Siirry pääsisältöön

5 syytä miksi jaksaa jatkaa?

Viisi syytä miksi ei halua olla häviäjä


Syy numero yksi: En ole luovuttaja. Rakastan itseni rääkkäämistä ja tiedän että se tuottaa tulosta. Ei tänne astikkaan pääse ilman hikeä, verta ja kyyneliä. Joskus harmittaa mutta hei, nyt leuka rintaan jo kohti uusia pettymyksiä. Ei ole mitään niin ärsyttävää kun luovuttaminen. Hakkaan ja potkin itseäni ja tiedän pystyväni siihen. Joukkue on sitä varten että siihen tukeudutaan ja luotetaan, tämä on tiimipeliä!

Syy numero kaksi: Minulla on maailman paras tiimi. Terhi, Petra, Äiti, isäpuoli Kari, hevoset.. Ennen kaikkea minulla on mielettömän ihana, lämminhenkinen ja täydellinen hevosen omistaja, joka jaksaa uskoa, toivoa, kannustaa, tsempata, kertoa minulle totuuksia ja antaa voimaa uskoa siihen että oikeasti pystyn siihen. Ei ole mitään parempaa kun se että luotetaan minun tekemisiin, päätöksiin ja tavoitteisiin. Minä nostan hattua juuri sinulle Johanna ja en tiedä mitään muuta tapaa kiittää niin suuresti kun virallisesti täällä blogissa julkistaa että olet aivan mieletön! 

Syy numero kolme: Häviäminen on kurjaa. En pidä häviämisestä, mutta senkin oppii. Ensi kerralla mennään paremmin ja ei hävitä. Tuloslistalla voi olla viimeinen, mutta silti fiilis voi olla voittajan. Asenne kertoo enemmän ja tavoitteet. Minä tavoittelen yhteistyötä ja aijon päästä siihen, olen voittaja silloin kun se toimii!

Syy numero neljä: Harrastus on minulle henkireikä. Pääsen pois kaikesta turhasta, saan harrastaa ja kilpailla ja se pitää mielen virkeänä. Niin ratsastaminen kun bloggaaminen ja valokuvaaminen on minulle harrastuksia ja siinä pitää välittyä positiivisuus ja tunteet. Tietenkin kerron ikäviä, surullisia, iloisia, murheita, epäonnistumisia. Ne on elämää ja niistä kirjoitan.

Mikä on syy numero viisi? Nyt lukijat vaadin teiltä aktiivisuutta! Nyt jos koskaan teillä on mahdollisuus sanoa miksi jatkaisin blogin kirjoittamista. Täällä bloggerissa on erittäin houkutteleva oranssi delete-nappi, mitä tekisi mieli painaa. Kerro, kommentoi, kritisoi! Anna äänesi kuulua ja kerro miksi jatkan tai miksen jatka blogin kirjoittamista.

PS. Pyry on aivan mieletön tykki ja korvasi Niksulan surkeat kenttäkisat tänään olemalla super ;)

Kommentit

 1. Siksi kannattaa jatkaa että sen aikaa mitä blogiisi ei päässyt oli hevostalli.nettiin tullut jo topic, jossa ihmeteltiin miksi olet poistanut blogisi :D

  Jos nyt hieman vakavammin ajattelee asiaa, niin itse ainakin kirjoitan sen takia että haluan seurata kehitystä. Sinun ja Pyryn yhteistyön kehitys on luettavissa täällä blogissa, uskon vakaasti että haluat säilyttää ne ja kertoa uusista onnistumistat. Elämä ei ole kokoajan nousujohteista, vaan enemmänkin kuin vuoristorataa. Sellaista se vain on (:

  VastaaPoista
 2. Koska blogisi on ihan hemmetin hieno ja sulla on aivan ihana kirjoitustyyli. Videopostaukset ihanan monipuolisia ja muutenkin tää on mun lemppariblogi, suurin inspiraation lähde ;) ja tottakai suomenhevosen omistajana kiinnostaa myös muut suokkarit!

  VastaaPoista
 3. Kirjotat niin kivasti ja Pyry on ihan sairaan makee !!:) Jatkajatkajatka !

  VastaaPoista
 4. Tää on tosi kiva blogi, ja aihekin on hieman erilainen. Kirjotat hyvin ja kaikki on loistavasti ja silleen :'D

  VastaaPoista
 5. Jatka todellakin kirjoittamista! Sun blogisi on aivan mahtava, hienot hevoset ja ratsastat hyvin. Tykkään myös blogin "erilaisuudesta" ja siitä, että kuvia ja videoitakin on suhteellisen paljon verrattuna joihinkin toisiin blogeihin! Älä siis poista tätä :)

  VastaaPoista
 6. Tsemppiä Senni olet ihana ja mahtava persoona enkä kestä ilman sun blogia! Koko viikonlopun odottelin seuraavaa postausta Niinisalosta ja nauroin vedet silmissä teijän videoita ja sä oot mun esikuva, haluan olla yhtä hyvä ihminen hevosille kuin sinä ja haluan osata ratsastaa yhtä hyvin kuin sinä ja haluaisin olla yhtä vahva ja energinen ja iloinen ja kaikkea! OLET IHANA ET VOI, ET VAAN VOI LOPETTAA!!!

  VastaaPoista
 7. Miksi haluaisit lopettaa?
  Blogisi on TOP3:ssa mun lemppareista, on vaan niiiin mukava seurata teidän kisakautta ja edistymistä. Mun mielestä ei oo mitään syytä lopettaa, mahtava blogi ja upeita kuviakin! :)

  VastaaPoista
 8. Tää teksti oli jotain niin päättäväistä ja totta, että mua alko ihan itkettämään, kun tiedän että itse luovutan liian helposti. Kiitos Senni, sain just uutta puhtia treenata entistä kovemmin:)♥

  VastaaPoista
 9. Et voi poistaa blogiasi, koska meinasin saada jo sydänkohtauksen tässä lyhyenä aikana, kun en päässyt tänne :D

  Ei vaan. Pyry on supersupersuper hieno ja toki Mollakin. Haluan nähdä ja lukea vielä siitä päivästä, kun Pyryn kanssa saavutatte jotain suurta ja hienoa, koska tiedän, että yhdessä pystytte siihen :)

  VastaaPoista
 10. Koska näin hyvin toteutettuja blogeja ei vaan ole! Olet aktiivinen harrastaja ja teidän menosta haluaa tietää aina missä mennään! Teidän tekeminen motivoi myös itseä :)

  VastaaPoista
 11. Todellakin jatkat! En yleensä tykkää lukea mitään aktiivisesti kisaavien blogeja, jos ei ole tuttuja, mutta jotenkin tämä blogi on vain vienyt mennessään ja löytyy munkin top 3 listalta! Osaat kirjoittaa hyvin, kuvia ja videoita on juuri sopivasti ja ulkoasu on aina aivan mahtavan hieno! Ja tietenkin Pyry ja Molla ovat aivan ihania :)

  VastaaPoista
 12. sä vaan et voi lopettaa, et sitten mitenkään! :D mitä mä muuten odottasin kokoajan? sun kirjotustyyli on ihanaa, sulla on sikahienot hepat, videopostaukset ja kypäräkameran videot on ihan must! (: et vaan voi lopettaa. :D

  VastaaPoista
 13. Sulla on ihania kuvia ja videoita ja tekstejä, ei tämmöstä blogia voi lopettaa. Ja tätä kirjoittamalla huomaat itsekin kehitystä ja voit selaille muistoja taaksepäin ja suunnitella tulevaa.

  VastaaPoista
 14. Tänne eksyy päivittäin vain tarkistaa onkohan se jo vihdoin kirjoittanut! ;)

  VastaaPoista
 15. Et voi lopettaa, koska ei ole enää sitten mitä odottaa. Blogisi on hieno, hevoset ovat myös todella hienoja ja kuvia ja videoita on kiva katsella! :)

  VastaaPoista
 16. En tiedä kuinka vakuuttavasti osaan asian ilmaista mutta bloggaaminen on sinulle harrastus kuten tuolla jo kirjoititkin! Kun menee huonommin, siitä voi purkaa mieltään vähän blogiin ja kysyä lukijoilta apua, tai lueskella vanhoja postauksia (jos et ole jo kokeillut niin sanon että kummasti nousee hymy huuleen kun lukee jotain vanhempia kirjoituksiaan ;D). Lisäksi olet panostanut niin ihanan paljon blogiisi kuten esim. hupparit jotka tiimiläisillänne on :) Eihän niillä olisi enää mitään virkaa kun selässä lukee isolla 'Kisamatkalla.blogspot.fi' :D

  VastaaPoista
 17. Kirjotat omaperäisesti ja mielenkiintoisesti ja sun hepat on parhaita :)

  VastaaPoista
 18. Sulla on niin omalainen, mutta kiva postaustapa, teitä on tosikiva seurata ja kirjotat laidasta laitaan juttuja, ja kenttäratsastajan elämää on muutenkin kiva seurata:)

  VastaaPoista
 19. Yksinkertasesti tää on niin AIINULAATINEN blogi <3! ihanat suomiputet ja sun tekstit (; ja vielä ulkoasukin sekä teiän tiimitakit <:

  VastaaPoista
 20. Parempaa kenttäratsastus blogia saa kyllä hakemalla hakea! Kerrot niin onnistumsiet, kuin epäonnistumiset, laadukkaita kuvia ja ennen kaikkea on mahtavaa seurata sinun ja Pyryn kehitystä(:

  VastaaPoista
 21. Jatka iheessä! Tää on tosi hyvä blogi! Tää jos joku, on sitä teidän yhteisten tekemistenne todistusaineistoa, josta voit millon mitäkin kaivaa esiin, ja tarkistaa, mitä teit vaikka vuosi sitten. Täällä voi seurata kehitystä, voit julkaista ottamiasi kuvia ja purkaa tunteita, asioita ja mielipiteitä! Paikka, johon tallennat elämäänne. Ja me lukijat saamme lukea sitä, ja oppia aina uutta! (:

  VastaaPoista
 22. Oon seurannu pitkään sun blogia ilman tunnuksia, mutta nyt rohkaistuin ja tein tunnukset ja blogin. Olen itse kans vannoutunut suokki-ihminen, ja nyt viimeisen vuoden mulla oli käytössä aika paljon Pyryä muistuttava sh. Blogi on antanut uusia näkökulmia ja ideoita, ja paljon motivaatiota, sulla on mahtavat suomenhevoset! Teksit on siistejä ja paljon havainnollistavaa kuvaa ja videota. Jatka ihmeessä:)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

No hei vaan tohtori!

Meillä on maailman paras eläinlääkäri . Ollaan käytetty samaa kotieläinlääkäriä jo varmasti yli kymmenen vuotta. Hän on maailman paras. Tai ainakin meille se sopivin jos ei maailman paras. Kärvisteltyäni viikonlopun yli, äiti soitti heti maanantai aamusta meidän vakiellille. Ja mikä parhainta hän pääsi tulemaan heti saman päivän aikana. On kyllä mahtavaa kun on näin huippu lääkäri tiimin vointia tukemassa! Tutkittavaksi pääsi tänään sekä Alli että Molla. Allin takia ell tallille tuli, mutta toki siinä samalla sitten katsottiin myös Mollan suu ja kysyttiin tuosta sen pahenevasta kutiamisesta. Joka tosiaan tällä hetkellä on niin "kriittisessä vaiheessa" että se yön aikana repii kyljet itseltään auki. Ensin eläinlääkäri tuikkasi Alliin hieman rauhoittavaa ja sen jälkeen tutki Mollan. Mutta koska Alli ei ensimmäisestä piikistä tuntunut rauhoittuvan laittoi se siihen vielä toisen ja jatkoi sitten ponin kimpussa.  Kävi ponin ihan perusteellisesti läpi ja antoi si

Taasko se alkaa?

Jokainen blogia edes hieman seuraileva tietää että olen melko hysteerinen klinikalla ravailija. Jos hevonen ontuu tai tuntuu omituiselta, hommataa sille joko kraniohoitoa tai klinikkaa. Jossain on aina pakko olla syy ja siitä otetaan selvää. Myönnän, että minulle on jopa eläinlääkäri sanonut, että voisi sitä pari päivää kotonakin katsella ennen klinikalle raahausta. Olisihan siinä varmasti pari satasta säästänyt, mutta mielelläni maksan sen summan mielenrauhasta. Hysteerikko mikä hysteerikko. Onko tämä taas alkamassa? Kipua vai kettuilua? Alli on todella herkkänahkainen. Siis kirjaimellisesti. Klippaaminenhan ei aiheuta äänen puolesta ongelmia, mutta kun se tärisevä terä tuodaan iholle se on maailmanloppu*. Alli saa myös todella herkästi haavoja, joka on usempaan kertaan todistettu imppareiden muodossa. Se ei kestä oikeastaan nyt klipattuna kuin yhdellä tietyllä harjalla harjaamista ja sekin on välillä sen mielestä turhan kova. Toisinaan kyljet ovat herkät ja toisinaan mahan

Lukijat keskustelemaan: Millainen on se-oikea kuolain?

Miksi juuri se ja miksei tuo? HOX!  Teksti on täysin minun näkemykseni asioista, kaikki ei sovi kaikille, muistakaa se! ;) Kuolain. Tuo suitsiin ripustettava häkkyrä. Meillä on jos jonkinmoista kuolainta ollut ja varsinkin Mollalla niitä on testailtu. Pidimme Mollaa aluksi vahvana ja vaikeana hevosena, jolta innostuessaan puuttui jarrut. Molla on testannut seuraavia kuolaimia: Kimblewick  - Toimi aikansa, mutta lopulta ei tuottanut haluttua tulosta. Ei ollut se-oikea valinta. Kuparirolleri - Oletettiin kaiken olevan kiinni siitä että Molla puree kuolainta vasten. Paha kämmi ja surkein kokeilu ikinä! Gäg-kuolain  - ei toiminut, teki tammasta etupainoisemman. Pelham  - Toimi myös aikansa, painaa kuitenkin kuolainta vasten Fullcheek - Ei mainittavaa eroa ratsastettavuudessa Olympia + leukaremmi  - Toimii tällä hetkellä Jannin hyppykuolaimena ja maastokuolaimena, toimiva! Mollan se-oikea kuolain on omppunivel. Toimii sillä toivotulla tavalla. Haimme syytä kov