Siirry pääsisältöön

Hiittipäivä

Kuten hieman lupailinkin, otin kameran viime hiittipäivänä mukaan ja kokeilin miten kuvaaminen onnistuu. En ole kuvaillut taas niin pitkään aikaan että hetken siinä meni että sai jotain tuntumaa kameraan, mutta sain minä pari ihan hyvääkin kuvaa! Laitan nyt tähän postaukseen kuvia kaikista meidän hevosista enkä pelkästään omistani, sillä sain niin paljon kivoja kuvia myös muistakin hevosista.

Shameless Art (vas), Take Over (edessä) ja Monetize (takana)

Minun omat passit hiittasivat vasta viimeisimmissä ryhmissä, joten minulla oli hyvin aikaa laittaa ne valmiiksi ja sitten pyöräillä lähemmäs rataa ottamaan muista ryhmistä kuvia. Kävellenkin olisin kerinnyt, mutta pyörällä tuo pieni matka sujui niin leikiten että ei ollut pelkoa sitten kun omat hevoset hiittasivat etten ehdi takaisin tallille. Meidän talli kun on radan nurkassa niin että jos halusi kuvia pitkältä sivulta piti kävellä tai pyöräillä meidän toisen tallin viereen.

Joka tapauksessa. Minulla siis kolme hevosta hiittasi lauantaina, sillä Viking the Champion piti vielä vapaata kuumeen takia ja palaa radalle hölkkimään vasta tänään maanantaina. Ja pakko sanoa että kaikki minun hevosista olivat kyllä niin hyviä! Jokainen voitti oman ryhmänsä, vaikka tamma Party's Rockin ottikin ihan minimaalisen laukan maalisuoralla. Mutta joka tapauksessa jokainen oli aivan super hyvä ja olin ihan super onnellinen että sain niistä ihan onnistuneita kuviakin! Ensimmäiset kaksi kuvaa on Sevendollar Shades, sen jälkeen muutama kuva Lyons Music (/ McGibson Guitar) ja viimeisenä tamma The Party's Rockin.


Että olen kyllä ylpeä taas noista minun hevosistani! Ja laitetaan tähän loppuun vielä muutama muu onnistunut kuva meidän muista tallin hevosista. Kaikki hiittasivat kyllä lauantaina hyvin, ehkä ne halusivat hyviä kuvia ja sen takia tekivät parhaansa, heh.

ori Shameless Art 

ori Shameless Art  

ori Diamond Head

ori Top Skipper

ori Well Done Son

ori Well Done Son

ori Freedom Warrior

tamma Lyons Monetize

Mitä piditte, miltä näyttää meno?

Kommentit

 1. Hassusti ilmaistu toi "voitti ryhmänsä", ajetaanko siellä hiiteissä kilpaa? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tavallaan joo. Yleensä maalilinja ylitetään yhdessä, mutta harvoin jos hevonen haluaa mennä sitä pidätetään :)

   Itseasiassa mää vertaisin täällä olevaa hiittiä aikalailla harjoitusraveihin, toki sitten kun mennään kilpakärryhiittiä niin sillon ajetaan niin kovaa kun hevoset kulkee.

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

No hei vaan tohtori!

Meillä on maailman paras eläinlääkäri . Ollaan käytetty samaa kotieläinlääkäriä jo varmasti yli kymmenen vuotta. Hän on maailman paras. Tai ainakin meille se sopivin jos ei maailman paras. Kärvisteltyäni viikonlopun yli, äiti soitti heti maanantai aamusta meidän vakiellille. Ja mikä parhainta hän pääsi tulemaan heti saman päivän aikana. On kyllä mahtavaa kun on näin huippu lääkäri tiimin vointia tukemassa! Tutkittavaksi pääsi tänään sekä Alli että Molla. Allin takia ell tallille tuli, mutta toki siinä samalla sitten katsottiin myös Mollan suu ja kysyttiin tuosta sen pahenevasta kutiamisesta. Joka tosiaan tällä hetkellä on niin "kriittisessä vaiheessa" että se yön aikana repii kyljet itseltään auki. Ensin eläinlääkäri tuikkasi Alliin hieman rauhoittavaa ja sen jälkeen tutki Mollan. Mutta koska Alli ei ensimmäisestä piikistä tuntunut rauhoittuvan laittoi se siihen vielä toisen ja jatkoi sitten ponin kimpussa.  Kävi ponin ihan perusteellisesti läpi ja antoi si

Taasko se alkaa?

Jokainen blogia edes hieman seuraileva tietää että olen melko hysteerinen klinikalla ravailija. Jos hevonen ontuu tai tuntuu omituiselta, hommataa sille joko kraniohoitoa tai klinikkaa. Jossain on aina pakko olla syy ja siitä otetaan selvää. Myönnän, että minulle on jopa eläinlääkäri sanonut, että voisi sitä pari päivää kotonakin katsella ennen klinikalle raahausta. Olisihan siinä varmasti pari satasta säästänyt, mutta mielelläni maksan sen summan mielenrauhasta. Hysteerikko mikä hysteerikko. Onko tämä taas alkamassa? Kipua vai kettuilua? Alli on todella herkkänahkainen. Siis kirjaimellisesti. Klippaaminenhan ei aiheuta äänen puolesta ongelmia, mutta kun se tärisevä terä tuodaan iholle se on maailmanloppu*. Alli saa myös todella herkästi haavoja, joka on usempaan kertaan todistettu imppareiden muodossa. Se ei kestä oikeastaan nyt klipattuna kuin yhdellä tietyllä harjalla harjaamista ja sekin on välillä sen mielestä turhan kova. Toisinaan kyljet ovat herkät ja toisinaan mahan

Lukijat keskustelemaan: Millainen on se-oikea kuolain?

Miksi juuri se ja miksei tuo? HOX!  Teksti on täysin minun näkemykseni asioista, kaikki ei sovi kaikille, muistakaa se! ;) Kuolain. Tuo suitsiin ripustettava häkkyrä. Meillä on jos jonkinmoista kuolainta ollut ja varsinkin Mollalla niitä on testailtu. Pidimme Mollaa aluksi vahvana ja vaikeana hevosena, jolta innostuessaan puuttui jarrut. Molla on testannut seuraavia kuolaimia: Kimblewick  - Toimi aikansa, mutta lopulta ei tuottanut haluttua tulosta. Ei ollut se-oikea valinta. Kuparirolleri - Oletettiin kaiken olevan kiinni siitä että Molla puree kuolainta vasten. Paha kämmi ja surkein kokeilu ikinä! Gäg-kuolain  - ei toiminut, teki tammasta etupainoisemman. Pelham  - Toimi myös aikansa, painaa kuitenkin kuolainta vasten Fullcheek - Ei mainittavaa eroa ratsastettavuudessa Olympia + leukaremmi  - Toimii tällä hetkellä Jannin hyppykuolaimena ja maastokuolaimena, toimiva! Mollan se-oikea kuolain on omppunivel. Toimii sillä toivotulla tavalla. Haimme syytä kov