Siirry pääsisältöön

Erikoispostaus nro 4: Terhin ja Mollan pieni sitkeä kehittyminen

Alkuun heti, kyseessä ei ole mikään WOW muutos, lähinnä miten hevonen kerta toisensa jälkeen ylittää itsensä vielä paremmin kuin edelliskerralla. Tämä postaus on täysin kuvapainoitteinen, jokainen saa ihan itse päättää näkeekö vaiko eikö näe sitä muutosta, mutta totisinta totta on että kyllä se hevonen on tullut paremmaksi, vaikka mitä väittäisitte :) Ja toki saatte (ja vaadin) että kerrotte miltä näyttää! Lisäksi muutama lisäkysymys ennen tätä kuvanautintoa. Kertokaas rakkaat lukijat, kaipaatteko jotain? Ärsyttääkö tekstissäni jokin? Puuttuuko jotain? Nyt parannut ideat kehiin niin tehdään tästäkin blogista vielä teitä miellyttävämpi :) Ja nyt, NAUTTIKAA!

Ensimmäinen yhteinen ratsastuskerta

Ensimmäinen kunnon treenikerta

Kolmannet treenit

Neljännet treenit
Ja koska kaikkihan on tietenkin aivan erilaista kisoissa, tässä vielä kilpailuiden muutostilanne:

Aluekoulukilpailut MT-Team 20.7. KN Special - 57,5%

Kisaviikot 2011 Helppo C:1 - 60,5%

Suomenratsujen Kuninkaalliset 2011 Helppo B:3 - 60,227%
Kyllä, omaan silmään on menty eteenpäin! Ja matka jatkuu, katsotaan mihin suunnataan ;) Loppuun vielä, että tiedän jaksoiko ketään lukea saatika katsoa, mitäs sanotte, kiinnostaisiko teitä nähdä kypäräkameralla kuvattua maastorataa? Tälläinen härveli tulossa meikäläiselle, miten on, haluatteko ihan livenä mukaan maasto-osuudelle, ehkä estekisoihinkin? :) Nyt kommenttia!

Kommentit

 1. kehitystä näkyy olevan! toi kypäräkameravideo kuulostaisi hauskalta, semmoisiakin tahtoisin katsella, varsinkin maastoesteradoista :)

  VastaaPoista
 2. Komppaan Janitaa, kypäräkameravideo kuulostaa aika hauskalta jutulta! Sellaisella kuvattu video olisi varmasti aika mielenkiintoinen nähdä. :)

  VastaaPoista
 3. kypäräkamerakuvaa ehdottomasti! :) niissä vain tuntuu tuuli suhisevan aivan kamalasti, muuten niitä on kiva katsoa.

  mutta molla näyttää joka kerta ryhdikkäämmältä, hieno poni!

  VastaaPoista
 4. Kiitoksia kaikille! :)

  Tosiaan kypäräkamera olisi nyt hommattavana, mutta uskottavasti vasta sitten ensivuonna tulisi niitä maastoestevideoita, kausi kun ain aika finito!

  Laura, jep, olen ihan samaan mieltä että ryhdikkäämmäksi se on kokoajan mennyt! :)

  VastaaPoista
 5. huomaan kehitystä eteenpäin, tsemppiä jatkoon ! :) juu ihmeessä kypäräkamera :D !

  VastaaPoista
 6. Ehdottomasti kypäräkamera mukaan niin esteille kuin maastoonkin! Myös esim. treeneistä on kiva katsella kypäräkameralla kuvattua materiaalia, siinä pääsee eläytymään erittäin hyvin mukaan!

  VastaaPoista
 7. Ida, jep, tälläinen on suunnitelma :) Nyt heti kun saan kameran kätöseen ja on vielä vikat maastistreenit niin takuulla on kamera messis jos/kun se siihen mennes tulee ;)

  VastaaPoista
 8. Varsinkin maastoesteiltä videoita sitten, niitä ratoja kun ei muuten näe ollenkaan kokonaisuudessaan!

  VastaaPoista
 9. Eikö sulla ole jo kypärä kamera, eli siis saisit uuden vai? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kypäräkamera, tämä on vuosi sitten kirjoitettu :)

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

No hei vaan tohtori!

Meillä on maailman paras eläinlääkäri . Ollaan käytetty samaa kotieläinlääkäriä jo varmasti yli kymmenen vuotta. Hän on maailman paras. Tai ainakin meille se sopivin jos ei maailman paras. Kärvisteltyäni viikonlopun yli, äiti soitti heti maanantai aamusta meidän vakiellille. Ja mikä parhainta hän pääsi tulemaan heti saman päivän aikana. On kyllä mahtavaa kun on näin huippu lääkäri tiimin vointia tukemassa! Tutkittavaksi pääsi tänään sekä Alli että Molla. Allin takia ell tallille tuli, mutta toki siinä samalla sitten katsottiin myös Mollan suu ja kysyttiin tuosta sen pahenevasta kutiamisesta. Joka tosiaan tällä hetkellä on niin "kriittisessä vaiheessa" että se yön aikana repii kyljet itseltään auki. Ensin eläinlääkäri tuikkasi Alliin hieman rauhoittavaa ja sen jälkeen tutki Mollan. Mutta koska Alli ei ensimmäisestä piikistä tuntunut rauhoittuvan laittoi se siihen vielä toisen ja jatkoi sitten ponin kimpussa.  Kävi ponin ihan perusteellisesti läpi ja antoi si

Taasko se alkaa?

Jokainen blogia edes hieman seuraileva tietää että olen melko hysteerinen klinikalla ravailija. Jos hevonen ontuu tai tuntuu omituiselta, hommataa sille joko kraniohoitoa tai klinikkaa. Jossain on aina pakko olla syy ja siitä otetaan selvää. Myönnän, että minulle on jopa eläinlääkäri sanonut, että voisi sitä pari päivää kotonakin katsella ennen klinikalle raahausta. Olisihan siinä varmasti pari satasta säästänyt, mutta mielelläni maksan sen summan mielenrauhasta. Hysteerikko mikä hysteerikko. Onko tämä taas alkamassa? Kipua vai kettuilua? Alli on todella herkkänahkainen. Siis kirjaimellisesti. Klippaaminenhan ei aiheuta äänen puolesta ongelmia, mutta kun se tärisevä terä tuodaan iholle se on maailmanloppu*. Alli saa myös todella herkästi haavoja, joka on usempaan kertaan todistettu imppareiden muodossa. Se ei kestä oikeastaan nyt klipattuna kuin yhdellä tietyllä harjalla harjaamista ja sekin on välillä sen mielestä turhan kova. Toisinaan kyljet ovat herkät ja toisinaan mahan

Lukijat keskustelemaan: Millainen on se-oikea kuolain?

Miksi juuri se ja miksei tuo? HOX!  Teksti on täysin minun näkemykseni asioista, kaikki ei sovi kaikille, muistakaa se! ;) Kuolain. Tuo suitsiin ripustettava häkkyrä. Meillä on jos jonkinmoista kuolainta ollut ja varsinkin Mollalla niitä on testailtu. Pidimme Mollaa aluksi vahvana ja vaikeana hevosena, jolta innostuessaan puuttui jarrut. Molla on testannut seuraavia kuolaimia: Kimblewick  - Toimi aikansa, mutta lopulta ei tuottanut haluttua tulosta. Ei ollut se-oikea valinta. Kuparirolleri - Oletettiin kaiken olevan kiinni siitä että Molla puree kuolainta vasten. Paha kämmi ja surkein kokeilu ikinä! Gäg-kuolain  - ei toiminut, teki tammasta etupainoisemman. Pelham  - Toimi myös aikansa, painaa kuitenkin kuolainta vasten Fullcheek - Ei mainittavaa eroa ratsastettavuudessa Olympia + leukaremmi  - Toimii tällä hetkellä Jannin hyppykuolaimena ja maastokuolaimena, toimiva! Mollan se-oikea kuolain on omppunivel. Toimii sillä toivotulla tavalla. Haimme syytä kov