Siirry pääsisältöön

Sponsorointi: Kisamatkalla-cup polkaistu käyntiin!

Merjan tallin alue-estekilpailut 3.5. - Kisamatkalla-cup 1. osakilpailu


Tänään starttasi vihdoin yksi unelma, oma Cup-kilpailu! Eilen kävin talkoissa rakentamassa rataa ja tänään oltiin heti aamusta jo tekemässä palkintopöytää. Nyt särkee jalat ja väsymyskin on melkoinen, mutta lupaan nyt tämän tehdä vielä, omaksi ilokseni!

Tästä postauksesta tuleekin kuvapainoitteinen, joten saatte nauttia kuvista. Itse yritin olla kameran takana, mutta koska talkoilinkin enemmän kuin piti, kuvaaminen jäi harmittavan vähäiselle. Onneksi kuitenkin muutama ihana ihminen oli saapunut paikalle ja saatiin myös palkintojen jaosta muutama kuva! Luokasta kuvia tulee myös muutama "onnistuneempi", tänään tosiaan kuvaajalla oli hieman huono onnistumine kuvaamisen suhteen.. Nyt kuitenkin kuvien ja pienten tekstipätkien pariin, olkaa hyvä! Osan kuvista kuvannut Salla Salminen, kiitos superpaljon!

pukeutuminen asianmukaisiin tiimilippiksiin tietenkin!

Vaikka sponsori jätti brodeerauksen viime tippaan, kiitos ProTikin, saatiin upeat loimet jo esille!

Aamulla heti palkintopöytää kuntoon..

Vielä muutama palkintofiilistely kuva ennen tositoimia!

Micaela Heino - Perran Dancing Queen

Sani Halonen - Angel III

Janni Vuori - Pyry Waan

Petra Mattila - Gulliver III

Petra Mattila - Zdzislaw

Luokan voittoon, kuin myös kolmannelle sijalle, ratsasti Petra Mattila.
Ensimmäinen sija irtosi ponilla Gulliver III ja kolmas hevosella Zdzislaw

Toiselle sijalle nousi Anu Karhunen ja Czerepa

Palkintojenjakoon tuli tiimiväriä, kuin Janni ratsasti hienosti neljänneksi Pyryn kanssa!

Kyllä kelpaa mennä kunniakierroksella!

Loppuun pakko vielä laittaa muutama Pyryn suloinen poseerauskuva, jospa jossain vaiheessa tekisi tälle reissulle oman postauksen, mitäs sanotte?


Sennin ylpeys. Super hieno mies!

Kiitos kaikille tukijoille ja kilpailijoille!
Tästä jatketaan taas kohti syksyn seuraavaa osakilpailua.. 

Kommentit

 1. Luulin että Janni kisaa vaan Mollalla, miten se nyt Pyryllä meni? :) Mut ihan super hienoa, että sä oot vieny sun unelman ihan toteen saakka! Onnea sulle paljon (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia, on aivan mahtavaa päästä toteuttamaan unelmaa! :)

   Mollahan lopetti oikeastaan jo viime vuoden syksyllä aktiivisemman kilpailemisen, ja annoin silloin Jannin mennä Pyryllä tasomestaruuksiin. Ja kun olivat halukkaita osallistumaan myös tähän niin tietenkin annoin luvan, Pyrykin saa kivoja ja helppoja kisoja eikä tarvitse kokoajan suorittaa isoja ja vaikeita tehtäviä! :)

   Poista
 2. Iskä täältä Somerolta hämmästelee tuota omistautumisen ja sinnikkyyden määrää. Mahtava juttu että olet saanut ja pystynyt toteuttamaan yhden unelmistasi, tällaisiin juttuihin ei ihan joka peruspirkko pysty! Kauhiasti onnitteluja :)

  VastaaPoista
 3. Vitsi kuin hienot loimet ja ruusukkeet! Kyllä noilla kelpaaki sponsoroida!
  http://edistysaskeleita.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. onko sulla enemmän kuvia? Jos on niin olis kiva jos pystyisit laittaan kaikki tänne tai johonkin muulle sivulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niin kuin tekstissä mainitsin olin enemmän talkoissa kun kameran takana. Jotain kuvia tuli, mutten tiedä julkaisenko, jos julkaisen ne löytyvät kuvasivuiltani http://mollamaija.kuvat.fi :)

   Poista
 5. Oon kyllä Iskän kanssa samaa mieltä. Ei oo ihan peruspirkon hommaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oi kiitoksia! Kun jotain haluaa, sen eteen tekee hulluna töitä! :)

   Poista
 6. Hauskannäköinen tuo Pyryn rintaremmi, en ole tuollaista ennen nähnyt. Onko ihan norm. rintaremmi vai onko jotenkin väännetty hassusti? Sori, jos kauhean sekava viesti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ihan normaali 5-pistekiinnitys rintaremmimartingaali, on vain martsa osa otettu pois :)

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

No hei vaan tohtori!

Meillä on maailman paras eläinlääkäri . Ollaan käytetty samaa kotieläinlääkäriä jo varmasti yli kymmenen vuotta. Hän on maailman paras. Tai ainakin meille se sopivin jos ei maailman paras. Kärvisteltyäni viikonlopun yli, äiti soitti heti maanantai aamusta meidän vakiellille. Ja mikä parhainta hän pääsi tulemaan heti saman päivän aikana. On kyllä mahtavaa kun on näin huippu lääkäri tiimin vointia tukemassa! Tutkittavaksi pääsi tänään sekä Alli että Molla. Allin takia ell tallille tuli, mutta toki siinä samalla sitten katsottiin myös Mollan suu ja kysyttiin tuosta sen pahenevasta kutiamisesta. Joka tosiaan tällä hetkellä on niin "kriittisessä vaiheessa" että se yön aikana repii kyljet itseltään auki. Ensin eläinlääkäri tuikkasi Alliin hieman rauhoittavaa ja sen jälkeen tutki Mollan. Mutta koska Alli ei ensimmäisestä piikistä tuntunut rauhoittuvan laittoi se siihen vielä toisen ja jatkoi sitten ponin kimpussa.  Kävi ponin ihan perusteellisesti läpi ja antoi si

Taasko se alkaa?

Jokainen blogia edes hieman seuraileva tietää että olen melko hysteerinen klinikalla ravailija. Jos hevonen ontuu tai tuntuu omituiselta, hommataa sille joko kraniohoitoa tai klinikkaa. Jossain on aina pakko olla syy ja siitä otetaan selvää. Myönnän, että minulle on jopa eläinlääkäri sanonut, että voisi sitä pari päivää kotonakin katsella ennen klinikalle raahausta. Olisihan siinä varmasti pari satasta säästänyt, mutta mielelläni maksan sen summan mielenrauhasta. Hysteerikko mikä hysteerikko. Onko tämä taas alkamassa? Kipua vai kettuilua? Alli on todella herkkänahkainen. Siis kirjaimellisesti. Klippaaminenhan ei aiheuta äänen puolesta ongelmia, mutta kun se tärisevä terä tuodaan iholle se on maailmanloppu*. Alli saa myös todella herkästi haavoja, joka on usempaan kertaan todistettu imppareiden muodossa. Se ei kestä oikeastaan nyt klipattuna kuin yhdellä tietyllä harjalla harjaamista ja sekin on välillä sen mielestä turhan kova. Toisinaan kyljet ovat herkät ja toisinaan mahan

Lukijat keskustelemaan: Millainen on se-oikea kuolain?

Miksi juuri se ja miksei tuo? HOX!  Teksti on täysin minun näkemykseni asioista, kaikki ei sovi kaikille, muistakaa se! ;) Kuolain. Tuo suitsiin ripustettava häkkyrä. Meillä on jos jonkinmoista kuolainta ollut ja varsinkin Mollalla niitä on testailtu. Pidimme Mollaa aluksi vahvana ja vaikeana hevosena, jolta innostuessaan puuttui jarrut. Molla on testannut seuraavia kuolaimia: Kimblewick  - Toimi aikansa, mutta lopulta ei tuottanut haluttua tulosta. Ei ollut se-oikea valinta. Kuparirolleri - Oletettiin kaiken olevan kiinni siitä että Molla puree kuolainta vasten. Paha kämmi ja surkein kokeilu ikinä! Gäg-kuolain  - ei toiminut, teki tammasta etupainoisemman. Pelham  - Toimi myös aikansa, painaa kuitenkin kuolainta vasten Fullcheek - Ei mainittavaa eroa ratsastettavuudessa Olympia + leukaremmi  - Toimii tällä hetkellä Jannin hyppykuolaimena ja maastokuolaimena, toimiva! Mollan se-oikea kuolain on omppunivel. Toimii sillä toivotulla tavalla. Haimme syytä kov