Siirry pääsisältöön

Tulossa: Ainon viime viikonlopun kisat


Heti kun saan kuvat tilattua laitetaan kunnon postausta! Mutta on se Alli vaan hieno! *sydän*

Kommentit

 1. Oliko toi viimeinen lause sarkastinen vai ihanko oikeasti Allissa oli susta jotain HIENOA tolla radalla? :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja miksei siinä olisi? Viimeksi heinäkuussa hypännyt metrisen esteen yli ja nyt meni sen ratana hyvällä fiiliksellä vaikka kuski pari lähestymistä mokasikin ja molempia selkeästi jännitti. Kun ei edes ole metriä treenattu niin kyllä, on se hieno ihan ilman sarkasmia :)

   Vai hävetäkö pitäisi hevosta joka tekee 110% sen mitä kuski käskee ottaen huomioon taipaleen mitä ollaan tässä edetty ja se miten vähän ratoja on alla? Tietty jokainen tyylillään, mutta kyllä minä osaan nähdä niin paljon positiivisia asioita tässä että on se hieno :)

   Poista
 2. Minun silmääni Alli ainakin näytti ihan kivalta ja rauhalliselta tuolla radalla! Hyvää työtä olet tehnyt Senni, toivottavasti kisakautenne jatkuu yhtä hyvänä!

  VastaaPoista
 3. No kyllä sitä taas joku mielensä pahoitti kun kehtasit olla ylpeä itsestäsi ja hevosestasi... :D En tajua!!

  Mutta siis hyvä te!! Tosi hienoa että Alli on nyt ollut kunnossa ja pääsette kisaamaan. Toivottavasti saatte ehjän kisakauden tälle vuodelle!!

  VastaaPoista
 4. Häpeä sinä ensimmäinen anonyymi. Senni on tehnyt hienon työn ja todellakin hänen kuuluu olla ylpeä Allista, joka on ollut saikulla varmasti puolet siitä ajasta mitä Sennillä on ollut!

  Hieno rata, tsemppiä jatkoon! :)

  VastaaPoista
 5. Hyyi mikä hapannaama tänne on eksynyt, mee pois! :D Todellakin on hieno hevonen, vaikka radalla vähän haasteita olikin, ihan ymmärrettävää kun iso hevonen ja pitkästä aikaa kisatilanne. Tsemppiä paljon treeniin, siitä tulee kyllä niin magee :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

No hei vaan tohtori!

Meillä on maailman paras eläinlääkäri . Ollaan käytetty samaa kotieläinlääkäriä jo varmasti yli kymmenen vuotta. Hän on maailman paras. Tai ainakin meille se sopivin jos ei maailman paras. Kärvisteltyäni viikonlopun yli, äiti soitti heti maanantai aamusta meidän vakiellille. Ja mikä parhainta hän pääsi tulemaan heti saman päivän aikana. On kyllä mahtavaa kun on näin huippu lääkäri tiimin vointia tukemassa! Tutkittavaksi pääsi tänään sekä Alli että Molla. Allin takia ell tallille tuli, mutta toki siinä samalla sitten katsottiin myös Mollan suu ja kysyttiin tuosta sen pahenevasta kutiamisesta. Joka tosiaan tällä hetkellä on niin "kriittisessä vaiheessa" että se yön aikana repii kyljet itseltään auki. Ensin eläinlääkäri tuikkasi Alliin hieman rauhoittavaa ja sen jälkeen tutki Mollan. Mutta koska Alli ei ensimmäisestä piikistä tuntunut rauhoittuvan laittoi se siihen vielä toisen ja jatkoi sitten ponin kimpussa.  Kävi ponin ihan perusteellisesti läpi ja antoi si

Taasko se alkaa?

Jokainen blogia edes hieman seuraileva tietää että olen melko hysteerinen klinikalla ravailija. Jos hevonen ontuu tai tuntuu omituiselta, hommataa sille joko kraniohoitoa tai klinikkaa. Jossain on aina pakko olla syy ja siitä otetaan selvää. Myönnän, että minulle on jopa eläinlääkäri sanonut, että voisi sitä pari päivää kotonakin katsella ennen klinikalle raahausta. Olisihan siinä varmasti pari satasta säästänyt, mutta mielelläni maksan sen summan mielenrauhasta. Hysteerikko mikä hysteerikko. Onko tämä taas alkamassa? Kipua vai kettuilua? Alli on todella herkkänahkainen. Siis kirjaimellisesti. Klippaaminenhan ei aiheuta äänen puolesta ongelmia, mutta kun se tärisevä terä tuodaan iholle se on maailmanloppu*. Alli saa myös todella herkästi haavoja, joka on usempaan kertaan todistettu imppareiden muodossa. Se ei kestä oikeastaan nyt klipattuna kuin yhdellä tietyllä harjalla harjaamista ja sekin on välillä sen mielestä turhan kova. Toisinaan kyljet ovat herkät ja toisinaan mahan

Lukijat keskustelemaan: Millainen on se-oikea kuolain?

Miksi juuri se ja miksei tuo? HOX!  Teksti on täysin minun näkemykseni asioista, kaikki ei sovi kaikille, muistakaa se! ;) Kuolain. Tuo suitsiin ripustettava häkkyrä. Meillä on jos jonkinmoista kuolainta ollut ja varsinkin Mollalla niitä on testailtu. Pidimme Mollaa aluksi vahvana ja vaikeana hevosena, jolta innostuessaan puuttui jarrut. Molla on testannut seuraavia kuolaimia: Kimblewick  - Toimi aikansa, mutta lopulta ei tuottanut haluttua tulosta. Ei ollut se-oikea valinta. Kuparirolleri - Oletettiin kaiken olevan kiinni siitä että Molla puree kuolainta vasten. Paha kämmi ja surkein kokeilu ikinä! Gäg-kuolain  - ei toiminut, teki tammasta etupainoisemman. Pelham  - Toimi myös aikansa, painaa kuitenkin kuolainta vasten Fullcheek - Ei mainittavaa eroa ratsastettavuudessa Olympia + leukaremmi  - Toimii tällä hetkellä Jannin hyppykuolaimena ja maastokuolaimena, toimiva! Mollan se-oikea kuolain on omppunivel. Toimii sillä toivotulla tavalla. Haimme syytä kov