Siirry pääsisältöön

Hot or Not?

Tuossa viikko takaperin menin tilaamaan itselleni vähän extempore kypärän. Onhan tässä aikakin ollut, sillä kaikki tämän hetkiset kypärät (pois lukien Charles Owenin J3 kenttäkypärä) on kokenut enemmän tai vähemmän kolhuja. Uusin, viime vuonna ostetun Caldenen kanssa päädyin pää edellä esteen joukkoon ja palasia sai painella takaisin paikoilleen. Eli uusi kypärä olikin ajankohtainen! Se minkä lopulta tilasin oli Charles Owen YR8 Sparkly.

Itsellä on tosiaan jo yksi CO kypärä ja olen tykännyt kovasti. Tämä malli ei kuitenkaan valitettavasti istunut yhtään päähäni vaikka käsitykseni mukaan oli matalaprofiilikypärä. Minulla on sen verran pieni, korkea ja ihmeellinen suippo pää, etten viitsinyt kypärästä edes lappuja irrottaa vaan laitoin sen suoraan myyntiin. Nyt kypärä matkaakin (toivon mukaan) uudelle onnelliselle omistajalle pian. 

Halusin kypärästä silti kirjoittaa, sillä tälläiset kypärät jakavat mielipiteitä. Itse pidin aivan älyttömästi tästä ulkomuodosta, on jotenkin hieno vaikka melko kimaltelevaa sorttia on. On siis muuten mustaa mikrokuitua, mutta kypärän läpi menee tuollainen kimallehopeaalue. On muuten erittäin kevyt kypärä, mutta saisi olla mielestäni enemmän fyllinkiä sisällä. Tyylikäs ja sopivan blingi, joten ehdottomasti minun mielestä HOT.

Entä mitä sinä sanot: Hot or Not?


Kommentit

 1. Esteradalle Hot, Kouluradalle Not :)

  VastaaPoista
 2. Vaikka juuri omaan blogiinkin kirjotin että ei kimallehelevattua niin tää on hot juuri hopeana, sillä muutan tosi matalaprofiilinen kypärä. Ton kanssa ei tarvii kikkailla muiden yksityiskohtien kanssa kyllä ollenkaan :)

  VastaaPoista
 3. Mielestäni tuo kypärä on kivempi niillä tummilla blingeillä, tuosta hopeasta en niin tykkää.

  VastaaPoista
 4. Not... On jotenkin "halvan" näköinen ja kaukana tyylikkäästä. Överi blingi on aina huono. Lapsilla tuo on ihan hauska.

  VastaaPoista
 5. Not, joku sata vuotta sitten näin noita muutamilla esteratsastajilla tummemmilla blingeillä estekisoissa.

  VastaaPoista
 6. Mun mielestä tää on kiva :) Mitä tarkoittaa matala profiili? Täyttääkö tää ne uudet standardit?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikea selittää, ei ole sellainen syvä, vaan matalampi :D COissa on kaikissa uusissa (paitsi fiona) VG1 merkintä :)

   Poista
 7. Hot! Ite pistin tuon tilaukseen noilla mustilla blingeillä :)

  VastaaPoista
 8. Hei! Etsin juuri uutta kypärää ja oon miettinyt tätä mallia tosin ilman blingejä :D Millainen tuo kypärä oli koon puolesta, otitko saman kuin muissakin? Mulla on kanssa hieman suippo pää ja tämänhetkisessä horzen halpiskypärässä koko 56 on ahdas otsalta. Mietin että onko tämä malliltaan soikeampi ja mahtaako 56 olla hyvä vai pitääkö ottaa koon isompi..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itseasiassa kun näin jälkikäteen muistelen, oli mielestäni melko väljää kokoa.. Itsellä Charles Owenin J3 kenttäkypärä koossa 55 ja se on semmoinen jämäkkä ja muotoutuu nopeasti päähän, mutta tämä oli jotenkin pyörempi malliltaan ja väljä kokonaisuudessa. Paha sanoa kun en tosiaan liikkeessä sitä sovitellut vaan tilasin vain suoraan :D Ei ehkä ainakaan kokoa isompaa!

   Poista
 9. Not! Musta kimalleosa olisi tyylikäs.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

No hei vaan tohtori!

Meillä on maailman paras eläinlääkäri . Ollaan käytetty samaa kotieläinlääkäriä jo varmasti yli kymmenen vuotta. Hän on maailman paras. Tai ainakin meille se sopivin jos ei maailman paras. Kärvisteltyäni viikonlopun yli, äiti soitti heti maanantai aamusta meidän vakiellille. Ja mikä parhainta hän pääsi tulemaan heti saman päivän aikana. On kyllä mahtavaa kun on näin huippu lääkäri tiimin vointia tukemassa! Tutkittavaksi pääsi tänään sekä Alli että Molla. Allin takia ell tallille tuli, mutta toki siinä samalla sitten katsottiin myös Mollan suu ja kysyttiin tuosta sen pahenevasta kutiamisesta. Joka tosiaan tällä hetkellä on niin "kriittisessä vaiheessa" että se yön aikana repii kyljet itseltään auki. Ensin eläinlääkäri tuikkasi Alliin hieman rauhoittavaa ja sen jälkeen tutki Mollan. Mutta koska Alli ei ensimmäisestä piikistä tuntunut rauhoittuvan laittoi se siihen vielä toisen ja jatkoi sitten ponin kimpussa.  Kävi ponin ihan perusteellisesti läpi ja antoi si

Taasko se alkaa?

Jokainen blogia edes hieman seuraileva tietää että olen melko hysteerinen klinikalla ravailija. Jos hevonen ontuu tai tuntuu omituiselta, hommataa sille joko kraniohoitoa tai klinikkaa. Jossain on aina pakko olla syy ja siitä otetaan selvää. Myönnän, että minulle on jopa eläinlääkäri sanonut, että voisi sitä pari päivää kotonakin katsella ennen klinikalle raahausta. Olisihan siinä varmasti pari satasta säästänyt, mutta mielelläni maksan sen summan mielenrauhasta. Hysteerikko mikä hysteerikko. Onko tämä taas alkamassa? Kipua vai kettuilua? Alli on todella herkkänahkainen. Siis kirjaimellisesti. Klippaaminenhan ei aiheuta äänen puolesta ongelmia, mutta kun se tärisevä terä tuodaan iholle se on maailmanloppu*. Alli saa myös todella herkästi haavoja, joka on usempaan kertaan todistettu imppareiden muodossa. Se ei kestä oikeastaan nyt klipattuna kuin yhdellä tietyllä harjalla harjaamista ja sekin on välillä sen mielestä turhan kova. Toisinaan kyljet ovat herkät ja toisinaan mahan

Lukijat keskustelemaan: Millainen on se-oikea kuolain?

Miksi juuri se ja miksei tuo? HOX!  Teksti on täysin minun näkemykseni asioista, kaikki ei sovi kaikille, muistakaa se! ;) Kuolain. Tuo suitsiin ripustettava häkkyrä. Meillä on jos jonkinmoista kuolainta ollut ja varsinkin Mollalla niitä on testailtu. Pidimme Mollaa aluksi vahvana ja vaikeana hevosena, jolta innostuessaan puuttui jarrut. Molla on testannut seuraavia kuolaimia: Kimblewick  - Toimi aikansa, mutta lopulta ei tuottanut haluttua tulosta. Ei ollut se-oikea valinta. Kuparirolleri - Oletettiin kaiken olevan kiinni siitä että Molla puree kuolainta vasten. Paha kämmi ja surkein kokeilu ikinä! Gäg-kuolain  - ei toiminut, teki tammasta etupainoisemman. Pelham  - Toimi myös aikansa, painaa kuitenkin kuolainta vasten Fullcheek - Ei mainittavaa eroa ratsastettavuudessa Olympia + leukaremmi  - Toimii tällä hetkellä Jannin hyppykuolaimena ja maastokuolaimena, toimiva! Mollan se-oikea kuolain on omppunivel. Toimii sillä toivotulla tavalla. Haimme syytä kov