Siirry pääsisältöön

Ihminen, joka ei tee virheitä ei tavallisesti tee muutakaan.

Ab alio exspectes, alteri quod feceris - Odota samaa itsellesi, mitä teet toiselle


En minä edes tätä suunnitellut, mutta nyt se on vain tehtävä. Blogi jättää tauolle. Se ei tule loppumaan, mutta tänne ei myöskään tule hetkeen ilmestymään mitään uutta jos nyt suuressa maailmassa ei jotain maailmaa mullistavaa tapahdu. On aika ottaa kokonaan itseni irti paineista mitä tämä blogi luo minuun.

Pidän blogin kirjoittamisesta ja täällä meno on pysynyt todella positiivisena ja on ihana huomata miten ihmiset jaksavat myötäelää vastoinkäymisissä kuin onnistumisissakin. Rakastan blogiin kirjoittamista, hyvien kuvien julkaisua ja myös epäonnistumisten jakamista. Jos tämä jäisi vain ja ainoastaan blogin puolelle ei ehkä ongelma olisi niin suuri, mutta internetin ihmeellinen maailma kun on, saa sitä sontaa niskaansa jostain suunnalta.

Koska pidempi jakso on minulla ollut jo huonoa fiilistä ja se kokoajan vain vahvistuu, saa enemmän voimaa minusta, en vain pysty pitämään enää yllä niin positiivistä fiilistä. Allin kanssa on jatkuvasti vastoinkäymisiä, Pyryn kanssa en vain saa säveliä sointumaan. En haluaisi selitellä, mutta yritän vain kertoa miksi päädyin tähän ratkaisuun.

Kaikille ihanille lukijoille toivotan ihanaa kesää. Nauttikaa siitä täysin rinnoin. Pitäkää itsenne ja uljaat ystävänne terveinä. Hymyilkää ja naurakaa, muistakaa lelliä hepat pilalle.

"Me ihmiset kannamme rajattomia voimavaroja itsessämme,
kun vain luotamme itseemme ja uskallamme käyttää niitä hyväksemme."


"Hyvin usein voittajia ovat häviäjät,
 jotka päättivät yrittää vielä kerran."


"Elä tätä päivää, 
uneksi huomisesta,
opi eilisestä."


"Anna muutokselle aikaa. 
Eihän mikään voi kasvaa pellossa, jota jatkuvasti kynnetään."

Kommentit

  1. Voi harmi :( Olisin mielelläni lukenut postauksia, mutta tärkeintä on se fiilis postaamiseen! Toivottavasti kuitenkin tulee vielä postauksia, tämä blogi on niin mahtava paikka!! ♥ Minä liityin lukijaksi, koska blogi on kiva ja Pyry on meidän suokin veli puoli ja innolla olen lukenut sen kuulumisia :) Hallauksen kuulumisia voi lukea blogistani: suomenhevostamma.blogspot.fi (jos haluat lukea)Tsemppiä Senni sulle paljon!! ♥ Ja sano Pyrylle ja Allille paljo terveisiä! ♥♥

    VastaaPoista
  2. tsemppiä nyt kovasti, me ootellaan täällä varmasti tauonkin jälkeen!! :)

    VastaaPoista
  3. Harmi, tää oli yks mun lempiblogeista :( Tsemppiä kuitenkin sulle, toivottavasti jaksat vielä joskus palata blogin pariin :)

    VastaaPoista
  4. Aina ei voi sujua, hienojenkaan hevosten kanssa. Älä lannistu, vietä hyvä tauko ja vielä parempi kesä!

    VastaaPoista
  5. Tsemppiä sulle silloin on pidettävä taukoa kun tuntuu siltä ja siihen ei tarvi mitään syytä. Mutta sun syyt on kyllä oikeesti vieläpä hyviä. Keskkity itseesi ja heppoihisi nii ehkä asiat alkaa sujumaan paremmin! Hyvää kesää myös sulle ja heppasille!

    VastaaPoista
  6. VOI EIHH! just kun löysin tän sun blogisi ja mietin vielä, että onpas mielenkiintoinen =)

    VastaaPoista
  7. Todella harmillista miten huonoa fiilistä ulkopuoliset ihmiset voi aiheuttaa :/ Tsemppiä kuitenkin itselles ja hevosilles, kokemuksesta voin sanoa että kyllä se aurinko risukasaankin paistaa!

    VastaaPoista
  8. Voih, en oikein tiennyt kumpaa naamaa klikkaisin luin klikkauksen jälkeen, joten päädyin klikkaamaan molempia :) :(
    Koska on samalla surullista että menee tauolle blogi, mutta samalla hyvä asia, että pidät huolta omasta hyvinvoinnista! Oikein hyvää kesää sinulle Senni ja hepoille tietenkin myös!

    VastaaPoista
  9. Voi, harmi :/ palaile pian! Harmittaa, kesä meni osin pilalle kun ei voi enää lemppariblogiaan lukea :<

    VastaaPoista
  10. Voi ettäh :/ Tuttu tunne kyllä, itsekin pidin kuukauden tauon blogissani samoista syistä, ei tehnyt mieli kirjoitella valmennuksista ym. Kun ponin kanssa mikään ei onnistunut, sai sitä sontaa niskaan kokoajan jostakin ym. Mutta nyt tauon jälkeen on asiat paremmin eikä oo tarvinut stressata blogia, niin nyt taas jaksaa paremmin stressata sitäkin.. Erittäin hyvää kesää sulle Senni! :) ja hepsukoille myös. Koitahan rentoutua nyt kun ei tarvitse blogia miettiä, ja yritä mennä heppojes kanssa rauhassa eteenpäin, pikkuhiljaa korjailette virheitä jne. Toivon kuitenkin että palaat pian! ♥

    VastaaPoista
  11. Kiitos kaikille aivan ihanista mieltä lämmittävistä kommenteista! ♥♥♥

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

No hei vaan tohtori!

Meillä on maailman paras eläinlääkäri . Ollaan käytetty samaa kotieläinlääkäriä jo varmasti yli kymmenen vuotta. Hän on maailman paras. Tai ainakin meille se sopivin jos ei maailman paras. Kärvisteltyäni viikonlopun yli, äiti soitti heti maanantai aamusta meidän vakiellille. Ja mikä parhainta hän pääsi tulemaan heti saman päivän aikana. On kyllä mahtavaa kun on näin huippu lääkäri tiimin vointia tukemassa! Tutkittavaksi pääsi tänään sekä Alli että Molla. Allin takia ell tallille tuli, mutta toki siinä samalla sitten katsottiin myös Mollan suu ja kysyttiin tuosta sen pahenevasta kutiamisesta. Joka tosiaan tällä hetkellä on niin "kriittisessä vaiheessa" että se yön aikana repii kyljet itseltään auki. Ensin eläinlääkäri tuikkasi Alliin hieman rauhoittavaa ja sen jälkeen tutki Mollan. Mutta koska Alli ei ensimmäisestä piikistä tuntunut rauhoittuvan laittoi se siihen vielä toisen ja jatkoi sitten ponin kimpussa.  Kävi ponin ihan perusteellisesti läpi ja antoi si

Taasko se alkaa?

Jokainen blogia edes hieman seuraileva tietää että olen melko hysteerinen klinikalla ravailija. Jos hevonen ontuu tai tuntuu omituiselta, hommataa sille joko kraniohoitoa tai klinikkaa. Jossain on aina pakko olla syy ja siitä otetaan selvää. Myönnän, että minulle on jopa eläinlääkäri sanonut, että voisi sitä pari päivää kotonakin katsella ennen klinikalle raahausta. Olisihan siinä varmasti pari satasta säästänyt, mutta mielelläni maksan sen summan mielenrauhasta. Hysteerikko mikä hysteerikko. Onko tämä taas alkamassa? Kipua vai kettuilua? Alli on todella herkkänahkainen. Siis kirjaimellisesti. Klippaaminenhan ei aiheuta äänen puolesta ongelmia, mutta kun se tärisevä terä tuodaan iholle se on maailmanloppu*. Alli saa myös todella herkästi haavoja, joka on usempaan kertaan todistettu imppareiden muodossa. Se ei kestä oikeastaan nyt klipattuna kuin yhdellä tietyllä harjalla harjaamista ja sekin on välillä sen mielestä turhan kova. Toisinaan kyljet ovat herkät ja toisinaan mahan

Lukijat keskustelemaan: Millainen on se-oikea kuolain?

Miksi juuri se ja miksei tuo? HOX!  Teksti on täysin minun näkemykseni asioista, kaikki ei sovi kaikille, muistakaa se! ;) Kuolain. Tuo suitsiin ripustettava häkkyrä. Meillä on jos jonkinmoista kuolainta ollut ja varsinkin Mollalla niitä on testailtu. Pidimme Mollaa aluksi vahvana ja vaikeana hevosena, jolta innostuessaan puuttui jarrut. Molla on testannut seuraavia kuolaimia: Kimblewick  - Toimi aikansa, mutta lopulta ei tuottanut haluttua tulosta. Ei ollut se-oikea valinta. Kuparirolleri - Oletettiin kaiken olevan kiinni siitä että Molla puree kuolainta vasten. Paha kämmi ja surkein kokeilu ikinä! Gäg-kuolain  - ei toiminut, teki tammasta etupainoisemman. Pelham  - Toimi myös aikansa, painaa kuitenkin kuolainta vasten Fullcheek - Ei mainittavaa eroa ratsastettavuudessa Olympia + leukaremmi  - Toimii tällä hetkellä Jannin hyppykuolaimena ja maastokuolaimena, toimiva! Mollan se-oikea kuolain on omppunivel. Toimii sillä toivotulla tavalla. Haimme syytä kov