Siirry pääsisältöön

Nyt se on täällä: Kisamatkalla Virtuaalicup

Haluatko lähteä kisoihin, mutta kuljetuskalusto ei ole kunnossa? Etkö kestä juuri nyt ylimääräistä stressiä aikatauluista? Haluatko vain osallistua mukavaan ja hauskaan harjoituskilpailuun ilman suuria paineita onnistumisesta? Nyt se on mahdollista, tervetuloa osallistumaan ensimmäiseen Kisamatkalla Virtuaalicuppiin!


Mistä on kyse?
Kisamatkalla Virtuaalicup on kaksi osainen kilpailusarja kaikenikäisille ja -tasoisille, jossa kilpailupaikkana on oma kotikenttä/maneesi. Sinun ei siis tarvitse matkustaa pois omalta reviiriltäsi, vaan kilpailet omissa kotoisissa puitteissasi, ihan niin kuin treeneissä, mutta samalla ratsastuskerralla saat osallistua uuteen ja hauskaan netissä käytävään kilpailuun. Miten tämä on mahdollista? Kuvaat suorituksesi, lataat sen Youtube-palveluun ja lähetät klipin osoitteen alla olevia ohjeita noudattaen meille! 

Virtuaalicup koostuu kahdesta osakilpailusta. Se ei kuitenkaan velvoita osallistuja osallistumaan molempiin osakilpailuihin, vaan halutessasi voit osallistua vain koulu- tai esteosuuteen. Molempiin osakilpailuihin osallistuneet kilpailevat vielä erillisistä cup-palkinnoista. Kaikkien osallistujien kesken arvotaan myös yllätyspalkinto! Viimeinen ilmoittautumispäivä (tähän mennessä tulee olla siis video lähetettynä) on 31.12.2016! Tulokset julkaistaan Tammikuussa 2017.

Miten mukaan kilpailuun?
Kilpailuun pääsee mukaan kuvaamalla suorituksen videolle ja lataamalla sen ilmaiseen Youtube-palveluun. Jos sinulla ei ole omaa käyttäjätunnusta, voi ladata sen Kisamatkalla-blogin kanavalle. Pyydä tunnukset decnestys@gmail.com.

Kun olet ladannut videon Youtubeen, lähetä ilmoittautuminen osoitteeseen decnestys@gmail.com.
Viestin otsikoksi / aiheeksi Kisamatkalla Virtuaalicup - ilmoittautuminen
Viestissä ilmoita seuraavat tiedot: Ratsastajan nimi, Hevosen nimi, luokka/radan korkeus, videolinkki. Osallistumiseen ei vaadita minkään ratsastusseuran jäsenyyttä.

Paluuviesissä saat maksutiedot. Ilmoittautuminen tulee maksaa ennen ilmoittautumisajan päättymistä, muuten suoritusta ei voida arvostella.


Lue lisää luokista alla olevan linkin kautta

Kommentit

 1. Niin tekisi mieli osallistua, mutta alla ei ole hevosta joka handlaisi vielä laukan.

  VastaaPoista
 2. Mun mielestä todella hauska idea! :) Pitää ruveta katsomaan mikä olisi sopiva rata meille!

  VastaaPoista
 3. Kukas tää ekassa kuvassa oleva heppa on? :)

  VastaaPoista
 4. Tykkään! Täytyy tutustua luokkiin ja katsoa, milläs ponilla osallistuisin :D !

  VastaaPoista
 5. Vitsi tää tulee hyvään saumaan, päästään harjoittelemaan heA-tasoa ilman mitään paineita ja saadaan siitä kuitenkin arvostelu! Kysymys, vaaditaanko kouluradan kirjainten näkyminen videolla? Meillä ei kotikentällä niitä ole, niin mietin pitääkö lähteä maneesille kuvaamaan tai kehitellä joku (ainakin väliaikainen) kirjainratkaisu... :) Säät kuitenkin toistaiseksi sallii kentälläkin täyspainoisen ratsastuksen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arvostelua helpottaa jos on kirjaimet, muttei sitä vaadita :)

   Poista
 6. Huikee idea tehdä tällainen kilpailu ja vielä niin että osallistuminen on noin vapaata! Täytyykin katsoa jos saisi osallistuttua...

  Järjestetäänhän tämä uudelleen vaikka kesällä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos tämä nyt saa tuulta allensa niin miksei, saa nähdä mitä tuleva vuosi sitten tuo tullessaan :)

   Poista
 7. Ompas hauska idea, katsotaan onnistunko saamaan videokuvaajan paikalle että päästään osallistumaan! :)

  VastaaPoista
 8. Voikun olis joku hevonen jolla vois osallistua

  VastaaPoista
 9. Jes, vihdoin villiponi, joka ei käyttäydy kisapaikalla, pääsee kilpailemaan! :D Ehdottomasti yksi tuhma haflinger on mukana!

  VastaaPoista
 10. Mahtava idea! Mukana ollaan! :)

  VastaaPoista
 11. Paljon esteitä pitää radalla olla?
  Pitää katsoa onnistuuko kuvaaminen estetunnillani...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuolta virtuaalicupin omilta sivuilta löytyy tarkempi rata :)

   Poista
 12. Haluan ehdottomasti mukaan! :) Pakollisen tauon jälkeen on huomattavasti helpompaa suorittaa haluama rata omalla kotikentällä, ilman ulkoisia paineita yleisöstä. Mietin vain, että pitääkö suoritettavalla kentällä olla koulukirjaimet? Meidän kentällä kun ei sellaisia ole.. Toki jos pitää, niin äkkiäkös ne askartelee.. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tarvitse olla, mutta suositellaan jonkinlaisia pisteitä (esim ämpärit, aurauskepit) jolloin tuomarointi on helpompaa :)

   Poista
 13. Hei vähän tää on kiva idea! Vitsi kun ois hevonen jolla voi ratsastaa :D

  VastaaPoista
 14. Hei millä aikataululla laskun pitäisi tulla? Lähetin videolinkin varmaan pari viikkoa sitten eikä ole mitään kuulunut.. :)
  Mulla ei muuten ainakaan toi Tapahtumat - välilehti aukea ollenkaan.. Täytyy postauksia selata taaksepäin että löytyy taas tämä info -postaus.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Uuden alku

 Kovasti koitin tätä blogia päivittää, mutta viimeisen kolmen vuoden aikana elämäni on muuttunut niin totaalisesti, ettei blogi ole oikein enää sama. Mielestäni on kunnioitettava nyt blogia, se oli loistokas vuosina 2012-2015. Tätä blogia on ollut aina hirmuisen ihana päivittää ja ehkä vielä jonain päivänä kun palaan takaisin satulaan voidaan tämäkin kääntää uudeksi nousuksi. Mutta sitä odotellessa haluan kiittää kaikkia blogin lukijoita kuluneista vuosista ja lukuisista kommenteista ja tuesta. Ilman teitä tämä polku ei olisi ollut puoliksikaan näin mahtava! On siis aika sulkea Kisamatkalla ja kääntää uusi lehti. Bloggaaminen on vieläkin lähellä sydäntäni, mutta mielestäni tämä blogi ei ole koskaan ollut täydellinen sille elämälle mikä minulla on tällä hetkellä menossa. Joten oli aika uuden blogin. Toivotan kaikki innokkaat mukaan myös raviurheilun maailmaan jos se vaan yhtään kiinnostaa. Kiitos vielä kerran kaikille näistä vuosista, toivottavasti nähdään vielä uudessa blogissa! Harnes

No hei vaan tohtori!

Meillä on maailman paras eläinlääkäri . Ollaan käytetty samaa kotieläinlääkäriä jo varmasti yli kymmenen vuotta. Hän on maailman paras. Tai ainakin meille se sopivin jos ei maailman paras. Kärvisteltyäni viikonlopun yli, äiti soitti heti maanantai aamusta meidän vakiellille. Ja mikä parhainta hän pääsi tulemaan heti saman päivän aikana. On kyllä mahtavaa kun on näin huippu lääkäri tiimin vointia tukemassa! Tutkittavaksi pääsi tänään sekä Alli että Molla. Allin takia ell tallille tuli, mutta toki siinä samalla sitten katsottiin myös Mollan suu ja kysyttiin tuosta sen pahenevasta kutiamisesta. Joka tosiaan tällä hetkellä on niin "kriittisessä vaiheessa" että se yön aikana repii kyljet itseltään auki. Ensin eläinlääkäri tuikkasi Alliin hieman rauhoittavaa ja sen jälkeen tutki Mollan. Mutta koska Alli ei ensimmäisestä piikistä tuntunut rauhoittuvan laittoi se siihen vielä toisen ja jatkoi sitten ponin kimpussa.  Kävi ponin ihan perusteellisesti läpi ja antoi si

Millainen on minun työpäiväni?

Niin no. Se vaihtelee tosi paljon päivittäin, mutta ajattelin silti tehdä tälläisen pienin Myday tyylisen postauksen, missä kerroin teille työpäivästäni. Jokaisessa työpaikassa olen tehnyt erilaisia päiviä, ensimmäisessä paikassa päivät olivat hurjan pitkiä (yleensä aamu viidestä iltapäivä neljään plus mahdolliset ravit), mutta näissä kahdessa jälkimmäisessä on ollut about 6-8 tuntisia normaaleita työpäiviä. Toki vaihtelua aina on ja etenkin jos pitää mennä raveihin tai on iltaruokinta vuoro tulee extra hommia. Mutta pidemmittä puheita, millainen on siis minun työpäiväni? Aamulla heräilen siinä puoli 5 - 5 välillä, usein torkuttelen viiteen asti. Tony tulee yleensä hakemaan minut töihin, ja päivästä riippuen mennäänkin tallille noin puoli kuuden aikaan. Joskus hieman myöhemmin ja joskus hiemain aikaisemmin, riippuen siitä kuinka kiireiseksi päiväksi arvoidaan. Yleensä hevoset on aamulla ruokittu joko Tonyn tai Meksikolaispariskunnan toimesta, joskus minä ja Tony aamuruokitaan