Siirry pääsisältöön

Unelmoija pyytää: KYSY!

kesä, kärpäset ja kenttäkilpailut, tulkaa jo! Taino, ei niillä kärpäsillä väliä..

"Hetki ihanan keväinen, nyt on aika                                                                                                          kysymyspostauksen!"

Ehkä minulla olisi oikeasti järkevämpääkin postattavaa, mutta kun jumituin katsomaan viime kesäisiä kypäräkamera videoita, aloin kovasti kaipaamaan jo kenttäkilpailuita. Kevät lämmittelee iloisesti, vaikka lunta maassa onkin _paljon_. Viime vuonna päästiin ensimmäisen kerran maastoesteille 30. Huhtikuuta, mitenhän mahtaa olla tänä vuonna? ;) Nyt kaikki kysymään  kuitenkin jos jotain mieleen putkahtaa, pitkään ei tarvitse odotella, sillä pistetään näille vastaukset jo viikonlopun aikana!

kesä ja kilpailut, tulkaa jo!

Kommentit

 1. Mikä on ratsastuksessa parasta?
  Mikä on suurin haaveesi?
  Kuka on elämäsi hevonen?
  Millaisen hevosen ostaisit, jos sinulla olisi rajaton budjetti?
  Mitä värejä suosit ratsastuksessa?
  Oletko varusteratsastaja?
  Käytätkö turvalliviä, miksi?
  Mikä oli Lurpassa parasta?
  Millainen olet ratsastajana?

  VastaaPoista
 2. "..30. Huhtikuuta.."

  Miksi et osaa kirjoittaa kunnolla päiväyksiä? Tiedätkö, että yllä oleva päivämäärä kuuluisi kirjoittaa "30. huhtikuuta"?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä helkkarii :DDDD ketä kiinnostaa?

   Poista
 3. Kuinka monta omaa hevosta sulla on?
  Treenaatko muiden hevosia, ketä?
  Millainen on normaali ratsastus kertasi?
  Mitä teet työksesi?
  Milloin viimeksi tipuit?
  Pahin onnettomuutesi hevosten kanssa?
  Lempi hevosesi?
  Minkä "liikkeen" haluaisit oppia hevosen kanssa?

  VastaaPoista
 4. anonyymi :'DDDD


  mutta videoon liittyen. olin jo ihan unohtanut nuo sinun karjahtelut, niin säikähdin kamalasti kun aloit kuulostaa ihan merirosvokapteenilta :D mutta näitä kypäräkameravideoita on kyllä kiva katsoa :)

  VastaaPoista
 5. Kuinka pitkään aiot pitää Pyryn?
  Oletko harkinnut Pyryn ostoa?
  Mikä on Mollan tulevaisuus?

  VastaaPoista
 6. Ootko mitannut Pyryn harjaa? XD

  VastaaPoista
 7. mikä on sun lempiruoka?
  elämäsi hevonen?
  oma lempivarusteesi? (niistä mitä sulla on)

  VastaaPoista
 8. mielelläni kuulisin miten valmistaudut kenttäkisoihin, mitä rutiineja sinulla on, miten treenaatte ennen kisoja.
  Ja mikä on "pelottavin" maastoeste, tai mikä aiheuttaa vaikeuksia. Olet maininnut että rataesteillä pystyt ovat haastavimmat, mikä siis maastoesteillä?

  Ja aivan sama miten kirjoitat päivämäärät ;)

  VastaaPoista
 9. haha ei vitsi, tulin ihan superhyvälle tuulelle tosta kypäräkameravideosta, näytti niiiiin huippusiistiltä ja sun kommentit oli sairaan hauskoja!! :D iso kiitos tästä!

  VastaaPoista
 10. siis eikö nää hevoset oo sun omia?
  miks laitoitte ne eri tallille?
  asutko kotona vielä vanhempien kanssa?
  missä oot töissä?
  minkä ikänen oot?

  VastaaPoista
 11. miten liikkuva kuva tehdään blogiin?

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

No hei vaan tohtori!

Meillä on maailman paras eläinlääkäri . Ollaan käytetty samaa kotieläinlääkäriä jo varmasti yli kymmenen vuotta. Hän on maailman paras. Tai ainakin meille se sopivin jos ei maailman paras. Kärvisteltyäni viikonlopun yli, äiti soitti heti maanantai aamusta meidän vakiellille. Ja mikä parhainta hän pääsi tulemaan heti saman päivän aikana. On kyllä mahtavaa kun on näin huippu lääkäri tiimin vointia tukemassa! Tutkittavaksi pääsi tänään sekä Alli että Molla. Allin takia ell tallille tuli, mutta toki siinä samalla sitten katsottiin myös Mollan suu ja kysyttiin tuosta sen pahenevasta kutiamisesta. Joka tosiaan tällä hetkellä on niin "kriittisessä vaiheessa" että se yön aikana repii kyljet itseltään auki. Ensin eläinlääkäri tuikkasi Alliin hieman rauhoittavaa ja sen jälkeen tutki Mollan. Mutta koska Alli ei ensimmäisestä piikistä tuntunut rauhoittuvan laittoi se siihen vielä toisen ja jatkoi sitten ponin kimpussa.  Kävi ponin ihan perusteellisesti läpi ja antoi si

Taasko se alkaa?

Jokainen blogia edes hieman seuraileva tietää että olen melko hysteerinen klinikalla ravailija. Jos hevonen ontuu tai tuntuu omituiselta, hommataa sille joko kraniohoitoa tai klinikkaa. Jossain on aina pakko olla syy ja siitä otetaan selvää. Myönnän, että minulle on jopa eläinlääkäri sanonut, että voisi sitä pari päivää kotonakin katsella ennen klinikalle raahausta. Olisihan siinä varmasti pari satasta säästänyt, mutta mielelläni maksan sen summan mielenrauhasta. Hysteerikko mikä hysteerikko. Onko tämä taas alkamassa? Kipua vai kettuilua? Alli on todella herkkänahkainen. Siis kirjaimellisesti. Klippaaminenhan ei aiheuta äänen puolesta ongelmia, mutta kun se tärisevä terä tuodaan iholle se on maailmanloppu*. Alli saa myös todella herkästi haavoja, joka on usempaan kertaan todistettu imppareiden muodossa. Se ei kestä oikeastaan nyt klipattuna kuin yhdellä tietyllä harjalla harjaamista ja sekin on välillä sen mielestä turhan kova. Toisinaan kyljet ovat herkät ja toisinaan mahan

Lukijat keskustelemaan: Millainen on se-oikea kuolain?

Miksi juuri se ja miksei tuo? HOX!  Teksti on täysin minun näkemykseni asioista, kaikki ei sovi kaikille, muistakaa se! ;) Kuolain. Tuo suitsiin ripustettava häkkyrä. Meillä on jos jonkinmoista kuolainta ollut ja varsinkin Mollalla niitä on testailtu. Pidimme Mollaa aluksi vahvana ja vaikeana hevosena, jolta innostuessaan puuttui jarrut. Molla on testannut seuraavia kuolaimia: Kimblewick  - Toimi aikansa, mutta lopulta ei tuottanut haluttua tulosta. Ei ollut se-oikea valinta. Kuparirolleri - Oletettiin kaiken olevan kiinni siitä että Molla puree kuolainta vasten. Paha kämmi ja surkein kokeilu ikinä! Gäg-kuolain  - ei toiminut, teki tammasta etupainoisemman. Pelham  - Toimi myös aikansa, painaa kuitenkin kuolainta vasten Fullcheek - Ei mainittavaa eroa ratsastettavuudessa Olympia + leukaremmi  - Toimii tällä hetkellä Jannin hyppykuolaimena ja maastokuolaimena, toimiva! Mollan se-oikea kuolain on omppunivel. Toimii sillä toivotulla tavalla. Haimme syytä kov