Siirry pääsisältöön

Saanko esitellä: Kisamatkalla-Springcup 2015

Sarjassamme "kuin mikään ei riitä". Kisamatkalla-tiimi yhteistyössä Someron ratsastajien kanssa järjestää I-tason (seura) cup-kilpailun, joka sisältään kaksi osakisaa; ensimmäinen estekilpailu ja toinen koulukilpailu. Cupin virallisena yhteistyökumppanina toimii Hevoskulma.


kilpailu aluetasolla kilpailemattomille ratsukoille

Mistä se ajatus sitten lähti? Tämä oli ehkä hieman suunnitelematon, extempore tapahtuma, joka on kuitenkin yhtä lähellä omaa sydäntä kuin virallinen Kisamatkalla-Cup. Kaikki sai alkunsa kun tilasin - kerrankin ajoissa - upeat ruusukkeet jotka saapuivat ja joita pääsin ihastelemaan. Joukkoon oli kuitenkin pujahtanut inhimillinen virhe, kuin yhdestä kokonaiskilpailun ruusukkeesta - sinivalkoisesta - puuttui haluamani nauhapainatus.

Pyörittelin pitkään mielessäni, mitä nyt? Uusi ruusuke tulee viralliseen Cuppiin ja minulla on yksi ylimääräinen, kaunis, julmetun näyttävä ruusuke. Liian pramea ja hieno pelkkään luokkasponsorointiin. Pohdin mielessäni että olisinko aivan hullu, jos haluaisin lähteä sponssaamaan keväällä pientä cup-kilpailua. Ei kun tuumasta toimeen ja Someron Ratsastajiin yhteyttä!

Miten päädyin Somerolle? Yksi kisapaikka missä olen aina viihtynyt, yksi kisapaikka jossa aina on ollut huikean mukavat järjestäjät. Hieno kisapaikka ja hyvä fiilis. Siitä on vähintäänkin hyvä kilpailupaikka tehty! Yhteyttä Somerolle ja kohta juttu pääsikin jo kohti toteutusta ja nyt ollaan tässä, matkalla kohti uutta kisakautta, joka voidaan avata Cup-kilpailun  merkeissä!

Kenelle kilpailu on tarkoitettu? Kisamatkalla-Springcup on avoin aluetasolla kilpailemattomille ratsukoille. Niille jotka vielä haaveilevat isoimmista radoista ja kaikille niille joiden mielestä kilpaileminen on vain kiva harrastus. Ratsastuskoululaisille, ponitytöille ja -pojille, aloitteleville hevosille ja ratsastajille. Emme katso kieroon ketään, vaan toivotamme kaikki tervetulleeksi!


Miten me palkitsemme? Parhaamme mukaan. Yhteistyössä kanssamme on paikallinen hevostarvikeliike Hevoskulma, jonka kanssa teemme laadukasta ja monipuolista yhteistyötä. Osakilpailuiden kolme parasta saavat 10 € arvoisen lahjakortin Hevoskulman verkkokauppaan. Kokonaistuloksissa palkitsemme eniten pisteitä keränneen, joka kahmii itselleen upean ruusukkeen, pokaalin ja kaulanauhan lisäksi Hevoskulman sponsoroiman asian. Se, mikä se tulee olemaan, pidetään vielä hetken aikaa salaisuutena ja kurkistetaan tämän mystisesti vasta ensimmäisen osakilpailun aikana!

Kisamatkalla-Tiimi haluaa toivottaa kaikki tervetulleeksi Springcuppiin!

Kisamatkalla-Springcupia tukemassa

Kommentit

 1. Mahtavaa Senni! Nostan hattua kun jaksat järjestää tällaisia!!

  VastaaPoista
 2. onko siis tarkoitettu sellaisille, jotka eivät ole ikinä kisanneet aluetasolla vai sellaisille, jotka eivät ole vielä tänä vuonna kisanneet 2-tasolla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kyllä, niille ratsukoille jotka eivät ole aluetasolla (nykyisellä 2-tasolla) kilpailleet :)

   Poista
 3. Wau, sun asenne saa kyllä aina hymyilemään. :) Tsemppiä tapahtuman järkkäilyyn! :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

No hei vaan tohtori!

Meillä on maailman paras eläinlääkäri . Ollaan käytetty samaa kotieläinlääkäriä jo varmasti yli kymmenen vuotta. Hän on maailman paras. Tai ainakin meille se sopivin jos ei maailman paras. Kärvisteltyäni viikonlopun yli, äiti soitti heti maanantai aamusta meidän vakiellille. Ja mikä parhainta hän pääsi tulemaan heti saman päivän aikana. On kyllä mahtavaa kun on näin huippu lääkäri tiimin vointia tukemassa! Tutkittavaksi pääsi tänään sekä Alli että Molla. Allin takia ell tallille tuli, mutta toki siinä samalla sitten katsottiin myös Mollan suu ja kysyttiin tuosta sen pahenevasta kutiamisesta. Joka tosiaan tällä hetkellä on niin "kriittisessä vaiheessa" että se yön aikana repii kyljet itseltään auki. Ensin eläinlääkäri tuikkasi Alliin hieman rauhoittavaa ja sen jälkeen tutki Mollan. Mutta koska Alli ei ensimmäisestä piikistä tuntunut rauhoittuvan laittoi se siihen vielä toisen ja jatkoi sitten ponin kimpussa.  Kävi ponin ihan perusteellisesti läpi ja antoi si

Taasko se alkaa?

Jokainen blogia edes hieman seuraileva tietää että olen melko hysteerinen klinikalla ravailija. Jos hevonen ontuu tai tuntuu omituiselta, hommataa sille joko kraniohoitoa tai klinikkaa. Jossain on aina pakko olla syy ja siitä otetaan selvää. Myönnän, että minulle on jopa eläinlääkäri sanonut, että voisi sitä pari päivää kotonakin katsella ennen klinikalle raahausta. Olisihan siinä varmasti pari satasta säästänyt, mutta mielelläni maksan sen summan mielenrauhasta. Hysteerikko mikä hysteerikko. Onko tämä taas alkamassa? Kipua vai kettuilua? Alli on todella herkkänahkainen. Siis kirjaimellisesti. Klippaaminenhan ei aiheuta äänen puolesta ongelmia, mutta kun se tärisevä terä tuodaan iholle se on maailmanloppu*. Alli saa myös todella herkästi haavoja, joka on usempaan kertaan todistettu imppareiden muodossa. Se ei kestä oikeastaan nyt klipattuna kuin yhdellä tietyllä harjalla harjaamista ja sekin on välillä sen mielestä turhan kova. Toisinaan kyljet ovat herkät ja toisinaan mahan

Lukijat keskustelemaan: Millainen on se-oikea kuolain?

Miksi juuri se ja miksei tuo? HOX!  Teksti on täysin minun näkemykseni asioista, kaikki ei sovi kaikille, muistakaa se! ;) Kuolain. Tuo suitsiin ripustettava häkkyrä. Meillä on jos jonkinmoista kuolainta ollut ja varsinkin Mollalla niitä on testailtu. Pidimme Mollaa aluksi vahvana ja vaikeana hevosena, jolta innostuessaan puuttui jarrut. Molla on testannut seuraavia kuolaimia: Kimblewick  - Toimi aikansa, mutta lopulta ei tuottanut haluttua tulosta. Ei ollut se-oikea valinta. Kuparirolleri - Oletettiin kaiken olevan kiinni siitä että Molla puree kuolainta vasten. Paha kämmi ja surkein kokeilu ikinä! Gäg-kuolain  - ei toiminut, teki tammasta etupainoisemman. Pelham  - Toimi myös aikansa, painaa kuitenkin kuolainta vasten Fullcheek - Ei mainittavaa eroa ratsastettavuudessa Olympia + leukaremmi  - Toimii tällä hetkellä Jannin hyppykuolaimena ja maastokuolaimena, toimiva! Mollan se-oikea kuolain on omppunivel. Toimii sillä toivotulla tavalla. Haimme syytä kov