Siirry pääsisältöön

Kun mikään ei mene suunnitelmien mukaan


Tällä viikolla kaikki on kyllä mennyt ihan toisinpäin kuin suunnittelin:
Töissä on kamala kiire, ajokelit on joka päivä ollut suhteellisen huonot ja huononevat kokoajan
Oma autokin meni rikki heti alku viikosta ja kelit on kovin plussalla. 
Jotain positiivistakin on käynyt, sillä Kisamatkalla-Cup Ruusukkeet saapuivat ja ne ovat upeita!
Ensimmäinen Kisamatkalla-Cuo 2015 postaus tulossa heti kun ehdin koneelle sanomaan muutakin kuin hei ja näkemiin.

Toivottavasti lukijoiden viikko on ollut parempi!

EDIT 16.01.2015 klo 5.40 - Heti kun olin postannut tämän postauksen ja päässyt töihin, sain puhelun Ratsuriihestä, jossa innoissaan oleva Riitta kertoi minun voittaneen Ratsastuksen Asiantuntijaliikkeen arvonnassa ensimmäisen palkinnon joka tarkoittaa siis Bates Innova Mono+ CAIR koulusatulaa (arvo n 2880 €)!!! Tämä sai kyllä aikaan aikamoisen kestohymyn ja onnenkyyneleet!

Kommentit

 1. Eipä ole ollut omassakaan viikossa paljoa kehumista... En ole päässyt tallille ollenkaan kolmen päivän aikana kun auto on ollut täälläkin rikki... Meillä se kyllä johtuu pakkasista ;) Saas nähdä minkälainen tuhoaja POMMI tallista löytyy!
  -Anni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. huh, "onneksi" en ole ainoa kenellä oli vaikea viikko! Tsemppiä ensi viikolle :)

   Poista
 2. Huonoja viikkoja tulee mutta onneks myös niitä hyviäkin :)

  VastaaPoista
 3. Upean palkinnon voitit, onnea!! :)

  Vaiketa viikkkoja on täälläkin, yleensä niiden jälkeen tulee hyviä. ;)

  VastaaPoista
 4. Wau, aika mahtavaa! Oikein paljon onnea, meni oikeaan osoitteeseen :)

  VastaaPoista
 5. koska saat satulan ja saatko valita sen itse?(tarkoitan leveyksiä yms.) ja kelle hevoselle se tulee? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Menen tänään tilaamaan sen ja saan valita kaikki värit, koot ja leveydet yms itse :) Se tulee kaikille yhteiseksi, pääasiassa totta kai Pyrylle :)

   Poista
 6. Olen aina ajatellut ettei noista arvonnoista kukaan mitään voita. Ihanaa olla väärässä ja ihanaa että voitto osui teille!

  VastaaPoista
 7. Onneksi olkoon hienon palkinnon voitosta! Juuri olitkin joku aika sitten kirjoittanut, että koulusatula on joskus hankinnassa :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, voitto tuli vähän kuin tilauksesta, kiitoksia :)

   Poista
 8. Onnea voitosta, aika mahtavaa!

  VastaaPoista
 9. upeeta, onnea!
  Oon aina luullut, että nää satulat on jotenkin sellaisia palkintoja kuin autot, että niitä ei oikeasti voita kukaan... ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos! :)

   Itseasiassa mää oon ollu aina samaa mieltä.. Kerrankin saa olla positiivisesti väärässä! :)

   Poista
 10. Onneksi olkoon!

  Minäkin voitin yhdeb blogin arvonnasta mukisetin! :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

No hei vaan tohtori!

Meillä on maailman paras eläinlääkäri . Ollaan käytetty samaa kotieläinlääkäriä jo varmasti yli kymmenen vuotta. Hän on maailman paras. Tai ainakin meille se sopivin jos ei maailman paras. Kärvisteltyäni viikonlopun yli, äiti soitti heti maanantai aamusta meidän vakiellille. Ja mikä parhainta hän pääsi tulemaan heti saman päivän aikana. On kyllä mahtavaa kun on näin huippu lääkäri tiimin vointia tukemassa! Tutkittavaksi pääsi tänään sekä Alli että Molla. Allin takia ell tallille tuli, mutta toki siinä samalla sitten katsottiin myös Mollan suu ja kysyttiin tuosta sen pahenevasta kutiamisesta. Joka tosiaan tällä hetkellä on niin "kriittisessä vaiheessa" että se yön aikana repii kyljet itseltään auki. Ensin eläinlääkäri tuikkasi Alliin hieman rauhoittavaa ja sen jälkeen tutki Mollan. Mutta koska Alli ei ensimmäisestä piikistä tuntunut rauhoittuvan laittoi se siihen vielä toisen ja jatkoi sitten ponin kimpussa.  Kävi ponin ihan perusteellisesti läpi ja antoi si

Taasko se alkaa?

Jokainen blogia edes hieman seuraileva tietää että olen melko hysteerinen klinikalla ravailija. Jos hevonen ontuu tai tuntuu omituiselta, hommataa sille joko kraniohoitoa tai klinikkaa. Jossain on aina pakko olla syy ja siitä otetaan selvää. Myönnän, että minulle on jopa eläinlääkäri sanonut, että voisi sitä pari päivää kotonakin katsella ennen klinikalle raahausta. Olisihan siinä varmasti pari satasta säästänyt, mutta mielelläni maksan sen summan mielenrauhasta. Hysteerikko mikä hysteerikko. Onko tämä taas alkamassa? Kipua vai kettuilua? Alli on todella herkkänahkainen. Siis kirjaimellisesti. Klippaaminenhan ei aiheuta äänen puolesta ongelmia, mutta kun se tärisevä terä tuodaan iholle se on maailmanloppu*. Alli saa myös todella herkästi haavoja, joka on usempaan kertaan todistettu imppareiden muodossa. Se ei kestä oikeastaan nyt klipattuna kuin yhdellä tietyllä harjalla harjaamista ja sekin on välillä sen mielestä turhan kova. Toisinaan kyljet ovat herkät ja toisinaan mahan

Lukijat keskustelemaan: Millainen on se-oikea kuolain?

Miksi juuri se ja miksei tuo? HOX!  Teksti on täysin minun näkemykseni asioista, kaikki ei sovi kaikille, muistakaa se! ;) Kuolain. Tuo suitsiin ripustettava häkkyrä. Meillä on jos jonkinmoista kuolainta ollut ja varsinkin Mollalla niitä on testailtu. Pidimme Mollaa aluksi vahvana ja vaikeana hevosena, jolta innostuessaan puuttui jarrut. Molla on testannut seuraavia kuolaimia: Kimblewick  - Toimi aikansa, mutta lopulta ei tuottanut haluttua tulosta. Ei ollut se-oikea valinta. Kuparirolleri - Oletettiin kaiken olevan kiinni siitä että Molla puree kuolainta vasten. Paha kämmi ja surkein kokeilu ikinä! Gäg-kuolain  - ei toiminut, teki tammasta etupainoisemman. Pelham  - Toimi myös aikansa, painaa kuitenkin kuolainta vasten Fullcheek - Ei mainittavaa eroa ratsastettavuudessa Olympia + leukaremmi  - Toimii tällä hetkellä Jannin hyppykuolaimena ja maastokuolaimena, toimiva! Mollan se-oikea kuolain on omppunivel. Toimii sillä toivotulla tavalla. Haimme syytä kov