Siirry pääsisältöön

Nyt on sitten hieman fressimpi ulkomuoto!

nyt kertomaan mielipiteenne, HEP!
Pistetäänkö heti roskiin, voittaako vanhan, plussat, miinukset?


uuden tekemiseen meni hienosäätöineen aikaa n. 1 tunti
ohjelmana Photoshop CS2

Kommentit

 1. wau tää on iha mielettömän kiva tää uus, vaikkei vanhassakaan mitään vikaa ollut :)! Vaikkei mikään mielettömän talvinen olekkaan, nii pidä tää!

  VastaaPoista
 2. liian vaikee päättää kun kumpikin on ihan ylihienoja! :o Tämä uusi ehkä vähän sekaisempi, mutta pidä tää kuitenkin ainakin hetki nii tulee vaihtelua! :) Osaisimpa mäkin tehä nuin hienoja bannereita.. :P

  VastaaPoista
 3. kiva tää uusi, tykkään jopa enemmän kuin vanhasta vaikkei siinäkään mitään vikaa ollut! :)

  VastaaPoista
 4. Vanha parempi. Uusi jää tavallaan kesken ylhäältä ja alhaalta, on myös todella sekava.

  VastaaPoista
 5. Uusi on aivan ihana! Kummatkin on tosi hienoja mutta sanosin että uusi olisi paikallaan :D

  VastaaPoista
 6. Vanha parempi. Uudessa näyttää äkkiseltään, että hevosella olisi liitettynä pään alapuolelle ihmisen jalat, kun ei huomaa, että ihminen juokseekin hevosen vierellä... :)

  VastaaPoista
 7. uusi on hieno, mutta ehkä vähän sekava...

  VastaaPoista
 8. Mun mielestä vanha oli parempi. Uusikin on hieno, mutta ehkä vähän sekava.

  venla-heppatarinoita.blogspot.fi

  VastaaPoista
 9. Mielestäni uusi on paremi, mutta vain jos tausta muuttaa myös väriään. Vanha sopii nykyiseen taustaan paremmin. Mutta uusi siis bannerina paljon parempi :)

  VastaaPoista
 10. Molemmat on tosi hienoja mut kyllä mä ton uuden laittaisin ihan vaihtelun vuoksi. Mä tykkään sen raikkaudesta. Upeita kyllä noi sun kaikki bannerit! Sulla on taiteellista silmää :)

  VastaaPoista
 11. Alempi on ehkä kivempi :) millä ohjelmalla teet noi? :o onko maksullinen?

  VastaaPoista
 12. Uusi on paljon parempi! :)

  VastaaPoista
 13. uusi banneri on paljon parempi ja kiinnostavamman näköinen ! :) tykkään!! :D

  VastaaPoista
 14. sairaaan makee! osasimpa mäki....

  VastaaPoista
 15. uutta et laita roskiin! Entinen oli vähä kesäinen joten ei roskiin!

  VastaaPoista
 16. tää uus on ihan älyttömän kiva, kuten kaikki sun bannerit! Ei roskiinn!!

  VastaaPoista
 17. Uudesta ainakin tulee enemmän esiin teidän laji :)
  Vanha ei ole huono, mutta uusi on mun silmään parempi!

  VastaaPoista
 18. Uus on minusta kivempi (: Oot muuten sairaan taitava tekemään bannereita (:

  VastaaPoista
 19. Uudelle pisteet :) vaikka vanhakin on ihan super! Mut vaihtelu virkistää!

  VastaaPoista
 20. Tosi hieno tämä uusi! Taustalle olisin valinnut ehkä eri kuvat, muuten oikein jees. Vanha oli kyllä selkeämpi, mutta minuun makuuni uusi ei ole kuitenkaan liian sekava :)

  VastaaPoista
 21. Uusi tausta on hienompi ja raikas!:)

  VastaaPoista
 22. ihana tämä uusi, pidäpidä! :)

  VastaaPoista
 23. Uusi on hyvä ja ihanan raikas, pidä se vain ;)

  VastaaPoista
 24. Aivan ihana, en kyllä edes osaa sanoa, kumpi on parempi tämä uusi vai edellinen! :D

  VastaaPoista
 25. upeet molemmat uusin on kumminki hienoin!!

  VastaaPoista
 26. Uus on tosi tosi kiva!

  VastaaPoista
 27. Tää uusi on kiva, mutta mua jotenkin häirittee tuo Pyryn näyttelykuva tuossa noiden kuvien välissä, jotenkin se ei vaan kuulu sinne :D Mutta pidä ihmeessä tämä, hienohan tämäkin on :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

No hei vaan tohtori!

Meillä on maailman paras eläinlääkäri . Ollaan käytetty samaa kotieläinlääkäriä jo varmasti yli kymmenen vuotta. Hän on maailman paras. Tai ainakin meille se sopivin jos ei maailman paras. Kärvisteltyäni viikonlopun yli, äiti soitti heti maanantai aamusta meidän vakiellille. Ja mikä parhainta hän pääsi tulemaan heti saman päivän aikana. On kyllä mahtavaa kun on näin huippu lääkäri tiimin vointia tukemassa! Tutkittavaksi pääsi tänään sekä Alli että Molla. Allin takia ell tallille tuli, mutta toki siinä samalla sitten katsottiin myös Mollan suu ja kysyttiin tuosta sen pahenevasta kutiamisesta. Joka tosiaan tällä hetkellä on niin "kriittisessä vaiheessa" että se yön aikana repii kyljet itseltään auki. Ensin eläinlääkäri tuikkasi Alliin hieman rauhoittavaa ja sen jälkeen tutki Mollan. Mutta koska Alli ei ensimmäisestä piikistä tuntunut rauhoittuvan laittoi se siihen vielä toisen ja jatkoi sitten ponin kimpussa.  Kävi ponin ihan perusteellisesti läpi ja antoi si

Taasko se alkaa?

Jokainen blogia edes hieman seuraileva tietää että olen melko hysteerinen klinikalla ravailija. Jos hevonen ontuu tai tuntuu omituiselta, hommataa sille joko kraniohoitoa tai klinikkaa. Jossain on aina pakko olla syy ja siitä otetaan selvää. Myönnän, että minulle on jopa eläinlääkäri sanonut, että voisi sitä pari päivää kotonakin katsella ennen klinikalle raahausta. Olisihan siinä varmasti pari satasta säästänyt, mutta mielelläni maksan sen summan mielenrauhasta. Hysteerikko mikä hysteerikko. Onko tämä taas alkamassa? Kipua vai kettuilua? Alli on todella herkkänahkainen. Siis kirjaimellisesti. Klippaaminenhan ei aiheuta äänen puolesta ongelmia, mutta kun se tärisevä terä tuodaan iholle se on maailmanloppu*. Alli saa myös todella herkästi haavoja, joka on usempaan kertaan todistettu imppareiden muodossa. Se ei kestä oikeastaan nyt klipattuna kuin yhdellä tietyllä harjalla harjaamista ja sekin on välillä sen mielestä turhan kova. Toisinaan kyljet ovat herkät ja toisinaan mahan

Lukijat keskustelemaan: Millainen on se-oikea kuolain?

Miksi juuri se ja miksei tuo? HOX!  Teksti on täysin minun näkemykseni asioista, kaikki ei sovi kaikille, muistakaa se! ;) Kuolain. Tuo suitsiin ripustettava häkkyrä. Meillä on jos jonkinmoista kuolainta ollut ja varsinkin Mollalla niitä on testailtu. Pidimme Mollaa aluksi vahvana ja vaikeana hevosena, jolta innostuessaan puuttui jarrut. Molla on testannut seuraavia kuolaimia: Kimblewick  - Toimi aikansa, mutta lopulta ei tuottanut haluttua tulosta. Ei ollut se-oikea valinta. Kuparirolleri - Oletettiin kaiken olevan kiinni siitä että Molla puree kuolainta vasten. Paha kämmi ja surkein kokeilu ikinä! Gäg-kuolain  - ei toiminut, teki tammasta etupainoisemman. Pelham  - Toimi myös aikansa, painaa kuitenkin kuolainta vasten Fullcheek - Ei mainittavaa eroa ratsastettavuudessa Olympia + leukaremmi  - Toimii tällä hetkellä Jannin hyppykuolaimena ja maastokuolaimena, toimiva! Mollan se-oikea kuolain on omppunivel. Toimii sillä toivotulla tavalla. Haimme syytä kov