Siirry pääsisältöön

Ihminen, joka ei tee virheitä ei tavallisesti tee muutakaan.

Ab alio exspectes, alteri quod feceris - Odota samaa itsellesi, mitä teet toiselle


En minä edes tätä suunnitellut, mutta nyt se on vain tehtävä. Blogi jättää tauolle. Se ei tule loppumaan, mutta tänne ei myöskään tule hetkeen ilmestymään mitään uutta jos nyt suuressa maailmassa ei jotain maailmaa mullistavaa tapahdu. On aika ottaa kokonaan itseni irti paineista mitä tämä blogi luo minuun.

Pidän blogin kirjoittamisesta ja täällä meno on pysynyt todella positiivisena ja on ihana huomata miten ihmiset jaksavat myötäelää vastoinkäymisissä kuin onnistumisissakin. Rakastan blogiin kirjoittamista, hyvien kuvien julkaisua ja myös epäonnistumisten jakamista. Jos tämä jäisi vain ja ainoastaan blogin puolelle ei ehkä ongelma olisi niin suuri, mutta internetin ihmeellinen maailma kun on, saa sitä sontaa niskaansa jostain suunnalta.

Koska pidempi jakso on minulla ollut jo huonoa fiilistä ja se kokoajan vain vahvistuu, saa enemmän voimaa minusta, en vain pysty pitämään enää yllä niin positiivistä fiilistä. Allin kanssa on jatkuvasti vastoinkäymisiä, Pyryn kanssa en vain saa säveliä sointumaan. En haluaisi selitellä, mutta yritän vain kertoa miksi päädyin tähän ratkaisuun.

Kaikille ihanille lukijoille toivotan ihanaa kesää. Nauttikaa siitä täysin rinnoin. Pitäkää itsenne ja uljaat ystävänne terveinä. Hymyilkää ja naurakaa, muistakaa lelliä hepat pilalle.

"Me ihmiset kannamme rajattomia voimavaroja itsessämme,
kun vain luotamme itseemme ja uskallamme käyttää niitä hyväksemme."


"Hyvin usein voittajia ovat häviäjät,
 jotka päättivät yrittää vielä kerran."


"Elä tätä päivää, 
uneksi huomisesta,
opi eilisestä."


"Anna muutokselle aikaa. 
Eihän mikään voi kasvaa pellossa, jota jatkuvasti kynnetään."

Kommentit

 1. Voi harmi :( Olisin mielelläni lukenut postauksia, mutta tärkeintä on se fiilis postaamiseen! Toivottavasti kuitenkin tulee vielä postauksia, tämä blogi on niin mahtava paikka!! ♥ Minä liityin lukijaksi, koska blogi on kiva ja Pyry on meidän suokin veli puoli ja innolla olen lukenut sen kuulumisia :) Hallauksen kuulumisia voi lukea blogistani: suomenhevostamma.blogspot.fi (jos haluat lukea)Tsemppiä Senni sulle paljon!! ♥ Ja sano Pyrylle ja Allille paljo terveisiä! ♥♥

  VastaaPoista
 2. tsemppiä nyt kovasti, me ootellaan täällä varmasti tauonkin jälkeen!! :)

  VastaaPoista
 3. Harmi, tää oli yks mun lempiblogeista :( Tsemppiä kuitenkin sulle, toivottavasti jaksat vielä joskus palata blogin pariin :)

  VastaaPoista
 4. Aina ei voi sujua, hienojenkaan hevosten kanssa. Älä lannistu, vietä hyvä tauko ja vielä parempi kesä!

  VastaaPoista
 5. Tsemppiä sulle silloin on pidettävä taukoa kun tuntuu siltä ja siihen ei tarvi mitään syytä. Mutta sun syyt on kyllä oikeesti vieläpä hyviä. Keskkity itseesi ja heppoihisi nii ehkä asiat alkaa sujumaan paremmin! Hyvää kesää myös sulle ja heppasille!

  VastaaPoista
 6. VOI EIHH! just kun löysin tän sun blogisi ja mietin vielä, että onpas mielenkiintoinen =)

  VastaaPoista
 7. Todella harmillista miten huonoa fiilistä ulkopuoliset ihmiset voi aiheuttaa :/ Tsemppiä kuitenkin itselles ja hevosilles, kokemuksesta voin sanoa että kyllä se aurinko risukasaankin paistaa!

  VastaaPoista
 8. Voih, en oikein tiennyt kumpaa naamaa klikkaisin luin klikkauksen jälkeen, joten päädyin klikkaamaan molempia :) :(
  Koska on samalla surullista että menee tauolle blogi, mutta samalla hyvä asia, että pidät huolta omasta hyvinvoinnista! Oikein hyvää kesää sinulle Senni ja hepoille tietenkin myös!

  VastaaPoista
 9. Voi, harmi :/ palaile pian! Harmittaa, kesä meni osin pilalle kun ei voi enää lemppariblogiaan lukea :<

  VastaaPoista
 10. Voi ettäh :/ Tuttu tunne kyllä, itsekin pidin kuukauden tauon blogissani samoista syistä, ei tehnyt mieli kirjoitella valmennuksista ym. Kun ponin kanssa mikään ei onnistunut, sai sitä sontaa niskaan kokoajan jostakin ym. Mutta nyt tauon jälkeen on asiat paremmin eikä oo tarvinut stressata blogia, niin nyt taas jaksaa paremmin stressata sitäkin.. Erittäin hyvää kesää sulle Senni! :) ja hepsukoille myös. Koitahan rentoutua nyt kun ei tarvitse blogia miettiä, ja yritä mennä heppojes kanssa rauhassa eteenpäin, pikkuhiljaa korjailette virheitä jne. Toivon kuitenkin että palaat pian! ♥

  VastaaPoista
 11. Kiitos kaikille aivan ihanista mieltä lämmittävistä kommenteista! ♥♥♥

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Uuden alku

 Kovasti koitin tätä blogia päivittää, mutta viimeisen kolmen vuoden aikana elämäni on muuttunut niin totaalisesti, ettei blogi ole oikein enää sama. Mielestäni on kunnioitettava nyt blogia, se oli loistokas vuosina 2012-2015. Tätä blogia on ollut aina hirmuisen ihana päivittää ja ehkä vielä jonain päivänä kun palaan takaisin satulaan voidaan tämäkin kääntää uudeksi nousuksi. Mutta sitä odotellessa haluan kiittää kaikkia blogin lukijoita kuluneista vuosista ja lukuisista kommenteista ja tuesta. Ilman teitä tämä polku ei olisi ollut puoliksikaan näin mahtava! On siis aika sulkea Kisamatkalla ja kääntää uusi lehti. Bloggaaminen on vieläkin lähellä sydäntäni, mutta mielestäni tämä blogi ei ole koskaan ollut täydellinen sille elämälle mikä minulla on tällä hetkellä menossa. Joten oli aika uuden blogin. Toivotan kaikki innokkaat mukaan myös raviurheilun maailmaan jos se vaan yhtään kiinnostaa. Kiitos vielä kerran kaikille näistä vuosista, toivottavasti nähdään vielä uudessa blogissa! Harnes

Lukijat keskustelemaan: Millainen on se-oikea kuolain?

Miksi juuri se ja miksei tuo? HOX!  Teksti on täysin minun näkemykseni asioista, kaikki ei sovi kaikille, muistakaa se! ;) Kuolain. Tuo suitsiin ripustettava häkkyrä. Meillä on jos jonkinmoista kuolainta ollut ja varsinkin Mollalla niitä on testailtu. Pidimme Mollaa aluksi vahvana ja vaikeana hevosena, jolta innostuessaan puuttui jarrut. Molla on testannut seuraavia kuolaimia: Kimblewick  - Toimi aikansa, mutta lopulta ei tuottanut haluttua tulosta. Ei ollut se-oikea valinta. Kuparirolleri - Oletettiin kaiken olevan kiinni siitä että Molla puree kuolainta vasten. Paha kämmi ja surkein kokeilu ikinä! Gäg-kuolain  - ei toiminut, teki tammasta etupainoisemman. Pelham  - Toimi myös aikansa, painaa kuitenkin kuolainta vasten Fullcheek - Ei mainittavaa eroa ratsastettavuudessa Olympia + leukaremmi  - Toimii tällä hetkellä Jannin hyppykuolaimena ja maastokuolaimena, toimiva! Mollan se-oikea kuolain on omppunivel. Toimii sillä toivotulla tavalla. Haimme syytä kov

No hei vaan tohtori!

Meillä on maailman paras eläinlääkäri . Ollaan käytetty samaa kotieläinlääkäriä jo varmasti yli kymmenen vuotta. Hän on maailman paras. Tai ainakin meille se sopivin jos ei maailman paras. Kärvisteltyäni viikonlopun yli, äiti soitti heti maanantai aamusta meidän vakiellille. Ja mikä parhainta hän pääsi tulemaan heti saman päivän aikana. On kyllä mahtavaa kun on näin huippu lääkäri tiimin vointia tukemassa! Tutkittavaksi pääsi tänään sekä Alli että Molla. Allin takia ell tallille tuli, mutta toki siinä samalla sitten katsottiin myös Mollan suu ja kysyttiin tuosta sen pahenevasta kutiamisesta. Joka tosiaan tällä hetkellä on niin "kriittisessä vaiheessa" että se yön aikana repii kyljet itseltään auki. Ensin eläinlääkäri tuikkasi Alliin hieman rauhoittavaa ja sen jälkeen tutki Mollan. Mutta koska Alli ei ensimmäisestä piikistä tuntunut rauhoittuvan laittoi se siihen vielä toisen ja jatkoi sitten ponin kimpussa.  Kävi ponin ihan perusteellisesti läpi ja antoi si