluostoksilla, pitäis kyllä.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

No hei vaan tohtori!

Meillä on maailman paras eläinlääkäri . Ollaan käytetty samaa kotieläinlääkäriä jo varmasti yli kymmenen vuotta. Hän on maailman paras. Tai ainakin meille se sopivin jos ei maailman paras. Kärvisteltyäni viikonlopun yli, äiti soitti heti maanantai aamusta meidän vakiellille. Ja mikä parhainta hän pääsi tulemaan heti saman päivän aikana. On kyllä mahtavaa kun on näin huippu lääkäri tiimin vointia tukemassa! Tutkittavaksi pääsi tänään sekä Alli että Molla. Allin takia ell tallille tuli, mutta toki siinä samalla sitten katsottiin myös Mollan suu ja kysyttiin tuosta sen pahenevasta kutiamisesta. Joka tosiaan tällä hetkellä on niin "kriittisessä vaiheessa" että se yön aikana repii kyljet itseltään auki. Ensin eläinlääkäri tuikkasi Alliin hieman rauhoittavaa ja sen jälkeen tutki Mollan. Mutta koska Alli ei ensimmäisestä piikistä tuntunut rauhoittuvan laittoi se siihen vielä toisen ja jatkoi sitten ponin kimpussa.  Kävi ponin ihan perusteellisesti läpi ja antoi si

Taasko se alkaa?

Jokainen blogia edes hieman seuraileva tietää että olen melko hysteerinen klinikalla ravailija. Jos hevonen ontuu tai tuntuu omituiselta, hommataa sille joko kraniohoitoa tai klinikkaa. Jossain on aina pakko olla syy ja siitä otetaan selvää. Myönnän, että minulle on jopa eläinlääkäri sanonut, että voisi sitä pari päivää kotonakin katsella ennen klinikalle raahausta. Olisihan siinä varmasti pari satasta säästänyt, mutta mielelläni maksan sen summan mielenrauhasta. Hysteerikko mikä hysteerikko. Onko tämä taas alkamassa? Kipua vai kettuilua? Alli on todella herkkänahkainen. Siis kirjaimellisesti. Klippaaminenhan ei aiheuta äänen puolesta ongelmia, mutta kun se tärisevä terä tuodaan iholle se on maailmanloppu*. Alli saa myös todella herkästi haavoja, joka on usempaan kertaan todistettu imppareiden muodossa. Se ei kestä oikeastaan nyt klipattuna kuin yhdellä tietyllä harjalla harjaamista ja sekin on välillä sen mielestä turhan kova. Toisinaan kyljet ovat herkät ja toisinaan mahan

Lukijat keskustelemaan: Millainen on se-oikea kuolain?

Miksi juuri se ja miksei tuo? HOX!  Teksti on täysin minun näkemykseni asioista, kaikki ei sovi kaikille, muistakaa se! ;) Kuolain. Tuo suitsiin ripustettava häkkyrä. Meillä on jos jonkinmoista kuolainta ollut ja varsinkin Mollalla niitä on testailtu. Pidimme Mollaa aluksi vahvana ja vaikeana hevosena, jolta innostuessaan puuttui jarrut. Molla on testannut seuraavia kuolaimia: Kimblewick  - Toimi aikansa, mutta lopulta ei tuottanut haluttua tulosta. Ei ollut se-oikea valinta. Kuparirolleri - Oletettiin kaiken olevan kiinni siitä että Molla puree kuolainta vasten. Paha kämmi ja surkein kokeilu ikinä! Gäg-kuolain  - ei toiminut, teki tammasta etupainoisemman. Pelham  - Toimi myös aikansa, painaa kuitenkin kuolainta vasten Fullcheek - Ei mainittavaa eroa ratsastettavuudessa Olympia + leukaremmi  - Toimii tällä hetkellä Jannin hyppykuolaimena ja maastokuolaimena, toimiva! Mollan se-oikea kuolain on omppunivel. Toimii sillä toivotulla tavalla. Haimme syytä kov