Siirry pääsisältöön

Kuunteluoppilaana Piken Valmennuksessa

Tosiaan, klinikalle tuo meidän Lurppa lähtee torstaina, joten tämän päivän kouluvalmennus ja huomiset koulukilpailut jäivät sitten meidän osalta välistä. Kuitenkin kärräsin (isoveljeni avustuksella, äidin ollessa töissä) Mollan maneesille ja menin sitten kameran kanssa ja korvat höröllä seuraamaan valmennusta. Ja uskokaa vain, rakkaat lukijat, kyllä kuunteluoppilaanakin oppii yhtä jos toista! Mutta siis ihan peruskouluvalmennus. Oli hienoa seurata ponin ja Iidan menoa ja nähdä jopa nyt jotain edistystä esimerkiksi viime syksystä! Molla näytti olevan hieman kankeahko, näin kiltisti sanottuna, joten nyt sitten paljon taivuttelua tamman kanssa niin eiköhän se siiitä :)

   

        

    

Siinä muutama hassu kuva treeneistä :) Hienosti tamma loppujen lopuksi meni kun siitä vertyi! Nyt sitten sormet ristiin ja toivotaan että huomenna menisi koulukisatkin yhtähyvin ;)

Itse olen tässä kovasti jo tämän päivän aikana yrittänyt ryhdistäytyä ja koota itseni. Lurpan jalat olen tänään kylmettänyt jopa 5 kertaa! Ja nyt illalla näytti erinomaisilta, jos en tietäisi että siellä on vikaa ei sitä kyllä päälle päin näkisi. Nyt vain toivotaan että olisi helppo ja nopea pikku juttu eikä kaikista pahin. Mutta se nähdään sitten torstaina. Pike sanoi ettei saa heittää vielä kirvestä kaivoon, kyllä tästä vielä noustaan! Torstaina lupasin myös mennä katsomaan hieman Rossoa, jospa hieman lähemmin päästäisiin tällä kertaa tutustumaan. Ja sillain.. Lisäksi, tänään videokamera tuli! Huomenna saa sitten kuvata heti Iidan ja Mollan radan, jej! Toivottavasti on hyvä, on kuitenkin hintaa silläkin :)

Mutta eiköhän tässä suurimmat, huomiseen taas!

Kommentit

  1. Vähän ihania kuvia! :D varsinkin noi kaks viimistä. Mutta kyllä huomas ettei kauheesti kentälle olla päästy. Tästä on hyvä jatkaa. :)

    VastaaPoista
  2. Jep, olihan siinä kankeutta, mutta tästä on taas hyvä jatkaa! Mut on hei teitin yhteistyö kuitenki lähteny hyvin käyntiin, Molla on jo paljon ryhdikkäämpi ku esimerkiks syksyllä! :) Ainii ja noita kuvia löytyy sit kans http://mollamaija.kuvat.fi/kuvat/Iida ;) (eiks sulla kuitenki oo toi kuvat.fi tunnus kans, muistaisin :D)

    VastaaPoista
  3. Ainii ja vielä lisäys, että munkin mielestä noi kaksi vikaa on parhaita. Siks ne onki tos viimisenä ku se meni niin hienosti! :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

No hei vaan tohtori!

Meillä on maailman paras eläinlääkäri . Ollaan käytetty samaa kotieläinlääkäriä jo varmasti yli kymmenen vuotta. Hän on maailman paras. Tai ainakin meille se sopivin jos ei maailman paras. Kärvisteltyäni viikonlopun yli, äiti soitti heti maanantai aamusta meidän vakiellille. Ja mikä parhainta hän pääsi tulemaan heti saman päivän aikana. On kyllä mahtavaa kun on näin huippu lääkäri tiimin vointia tukemassa! Tutkittavaksi pääsi tänään sekä Alli että Molla. Allin takia ell tallille tuli, mutta toki siinä samalla sitten katsottiin myös Mollan suu ja kysyttiin tuosta sen pahenevasta kutiamisesta. Joka tosiaan tällä hetkellä on niin "kriittisessä vaiheessa" että se yön aikana repii kyljet itseltään auki. Ensin eläinlääkäri tuikkasi Alliin hieman rauhoittavaa ja sen jälkeen tutki Mollan. Mutta koska Alli ei ensimmäisestä piikistä tuntunut rauhoittuvan laittoi se siihen vielä toisen ja jatkoi sitten ponin kimpussa.  Kävi ponin ihan perusteellisesti läpi ja antoi si

Taasko se alkaa?

Jokainen blogia edes hieman seuraileva tietää että olen melko hysteerinen klinikalla ravailija. Jos hevonen ontuu tai tuntuu omituiselta, hommataa sille joko kraniohoitoa tai klinikkaa. Jossain on aina pakko olla syy ja siitä otetaan selvää. Myönnän, että minulle on jopa eläinlääkäri sanonut, että voisi sitä pari päivää kotonakin katsella ennen klinikalle raahausta. Olisihan siinä varmasti pari satasta säästänyt, mutta mielelläni maksan sen summan mielenrauhasta. Hysteerikko mikä hysteerikko. Onko tämä taas alkamassa? Kipua vai kettuilua? Alli on todella herkkänahkainen. Siis kirjaimellisesti. Klippaaminenhan ei aiheuta äänen puolesta ongelmia, mutta kun se tärisevä terä tuodaan iholle se on maailmanloppu*. Alli saa myös todella herkästi haavoja, joka on usempaan kertaan todistettu imppareiden muodossa. Se ei kestä oikeastaan nyt klipattuna kuin yhdellä tietyllä harjalla harjaamista ja sekin on välillä sen mielestä turhan kova. Toisinaan kyljet ovat herkät ja toisinaan mahan

Lukijat keskustelemaan: Millainen on se-oikea kuolain?

Miksi juuri se ja miksei tuo? HOX!  Teksti on täysin minun näkemykseni asioista, kaikki ei sovi kaikille, muistakaa se! ;) Kuolain. Tuo suitsiin ripustettava häkkyrä. Meillä on jos jonkinmoista kuolainta ollut ja varsinkin Mollalla niitä on testailtu. Pidimme Mollaa aluksi vahvana ja vaikeana hevosena, jolta innostuessaan puuttui jarrut. Molla on testannut seuraavia kuolaimia: Kimblewick  - Toimi aikansa, mutta lopulta ei tuottanut haluttua tulosta. Ei ollut se-oikea valinta. Kuparirolleri - Oletettiin kaiken olevan kiinni siitä että Molla puree kuolainta vasten. Paha kämmi ja surkein kokeilu ikinä! Gäg-kuolain  - ei toiminut, teki tammasta etupainoisemman. Pelham  - Toimi myös aikansa, painaa kuitenkin kuolainta vasten Fullcheek - Ei mainittavaa eroa ratsastettavuudessa Olympia + leukaremmi  - Toimii tällä hetkellä Jannin hyppykuolaimena ja maastokuolaimena, toimiva! Mollan se-oikea kuolain on omppunivel. Toimii sillä toivotulla tavalla. Haimme syytä kov