Siirry pääsisältöön

Ihan kreisi idea?

 Pientä yöpohdintaa!

Käydessäni läpi palkintovarastojani huomasin että minulla on jäänyt kasa ruusukkeita täysin käyttämättä! Tämähän ei sovi, jotain on keksittävä.

Koska tänä vuonna ei saada enää järkättyä kilpailuita mihin kyseiset palkinnot sopivat ajattelin toteuttaa pähkähullua ideaa; virtuaalikilpailut!

Melkein kaikki tietävät sellaiden sivuston kun Dressage Onsite. Samaa periaatetta nyt siis toteuttaisimme, järkäten koulukilpailut tasolla helppo c-a ja estekilpailut omavalintaisella korkeudella (min 50 cm) tyyliarvostelulla.

Osallistumismaksu 5€, 6 parasta palkitaan. Lisäksi molempiin kilpailuihin osallistuneet kilpailevat Kisamatkalla Virtuaalicupissa, jossa kolme pienintä sijalukua saaneet palkitaan erikseen. Myös kaikkien osallistujien kesken arvotaan yllätyspalkinto ;)

Ihan liian kreisiä? Mitäs sanotte? Tämä siis vaan pinnallista pohdintaa jos nyt päätetään moinen järkätä niin eiköhän siitä tule isompi ja tarkempi selostus ;)


Kommentit

 1. Joo, jee! Mä oon mukana koulukisoissa, mikäli vaan ratsastuspohjat sen suo jos ei maneesia saada käyttöön...

  VastaaPoista
 2. Milloin tulee treenipostauksia? =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitten kun päästää treenaamaan, nyt on ollut vähän turhankin kevyt jakso kun töissä on pitänyt kiirettä! :)

   Poista
 3. Ihan mielenkiintoinen idea! :) Kouluosuus on varmaan helpompi toteuttaa, kun samankokoinen rata ja sama ohjelma. Mutta mites toi estekisa? Sama rata voi olla niin erilainen erikokoisissa maneeseissa/kentillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajattelin että tässä vois käyttää vakiorataa :) käytännössähän sillä ei oo väliä jos radat eroo toisistaan hieman kun toteutetaan tyyliarvostelulla :)

   Poista
 4. Ei musta kuulosta hullummalta, aika hauska idea itseasiassa. Voisin jopa osallistua, vaikka ratsastus on pienemmässä roolissa hevosen kanssa, jos vain saadaan maneesikeikka sopivasti tehtyä ��

  VastaaPoista
 5. Ainakin tuo kouluosuus voi olla helppo toteuttaa! :D Täytyy varmaan osallistua, mikäli tää toteutuu. ;)

  VastaaPoista
 6. Hieno idea! Kiva, että sinulla on innokkuutta kylvää aktiivisuutta syksyn harmauteen. Toivotaan paljon osallistujia, hyvää mieltä ja kehkeytyköön näistä kisoista jotain suurempaakin tulevaisuudessa.

  VastaaPoista
 7. Kuulostaa hauskalta idealta! Mä olen ehdottomasti mukana koulukisoissa, jos vaan kentän pohja sallii osallistumisen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. super! :) Osallistumisohjeet tulee ihan lähiaikoina!

   Poista
 8. Oi, kuulostaapa hauskalta, ehdottomasti mukana, jos päätät toteuttaa!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Uuden alku

 Kovasti koitin tätä blogia päivittää, mutta viimeisen kolmen vuoden aikana elämäni on muuttunut niin totaalisesti, ettei blogi ole oikein enää sama. Mielestäni on kunnioitettava nyt blogia, se oli loistokas vuosina 2012-2015. Tätä blogia on ollut aina hirmuisen ihana päivittää ja ehkä vielä jonain päivänä kun palaan takaisin satulaan voidaan tämäkin kääntää uudeksi nousuksi. Mutta sitä odotellessa haluan kiittää kaikkia blogin lukijoita kuluneista vuosista ja lukuisista kommenteista ja tuesta. Ilman teitä tämä polku ei olisi ollut puoliksikaan näin mahtava! On siis aika sulkea Kisamatkalla ja kääntää uusi lehti. Bloggaaminen on vieläkin lähellä sydäntäni, mutta mielestäni tämä blogi ei ole koskaan ollut täydellinen sille elämälle mikä minulla on tällä hetkellä menossa. Joten oli aika uuden blogin. Toivotan kaikki innokkaat mukaan myös raviurheilun maailmaan jos se vaan yhtään kiinnostaa. Kiitos vielä kerran kaikille näistä vuosista, toivottavasti nähdään vielä uudessa blogissa! Harnes

No hei vaan tohtori!

Meillä on maailman paras eläinlääkäri . Ollaan käytetty samaa kotieläinlääkäriä jo varmasti yli kymmenen vuotta. Hän on maailman paras. Tai ainakin meille se sopivin jos ei maailman paras. Kärvisteltyäni viikonlopun yli, äiti soitti heti maanantai aamusta meidän vakiellille. Ja mikä parhainta hän pääsi tulemaan heti saman päivän aikana. On kyllä mahtavaa kun on näin huippu lääkäri tiimin vointia tukemassa! Tutkittavaksi pääsi tänään sekä Alli että Molla. Allin takia ell tallille tuli, mutta toki siinä samalla sitten katsottiin myös Mollan suu ja kysyttiin tuosta sen pahenevasta kutiamisesta. Joka tosiaan tällä hetkellä on niin "kriittisessä vaiheessa" että se yön aikana repii kyljet itseltään auki. Ensin eläinlääkäri tuikkasi Alliin hieman rauhoittavaa ja sen jälkeen tutki Mollan. Mutta koska Alli ei ensimmäisestä piikistä tuntunut rauhoittuvan laittoi se siihen vielä toisen ja jatkoi sitten ponin kimpussa.  Kävi ponin ihan perusteellisesti läpi ja antoi si

Millainen on minun työpäiväni?

Niin no. Se vaihtelee tosi paljon päivittäin, mutta ajattelin silti tehdä tälläisen pienin Myday tyylisen postauksen, missä kerroin teille työpäivästäni. Jokaisessa työpaikassa olen tehnyt erilaisia päiviä, ensimmäisessä paikassa päivät olivat hurjan pitkiä (yleensä aamu viidestä iltapäivä neljään plus mahdolliset ravit), mutta näissä kahdessa jälkimmäisessä on ollut about 6-8 tuntisia normaaleita työpäiviä. Toki vaihtelua aina on ja etenkin jos pitää mennä raveihin tai on iltaruokinta vuoro tulee extra hommia. Mutta pidemmittä puheita, millainen on siis minun työpäiväni? Aamulla heräilen siinä puoli 5 - 5 välillä, usein torkuttelen viiteen asti. Tony tulee yleensä hakemaan minut töihin, ja päivästä riippuen mennäänkin tallille noin puoli kuuden aikaan. Joskus hieman myöhemmin ja joskus hiemain aikaisemmin, riippuen siitä kuinka kiireiseksi päiväksi arvoidaan. Yleensä hevoset on aamulla ruokittu joko Tonyn tai Meksikolaispariskunnan toimesta, joskus minä ja Tony aamuruokitaan