Siirry pääsisältöön

Paha päivä hyvä päivä!

Jouluna ei saa synkistellä mutta ihan tosi..

Kuva ei liity tapahtumiin, alkuvuosi 2012

Kysymys: Kuinka voi saman päivän aikana sattua niin monta huonoa ja samalla niin monta hyvää asiaa? Tänään tosiaan väli klo 6-17 meni vähintäänkin huonosti. Vai voiko olla vain niin huono tuuri että:

 • Rahapussi joka on hävinnyt ei löydy sitten mistään etsimisestä huolimatta 
 • Nukun aamulla pommiin, herään klo 7.53 ja koulussa pitäisi olla klo 8. Matkaan menee talvella n. 30 minuuttia. 
 • Laitan aamukiireessä kesätyövaatteet ja ulkona -20 pakkasta
 • Koulussa haemme peräkärryn joka on varmaan seissyt kolme talvea. Ei irtoa ja pyörät ei pyöri. Tappelemme 3 tuntia ja koulupäivä venähtää 16.35 asti. n. 30 minuuttia kotiin.
 • Ei tietoa vieläkään rahapussista, pohdin korttien kuollettamista. 
 • Äiti pitää käydä lenkittämässä ja autokaan ei käynnisty.
 • Lisäksi GPA, pyryn kisasuojat ja minun saappaat on häviksissä ja huomenna kisat.
 • Itkettää, harmittaa ja ketuttaa, harkitsen etten lähde ollenkaan tallille. Samaan aikaan Petra ilmoittaa ettei Janni tule tänään. Siis pakko lähteä joka tapauksessa, mutta se venähtää myöhäiseksi.

Mutta yhtäkkiä, kun päästiin yli klo 17, onni tuntui kääntyvän:

 • Börjesistä soitetaan. Rahapussi on löytynyt! 
 • Löysin GPAn, suojat ja saappaat
 • Petra ilmoitti että Janni tulee sittenkin, eli ainoastaan Pyry jää ratsastettavaksi myöhään.
 • Pyry oli ratsastaessa parempi kuin aikoihin. En muista koska olisin ratsastaessa ollut viimeksi (paitsi maanantaina!) niin iloinen. Ratsastin vain nopeasti avut läpi ja pari ristikkoa ja kavalettiä. Supermies!
 • Kaikki olivat innoissaan kisoista (tähän ainut miinus kun meidän kisahoitajamme ei pääse mukaan :/)
 • Ooppeli (meikän auto) käynnistyi!
 • PIKKU-ÖHMÖ HAETTIIN KOTIIN!! (heppa-auto siis ;))
 • Huomasin ilokseni että veronpalautukset olivat saapuneet

Eli siinä päivä tiivistettynä.
Onko teillä ollut tälläisiä "en tiedä oliko tämä hyvä vai huono" -päiviä?

Kommentit

 1. Hihi, kiva että kaikki kääntyi loppen lopuksi hyväksi :D Mulla oli ainakin ihan superpäivä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oi, kiva kuulla että on ollut superpäivä, minäkin haluan sellaisen! :) Jep, onneksi jäi lopulta melko hyvä fiilis päivästä, Pyry pelasti ;)

   Poista
 2. haha vähän hassusti meni päivä, onneks käänty kaikki parempaan suuntaan :D !
  Kyllä ne hepat osaa piristää:)

  VastaaPoista
 3. Tää oli nii hyvä postaus!!! Nauran!!!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

No hei vaan tohtori!

Meillä on maailman paras eläinlääkäri . Ollaan käytetty samaa kotieläinlääkäriä jo varmasti yli kymmenen vuotta. Hän on maailman paras. Tai ainakin meille se sopivin jos ei maailman paras. Kärvisteltyäni viikonlopun yli, äiti soitti heti maanantai aamusta meidän vakiellille. Ja mikä parhainta hän pääsi tulemaan heti saman päivän aikana. On kyllä mahtavaa kun on näin huippu lääkäri tiimin vointia tukemassa! Tutkittavaksi pääsi tänään sekä Alli että Molla. Allin takia ell tallille tuli, mutta toki siinä samalla sitten katsottiin myös Mollan suu ja kysyttiin tuosta sen pahenevasta kutiamisesta. Joka tosiaan tällä hetkellä on niin "kriittisessä vaiheessa" että se yön aikana repii kyljet itseltään auki. Ensin eläinlääkäri tuikkasi Alliin hieman rauhoittavaa ja sen jälkeen tutki Mollan. Mutta koska Alli ei ensimmäisestä piikistä tuntunut rauhoittuvan laittoi se siihen vielä toisen ja jatkoi sitten ponin kimpussa.  Kävi ponin ihan perusteellisesti läpi ja antoi si

Taasko se alkaa?

Jokainen blogia edes hieman seuraileva tietää että olen melko hysteerinen klinikalla ravailija. Jos hevonen ontuu tai tuntuu omituiselta, hommataa sille joko kraniohoitoa tai klinikkaa. Jossain on aina pakko olla syy ja siitä otetaan selvää. Myönnän, että minulle on jopa eläinlääkäri sanonut, että voisi sitä pari päivää kotonakin katsella ennen klinikalle raahausta. Olisihan siinä varmasti pari satasta säästänyt, mutta mielelläni maksan sen summan mielenrauhasta. Hysteerikko mikä hysteerikko. Onko tämä taas alkamassa? Kipua vai kettuilua? Alli on todella herkkänahkainen. Siis kirjaimellisesti. Klippaaminenhan ei aiheuta äänen puolesta ongelmia, mutta kun se tärisevä terä tuodaan iholle se on maailmanloppu*. Alli saa myös todella herkästi haavoja, joka on usempaan kertaan todistettu imppareiden muodossa. Se ei kestä oikeastaan nyt klipattuna kuin yhdellä tietyllä harjalla harjaamista ja sekin on välillä sen mielestä turhan kova. Toisinaan kyljet ovat herkät ja toisinaan mahan

Lukijat keskustelemaan: Millainen on se-oikea kuolain?

Miksi juuri se ja miksei tuo? HOX!  Teksti on täysin minun näkemykseni asioista, kaikki ei sovi kaikille, muistakaa se! ;) Kuolain. Tuo suitsiin ripustettava häkkyrä. Meillä on jos jonkinmoista kuolainta ollut ja varsinkin Mollalla niitä on testailtu. Pidimme Mollaa aluksi vahvana ja vaikeana hevosena, jolta innostuessaan puuttui jarrut. Molla on testannut seuraavia kuolaimia: Kimblewick  - Toimi aikansa, mutta lopulta ei tuottanut haluttua tulosta. Ei ollut se-oikea valinta. Kuparirolleri - Oletettiin kaiken olevan kiinni siitä että Molla puree kuolainta vasten. Paha kämmi ja surkein kokeilu ikinä! Gäg-kuolain  - ei toiminut, teki tammasta etupainoisemman. Pelham  - Toimi myös aikansa, painaa kuitenkin kuolainta vasten Fullcheek - Ei mainittavaa eroa ratsastettavuudessa Olympia + leukaremmi  - Toimii tällä hetkellä Jannin hyppykuolaimena ja maastokuolaimena, toimiva! Mollan se-oikea kuolain on omppunivel. Toimii sillä toivotulla tavalla. Haimme syytä kov