Siirry pääsisältöön

Osallistu kilpailuun ja voita upea tiimitakki!


Bongaa tiimitakki ja tule tiimiläiseksi!


Osallistu kilpailuun ja voita mahtava palkinto. Kilpailun ideana on valokuvata, videokuvata tai piirtää jokin tilanne jossa esiintyy tiimitakillinen henkilö. Henkilöitä pitää olla kuvassa vähintään kaksi ja takin tulee myös löytyä kuvasta. Kuva voi olla bongattu kisoista, tapahtumista tai vaikka kaupan kassalta!  Kuvaksi / videoklipiksi ei kelpaa kilpailusuoritus (eihän minulla / Terhillä ole silloin tiimitakkia, eihän?) vaan tilanne tulee olla kuvattu suorituksen ulkopuolella. Osallistua saa max 3 kuvalla/videolla/piirroksella. Eli vaikka jokaisella tyylilajilla saa osallistua jos haluaa.

Tiimiin kuuluvat henkilöt ovat: Senni, Terhi, Petra, Katja-äiti, Kari-isä ja hevoset Pyry ja Molla. Tiimiläisiä takkeineen voi bongailla erilaisissa tapahtumissa, kuten kuninkuusraveissa tai Finnderbyissä. Sekä tietenkin kilpailuissa. Muistakaa, omaperäisyys kunniaan! Piirros voi olla millä tyylillä tahansa tehty, yksittäinen kuva tai sarjakuva.

Kun olet kuvannut/piirtänyt täydellisen tilanteen, video- tai ihan stillkuvana, lähetä se sähköpostiin senni.roito@mollamaija.net asiaankuuluvasti otsikoiden. Liitä mukaan mieleisesi kuva tai video ja sitten odottelemaan ankaran tuomariston päätöstä. Kilpailuaikaa on 12. joulukuuta 2012 asti, jolloin takuulla jokainen halukas pääsee osallistumaan.

No, mitäpä olisi palkinnoksi? Ei mitään sen arvokkaampaa kuin aito ja alkuperäinen tiimitakki (arvo 70€)!
Eri koko ja mallivaihtoehtoja


Ja vielä tiivistettynä:
-- Osallistu 12.12.2012 mennessä
-- Osallistumiset osoitteeseen senni.roito@mollamaija.net asiaankuuluvasti otsikoiden
-- Kuvassa vähintään kaksi + takki/takit
-- MUISTAKAA! omaperäisyys
-- Palkintona upea tiimitakki (arvo 70€)
-- Tuomaristossa arvon tiimiläiset
-- Max 3 kuvaa/videota/piirrosta

SAMAN TEKSTIN LÖYDÄT "KILPAILU!"-VÄLILEHDESTÄ! 

Miltein 400 lukijan kunniaksi on aika järjestää "pieni" valo-/videokuvaus/piirrustuskilpailu. Mielestäni idea on melko hauska, sillä tunnetusti ainakin itse olen hieman pelle luonteeltani ja joskus kisapaikallakin saattaa homma karkailla käsistä! Onnistu nappaisemaan hauska kuva tai videoklippi ja voita laadukas, upea tiimitakki! Takki on oikeasti erittäin mukava päällä ja pinta on likaa hylkivää ja ennen kaikkea se on erittäin tyylikäs. Sopii miltein säähän kuin säähän! Takin arvo on 70 euroa, joten siksi kilpailuaikakin on pidempi ja päättyy vasta joulukuussa. Näin mahdollisimman monella on aikaa osallistua. 

Myös kauimmaiset lukijat saavat mahdollisuuden osallistua, sillä valo- ja videokuvauksen lisäksi kilpailuun voi osallistua piirtämällä! Nyt siis taiteilemaan jokin hauska sarjakuva tai piirrostilanne. Ei muuta kun kynä sauhuamaan ja osallistumaan!

Nyt siis kaikki osallistumaan ja kertomaan mielipiteenne kilpailusta ;)

Kommentit

 1. Saako osallistua useammalla kuvalla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. herttinen, se ihan jäi kokonaan, muokkaankin sen nyt heti! Eli max 3 kuvaa :)

   Poista
 2. Hitto kun olisi tiennyt niin olisi pitänyt ottaa teistä kuva tänään kokeilemassa korvahuppuja omaan päähän ;) tehtiin aivan samaa vastapäisessä kojussa ja kyllä oli naurussa pidättelemistä kun teijätkin huomattiin huppuja kokeilemassa ! : D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ahaha :DD Siinä olis kyllä ollut jo aika voittajakuvafiilis ;D

   Poista
 3. siis oisko siin hupparissa toi "kisamatkalla, mollamaria, pyry-waan" vai saisko ite siihe jonkun tekstin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, takeissa on juuri tiimitakkien tekstit :)

   Poista
 4. Samaa mietin et miks ihmeessä joku haluis mainostaa sun blogia ja sun hevosia? Eli saako siihen oman tekstin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, en velvoita ketään osallistumaan kilpailuun jos ei halua :) Kannattaa lähteä kysymään hupparia omilla teksteillä ProTikistä, http://protik.nettisivu.org/

   Ja jos kuitenkin haluat osallistua ja satut voittamaan tämän ihanan hupparin, sitä ei tietenkään ole pakko käyttää vaan voittajana voit vaikka polttaa sen roviolla ja tanssia sadetanssia samaan aikaan :)

   Poista
 5. En minä ainakaan kehtaisi tällaisena puskaratsastajana pukea päälleni teidän tiimitakkia. :D
  Mutta kisan idea on hyvä, eikä ihan joka blogista tällaista kilpailua löydy. Jokatapauksessa, jos teidät näen jossain ja saan napattua jonkun kuvan, voisinpa ihan leikkimielellä osallistua. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. pyhpah, meidän tiimiin kuuluu kaikki puskailijoista (ja ei hevosihmisistä mutta lajista kiinnostuneista) maajoukkuelaisiin ;) Ja voihan sitä käyttää vaikka arkihupparina, on meinaan pirun tyylikäs, sano mun sanoneen :)

   Poista
 6. saako osallistua niin, että saa takin ilman kisamatkalla-brodeerausta? saisit halvemmalla annettuakin sen mulle...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. valitettavasti tiimitakissa lukee kyseinen teksti :/

   Poista
 7. Onko tuo takki myös tuolta Pro tikistä vai erikseen ostettu jostakin? Mietin että saisiko sieltä tilattua jotenkin omalla tekstillä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On myös ProTikistä ja siellä myös upea valko/harmaa huppari, paljon erilaisia paitoja, takkeja, lippiksiä, pipoja...! ProTik brodeeraa myös todella taidolla, suosittelen!

   Poista
 8. Ootteko tulossa la Finnderbyyn?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kyllä ollaan tulossa kaikkina päivinä :)

   Poista
  2. Täytyy siis tarkkailla teitä siä ja yrittää napsia kuvia, toiv siis ootte noissa huppareissa paikalla :)

   Poista
  3. Sekä huppareissa että ilman niitä "eriyistehtävissä" ;D

   Poista
 9. Hauska idea, vaikkakin hankala toteuttaa.. Tulkaa joskus Lahden seudulle kisaamaan, niin pääsen osallistumaan, kun ei noi kädentaidot anna myöten osallistua muuten, joten pitää kallistua kuvaamiseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan se hieman haasteellinen ;) Kyllä tavoitteena olisi Lahteenkin päin tulla (juuri katselin kisoja ja siellä päin olisi muutama kiva kilpailu..) joten saapi nähdä! :)

   Poista
 10. Torstaina näin teidät kun kattelin liveä hevosia.comista kentän laidalla kameroiden kanssa. eipä ole kuvaa mutta en myöskään takkia tarvitse, piti tulla sanomaan jo aiemmin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. heh, joo tuli kuultua siitäkin muutamaan otteeseen :D

   Poista
 11. Tarvitsisin apua kun minulta on omalta bloggeritunnukselta loppunut kuvatila ja viime viikkoon asti latasin sitten kuvat aina kuvat.fi sivulle ja sieltä sitten sain linkin avulla kuvat blogiini. Nyt kuitenkin kyseinen sivusto on muuttunut ja en löydä alkuperäiskokoon vievää linkkiä ja en pysty sitä kautta enään kuvia hommaamaan. Mitä kautta sinä Senni lataat kuvat nähtäväksi blogiisi, olisi ihana jos edes joku voisi auttaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. valitettavasti en osaa auttaa, itselläni kuvat tulee bloggerin kautta. Kannattaa myös tehdä toinen tunnus ja lisätä kirjoittajaksi, jolloin kuvatilaa tulee rutkasti lisää ;)

   Poista
 12. Hei! Olin eilen finnderbyssä ja näin teidät palkintojenjaossa. Olen pari kertaa eksynyt tänne lukemaan kuulumisianne, suokki-ihminen kun olen itsekin. Hevoset näytti hyvältä. pyry taisi haluta vaan palkintojenjaossa lähteä mukaan kunniakierrokselle :D tsemppiä kisoihin, tästä näyttäisi tulevan teille hyvä kausi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kunniakierros oli Pyryn mielestä ainakin tosi kiva :D heh, toivotaan kovasti hyvää kautta!

   Poista
 13. pakko sanoa, että kai nyt sun mielestä palkinto on huippu, kukapa ei omaa blogia ja hevosia haluaisikaan huppariin. mutta haluaisitko itse jonkun randomin blogin ja hevosten nimet yllesi? :O minä ainakin jätän palkinnon takia osallistumatta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, en minäkään käyttänyt voittamiani mainoshuppareita (kuten Eafons Polyfino huppari ja paita, Erikasson-paita, lukuiset Varjo-talli t-paidat..). Ja en ole pakottanut ketään osallistumaan tähän, sen sanon edelleen ja korostaen :)

   Poista
 14. Tää idea on kyl tosi kiva :)

  VastaaPoista
 15. Hieno idea tää kisa (: itse ajattelin osallistua ja palkinto huippu !! T. http://hemsulin.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 16. kiva idea, mutta palkinnon takia en osallistu :D kyllä mä jotain Kyra K -takkia voinkin pitää, mutta jonku randomin blogin nimi... ää-ää, ei natsaa :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole vaatinut osallistumaan. Ja näin ohimennen muista erottaa merkkitakit (kyra k, kingsland, pikeur..) ja mainos/tiimitakit (eafons polyfino, super-putet, seuratakit, huumoritakit...) :)

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

No hei vaan tohtori!

Meillä on maailman paras eläinlääkäri . Ollaan käytetty samaa kotieläinlääkäriä jo varmasti yli kymmenen vuotta. Hän on maailman paras. Tai ainakin meille se sopivin jos ei maailman paras. Kärvisteltyäni viikonlopun yli, äiti soitti heti maanantai aamusta meidän vakiellille. Ja mikä parhainta hän pääsi tulemaan heti saman päivän aikana. On kyllä mahtavaa kun on näin huippu lääkäri tiimin vointia tukemassa! Tutkittavaksi pääsi tänään sekä Alli että Molla. Allin takia ell tallille tuli, mutta toki siinä samalla sitten katsottiin myös Mollan suu ja kysyttiin tuosta sen pahenevasta kutiamisesta. Joka tosiaan tällä hetkellä on niin "kriittisessä vaiheessa" että se yön aikana repii kyljet itseltään auki. Ensin eläinlääkäri tuikkasi Alliin hieman rauhoittavaa ja sen jälkeen tutki Mollan. Mutta koska Alli ei ensimmäisestä piikistä tuntunut rauhoittuvan laittoi se siihen vielä toisen ja jatkoi sitten ponin kimpussa.  Kävi ponin ihan perusteellisesti läpi ja antoi si

Taasko se alkaa?

Jokainen blogia edes hieman seuraileva tietää että olen melko hysteerinen klinikalla ravailija. Jos hevonen ontuu tai tuntuu omituiselta, hommataa sille joko kraniohoitoa tai klinikkaa. Jossain on aina pakko olla syy ja siitä otetaan selvää. Myönnän, että minulle on jopa eläinlääkäri sanonut, että voisi sitä pari päivää kotonakin katsella ennen klinikalle raahausta. Olisihan siinä varmasti pari satasta säästänyt, mutta mielelläni maksan sen summan mielenrauhasta. Hysteerikko mikä hysteerikko. Onko tämä taas alkamassa? Kipua vai kettuilua? Alli on todella herkkänahkainen. Siis kirjaimellisesti. Klippaaminenhan ei aiheuta äänen puolesta ongelmia, mutta kun se tärisevä terä tuodaan iholle se on maailmanloppu*. Alli saa myös todella herkästi haavoja, joka on usempaan kertaan todistettu imppareiden muodossa. Se ei kestä oikeastaan nyt klipattuna kuin yhdellä tietyllä harjalla harjaamista ja sekin on välillä sen mielestä turhan kova. Toisinaan kyljet ovat herkät ja toisinaan mahan

Lukijat keskustelemaan: Millainen on se-oikea kuolain?

Miksi juuri se ja miksei tuo? HOX!  Teksti on täysin minun näkemykseni asioista, kaikki ei sovi kaikille, muistakaa se! ;) Kuolain. Tuo suitsiin ripustettava häkkyrä. Meillä on jos jonkinmoista kuolainta ollut ja varsinkin Mollalla niitä on testailtu. Pidimme Mollaa aluksi vahvana ja vaikeana hevosena, jolta innostuessaan puuttui jarrut. Molla on testannut seuraavia kuolaimia: Kimblewick  - Toimi aikansa, mutta lopulta ei tuottanut haluttua tulosta. Ei ollut se-oikea valinta. Kuparirolleri - Oletettiin kaiken olevan kiinni siitä että Molla puree kuolainta vasten. Paha kämmi ja surkein kokeilu ikinä! Gäg-kuolain  - ei toiminut, teki tammasta etupainoisemman. Pelham  - Toimi myös aikansa, painaa kuitenkin kuolainta vasten Fullcheek - Ei mainittavaa eroa ratsastettavuudessa Olympia + leukaremmi  - Toimii tällä hetkellä Jannin hyppykuolaimena ja maastokuolaimena, toimiva! Mollan se-oikea kuolain on omppunivel. Toimii sillä toivotulla tavalla. Haimme syytä kov