Siirry pääsisältöön

Nähdäänkö lauantaina?

Niin se vuosi vain lähenee loppuaan ja ollaan jo hyvän matkaa päästy joulukuuta eteenpäin. Lauantaina 12.12. onkin jo aika kokoontua ensimmäiseen hevosalan blogiexpo 2015 - tapahtumaan!


Mekin ollaan tosiaan mukana blogiexpossa. Meiltä löytyy paikalta oma Kisamatkalla-ständi, missä voitte tulla tapaamaan minua ja aivan ihanaa Roosaa. Ständillä pyörii pienellä screenillä kypäräkameravideoita, lisäksi pöydältä löytyy Jouhikorut by Katja Vilanderin (näyte)tuotteita jos haluaa tilata vaikka ihanan muiston rakkaasta hevosestaan. Messuthan alkavat klo 9.30 ja päättyvät noin klo 14 aikaan. Oman ständin lisäksi vilahdan DressageOnsiten videoesimerkeillä ja lisäksi pääsen jakamaan kommenttejani Bloggaajapanelissa!

Meidän ständillä on huippukiva GOPRO-arvonta, joka alkaa klo 9.30 ja arvonta suoritetaan vielä samanpäivän aikana klo 13.30, jolloin voittaja saa sen suoraan mukaansa! Pakettiin kuuluu Gopro Hero kypäräkamera, 32GB muistikortti ja kypäränauha. Arvoa paketilla on noin 200 €! Tule siis ihmeessä moikkaamaan meitä meidän ständille, joka on paikalla numero 106! Juttua riittää varmasti ;)

Entä kiinnostaako sinua ulkoasujen muokkaaminen? Meidän ständillä voi myös käydä kysymässä "tyhmiä" mitä nyt ulkoasuista tulee mieleen. Näytän myös tarvittaessa screenin kautta helppoja muokkauksia ja halutessasi voit vaikka tilata messuilla itsellesi uuden ulkoasun messutarjouksella! Design by Kisamatkalla ulkoasuja löytyy tällä hetkellä kahdesta blogista, täältä ja täältä. Älä siis pelkää lähestyä meidän ständiä, sillä sieltä saa varmasti juttuseuraa niin minusta, Roosasta kuin myös äidistäni. 

Joten miten oli, nähdäänkö lauantaina?
Kommentit

 1. Tulen ehdottomasti moikkaamaan! :)

  VastaaPoista
 2. Totta kai! Paikalle olen tulossa, hoituu samalla vanhempien jouluostokset ;)

  VastaaPoista
 3. Semmonen ihan sivuseikka vaan, että missä tällainen järjestetään? Se olis ehkä hyvä mainita :D Varmaan suuri osa tietää mutta esim. minulla ei ole harmainta hajuakaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä kun huomautit, oli jäänyt linkki tuolta alusta laittamatta, eli klikkaamalla blogiexpobanneria tai sen yläpuolella olevaa linkkiä, pääsee virallisemmille sivuille missä enemmän tietoa! :)

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Uuden alku

 Kovasti koitin tätä blogia päivittää, mutta viimeisen kolmen vuoden aikana elämäni on muuttunut niin totaalisesti, ettei blogi ole oikein enää sama. Mielestäni on kunnioitettava nyt blogia, se oli loistokas vuosina 2012-2015. Tätä blogia on ollut aina hirmuisen ihana päivittää ja ehkä vielä jonain päivänä kun palaan takaisin satulaan voidaan tämäkin kääntää uudeksi nousuksi. Mutta sitä odotellessa haluan kiittää kaikkia blogin lukijoita kuluneista vuosista ja lukuisista kommenteista ja tuesta. Ilman teitä tämä polku ei olisi ollut puoliksikaan näin mahtava! On siis aika sulkea Kisamatkalla ja kääntää uusi lehti. Bloggaaminen on vieläkin lähellä sydäntäni, mutta mielestäni tämä blogi ei ole koskaan ollut täydellinen sille elämälle mikä minulla on tällä hetkellä menossa. Joten oli aika uuden blogin. Toivotan kaikki innokkaat mukaan myös raviurheilun maailmaan jos se vaan yhtään kiinnostaa. Kiitos vielä kerran kaikille näistä vuosista, toivottavasti nähdään vielä uudessa blogissa! Harnes

No hei vaan tohtori!

Meillä on maailman paras eläinlääkäri . Ollaan käytetty samaa kotieläinlääkäriä jo varmasti yli kymmenen vuotta. Hän on maailman paras. Tai ainakin meille se sopivin jos ei maailman paras. Kärvisteltyäni viikonlopun yli, äiti soitti heti maanantai aamusta meidän vakiellille. Ja mikä parhainta hän pääsi tulemaan heti saman päivän aikana. On kyllä mahtavaa kun on näin huippu lääkäri tiimin vointia tukemassa! Tutkittavaksi pääsi tänään sekä Alli että Molla. Allin takia ell tallille tuli, mutta toki siinä samalla sitten katsottiin myös Mollan suu ja kysyttiin tuosta sen pahenevasta kutiamisesta. Joka tosiaan tällä hetkellä on niin "kriittisessä vaiheessa" että se yön aikana repii kyljet itseltään auki. Ensin eläinlääkäri tuikkasi Alliin hieman rauhoittavaa ja sen jälkeen tutki Mollan. Mutta koska Alli ei ensimmäisestä piikistä tuntunut rauhoittuvan laittoi se siihen vielä toisen ja jatkoi sitten ponin kimpussa.  Kävi ponin ihan perusteellisesti läpi ja antoi si

Millainen on minun työpäiväni?

Niin no. Se vaihtelee tosi paljon päivittäin, mutta ajattelin silti tehdä tälläisen pienin Myday tyylisen postauksen, missä kerroin teille työpäivästäni. Jokaisessa työpaikassa olen tehnyt erilaisia päiviä, ensimmäisessä paikassa päivät olivat hurjan pitkiä (yleensä aamu viidestä iltapäivä neljään plus mahdolliset ravit), mutta näissä kahdessa jälkimmäisessä on ollut about 6-8 tuntisia normaaleita työpäiviä. Toki vaihtelua aina on ja etenkin jos pitää mennä raveihin tai on iltaruokinta vuoro tulee extra hommia. Mutta pidemmittä puheita, millainen on siis minun työpäiväni? Aamulla heräilen siinä puoli 5 - 5 välillä, usein torkuttelen viiteen asti. Tony tulee yleensä hakemaan minut töihin, ja päivästä riippuen mennäänkin tallille noin puoli kuuden aikaan. Joskus hieman myöhemmin ja joskus hiemain aikaisemmin, riippuen siitä kuinka kiireiseksi päiväksi arvoidaan. Yleensä hevoset on aamulla ruokittu joko Tonyn tai Meksikolaispariskunnan toimesta, joskus minä ja Tony aamuruokitaan