Siirry pääsisältöön

Epätäydellisen täydellinen onnistuminen

Joskus voi selästä tippuminen tuoda onnistumisen tunteen
Luvassa vähemmän tekstiä ja enemmän videota! Eilen tosiaan oli maastoestevalmennus, jonka perusteella taas jatkettiin suuntaan tai toiseen. Ja tämä suunta on uskottavasti ylöspäin! Valmennus meni oikeastaan aika kivasti. heppa oli melko hyvän tuntuinen, tosin hieman hitaan oloinen - oi kesämaha, kutistu jo! - mutta kuitenkin tavallaan erittäin kiva. Toisinaan saattoi skitsahtaa ja lähteä tykin suusta, mutta yleisesti meni ihan kivasti. Oltiin Terhin ja Mollan kanssa samassa valmennuksessa. Videolta sitten oikeastaan näettekin miten meni, mitä sitä enempää selittelemään! 

Alkuun kuitenkin meidän hiittirataverkkaa Terhin kanssa. Siinä minun hihitykseni kuulostaa mielipuoliselta ja muutenkin.. Ainakin on hyvät äänitehosteet! Nyt sitten vain ei muuta kun videoiden pariin, enjoy!Kommentit

 1. Vitsit nuo maastohyppelöt on mukavan näköisiä!

  VastaaPoista
 2. Oliko Mollalla huono päivä vai eikö Terhi oo hypännyt maastossa paljoa vai miten oli noin vaikean näköistä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Parilla on vielä tosi vähän kilometrejä takana, varsinkin esteillä :) Eihän Terhi ole kuin kahdet estekisat käynyt ja tätä ennen hypännyt kerran maastoesteitä Mollalla ja siitäkin on melkein vuosi :)

   Molla on kuitenkin aika pirun tarkka vaikka kaiken tekeekin kiltisti. Lopussa jo kun alkoi rytmi löytymään meni heti paremmin, eiköhän se tästä lähde rullaamaan! :)

   Poista
  2. Toivottavasti, onnea heille matkaan!

   Poista
 3. Pyry on niin ihanan näköinen maastoesteillä, ihan täpinässä! :> Ja Molla toki on aivan suloinen, pieni tekee kyllä kaikkensa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja se onkin ihan super niillä! Molempien itseluottamus on maastoesteiden myötä kasvanut ja on niin hieno huomata ettei Pyry edes isommilla maastiksillä epäröi, hih, hyvä siitä vielä tulee! ;) Molla on tollainen peruskiltti söpöliini!

   Poista
 4. en muista oonko ikinä aiemmin kommentoinu tästä mutta noi pyryn korvat kypäräkameravideoissa on ihanat :DDD

  VastaaPoista
 5. ai vitsit, taas niin kivan näköstä menoa, että!
  pyryn harja, <333

  VastaaPoista
 6. aaa sun ja pyryn menoo on nii kiva kattoo, ootte jotenki semmone vauhdikas mut harmoninen pari :3 tepi ja mollaki menee nii kivasti!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

No hei vaan tohtori!

Meillä on maailman paras eläinlääkäri . Ollaan käytetty samaa kotieläinlääkäriä jo varmasti yli kymmenen vuotta. Hän on maailman paras. Tai ainakin meille se sopivin jos ei maailman paras. Kärvisteltyäni viikonlopun yli, äiti soitti heti maanantai aamusta meidän vakiellille. Ja mikä parhainta hän pääsi tulemaan heti saman päivän aikana. On kyllä mahtavaa kun on näin huippu lääkäri tiimin vointia tukemassa! Tutkittavaksi pääsi tänään sekä Alli että Molla. Allin takia ell tallille tuli, mutta toki siinä samalla sitten katsottiin myös Mollan suu ja kysyttiin tuosta sen pahenevasta kutiamisesta. Joka tosiaan tällä hetkellä on niin "kriittisessä vaiheessa" että se yön aikana repii kyljet itseltään auki. Ensin eläinlääkäri tuikkasi Alliin hieman rauhoittavaa ja sen jälkeen tutki Mollan. Mutta koska Alli ei ensimmäisestä piikistä tuntunut rauhoittuvan laittoi se siihen vielä toisen ja jatkoi sitten ponin kimpussa.  Kävi ponin ihan perusteellisesti läpi ja antoi si

Taasko se alkaa?

Jokainen blogia edes hieman seuraileva tietää että olen melko hysteerinen klinikalla ravailija. Jos hevonen ontuu tai tuntuu omituiselta, hommataa sille joko kraniohoitoa tai klinikkaa. Jossain on aina pakko olla syy ja siitä otetaan selvää. Myönnän, että minulle on jopa eläinlääkäri sanonut, että voisi sitä pari päivää kotonakin katsella ennen klinikalle raahausta. Olisihan siinä varmasti pari satasta säästänyt, mutta mielelläni maksan sen summan mielenrauhasta. Hysteerikko mikä hysteerikko. Onko tämä taas alkamassa? Kipua vai kettuilua? Alli on todella herkkänahkainen. Siis kirjaimellisesti. Klippaaminenhan ei aiheuta äänen puolesta ongelmia, mutta kun se tärisevä terä tuodaan iholle se on maailmanloppu*. Alli saa myös todella herkästi haavoja, joka on usempaan kertaan todistettu imppareiden muodossa. Se ei kestä oikeastaan nyt klipattuna kuin yhdellä tietyllä harjalla harjaamista ja sekin on välillä sen mielestä turhan kova. Toisinaan kyljet ovat herkät ja toisinaan mahan

Lukijat keskustelemaan: Millainen on se-oikea kuolain?

Miksi juuri se ja miksei tuo? HOX!  Teksti on täysin minun näkemykseni asioista, kaikki ei sovi kaikille, muistakaa se! ;) Kuolain. Tuo suitsiin ripustettava häkkyrä. Meillä on jos jonkinmoista kuolainta ollut ja varsinkin Mollalla niitä on testailtu. Pidimme Mollaa aluksi vahvana ja vaikeana hevosena, jolta innostuessaan puuttui jarrut. Molla on testannut seuraavia kuolaimia: Kimblewick  - Toimi aikansa, mutta lopulta ei tuottanut haluttua tulosta. Ei ollut se-oikea valinta. Kuparirolleri - Oletettiin kaiken olevan kiinni siitä että Molla puree kuolainta vasten. Paha kämmi ja surkein kokeilu ikinä! Gäg-kuolain  - ei toiminut, teki tammasta etupainoisemman. Pelham  - Toimi myös aikansa, painaa kuitenkin kuolainta vasten Fullcheek - Ei mainittavaa eroa ratsastettavuudessa Olympia + leukaremmi  - Toimii tällä hetkellä Jannin hyppykuolaimena ja maastokuolaimena, toimiva! Mollan se-oikea kuolain on omppunivel. Toimii sillä toivotulla tavalla. Haimme syytä kov