Siirry pääsisältöön

Maailman parhaita lahjoja, maailman parhailta ihmisiltä!

Ensimmäinen joulu aikoihin mikä saa hymyn huulille..Nyt on siis luvassa paljon enemmän kuvia ja vähemmän tekstiä. Yllä näkyy meidän eteisestä löytyvä, väriä vaihtava kynttilä ja seuraavana kuvassa osa joulukorteista. Keskellä komistaa oikein hieno käsin tehty kortti. Arvaatte varmaan kuka kuvaa komistaa ja kuka sen on tehnyt?


En ole materialisti ja rakastan antaa jouluna. Itse inhottaa saada kalliita lahjoja. Tänä vuonna olin ollut erityisen kiltti (viime vuonna sain kaksi suklaarasiaa ja pari kymppiä, heh!) ja sain paljon lahjoja! Kiitos rakkaat kun muistatte minua. ♥ Osa oli tietenkin omia hommaamiani, mutta on ihana silti saada myös muilta lahjoja!
Kaikki ihanat lahjat. Rakastan noita Cars-nenäliinoja!! Ai että, kyllä joku taas tiesi mitä haluan, hih! Ja joku tonttu oli tallilla kuullut että kuolaan Schockemöhlen tummansinistä kouluhuopaa. Ihmekös kun avasin paketin vastaan tuli sellainen! Arvat on vielä raaputtamatta, mutta kruunun sisältä löytyi mielettömän ihanaa huulikiillettä, I LOVE IT!Omat joululahjani. Eli Racesafen palaturvaliiviä kokeilin jo viime valmennuksessa ja suosittelen. Kerrankin turvaliivi joka toimii myös minun pidempi selkäisen kanssa. Uusi objektiivi on Sigman 70-200/2.8 II ex apo dg macro hsm. Se mitä haaveilin, joten pakkohan se oli ostaa. Nyt vain tarvitaan totuttelemista uuteen putkeen! :)


Mitä te saitte joululahjaksi?
Haluan toivottaa teille vielä oikein rauhaisaa ja hyvää joulua!

Kommentit

 1. oi ihania tavaroita mitä sait! : )) ite sain Eskadronin kuljetussuojat, linimenttiä, heppa namuja ja muuta kivaa! :)) HYVÄÄ JOULUA SINNEKKIN!

  ja täältä löytyy myöhemmin joululahja postaus: http://girl-and-eight-hoofs.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Ompa kivoja lahjoja! :-) Mä en oikeastaan saanut mitään heppakamaa (en tosin pyytänytkään :D), lukuunottamatta pikkuponin kankisuitsia, jotka käytiin ennen joulua ostamassa ja äiti lupasikin maksaa ne! :)

  Btw mun täytyy sanoa, että Pyryn takia mulle on tullut aivan mieletön suokkikuume! :D Tuollaisen hevosen mielelläni halajaisin itsellenikin!

  VastaaPoista
 3. ihania joululahjoja sait ! :) Otappa paljon kuvia uudella objektiivillä. Meinaan omani mennessä rikki, ois tarkoitus hankkia uus, ja en yhtään tie mihin alkaisi säästämään ! :D Itse sain paaaljon suklaata, ja kaikenlaista pientä tarpeellista!

  VastaaPoista
 4. sait kivoja lahjoja :) ite sain kengät, saappaanvarret ja rahaa :)

  VastaaPoista
 5. Hei mä oon kattellu tota ihan samaa objektiivia ja suunnitellu ostavani, mistä löysit ja mihin hintaan? :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

No hei vaan tohtori!

Meillä on maailman paras eläinlääkäri . Ollaan käytetty samaa kotieläinlääkäriä jo varmasti yli kymmenen vuotta. Hän on maailman paras. Tai ainakin meille se sopivin jos ei maailman paras. Kärvisteltyäni viikonlopun yli, äiti soitti heti maanantai aamusta meidän vakiellille. Ja mikä parhainta hän pääsi tulemaan heti saman päivän aikana. On kyllä mahtavaa kun on näin huippu lääkäri tiimin vointia tukemassa! Tutkittavaksi pääsi tänään sekä Alli että Molla. Allin takia ell tallille tuli, mutta toki siinä samalla sitten katsottiin myös Mollan suu ja kysyttiin tuosta sen pahenevasta kutiamisesta. Joka tosiaan tällä hetkellä on niin "kriittisessä vaiheessa" että se yön aikana repii kyljet itseltään auki. Ensin eläinlääkäri tuikkasi Alliin hieman rauhoittavaa ja sen jälkeen tutki Mollan. Mutta koska Alli ei ensimmäisestä piikistä tuntunut rauhoittuvan laittoi se siihen vielä toisen ja jatkoi sitten ponin kimpussa.  Kävi ponin ihan perusteellisesti läpi ja antoi si

Taasko se alkaa?

Jokainen blogia edes hieman seuraileva tietää että olen melko hysteerinen klinikalla ravailija. Jos hevonen ontuu tai tuntuu omituiselta, hommataa sille joko kraniohoitoa tai klinikkaa. Jossain on aina pakko olla syy ja siitä otetaan selvää. Myönnän, että minulle on jopa eläinlääkäri sanonut, että voisi sitä pari päivää kotonakin katsella ennen klinikalle raahausta. Olisihan siinä varmasti pari satasta säästänyt, mutta mielelläni maksan sen summan mielenrauhasta. Hysteerikko mikä hysteerikko. Onko tämä taas alkamassa? Kipua vai kettuilua? Alli on todella herkkänahkainen. Siis kirjaimellisesti. Klippaaminenhan ei aiheuta äänen puolesta ongelmia, mutta kun se tärisevä terä tuodaan iholle se on maailmanloppu*. Alli saa myös todella herkästi haavoja, joka on usempaan kertaan todistettu imppareiden muodossa. Se ei kestä oikeastaan nyt klipattuna kuin yhdellä tietyllä harjalla harjaamista ja sekin on välillä sen mielestä turhan kova. Toisinaan kyljet ovat herkät ja toisinaan mahan

Lukijat keskustelemaan: Millainen on se-oikea kuolain?

Miksi juuri se ja miksei tuo? HOX!  Teksti on täysin minun näkemykseni asioista, kaikki ei sovi kaikille, muistakaa se! ;) Kuolain. Tuo suitsiin ripustettava häkkyrä. Meillä on jos jonkinmoista kuolainta ollut ja varsinkin Mollalla niitä on testailtu. Pidimme Mollaa aluksi vahvana ja vaikeana hevosena, jolta innostuessaan puuttui jarrut. Molla on testannut seuraavia kuolaimia: Kimblewick  - Toimi aikansa, mutta lopulta ei tuottanut haluttua tulosta. Ei ollut se-oikea valinta. Kuparirolleri - Oletettiin kaiken olevan kiinni siitä että Molla puree kuolainta vasten. Paha kämmi ja surkein kokeilu ikinä! Gäg-kuolain  - ei toiminut, teki tammasta etupainoisemman. Pelham  - Toimi myös aikansa, painaa kuitenkin kuolainta vasten Fullcheek - Ei mainittavaa eroa ratsastettavuudessa Olympia + leukaremmi  - Toimii tällä hetkellä Jannin hyppykuolaimena ja maastokuolaimena, toimiva! Mollan se-oikea kuolain on omppunivel. Toimii sillä toivotulla tavalla. Haimme syytä kov