Siirry pääsisältöön

Ylimääräistä turhautumista

mikä on, sen kun tietäisi!

Maailman komein suokki tarhaposeerasi vapaapäivänään

Ensin mietin että en kirjoita tästä ollenkaan. Sitten mietin että kirjoitan jotain. Kohta taas päätin etten sano sanaakaan ja nyt olen niin hämmentynyt ja harmistunut että en osaa enää sanoa pitäisikö vai eikö pitäisi. Niinpä kirjoitan harmistukseni ennen tallille matkaamistani.

Tällä hetkellä minua harmittaa valmentaja kuviot. Ollaan päästy huippu hyvin hyppäämään Artsin valmennuksissa, mutta olen silti käynyt myös Piken tunneilla. Nyt on tässä viikonloppuna edessä Niinisalon kenttäkilpailut ja huoli on kova: pitäisi hypätä maastoesteitä! Edellisviikon sunnuntaina otin luurin kauniiseen räpylääni ja pirautin Pikelle. Kysyin koska olisi maastoesteitä kentillä ja kysyin kisasuunnitelmista - niin kuin valmentajalta yleensä kysytään neuvoja ja mielipiteitä. Lupasin soitella alkuviikosta, sillä maastoesteet siirtyvät kuulemma silloin.

Tiistaina minulla oli estevalmennus ja keskiviikkona oli vappu, joten en uskaltanut häiritä. Pistin heti torstaina aamusta viestiä että miten olisi, onko esteitä jo kentillä. Vastaus tuli melko pian ja kertoi sen että on siellä jotain. Kysyin sitten perään että miten sopisi (kerroin oman aikatauluni, torstaina koska vain, perjantaina illasta, vkl aamusta). Tähän sain vastauksen (mistä hieman loukkaannuin) joka sanoi näin: "tänään en ehdi mitenkään".

Olen täällä miettinyt, pohtinut ja käännellyt malttamattomana käsiäni. Arvostan yli kaiken Pikeä, pidän hänen opetustyylistään ja asenteestaan. Kuitenkin aina välillä - nykyään vähän useammin - tulee sellainen olo että kiinnostaako ihan tosissaan tämä vai ei? Käytiin perjantaina sitten katselemassa vähän maastoesteitä (mistä kirjoitan kyllä postauksen!) ja viikonlopun olin töissä. Äiti sai sovittua Piken kautta kengityksen (hänen miehensä kengittää meidän hepat), mutta kun kysyi sopisiko valmennus maanantaille, ei ole tullut vastausta.

Olen nyt yrittänyt soittaa ja ymmärrän jos on kiire, mutta haluaisin tosissani tietää onko se niin että on se kiire vai jokin muu syy? Koska minua turhauttaa nyt jo ajatella viikonlopun kisoja kun ei ole yhtään niin sanottua treeniä takana.. Tiedä sitten miten päin pitäisi olla ja itkisikö vaiko nauraisi. Ja ei, en haluaisi vaihtaa valmentajaa, sillä olen ollut Piken silmien alla jo noin 5 vuotta! Tällä hetkellä en vain tiedä mitä minun pitäisi ajatella vai pitäisikö vain niellä tappionsa..

Huoh. Menen nyt vielä kerran soittamaan ja illalla koitan postailla maastohyppelyistä.. 
Kuulumisiin!

Kommentit

 1. Voi miten komeana sun suomiputte on!

  VastaaPoista
 2. Voi ei. Kuulostaa tosiaan harmilliselta. Aika outoa käytöstä, jos ei saa edes vastausta tuommoiseen kysymykseen, että milloin valmennus on... :O Tsemppiä teille, toivotaan että asia selviää parhain päin! <3 (:

  VastaaPoista
 3. Kuullostaa jotenkin niin tutulta.. Koita vaan saada puhuttua asiat selväksi niin eiköhän se siitä suuntaan tai toiseen ratkea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, yritän :/ Välillä vaan alkaa itseä turhauttamaan kun ei tiedä missä on vika! :(

   Poista
 4. niin siis eihän pikellä olekaan muuta elämää ku valmennusten pitäminen, etenkin SUN valmennusten pitäminen..?

  ei sulla sitte ikinä oo kiireitä? :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. täh, meniks multa jotain ohi? Kiirettä saa olla, mutta jos edes tietäisin _onko_ kiirettä! En tiedä kun ei vastausta ole tullut viesteihin ja soittoihin.. :/

   Missään en maininnut että MINÄ haluan, MINUN valmennus tai MINÄMINÄ. Sanoin vain että olen turhautunut ja en tiedä missä mennään. Edellisviikolla sovittiin valmennuksesta viime viikolle ja kun kyselin sen mukaan mitä edellisviikolla sovittiin ei tullut vastauksia tuon "en ehdi nyt" jälkeen. Se tässä hämmästyttää ja tekee minut turhautuneeksi. Ei se että minulle sanottaisiin että on kiire = silloin voisin yrittää miettiä vaihtoehtoja (toinen valmentaja, yksin hyppääminen..) ja soveltaa ja keskustella.

   Yksinkeskustelu on vain melko turhaa ja se on pointtini :)

   Poista
  2. Okeeei, no sit tajusin aluks väärin,MUN MOKA! :)

   t. sama ano

   Poista
 5. Onpa ikävää käytöstä valmentajalta. Vaikka itse en ole vastaavassa tilanteessa ollut, voin ymmärtää, miltä sinusta tuntuu. Ansaitsisit kyllä valmentajalta parempaa kohtelua ja ehkä enemmän aktiivisuutta, sellaisia valmentajia kyllä löytyy. Suosittelen edes miettimään valmentajan vaihtoa. Saatan kuulostaa todella kylmältä ihmiseltä, mutta toivottavasti ymmärsit pointtini.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

No hei vaan tohtori!

Meillä on maailman paras eläinlääkäri . Ollaan käytetty samaa kotieläinlääkäriä jo varmasti yli kymmenen vuotta. Hän on maailman paras. Tai ainakin meille se sopivin jos ei maailman paras. Kärvisteltyäni viikonlopun yli, äiti soitti heti maanantai aamusta meidän vakiellille. Ja mikä parhainta hän pääsi tulemaan heti saman päivän aikana. On kyllä mahtavaa kun on näin huippu lääkäri tiimin vointia tukemassa! Tutkittavaksi pääsi tänään sekä Alli että Molla. Allin takia ell tallille tuli, mutta toki siinä samalla sitten katsottiin myös Mollan suu ja kysyttiin tuosta sen pahenevasta kutiamisesta. Joka tosiaan tällä hetkellä on niin "kriittisessä vaiheessa" että se yön aikana repii kyljet itseltään auki. Ensin eläinlääkäri tuikkasi Alliin hieman rauhoittavaa ja sen jälkeen tutki Mollan. Mutta koska Alli ei ensimmäisestä piikistä tuntunut rauhoittuvan laittoi se siihen vielä toisen ja jatkoi sitten ponin kimpussa.  Kävi ponin ihan perusteellisesti läpi ja antoi si

Taasko se alkaa?

Jokainen blogia edes hieman seuraileva tietää että olen melko hysteerinen klinikalla ravailija. Jos hevonen ontuu tai tuntuu omituiselta, hommataa sille joko kraniohoitoa tai klinikkaa. Jossain on aina pakko olla syy ja siitä otetaan selvää. Myönnän, että minulle on jopa eläinlääkäri sanonut, että voisi sitä pari päivää kotonakin katsella ennen klinikalle raahausta. Olisihan siinä varmasti pari satasta säästänyt, mutta mielelläni maksan sen summan mielenrauhasta. Hysteerikko mikä hysteerikko. Onko tämä taas alkamassa? Kipua vai kettuilua? Alli on todella herkkänahkainen. Siis kirjaimellisesti. Klippaaminenhan ei aiheuta äänen puolesta ongelmia, mutta kun se tärisevä terä tuodaan iholle se on maailmanloppu*. Alli saa myös todella herkästi haavoja, joka on usempaan kertaan todistettu imppareiden muodossa. Se ei kestä oikeastaan nyt klipattuna kuin yhdellä tietyllä harjalla harjaamista ja sekin on välillä sen mielestä turhan kova. Toisinaan kyljet ovat herkät ja toisinaan mahan

Lukijat keskustelemaan: Millainen on se-oikea kuolain?

Miksi juuri se ja miksei tuo? HOX!  Teksti on täysin minun näkemykseni asioista, kaikki ei sovi kaikille, muistakaa se! ;) Kuolain. Tuo suitsiin ripustettava häkkyrä. Meillä on jos jonkinmoista kuolainta ollut ja varsinkin Mollalla niitä on testailtu. Pidimme Mollaa aluksi vahvana ja vaikeana hevosena, jolta innostuessaan puuttui jarrut. Molla on testannut seuraavia kuolaimia: Kimblewick  - Toimi aikansa, mutta lopulta ei tuottanut haluttua tulosta. Ei ollut se-oikea valinta. Kuparirolleri - Oletettiin kaiken olevan kiinni siitä että Molla puree kuolainta vasten. Paha kämmi ja surkein kokeilu ikinä! Gäg-kuolain  - ei toiminut, teki tammasta etupainoisemman. Pelham  - Toimi myös aikansa, painaa kuitenkin kuolainta vasten Fullcheek - Ei mainittavaa eroa ratsastettavuudessa Olympia + leukaremmi  - Toimii tällä hetkellä Jannin hyppykuolaimena ja maastokuolaimena, toimiva! Mollan se-oikea kuolain on omppunivel. Toimii sillä toivotulla tavalla. Haimme syytä kov