Siirry pääsisältöön

Valmennuksesta toiseen

Jonkinlainen ennätys on taas rikottu tässä päivittämättömyydessä. Joulun pyhät olivat niin rauhallisen seesteisiä, etten ehtinyt koko konetta edes avaamaan.. Tämä tarkoittaa sitä että kaikki netissä tekeminen on ihan jäissä ja pahoittelen mm. bannereiden ja ulkoasujen valmistumisen kestoa. Ensi vuonna spurtataan sitten kunnolla vauhtiin jos nämä viimeiset viikot ollaan vähän hidasteltu! 

Mutta miten joulu. Siinä se meni, rennosti liikuttelin hevoset, söin itseni ähkyyn, nukuin univelkoja ja joulupäivänä kävin muutaman hevosenkin klippaamassa. Viihteelle ei tänäkään jouluna tullut lähdettyä ja uusi vuosikin kuluu sujuvasti töissä. Talviloma lähestyy muutaman viikon päästä, sinä aikana pitää koittaa saada kaikki rästihommatkin tehtyä.

Sunnuntaina kävimme myös ratsastamassa Dressage OnSite kouluradat joulukuun osalta. Ne meni kuitenkin vähän pieleen, mutta toivotaan että pääsevät läpi.. Pitää nyt tällä sekunnilla hommata jostain se laturi tuohon pokkariin niin saadaan vähän laadukkaampia videoita ja muistaa ohjeistaa äitiä tarvittaessa. Muuten hepat kulkivat ihan ok. Siitä sitten lisää jos/kun saadaan arvostelut videoista.

Mutta sitten itse asiaan:

Tänään päästiin vihdoista viimein Pyryn kanssa valmennukseen! Menen Allin  kanssa viikonloppuna kahden päivän kurssille, mutta ajattelin että kun Pyry vasta palailee ja on hypännyt vähemmän niin en viitsinyt heti ottaa kahta päivää putkeen. Valmennus pidettiin Somerolla, mihin meiltä on melkein yhtä pitkä matka kuin keskustaan. Äiti oli jälleen videoimassa, joten tässä pieni video teille:


Pyry oli tosi innoissaan ja niin  olin kyllä minäkin. Tehtävä oli sama mitä tehtiin Allin kanssa viime kurssilla lauantaina (eli jos joku ei aikaisemmasta seputuksestani hiffannut niin nyt aukeaa varmasti paremmin ;)) ja Pyryn kanssa kaikki oli tosi rentoa, kivaa ja helppoa. Olen niin kaivannut Pyryn kanssa hyppäämistä, siihen voi luottaan sen 110% ja nytkin vain saimme tulla ja tehdä rauhassa, mitä sen pitääkin olla. Kerran kun oltiin aloittamassa tehtävä (ei näy videolla) Pyry sai jonkun spurttikohtauksen ja mennä viipotti kun hullu pitkin maneesia, mutta eihän sen innostukselle voinut kun nauraa. Paljon saatiin taas Karilta kehuja ja vinkkejä. Koitetaan nyt saada kerta viikossa estevalmennusta, mutta katsotaan onnistuuko sitten taas ensi viikolle kun meille on tiistaiksi varattu kraniohoito.. Sitten viimeistään talvilomalla taas pitäisi päästä pomppimaan!

Huh, vaikka esteet pysyi pieninä, oli tosi kivaa ja rentouttavaa päästä hyppäämään Pyryllä. Viikonloppuna pitääkin sitten taas tsempata enemmän kun mennään Allin kanssa treeniin Chevaluxille. Alli jääkin sinne yöksi, sillä en jaksa raahata sitä edes takaisin ja jollain laskutoimituksella se voisikin tulla halvemmaksi. Joka tapauksessa, koitan palailla pian taas aktiivisemmin blogin puolelle, viimeistään sitten viikonloppuna lisää kuulumisia! :)

Kommentit

  1. Täytyy kyl Senni sanoo, et mitä sun videoita katellu, niin kyllä oli tässä videossa Pyryllä hyvä laukka!!! ilmeisesti takaosa vahvistunut, kun laukka myös "nousi ylöspäin" eikä vain "nelistänyt" eteenpäin :) (puhun nyt estevideoista) http://sebastinas.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Joo nyt se alkaa taas pikku hiljaa vahvistumaan! :) Pitää vaan olla ite niin tarkka ettei lähe yhtään lyhentään laukkaa ennen kuin sen saa puöreäksi.. Ehkä vielä joskus saadaan niin hyvä laukka kuin muutama vuosi takaperin pari kuukautta meillä oli.. Sitä tavoitellen ;)

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Uuden alku

 Kovasti koitin tätä blogia päivittää, mutta viimeisen kolmen vuoden aikana elämäni on muuttunut niin totaalisesti, ettei blogi ole oikein enää sama. Mielestäni on kunnioitettava nyt blogia, se oli loistokas vuosina 2012-2015. Tätä blogia on ollut aina hirmuisen ihana päivittää ja ehkä vielä jonain päivänä kun palaan takaisin satulaan voidaan tämäkin kääntää uudeksi nousuksi. Mutta sitä odotellessa haluan kiittää kaikkia blogin lukijoita kuluneista vuosista ja lukuisista kommenteista ja tuesta. Ilman teitä tämä polku ei olisi ollut puoliksikaan näin mahtava! On siis aika sulkea Kisamatkalla ja kääntää uusi lehti. Bloggaaminen on vieläkin lähellä sydäntäni, mutta mielestäni tämä blogi ei ole koskaan ollut täydellinen sille elämälle mikä minulla on tällä hetkellä menossa. Joten oli aika uuden blogin. Toivotan kaikki innokkaat mukaan myös raviurheilun maailmaan jos se vaan yhtään kiinnostaa. Kiitos vielä kerran kaikille näistä vuosista, toivottavasti nähdään vielä uudessa blogissa! Harnes

No hei vaan tohtori!

Meillä on maailman paras eläinlääkäri . Ollaan käytetty samaa kotieläinlääkäriä jo varmasti yli kymmenen vuotta. Hän on maailman paras. Tai ainakin meille se sopivin jos ei maailman paras. Kärvisteltyäni viikonlopun yli, äiti soitti heti maanantai aamusta meidän vakiellille. Ja mikä parhainta hän pääsi tulemaan heti saman päivän aikana. On kyllä mahtavaa kun on näin huippu lääkäri tiimin vointia tukemassa! Tutkittavaksi pääsi tänään sekä Alli että Molla. Allin takia ell tallille tuli, mutta toki siinä samalla sitten katsottiin myös Mollan suu ja kysyttiin tuosta sen pahenevasta kutiamisesta. Joka tosiaan tällä hetkellä on niin "kriittisessä vaiheessa" että se yön aikana repii kyljet itseltään auki. Ensin eläinlääkäri tuikkasi Alliin hieman rauhoittavaa ja sen jälkeen tutki Mollan. Mutta koska Alli ei ensimmäisestä piikistä tuntunut rauhoittuvan laittoi se siihen vielä toisen ja jatkoi sitten ponin kimpussa.  Kävi ponin ihan perusteellisesti läpi ja antoi si

Millainen on minun työpäiväni?

Niin no. Se vaihtelee tosi paljon päivittäin, mutta ajattelin silti tehdä tälläisen pienin Myday tyylisen postauksen, missä kerroin teille työpäivästäni. Jokaisessa työpaikassa olen tehnyt erilaisia päiviä, ensimmäisessä paikassa päivät olivat hurjan pitkiä (yleensä aamu viidestä iltapäivä neljään plus mahdolliset ravit), mutta näissä kahdessa jälkimmäisessä on ollut about 6-8 tuntisia normaaleita työpäiviä. Toki vaihtelua aina on ja etenkin jos pitää mennä raveihin tai on iltaruokinta vuoro tulee extra hommia. Mutta pidemmittä puheita, millainen on siis minun työpäiväni? Aamulla heräilen siinä puoli 5 - 5 välillä, usein torkuttelen viiteen asti. Tony tulee yleensä hakemaan minut töihin, ja päivästä riippuen mennäänkin tallille noin puoli kuuden aikaan. Joskus hieman myöhemmin ja joskus hiemain aikaisemmin, riippuen siitä kuinka kiireiseksi päiväksi arvoidaan. Yleensä hevoset on aamulla ruokittu joko Tonyn tai Meksikolaispariskunnan toimesta, joskus minä ja Tony aamuruokitaan