Siirry pääsisältöön

Lisää kuvia niinisalosta + pieni videopätkä!

Fiilistelyä edelleen ja vieläkin, tällä kertaa mukana pieni video!
Nyt sain sitten Hennalta ihanan pienen muiston kun hänen äitinsä otti meistä pienen video pätkän. Nyt esitän sen uhkarohkeasti teille, vaikka harkitsin tätä pitkään. Eli meno on epätasaista, mutta tämä oli tosiaan ensimmäinen tuttari. Siihen nähden heppa menee kyllä superhienosti! Ja tästäkin viisastuneena, tiedämpähän seuraavalla kerralla laittaa vasarakannukset niin ei tarvii niin kovasti varmistella. Olen ylpeä tuosta eläimestä, saa minut aina niin hyvälle tuulelle! Nyt vain treeniä lisää ja kohti uusia haasteita. Ja hassua katsoa muuten videolta kun nostan kypärää banketin jälkeen! En muista tuollaista yhtään! Kaikkea sitä tekeekin muistamatta :D Yllä olevat kuvat kuvannut Anna Laasa ja Niko Pirttiniemi. Sitten siihen itse videopätkään:

Ja nyt nenä uusiin haasteisiin, täältä tullaan Ypäjä!

Kommentit

 1. Whii tahdon nähä kypäräkamera matskua :D
  hiiieno tuo eka kuva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kypäräkamerasta oli akku loppu ni en saanu radasta videoo :( Ens perjantaina ja lauantaina sekä Ypäjän kisoista sit materiaalia! :)

   Poista
  2. Voi harmi ): No mutta sitä sitte seuraavaks odottelemaa!

   Poista
 2. hih, sitä keskittyessään tekee huomaamattaan asioita joskus! :D mutta ihania nämä uusien postauksien kuvat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, en mä yhtään tajunnu et tos tilantees oisin irrottanu ohjan kädestä :D Hämmentävää.. Kiitoksia, itekki tykkään kovasti! :)

   Poista
 3. pyry näyttää ihan kenttähevoselta. ei se koulu tai estekuvissa ole niin hienon näköinen, kuin näissä kenttäkuvissa, sillä on jotenkin sellainen olemus.... :)

  (hieno se on joka tapauksessa, en tarkoittanut ettei olisi :) )

  VastaaPoista
 4. Hyvältä näyttää teidän meno! Tsemppiä ypäjälle! Meiltä jää ne kisat väliin, ja todennäköisesti koko kisakausikin :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. wiiii, kiitoksia! :) Voi harmi.. Toivottavasti heppa kuntoutuu kuitenkin? :/

   Poista
 5. No höh, mä jo ootin kypärävideoo :(. Mut toivottavasti sieltä ypäjältä sitte! :)

  VastaaPoista
 6. Hyvältä näyttää! :) Tosi komea suokki on tämä Pyry. Pakko kysyä, että onko sulla virtuaalitalli? Yhdellä virtuaalitallilla oli parikin kuvaa susta ja Mollasta ja susta ja Pyrystä. Lisäksi ulkoasu oli jotenkin sun tyylinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitoksia! :) Pyry on kyllä tosi komea tapaus. Olen kyllä virtuaalipiireissä pyörinyt -04 asti, mutta viimeiset 2 vuotta olen ollu miltein täysin pois. Omalla virtuaalitallilla on kyllä Mollasta paljon kuvia, muttei mielestäni Pyrystä ollenkaan? Millainenkohan virtuaalitalli kyseessä, mielenkiinnosta kyselen? :)

   Noin vuosi sitten aktiivisin tallini taisi olla Siljan Suomalaiset ja kenttäsuomenhevosia kasvattava Lähtölaukaus :)

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

No hei vaan tohtori!

Meillä on maailman paras eläinlääkäri . Ollaan käytetty samaa kotieläinlääkäriä jo varmasti yli kymmenen vuotta. Hän on maailman paras. Tai ainakin meille se sopivin jos ei maailman paras. Kärvisteltyäni viikonlopun yli, äiti soitti heti maanantai aamusta meidän vakiellille. Ja mikä parhainta hän pääsi tulemaan heti saman päivän aikana. On kyllä mahtavaa kun on näin huippu lääkäri tiimin vointia tukemassa! Tutkittavaksi pääsi tänään sekä Alli että Molla. Allin takia ell tallille tuli, mutta toki siinä samalla sitten katsottiin myös Mollan suu ja kysyttiin tuosta sen pahenevasta kutiamisesta. Joka tosiaan tällä hetkellä on niin "kriittisessä vaiheessa" että se yön aikana repii kyljet itseltään auki. Ensin eläinlääkäri tuikkasi Alliin hieman rauhoittavaa ja sen jälkeen tutki Mollan. Mutta koska Alli ei ensimmäisestä piikistä tuntunut rauhoittuvan laittoi se siihen vielä toisen ja jatkoi sitten ponin kimpussa.  Kävi ponin ihan perusteellisesti läpi ja antoi si

Taasko se alkaa?

Jokainen blogia edes hieman seuraileva tietää että olen melko hysteerinen klinikalla ravailija. Jos hevonen ontuu tai tuntuu omituiselta, hommataa sille joko kraniohoitoa tai klinikkaa. Jossain on aina pakko olla syy ja siitä otetaan selvää. Myönnän, että minulle on jopa eläinlääkäri sanonut, että voisi sitä pari päivää kotonakin katsella ennen klinikalle raahausta. Olisihan siinä varmasti pari satasta säästänyt, mutta mielelläni maksan sen summan mielenrauhasta. Hysteerikko mikä hysteerikko. Onko tämä taas alkamassa? Kipua vai kettuilua? Alli on todella herkkänahkainen. Siis kirjaimellisesti. Klippaaminenhan ei aiheuta äänen puolesta ongelmia, mutta kun se tärisevä terä tuodaan iholle se on maailmanloppu*. Alli saa myös todella herkästi haavoja, joka on usempaan kertaan todistettu imppareiden muodossa. Se ei kestä oikeastaan nyt klipattuna kuin yhdellä tietyllä harjalla harjaamista ja sekin on välillä sen mielestä turhan kova. Toisinaan kyljet ovat herkät ja toisinaan mahan

Lukijat keskustelemaan: Millainen on se-oikea kuolain?

Miksi juuri se ja miksei tuo? HOX!  Teksti on täysin minun näkemykseni asioista, kaikki ei sovi kaikille, muistakaa se! ;) Kuolain. Tuo suitsiin ripustettava häkkyrä. Meillä on jos jonkinmoista kuolainta ollut ja varsinkin Mollalla niitä on testailtu. Pidimme Mollaa aluksi vahvana ja vaikeana hevosena, jolta innostuessaan puuttui jarrut. Molla on testannut seuraavia kuolaimia: Kimblewick  - Toimi aikansa, mutta lopulta ei tuottanut haluttua tulosta. Ei ollut se-oikea valinta. Kuparirolleri - Oletettiin kaiken olevan kiinni siitä että Molla puree kuolainta vasten. Paha kämmi ja surkein kokeilu ikinä! Gäg-kuolain  - ei toiminut, teki tammasta etupainoisemman. Pelham  - Toimi myös aikansa, painaa kuitenkin kuolainta vasten Fullcheek - Ei mainittavaa eroa ratsastettavuudessa Olympia + leukaremmi  - Toimii tällä hetkellä Jannin hyppykuolaimena ja maastokuolaimena, toimiva! Mollan se-oikea kuolain on omppunivel. Toimii sillä toivotulla tavalla. Haimme syytä kov