Siirry pääsisältöön

Tuuppari-Terhi tuuppailee heposia

Tänään tosiaan vietin itse ansaittua lepopäivää kovemmasta rääkistä, siihen hommaan olin sentään hankkinut Terhin (hox Terhin blogi!). Terhi kävi siis testailemassa meitin heposia, sai ratsastaa ihan jokikisen, itse vain tyydyin tänään kuvailemaan. Ja niille rakkaille lukijoille jotka tykkäävät lukea pitkää tekstiäni, valitan, tänää postaus on hyvin kuvapainoitteinen kun yritän valita teille parhaimmistoa tai edes muutamaa näpsäkkää kuvaa ;)

Päivä kuitenkin sujui ihan kohtalaisen kivasti, ensin hain Terhin opistolta ja siitä sitten heti suunnattiin laitumille. Putet valmiiksi ja matkaan! Terhi aloitti Pyrystä (heh!) ja sitten ratsasti Mollan. Ja näin saatiin myös Mollalle koulumestaruuksiin kuski, jipii! Joten nyt jäädään odottelemaan sijoittumista ;) En osaa itse sanoa miten meni, Terhi uskottavasti kertoilee siitä enempi, näytti kuitenkin kaikilla ihan kivalta meno! Lurppa haettiin  sitten yksinään kentälle ja oli kyllä melkoinen porsas tänään, mutta siististi Terhi sai sen silti menemään. Joten tästä jatketaan! Huomenna keskustaan Lurpan kanssa ja Pike ratsastaa Pyrden, saa nähdä mitä siitä sanoo! Nyt niihin kuviin, enjoy!
HUH! pahoittelut, tuli nyt aika paljon noita kuvia, mutta yrittäkääs itse valita 129 kuvasta parhaimmat! Kuvista puheen ollen osallistukaa vielä ihmeessä valokuvauskilpailuun, aikaa on viel 30. päviään asti! Ja kilpailun ohjeet näette siis Kilpailu-postauksesta, joka on samassa kysymyspostaus vastauksineen :)

Kommentit

 1. Pääseekö Pyry mestaruuksiin?

  VastaaPoista
 2. Ei Pyry pääse näihin mestaruuksiin mihin Molla on menossa, koska herrahan on isompi kuin poni. molla siis menee Pienkoulumestaruuksiin uskottavasti Terhin kanssa :)

  Pyryn kanssa tähdätään taas koululuokkiin kuninkaallisissa ja loimihaan kisoissa, jos hyvin käy niin ehkä sitä aluemestaruuksiinkin lähdetään koittamaan ;)

  VastaaPoista
 3. Mollahan menee kivan näkösesti, ja kyllä muutkin heppaset, mutta varsinkin Molla ;)

  Kiva tää uusi, vaaleempi ulkoasu (:

  VastaaPoista
 4. Lillivoitto, jep, Molla erityisesti tuntui menevän äärimmäisen hyvin, siksi Terhiä kysyinkin pilotiksi mestaruuksiin :))

  ja kiva että pidät, on ainakin hieman raikkaampi!

  VastaaPoista
 5. Rakastuin varsinkin tuohon raidalliseen huopaan. Minkä merkkiset nuo vaaleanpunaiset huovat on, ja mistä ne on hankittu? ;)

  VastaaPoista
 6. Team Vinha, tuo raidallinen (ihana!) huopa on Harry's Horsen, ostanut joskus 2009 suomenratsujen kuninkaallisista. Lurpalla oleva huopa on muistaakseni myös Harry's Horse, sen sain Johannalta silloin kun ratsasteli Mollalla :)

  VastaaPoista
 7. Harmi kun ei ole mitään uutuusmallia, tuskinpa löytyy enää mistään myynnissä. Mikäki kuitenkin innostut joskus myymään niin kiinnostusta on. ;)

  VastaaPoista
 8. Team Vinha, jep, meillä tuppaa nuo satulahuovat olemaan ihan uudenkarheita vaikka vuosia onkin takana (johtuneekohan siitä että hyllyssä likimain 50 huopaa? :D) ^^ Itse tykkään kyllä itse tuosta raitahuovasta tosi paljon, mutta ilmoittelen jos tulee kaupaksi ;)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

No hei vaan tohtori!

Meillä on maailman paras eläinlääkäri . Ollaan käytetty samaa kotieläinlääkäriä jo varmasti yli kymmenen vuotta. Hän on maailman paras. Tai ainakin meille se sopivin jos ei maailman paras. Kärvisteltyäni viikonlopun yli, äiti soitti heti maanantai aamusta meidän vakiellille. Ja mikä parhainta hän pääsi tulemaan heti saman päivän aikana. On kyllä mahtavaa kun on näin huippu lääkäri tiimin vointia tukemassa! Tutkittavaksi pääsi tänään sekä Alli että Molla. Allin takia ell tallille tuli, mutta toki siinä samalla sitten katsottiin myös Mollan suu ja kysyttiin tuosta sen pahenevasta kutiamisesta. Joka tosiaan tällä hetkellä on niin "kriittisessä vaiheessa" että se yön aikana repii kyljet itseltään auki. Ensin eläinlääkäri tuikkasi Alliin hieman rauhoittavaa ja sen jälkeen tutki Mollan. Mutta koska Alli ei ensimmäisestä piikistä tuntunut rauhoittuvan laittoi se siihen vielä toisen ja jatkoi sitten ponin kimpussa.  Kävi ponin ihan perusteellisesti läpi ja antoi si

Taasko se alkaa?

Jokainen blogia edes hieman seuraileva tietää että olen melko hysteerinen klinikalla ravailija. Jos hevonen ontuu tai tuntuu omituiselta, hommataa sille joko kraniohoitoa tai klinikkaa. Jossain on aina pakko olla syy ja siitä otetaan selvää. Myönnän, että minulle on jopa eläinlääkäri sanonut, että voisi sitä pari päivää kotonakin katsella ennen klinikalle raahausta. Olisihan siinä varmasti pari satasta säästänyt, mutta mielelläni maksan sen summan mielenrauhasta. Hysteerikko mikä hysteerikko. Onko tämä taas alkamassa? Kipua vai kettuilua? Alli on todella herkkänahkainen. Siis kirjaimellisesti. Klippaaminenhan ei aiheuta äänen puolesta ongelmia, mutta kun se tärisevä terä tuodaan iholle se on maailmanloppu*. Alli saa myös todella herkästi haavoja, joka on usempaan kertaan todistettu imppareiden muodossa. Se ei kestä oikeastaan nyt klipattuna kuin yhdellä tietyllä harjalla harjaamista ja sekin on välillä sen mielestä turhan kova. Toisinaan kyljet ovat herkät ja toisinaan mahan

Lukijat keskustelemaan: Millainen on se-oikea kuolain?

Miksi juuri se ja miksei tuo? HOX!  Teksti on täysin minun näkemykseni asioista, kaikki ei sovi kaikille, muistakaa se! ;) Kuolain. Tuo suitsiin ripustettava häkkyrä. Meillä on jos jonkinmoista kuolainta ollut ja varsinkin Mollalla niitä on testailtu. Pidimme Mollaa aluksi vahvana ja vaikeana hevosena, jolta innostuessaan puuttui jarrut. Molla on testannut seuraavia kuolaimia: Kimblewick  - Toimi aikansa, mutta lopulta ei tuottanut haluttua tulosta. Ei ollut se-oikea valinta. Kuparirolleri - Oletettiin kaiken olevan kiinni siitä että Molla puree kuolainta vasten. Paha kämmi ja surkein kokeilu ikinä! Gäg-kuolain  - ei toiminut, teki tammasta etupainoisemman. Pelham  - Toimi myös aikansa, painaa kuitenkin kuolainta vasten Fullcheek - Ei mainittavaa eroa ratsastettavuudessa Olympia + leukaremmi  - Toimii tällä hetkellä Jannin hyppykuolaimena ja maastokuolaimena, toimiva! Mollan se-oikea kuolain on omppunivel. Toimii sillä toivotulla tavalla. Haimme syytä kov