Siirry pääsisältöön

Kohti Hippolan esteklinikkaa - Arvonta!

ARVONTA PÄÄTTYNYT!
Onnea voittajalle, Nea (nea.rinnetmaki@gmail.com) ja kiitos kaikille osallistujille!

Postaus tehty yhteistyössä Hippolan kanssa


Niinkuin moni jo tietää, mekin osallistumme Hippolan järjestämään esteratsastusklinikkaan Pyryn kanssa! Olisin halunnut ottaa osaa myös Alli-neidin kanssa, mutta nyt sen kanssa katsellaan maisemia ja toivotaan että toipuu vielä hyvää kuntoon! Joka tapauksessa tässä postauksessa oli tarkoitus kertoa teille ilouutisia, sillä minulla on nyt oikeus arpoa teille yksi kahden hengen lippupaketti! Eli nyt osallistumaan ja voittamaan sinulle ja kaverillesi tai perheenjäsenellesi loistava tilaisuus oppimaan lisää, ihan meiltä tavisratsastajilta. Lue itse tapahtumasta lisää täältä.

Osallistuminen on helppoa kuin mikä;
- ilmoita toimiva sähköpostiosoitteesi (jos et halua sähköpostiasi julki blogissa, voit osallistua myös lähettämällä osallistumisen sähköpostiini decnestys@gmail.com)
- Kerro viestissäsi mitä odotat kaikista eniten klinikalta
- Käy myös tykkäämässä Hippolasta Facebookissa tai seuraa Instagramissa, jolloin olet ensimmäisenä tietoinen tapahtumista ja meiningeistä!


Osallistu pian, sillä arvonta umpeutuu jo torstaina 29.5.2014 klo 21!

Kommentit

 1. Itse odotn klinikalta tavallisten ratsukoiden normaaleja tehtäviä, useimmiten katsonut ainoastaan kansallista/kansainvälisiä kilpailevien klinikoita, ja useimmiten tehtävät ovat tälläiselle tavalliselle tallaajalle liikaa :)
  nea.rinnetmaki@gmail.com

  VastaaPoista
 2. Itse odotan eniten nuorten hevosten ryhmää, kun itselläkin on nuori poni alla. Toki odotan myös monien bloggaajien näkemistä ihan luonnossa, ja ratsailla. Ns. "tavisratsastajien" klinikkaa katsellessa ja samalla oppiessa olisi todella helppo soveltaa tehtäviä omiin treeneihin, ja varsinkin kun mukana on nuorten ryhmä jossa varmasti on kullan arvoisia vinkkejä saatavilla.
  anni.hermunen@luukku.com

  VastaaPoista
 3. Odotan eniten niin sanottuja tavallisia tehtäviä, sekä totta kai bloggaajien näkemistä. Tavistehtävät olisivat hyvää katseltavaa tälläiselle tunturatsastjalle. Uskon että katsomallakin saa paljon vinkkejä sekä tehtäviä tuleveisuuteen! (:
  thepassofani1@gmail.com

  VastaaPoista
 4. odotan eniten kaikkien bloggaajien tapaamista, vinkkejä ja uusia tehtäviä omiin treeneihin :)

  ninahakkarainen00@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Haluan nähdä mitn bloggaajat oikeassa elämässä ratsastaa, eikä vaan kameran läpi kuvattuna.

  kristiina.jokela@hotmail.fi

  VastaaPoista
 6. Haluaisin tottakai nähdä blogaajat tosi toimissa, mutta myös oppia sieltä katsomostakin.
  ria.susanna@kolumbus.fi

  VastaaPoista
 7. odotan saavani hyviä vinkkejä omaan treenaamiseen ja näkemään hienoa ratsastusta ja tietysti bloggaajat :) Olen tykännyt fb ja seuraan ig
  heikkinenanu@hotmail.com

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

No hei vaan tohtori!

Meillä on maailman paras eläinlääkäri . Ollaan käytetty samaa kotieläinlääkäriä jo varmasti yli kymmenen vuotta. Hän on maailman paras. Tai ainakin meille se sopivin jos ei maailman paras. Kärvisteltyäni viikonlopun yli, äiti soitti heti maanantai aamusta meidän vakiellille. Ja mikä parhainta hän pääsi tulemaan heti saman päivän aikana. On kyllä mahtavaa kun on näin huippu lääkäri tiimin vointia tukemassa! Tutkittavaksi pääsi tänään sekä Alli että Molla. Allin takia ell tallille tuli, mutta toki siinä samalla sitten katsottiin myös Mollan suu ja kysyttiin tuosta sen pahenevasta kutiamisesta. Joka tosiaan tällä hetkellä on niin "kriittisessä vaiheessa" että se yön aikana repii kyljet itseltään auki. Ensin eläinlääkäri tuikkasi Alliin hieman rauhoittavaa ja sen jälkeen tutki Mollan. Mutta koska Alli ei ensimmäisestä piikistä tuntunut rauhoittuvan laittoi se siihen vielä toisen ja jatkoi sitten ponin kimpussa.  Kävi ponin ihan perusteellisesti läpi ja antoi si

Taasko se alkaa?

Jokainen blogia edes hieman seuraileva tietää että olen melko hysteerinen klinikalla ravailija. Jos hevonen ontuu tai tuntuu omituiselta, hommataa sille joko kraniohoitoa tai klinikkaa. Jossain on aina pakko olla syy ja siitä otetaan selvää. Myönnän, että minulle on jopa eläinlääkäri sanonut, että voisi sitä pari päivää kotonakin katsella ennen klinikalle raahausta. Olisihan siinä varmasti pari satasta säästänyt, mutta mielelläni maksan sen summan mielenrauhasta. Hysteerikko mikä hysteerikko. Onko tämä taas alkamassa? Kipua vai kettuilua? Alli on todella herkkänahkainen. Siis kirjaimellisesti. Klippaaminenhan ei aiheuta äänen puolesta ongelmia, mutta kun se tärisevä terä tuodaan iholle se on maailmanloppu*. Alli saa myös todella herkästi haavoja, joka on usempaan kertaan todistettu imppareiden muodossa. Se ei kestä oikeastaan nyt klipattuna kuin yhdellä tietyllä harjalla harjaamista ja sekin on välillä sen mielestä turhan kova. Toisinaan kyljet ovat herkät ja toisinaan mahan

Lukijat keskustelemaan: Millainen on se-oikea kuolain?

Miksi juuri se ja miksei tuo? HOX!  Teksti on täysin minun näkemykseni asioista, kaikki ei sovi kaikille, muistakaa se! ;) Kuolain. Tuo suitsiin ripustettava häkkyrä. Meillä on jos jonkinmoista kuolainta ollut ja varsinkin Mollalla niitä on testailtu. Pidimme Mollaa aluksi vahvana ja vaikeana hevosena, jolta innostuessaan puuttui jarrut. Molla on testannut seuraavia kuolaimia: Kimblewick  - Toimi aikansa, mutta lopulta ei tuottanut haluttua tulosta. Ei ollut se-oikea valinta. Kuparirolleri - Oletettiin kaiken olevan kiinni siitä että Molla puree kuolainta vasten. Paha kämmi ja surkein kokeilu ikinä! Gäg-kuolain  - ei toiminut, teki tammasta etupainoisemman. Pelham  - Toimi myös aikansa, painaa kuitenkin kuolainta vasten Fullcheek - Ei mainittavaa eroa ratsastettavuudessa Olympia + leukaremmi  - Toimii tällä hetkellä Jannin hyppykuolaimena ja maastokuolaimena, toimiva! Mollan se-oikea kuolain on omppunivel. Toimii sillä toivotulla tavalla. Haimme syytä kov