Siirry pääsisältöön

Springcup tulee - oletko valmis?

Aika kuluukin vauhdilla! Vasta olin suunnittelemassa sitä minicuppia Kisamatkalla-cupin rinnalle ja nyt on enää viikko niin polkaistaan Springcup käyntiin?! Huh, kohta on jo Kisamatkalla-cupin ensimmäinen osakilpailu, mutta ennen sitä, keskitytään Springcuppiin. Oletko valmis?


Springcup on siis Kisamatkalla-cupin alacup, joka on avoin aluetasolla (nykyinen 2-taso) kilpailemattomille ratsukoille. Odotan jo melko innoissani niin ensimmäistä kuin toistakin osakilpailua. Paikalle on tilattu tietenkin Pilvi kuvaamaan ja yhteistyökumppaninname toimii paikallinen hevostarvikeliike Hevoskulma. Viikko vierähtää takuulla nopeasti jännittäessä! Tässä odotellessamme käydään vielä koko potti läpi - eli mitä Springcup tarjoaa?Springcup osakilpailun sijoittuneet saavat tietenkin ruusukkeet ja 3 parasta saavat 10 euron lahjakortit Hevoskulmaan.

Springcup voittaja kahmaisee itselleen 70 euron arvoisen kypärälahjakortin Hevoskulmaan, jonka voi käyttää ostaen itselleen esimerkiksi tyylikkään Lami-cell Ventex turvakypärän tai käyttää sen osana kypärän hintaa ja ostaa vähän arvokkaamman Lami-cell Silver Star kypärän. Tai minkä tahansa muun kypärän Hevoskulman valikoimista! Pikku linnut lauloivat että uutta kypärämallistoa pukkaa ja olisi tulossa uusia valikoimia myös kypäröihin, joten tästä kannattaa taistella!

Lisäksi voittaja kuittaa itselleen tyylikkään kaulanauhan, ruusukkeen ja pokaalin. Ja ennen kaikkea tittelin 
Kisamatkalla-Springcup 2015 voittaja
Oletko sinä valmis taistoon?

Springcuppia tukemassa
hevoskulma.fi
pilvipisara.kuvat.fi
 

Kommentit

 1. Oon valmis! :D pikku-Rölli on jo ilmoittautunutkin mukaan :)

  VastaaPoista
 2. Onko tuo koulurata pakko suorittaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voidakseen taistella kokonaistulosten ensimmäisestä sijasta on kilpailtava molemmissa osakilpailuissa. Cuppi ei kuitenkaan velvoita osallistumaan molempiin osakilpailuihin, mutta jos haluaa taistella kokonaistuloksista, tulee suorittaa molemmat :)

   Poista
 3. Olen valmis ;) Pelsis pääsee kisailemaan!

  VastaaPoista
 4. Onko springcup luokka rajattu vain cupiin osallistuville? Sijoitustahan on turha lähteä hakemaan sitten, jos (kun) kieltää esteiltä ulos, mutta voiko silti osallistua koulupuolellekin? Onko pakko osallistua molempiin osakilpailuihin (jos siis ei kisaa palkinnoista vaan hakee vaan kokemusta)? Tällaisia nyt ainakin tuli mieleen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. luokka on avoinna kaikille aluetasolla kilpailemattomille ratsukoille. Ei ole pakko osallistua molempiin, mutta osallistuessa luokkaan siitä saa pisteitä (vaikke haluisi kilpailla cupissa) eli cuppiin osallistuminen tulee käytännössä vain "automaattisesti", muttei se velvoita osallistumaan molempiin osakilpailuihin. Niihin saa kuitenkin osallistua, eikä sekään tarkoita että palkinnoista tarvitsee verenmakusuussa kilpailla :)

   Poista
 5. Tää vaan on ihan huippu juttu edelleenkin, että järjestät jotain tällaista! :)

  VastaaPoista
 6. voi ei huomasin tän vasta nyt ;( jäjestäthän vielä tänä vuonna jonku toisen 1-tason kisan? oisin niin innokas mukaan ja niin parhaat palkinnot. Tsemppii kaikille sinne kisoihi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tänä vuonna järjestä muita 1-tason kisoja, ensi vuonna mahdollisesti :)

   Poista
 7. Voiko tohon koulukisoihin helppo c:1 mennä vaikkei olisi esteissä kisannut jne? Voi vissiin :D

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

No hei vaan tohtori!

Meillä on maailman paras eläinlääkäri . Ollaan käytetty samaa kotieläinlääkäriä jo varmasti yli kymmenen vuotta. Hän on maailman paras. Tai ainakin meille se sopivin jos ei maailman paras. Kärvisteltyäni viikonlopun yli, äiti soitti heti maanantai aamusta meidän vakiellille. Ja mikä parhainta hän pääsi tulemaan heti saman päivän aikana. On kyllä mahtavaa kun on näin huippu lääkäri tiimin vointia tukemassa! Tutkittavaksi pääsi tänään sekä Alli että Molla. Allin takia ell tallille tuli, mutta toki siinä samalla sitten katsottiin myös Mollan suu ja kysyttiin tuosta sen pahenevasta kutiamisesta. Joka tosiaan tällä hetkellä on niin "kriittisessä vaiheessa" että se yön aikana repii kyljet itseltään auki. Ensin eläinlääkäri tuikkasi Alliin hieman rauhoittavaa ja sen jälkeen tutki Mollan. Mutta koska Alli ei ensimmäisestä piikistä tuntunut rauhoittuvan laittoi se siihen vielä toisen ja jatkoi sitten ponin kimpussa.  Kävi ponin ihan perusteellisesti läpi ja antoi si

Taasko se alkaa?

Jokainen blogia edes hieman seuraileva tietää että olen melko hysteerinen klinikalla ravailija. Jos hevonen ontuu tai tuntuu omituiselta, hommataa sille joko kraniohoitoa tai klinikkaa. Jossain on aina pakko olla syy ja siitä otetaan selvää. Myönnän, että minulle on jopa eläinlääkäri sanonut, että voisi sitä pari päivää kotonakin katsella ennen klinikalle raahausta. Olisihan siinä varmasti pari satasta säästänyt, mutta mielelläni maksan sen summan mielenrauhasta. Hysteerikko mikä hysteerikko. Onko tämä taas alkamassa? Kipua vai kettuilua? Alli on todella herkkänahkainen. Siis kirjaimellisesti. Klippaaminenhan ei aiheuta äänen puolesta ongelmia, mutta kun se tärisevä terä tuodaan iholle se on maailmanloppu*. Alli saa myös todella herkästi haavoja, joka on usempaan kertaan todistettu imppareiden muodossa. Se ei kestä oikeastaan nyt klipattuna kuin yhdellä tietyllä harjalla harjaamista ja sekin on välillä sen mielestä turhan kova. Toisinaan kyljet ovat herkät ja toisinaan mahan

Lukijat keskustelemaan: Millainen on se-oikea kuolain?

Miksi juuri se ja miksei tuo? HOX!  Teksti on täysin minun näkemykseni asioista, kaikki ei sovi kaikille, muistakaa se! ;) Kuolain. Tuo suitsiin ripustettava häkkyrä. Meillä on jos jonkinmoista kuolainta ollut ja varsinkin Mollalla niitä on testailtu. Pidimme Mollaa aluksi vahvana ja vaikeana hevosena, jolta innostuessaan puuttui jarrut. Molla on testannut seuraavia kuolaimia: Kimblewick  - Toimi aikansa, mutta lopulta ei tuottanut haluttua tulosta. Ei ollut se-oikea valinta. Kuparirolleri - Oletettiin kaiken olevan kiinni siitä että Molla puree kuolainta vasten. Paha kämmi ja surkein kokeilu ikinä! Gäg-kuolain  - ei toiminut, teki tammasta etupainoisemman. Pelham  - Toimi myös aikansa, painaa kuitenkin kuolainta vasten Fullcheek - Ei mainittavaa eroa ratsastettavuudessa Olympia + leukaremmi  - Toimii tällä hetkellä Jannin hyppykuolaimena ja maastokuolaimena, toimiva! Mollan se-oikea kuolain on omppunivel. Toimii sillä toivotulla tavalla. Haimme syytä kov