Siirry pääsisältöön

You are my number ONE

Olen viime viikon ollut aivan äärettömän kiireinen. Tuntuu että työt kasaantuvat niskaan ja en ehdi tekemään mitään suunnittelemaani valmiiksi. Tunnit loppuvat kesken ja mikään ei riitä! Ennen kuin ketään enempää miettii: Allin klinikka siirtyi ensi keskiviikkoon, eli olemme sen suhteen edelleen kysymysmerkkinä. Miten muuten? Kisakauden avaus oli pohjanoteeraus, seuraavana päivänä kävimme hyppäämässä onnistuneesti hallimaastoesteitä, päätin olla tänä vuonna osallistumatta hallikenttiksiin ja.. Siinäpä varmaan ne tärkeimmät. Mutta parempi kuulumispostaus myöhemmin, nyt kuvasprojektin jatkoa, joka siis tehtiin Pilvin kanssa. Tällä kertaa:

My Number One

Löytyikö omaa lempikuvaa?

Kommentit

 1. Eikää toi harja on ihan mahtavan pitkä ja laineikas! Toi ykkönen on paras :)

  VastaaPoista
 2. Vau tuota harjaa! Vaikka se upea onkin, niin täytyy myöntää, ettei kyllä käy kateeksi sen kunnossa pitämistä :D

  Tsemppiä kiireen keskelle ja Allin klinikkaan!!

  VastaaPoista
 3. Ensimmäinen ja toinen omaan silmään kivoimmat!:) Toi Pyrtsän harja on vaan niiin makee!

  VastaaPoista
 4. Wou toi kuudes on niin hieno!

  VastaaPoista
 5. Vau, kaikki kuvat oli tosi upeita mut viimeinen mun suosikki :) http://faniunelma.blogspot.fi

  VastaaPoista
 6. Aivan ihania kuvia! Tuota harjaa saa kyllä ihan kadehtia on niin mahtava! :)

  VastaaPoista
 7. Pyry on kyllä upea tapaus! Harja on jotakin niin upeaa... ♥ Omat suosikkini ovat ensimmäinen, toiseksi viimeinen ja viimeinen :)

  VastaaPoista
 8. Vaikea valinta, mutta suosikiksi nousi ehkä viimeinen. Aivan upeita kuvia! :)

  VastaaPoista
 9. Vähän on ehkä huvittavaa minusta lähteä tämmöisestä sarjasta etsimään mitään "suosikkikuvaa", kun kaikki kuvat ovat saman tyyppisiä :) Lisäksi rajaukset toisessa, viidennessä ja viimeisessä kuvassa ovat mielestäni vähän huonosti toteutettu, sillä rajaaminen nivelten kohdalta (eli tässä tapauksessa juuri jalan ja rintakehän rajalta) laittaa helposti kuvan mallille amputaatio-efektin :)

  Pyryn tukka on kyllä komia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itseasiassa tähän on pakko sanoa että juuri toinen, viides kuin myöskään viimeinen eivät ole nivelrajauksia (polvi, kinner, vuohinen tms), pikemminkin vähän löyhemmällä rajauksella, ei suinkaan nivelestä rajattu, pitäisi olla vielä alempaa ja/tai ylempää toteuttaakseen tuon rajauksen. Tuo rajaus olisi enemmänkin kuudes kuva, joka taas muokattu vähän värittömämmäksi.

   Totta kai ne ovat saman tyylisiä, kokeiluprojektihan tämä ylipäätään oli, joten ei tässä mitään kikkailuita ollutkaan tarkoitus olla. Huvittavaa ehkä, mutta niinkuin näkyy, kaikilla on oma suosikkinsa kuvista. Sehän on "pelkästään" vuorovaikutusta blogissa kysyä ja on mielestäni kiva saada tietää mistä kuvista muut pitävät kuin itse olen suosikkini valinnut ja katsoa miten se eroaa omasta mielipiteestäni :)

   - Senni

   Poista
 10. Ihania kuvia! Kuvista paras taitaa olla tuo 7. eli vika :) Ihanan Pyry!

  VastaaPoista
 11. Kysyisin tuosta Spring-cupista: saako kouluosuuteen ilmoittautua vaikka olisi kisannut esteitä aluetasolla? :)

  VastaaPoista
 12. kiva postaus!:) tää vika kuva kyl hurmas!

  http://pinja-sofia.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

No hei vaan tohtori!

Meillä on maailman paras eläinlääkäri . Ollaan käytetty samaa kotieläinlääkäriä jo varmasti yli kymmenen vuotta. Hän on maailman paras. Tai ainakin meille se sopivin jos ei maailman paras. Kärvisteltyäni viikonlopun yli, äiti soitti heti maanantai aamusta meidän vakiellille. Ja mikä parhainta hän pääsi tulemaan heti saman päivän aikana. On kyllä mahtavaa kun on näin huippu lääkäri tiimin vointia tukemassa! Tutkittavaksi pääsi tänään sekä Alli että Molla. Allin takia ell tallille tuli, mutta toki siinä samalla sitten katsottiin myös Mollan suu ja kysyttiin tuosta sen pahenevasta kutiamisesta. Joka tosiaan tällä hetkellä on niin "kriittisessä vaiheessa" että se yön aikana repii kyljet itseltään auki. Ensin eläinlääkäri tuikkasi Alliin hieman rauhoittavaa ja sen jälkeen tutki Mollan. Mutta koska Alli ei ensimmäisestä piikistä tuntunut rauhoittuvan laittoi se siihen vielä toisen ja jatkoi sitten ponin kimpussa.  Kävi ponin ihan perusteellisesti läpi ja antoi si

Taasko se alkaa?

Jokainen blogia edes hieman seuraileva tietää että olen melko hysteerinen klinikalla ravailija. Jos hevonen ontuu tai tuntuu omituiselta, hommataa sille joko kraniohoitoa tai klinikkaa. Jossain on aina pakko olla syy ja siitä otetaan selvää. Myönnän, että minulle on jopa eläinlääkäri sanonut, että voisi sitä pari päivää kotonakin katsella ennen klinikalle raahausta. Olisihan siinä varmasti pari satasta säästänyt, mutta mielelläni maksan sen summan mielenrauhasta. Hysteerikko mikä hysteerikko. Onko tämä taas alkamassa? Kipua vai kettuilua? Alli on todella herkkänahkainen. Siis kirjaimellisesti. Klippaaminenhan ei aiheuta äänen puolesta ongelmia, mutta kun se tärisevä terä tuodaan iholle se on maailmanloppu*. Alli saa myös todella herkästi haavoja, joka on usempaan kertaan todistettu imppareiden muodossa. Se ei kestä oikeastaan nyt klipattuna kuin yhdellä tietyllä harjalla harjaamista ja sekin on välillä sen mielestä turhan kova. Toisinaan kyljet ovat herkät ja toisinaan mahan

Lukijat keskustelemaan: Millainen on se-oikea kuolain?

Miksi juuri se ja miksei tuo? HOX!  Teksti on täysin minun näkemykseni asioista, kaikki ei sovi kaikille, muistakaa se! ;) Kuolain. Tuo suitsiin ripustettava häkkyrä. Meillä on jos jonkinmoista kuolainta ollut ja varsinkin Mollalla niitä on testailtu. Pidimme Mollaa aluksi vahvana ja vaikeana hevosena, jolta innostuessaan puuttui jarrut. Molla on testannut seuraavia kuolaimia: Kimblewick  - Toimi aikansa, mutta lopulta ei tuottanut haluttua tulosta. Ei ollut se-oikea valinta. Kuparirolleri - Oletettiin kaiken olevan kiinni siitä että Molla puree kuolainta vasten. Paha kämmi ja surkein kokeilu ikinä! Gäg-kuolain  - ei toiminut, teki tammasta etupainoisemman. Pelham  - Toimi myös aikansa, painaa kuitenkin kuolainta vasten Fullcheek - Ei mainittavaa eroa ratsastettavuudessa Olympia + leukaremmi  - Toimii tällä hetkellä Jannin hyppykuolaimena ja maastokuolaimena, toimiva! Mollan se-oikea kuolain on omppunivel. Toimii sillä toivotulla tavalla. Haimme syytä kov