Siirry pääsisältöön

Kokeillaan ja sit taas noustaan jos kaadutaan

Jokainen radiota kuunteleva tietää sen fiiliksen kun alkaa soimaan elämäntilanteeseen tai siihen hetkeen sopiva biisi radiosta. Kun on pakko heittää lisää volyymiä radioon ja laulaa epävireisesti mukana. Nämä biisit vaihtelevat, mutta pääasiassa ovat yleensä kovia tsemppareita. Niinkuin tälläkin kertaa. Klikkaa soimaan ja tsemppaudu mukana!


mul ei ollu mitään muut ku mahdollisuus
ja tieto siitä että mitä tahdon voin saavuttaa
 koval duunil asiat vaan onnistuu 
 kokeillaan ja sit taas noustaan jos kaadutaan 
hanskat ei tipahda 
periks ei anneta
 ne sanoo et pysty, et voi, ei kannata 
mun korvissa se kaikki kuulostaa haasteelt 


ne saa luun kurkkuunsa, kun tulosta taas teen
 jatkan jaksan vaikka väkisin 
jos ois helppoo, kaikki tekis niin
 mus on voima, jota en voi vaimentaa 
pusken täysii aina vaan
 mun ei täydy, vaan mä saan


 katse eteen ja suupielet ylöspäin 
teen vastoinkäymisistä voimaa 
katse eteen ja suupielet ylöspäin
antaa tulla, kestän kyllä,
 periks en tuu antamaan 


murehtiminen ei takas eilistä tua 
 huominenkin tulee vaan jos selvitään tänään 
mun pahin vastukseni kattoo peilistä mua 
 se haastaa ja aina pyrkii mun pään kääntämään
 hakenu näkemystä mun meininkiin
 monakoon vipeistä slummeihin keniaan
 kaiken sen jälkeen oon vaan positiivisempi 


asenne ratkasee, oon nähny omin silmin senki 
aitoo iloo vaikkei ympäril oo muut ku pahaa
 ja toiset niin köyhii et ei niil oo muut ku rahaa 
alotan ittestäni, korjaan mun mielen 
nostan mun katseen ja mun suupielet 


katse eteen ja suupielet ylöspäin
 teen vastoinkäymisistä voimaa 
katse eteen ja suupielet ylöspäin 
antaa tulla, kestän kyllä, 
periks en tuu antamaan
 

katse eteen ja suupielet ylöspäin 
teen vastoinkäymisistä voimaa 
katse eteen ja suupielet ylöspäin
 antaa tulla, kestän kyllä
periks en tuu antamaan


Onko lukijoilla biisiä joka aiheuttaa volyymien kattoon nousun?

Kommentit

 1. mun ehdoton tsemppibiisi on the scriptin superheroes :) se biisi on pakko kuunnella aina ennen kisarataa tai jos kaikki menee päin metsiä!

  VastaaPoista
 2. Mun suosikit Tania Hancheroff - Unbreakable ja Carrie Underwood - Play on. Tuo Elastisen kappale on huippu myös :). Sen on parasta, kun on juuri luovuttamaisillaan ja alkaa soida tsemppi biisi!

  VastaaPoista
 3. Mun lemppari on Elastisen Hallussa. Se on paras treenibiisi, lajiin kuin lajiin :)

  VastaaPoista
 4. Cheekin Äärirajoille toimii varmasti monelle ratsastajalle erinomaisena tsemppibiisinä :) Itsellä biisi vaihtuu vähän kausittain, mutta mitä kovemmat bassot ennen estekisoja, sen parempi! Oon muutenkin sellainen fiiliksellä kulkeva ihminen, joka löytää jatkuvasti uusia erilaisiin elämäntilanteisiin sopivia kappaleita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin biisi vaihtuu vähän kausittain, mutta yllättävän usein räppi mahtuu minulla tsemppaavien biisien joukkoon.. Vähän mitä tahansa löytyy kyllä! :)

   Poista
 5. Tää on kyllä mahtava tsemppi-biisi!

  Sen haluan myös sanoa, että sinä oot hirveen positiivinen lajin harrastaja, joka osaa analysoida tilannetta monelta kannalta. Se on hieno piirre! Jatka samaan malliin ja ihanaa kevättä Senni :)

  VastaaPoista
 6. Mulla on tsemppibiisit metalcorea, punkrockia yms. mistä taas harvempi "tsemppautuu" muuhun kuin korvatulppien hankintaan. Itsellä kuitenkin nämä toimii ja saan ruoskittua itseäni entistä kovemmin eteenpäin. Tietysti legendaarinen Eye of a Tiger toimii aina.

  Tällä hetkellä eniten saa minua skarppaamaan As I Lay Dying - The Sound of Truth

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oumai, pakko myöntää että itsekin tuo musiikkilaji tsemppaa juuri korvatulppien hakuun, haha :D Mutta tosi hienoa että on löytynyt sinullekin sopiva tsemppibiisi!

   Poista
 7. Samansisältöinen kuin bloggaajalla on Madonnan Give it to me. Toteuta unelmasi äläkä kuuntele lannistajia. Jos sitä ei ole tehty ennen, sinä voit tehdä sen ensimmäisenä. "You're only here to win..."
  https://www.youtube.com/watch?v=aQRLSBUNupg

  VastaaPoista
 8. Tuo Elastisen kappale on kyllä hyvä!

  Omalla (juoksu)listalla on mm. Madonnaa, Kylie Minogueta ja muuta positiivista hömppäpoppia. Britneyn Work B*tch on myös sellainen "turpa kiinni, akka, ja liikenteesen!" -biisi. Lady Gagan "Edge of Glory", "Bad Romance" ja "Marry the Night" ovat myös olleet tiuhassa kuntelussa.

  Jostain käsittämättömästä syystä myös Eläkeläiset soivat juostessani :). "Humpalle vaan, ja lapikasta lattiaan!"

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. paljon myös samankaltaisia biisejä täällä! :)

   Poista
 9. Elastisen Eteen ja Ylös sekä rauhallisempi biisi Jujun Hullu.
  Kuuntelen paljon nimenomaan räppiä ja sieltä löytyykin huipputsemppibiisejä, mm. Elastisen, Fintelligenssin, Cheekin, Eminemin yms :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

No hei vaan tohtori!

Meillä on maailman paras eläinlääkäri . Ollaan käytetty samaa kotieläinlääkäriä jo varmasti yli kymmenen vuotta. Hän on maailman paras. Tai ainakin meille se sopivin jos ei maailman paras. Kärvisteltyäni viikonlopun yli, äiti soitti heti maanantai aamusta meidän vakiellille. Ja mikä parhainta hän pääsi tulemaan heti saman päivän aikana. On kyllä mahtavaa kun on näin huippu lääkäri tiimin vointia tukemassa! Tutkittavaksi pääsi tänään sekä Alli että Molla. Allin takia ell tallille tuli, mutta toki siinä samalla sitten katsottiin myös Mollan suu ja kysyttiin tuosta sen pahenevasta kutiamisesta. Joka tosiaan tällä hetkellä on niin "kriittisessä vaiheessa" että se yön aikana repii kyljet itseltään auki. Ensin eläinlääkäri tuikkasi Alliin hieman rauhoittavaa ja sen jälkeen tutki Mollan. Mutta koska Alli ei ensimmäisestä piikistä tuntunut rauhoittuvan laittoi se siihen vielä toisen ja jatkoi sitten ponin kimpussa.  Kävi ponin ihan perusteellisesti läpi ja antoi si

Taasko se alkaa?

Jokainen blogia edes hieman seuraileva tietää että olen melko hysteerinen klinikalla ravailija. Jos hevonen ontuu tai tuntuu omituiselta, hommataa sille joko kraniohoitoa tai klinikkaa. Jossain on aina pakko olla syy ja siitä otetaan selvää. Myönnän, että minulle on jopa eläinlääkäri sanonut, että voisi sitä pari päivää kotonakin katsella ennen klinikalle raahausta. Olisihan siinä varmasti pari satasta säästänyt, mutta mielelläni maksan sen summan mielenrauhasta. Hysteerikko mikä hysteerikko. Onko tämä taas alkamassa? Kipua vai kettuilua? Alli on todella herkkänahkainen. Siis kirjaimellisesti. Klippaaminenhan ei aiheuta äänen puolesta ongelmia, mutta kun se tärisevä terä tuodaan iholle se on maailmanloppu*. Alli saa myös todella herkästi haavoja, joka on usempaan kertaan todistettu imppareiden muodossa. Se ei kestä oikeastaan nyt klipattuna kuin yhdellä tietyllä harjalla harjaamista ja sekin on välillä sen mielestä turhan kova. Toisinaan kyljet ovat herkät ja toisinaan mahan

Lukijat keskustelemaan: Millainen on se-oikea kuolain?

Miksi juuri se ja miksei tuo? HOX!  Teksti on täysin minun näkemykseni asioista, kaikki ei sovi kaikille, muistakaa se! ;) Kuolain. Tuo suitsiin ripustettava häkkyrä. Meillä on jos jonkinmoista kuolainta ollut ja varsinkin Mollalla niitä on testailtu. Pidimme Mollaa aluksi vahvana ja vaikeana hevosena, jolta innostuessaan puuttui jarrut. Molla on testannut seuraavia kuolaimia: Kimblewick  - Toimi aikansa, mutta lopulta ei tuottanut haluttua tulosta. Ei ollut se-oikea valinta. Kuparirolleri - Oletettiin kaiken olevan kiinni siitä että Molla puree kuolainta vasten. Paha kämmi ja surkein kokeilu ikinä! Gäg-kuolain  - ei toiminut, teki tammasta etupainoisemman. Pelham  - Toimi myös aikansa, painaa kuitenkin kuolainta vasten Fullcheek - Ei mainittavaa eroa ratsastettavuudessa Olympia + leukaremmi  - Toimii tällä hetkellä Jannin hyppykuolaimena ja maastokuolaimena, toimiva! Mollan se-oikea kuolain on omppunivel. Toimii sillä toivotulla tavalla. Haimme syytä kov