Siirry pääsisältöön

PöhköPyry Janitan testiajossa

Tänään sain itse katsoa miten se heppa hyppää..


Ja kyllä pitää todeta että on se vaan hieno! Janita tosiaan kävi tänään hyppäämässä sen kanssa, itse olin torstaina valmennuksessa (jolloin hevonen oli täynnä virtaa ja hypyt meni miten meni..). Janita kirjoittaa varmasti parempaa selvitystä omaan blogiinsa, eli käykää kurkkaamassa se täältä. Itse taas päädyn enemmän tähän kuvaajan rooliin eli nauttikaa kuvista! Käytössä ensimmäistä kertaa uusi objektiivi, joten kuvien laatu ei päätä huimaa, valitan.

Sitten tuli myös pieni video kuvattua menosta:


Hienot PP ja Janita! ♥

Kommentit

 1. miten te kommunikoitte janitan kanssa, oliko janitalla tulkki mukana? :) ihan vaan mielenkiinnosta kysyn.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ollut tulkkia mukana tällä kertaa. Puhelimilla ja ihan viittoiltiin käsillä (en siis osaa viittoa, mutta yritän kuitenkin esittää asiani kehonkielellä myös :D), hyvin tuli toimeen :)

   Poista
 2. ai vitsi että tekis itelläkin mieli hyppäämään kun tätä katsoo! no onneks polle sai terveen paperit klinikalta niin 3 kk päästä sitten! Hyviä kuvia ja tosi nätinnäköistä menoa Janitalla ja Pyryllä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, paranemisia teille! Hyvää kannattaa aina odottaa ;)

   Ja kiitos. Hieman on vielä tuon objektiivin kanssa opettelemista jos sitten saisi _vielä_ parempia kuvia :D

   Poista
 3. Hieno Pyry, oon niin sen fani! Ja hienosti näytti Janita päässeen sisälle hevoseen ekaksi kerraksi :-)

  // Pärlahästar

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, Pyry kiittää! :) Oon kans tosi tyytyväinen Janitan ratsastukseen, Pyry on vielä niin herkkä että ei helposti hyväksy uutta ratsastajaa, mutta Janitan hyväksyi kuitenkin helposti :)

   Poista
 4. mä en tiennytkään että "tunnet" Janitan, tai oot hänen kanssaan tekemisissä. Hienosti meni, ja Pyry on vaan niiiin ihana ja hieno polle !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kisoissa Janitan kanssa nähty useampaan kertaan ja blogimaailmassa sitten tutustuttu :) Pyry kiittää kehuista!

   Poista
 5. ihania kuvia ja hienosti Janita ja PP menee ! :) Ihan mielenkiinnolla kysyn,että millainen on uuusi objektiivisi,kun kumminkin maneesissa otetut kuvat ei ole heilahtaneita ja epätarkkoja :o !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, pidän sinua maanantaihin asti jännityksessä, on minun joululahja niin esittelen sitten ;) Omasta mielestä osa kuvista hirveän epätarkkoja, pitää harjoitella vielä paremmin tuon objektiivin käyttöä ja säätää paremmin asetuksia, mutta kyllä ne siitä :D

   Kiitoksia kuitenkin! :)

   Poista
 6. ei vitsit, on se Pyry vaan niin komee! ;D

  VastaaPoista
 7. Ihan kun J olisi ratsastanut Pyryä jo kauemmin. On sulla vaan hieno putte!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. PP kiittää! ♥

   Jep, Janita ratsasti ihan super hienosti ja sanoinkin hänelle että saa olla itsestään ylpeä :) Herra on kuitenkin semmoinen herkkis että nuo uudet ratsastajat helposti jännittävät.. Hienosti siis Janita sai ratsastettua ja oli niiin hienoa itse katsoa maasta miten se hyppää! :)

   Poista
 8. moi
  minkä merkkinen tuo rintaremmimartingaali on

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viljar Shopin rintaremmimartingaali: http://www.viljarshop.com/Rintaremmimartingaali :)

   Poista
 9. Tosi hienon näköistä!

  Omaan silmään Pyryn laukka on noussut aika paljon, saanut ilmaa alleen, sitten viime videon (minkä minä olen siis katsonut ;))? Vai olenko vain sokea? Hieno Herra on anyway!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On todellakin. Tässä joulukuun aikana on tuo laukka tuntunut kokoajan vain paremmalta :D Ei pitäisi kohta enää laukan olla maahansidottua ^_^

   Poista
  2. No ei todellakaan! Millä harjoituksilla olette laukkaa treenanneet?

   Poista
  3. Hankeen ei tänä talvena olla uskallettu kun herra polkaisee kenkänsä pois, mutta maneesissa jumppatehtäviä (jumppasarjaa, kavaletteja, erilaisia puomitehtäviä) ja sileällä paljon pikkulaukkaa ja pidempää laukkaa vaihtelevasti. Ja tietenkin kiipeilemällä ja maastossa revittelemällä ;)

   Poista
 10. Saatko sä mennä kokeilemaan santtua, kun janitakin testasi pyryä? :) Ja sulla on maailman ihanin hevonen ihan oikeesti! Janitakin kehui blogissaan maasta taivaisiin! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiitti kovasti ♥
   En uskottavasti mene santtua testaamaan :)

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

No hei vaan tohtori!

Meillä on maailman paras eläinlääkäri . Ollaan käytetty samaa kotieläinlääkäriä jo varmasti yli kymmenen vuotta. Hän on maailman paras. Tai ainakin meille se sopivin jos ei maailman paras. Kärvisteltyäni viikonlopun yli, äiti soitti heti maanantai aamusta meidän vakiellille. Ja mikä parhainta hän pääsi tulemaan heti saman päivän aikana. On kyllä mahtavaa kun on näin huippu lääkäri tiimin vointia tukemassa! Tutkittavaksi pääsi tänään sekä Alli että Molla. Allin takia ell tallille tuli, mutta toki siinä samalla sitten katsottiin myös Mollan suu ja kysyttiin tuosta sen pahenevasta kutiamisesta. Joka tosiaan tällä hetkellä on niin "kriittisessä vaiheessa" että se yön aikana repii kyljet itseltään auki. Ensin eläinlääkäri tuikkasi Alliin hieman rauhoittavaa ja sen jälkeen tutki Mollan. Mutta koska Alli ei ensimmäisestä piikistä tuntunut rauhoittuvan laittoi se siihen vielä toisen ja jatkoi sitten ponin kimpussa.  Kävi ponin ihan perusteellisesti läpi ja antoi si

Taasko se alkaa?

Jokainen blogia edes hieman seuraileva tietää että olen melko hysteerinen klinikalla ravailija. Jos hevonen ontuu tai tuntuu omituiselta, hommataa sille joko kraniohoitoa tai klinikkaa. Jossain on aina pakko olla syy ja siitä otetaan selvää. Myönnän, että minulle on jopa eläinlääkäri sanonut, että voisi sitä pari päivää kotonakin katsella ennen klinikalle raahausta. Olisihan siinä varmasti pari satasta säästänyt, mutta mielelläni maksan sen summan mielenrauhasta. Hysteerikko mikä hysteerikko. Onko tämä taas alkamassa? Kipua vai kettuilua? Alli on todella herkkänahkainen. Siis kirjaimellisesti. Klippaaminenhan ei aiheuta äänen puolesta ongelmia, mutta kun se tärisevä terä tuodaan iholle se on maailmanloppu*. Alli saa myös todella herkästi haavoja, joka on usempaan kertaan todistettu imppareiden muodossa. Se ei kestä oikeastaan nyt klipattuna kuin yhdellä tietyllä harjalla harjaamista ja sekin on välillä sen mielestä turhan kova. Toisinaan kyljet ovat herkät ja toisinaan mahan

Lukijat keskustelemaan: Millainen on se-oikea kuolain?

Miksi juuri se ja miksei tuo? HOX!  Teksti on täysin minun näkemykseni asioista, kaikki ei sovi kaikille, muistakaa se! ;) Kuolain. Tuo suitsiin ripustettava häkkyrä. Meillä on jos jonkinmoista kuolainta ollut ja varsinkin Mollalla niitä on testailtu. Pidimme Mollaa aluksi vahvana ja vaikeana hevosena, jolta innostuessaan puuttui jarrut. Molla on testannut seuraavia kuolaimia: Kimblewick  - Toimi aikansa, mutta lopulta ei tuottanut haluttua tulosta. Ei ollut se-oikea valinta. Kuparirolleri - Oletettiin kaiken olevan kiinni siitä että Molla puree kuolainta vasten. Paha kämmi ja surkein kokeilu ikinä! Gäg-kuolain  - ei toiminut, teki tammasta etupainoisemman. Pelham  - Toimi myös aikansa, painaa kuitenkin kuolainta vasten Fullcheek - Ei mainittavaa eroa ratsastettavuudessa Olympia + leukaremmi  - Toimii tällä hetkellä Jannin hyppykuolaimena ja maastokuolaimena, toimiva! Mollan se-oikea kuolain on omppunivel. Toimii sillä toivotulla tavalla. Haimme syytä kov