Siirry pääsisältöön

Kisamatkalla-Cup 2015: Mitä uutta tänä vuonna?

Jokainen odottaa varmaan kärsimättömänä kahtakin postausta: mikä on tuo mystinen poni ja miten meni Niinisalossa. Nyt joudun tuottamaan pettymyksen, sillä kumpikaan ei ole vielä tässä postauksessa. Ponin meille jääminen on vielä niin suuri kysymysmerkki, etten viitsi kirjoittaa mitään ja Niinisalo tulee heti kun saan kaikki kuvat - joita aivan ihanat ihmiset minulle jaksoivat kuvata! Nyt kuitenkin hypätään hieman tulevan viikonlopun pyörteisiin ja kurkataan:

Mitä uutta Kisamatkalla-cup 2015?

Tänä vuonna olen yrittänyt panostaa vieläkin enemmän Kisamatkalla-cuppiin ja kehittää uusia juttuja ja houkuttelevimpia palkintoja. Olen meilestäni onnistunut tässä ihan hyvin ja sen innoittamana päätin vielä tehdä tälläisen postauksen, missä kerron teille mitä uutta meillä tänä vuonna on tarjolla. Oli sitten puhe palkinnoista tai muusta tilpehööristä!


Fair Play -Ratsastaja
Ehkä kaikista suurin uusista hankkeistamme tänä vuonna on Fair Play hanke, jossa luokassa kilpailleita ratsastajia tarkkaillaan (hiljakseen) ympäri kisa-aluetta ja puolueettoman tuomarin valitsemana valitaan luokan ratsastajista Fair Play-ratsastaja joka on osoittanut hyvää urheiluhenkeä ja tsempannut ja kannustanut. Fair Play-ratsastaja voi olla kuka tahansa sijoituksesta huolimatta! Lue lisää Fair Play ratsastajasta täältä. Fair Play ratsastaja saa 100 € arvoisen lahjakortin hevostarvikeliikkeeseen ja näyttävän ruusukkeen.


Kilpaile ja voita kypärä
Toinen tänä vuonna uusi hanke on turvallisuuteen tähtäävä. Meillä kaikilla pitäisi aina olla #Järkipäässä! Niinpä kypärän käyttäminen on etuoikeus ei rasite. Näin ollen kokonaistulosten paras ratsukko voittaa itselleen aivan upean Caldene merkkisen kypärän. Kypärä voi olla malliltaan esimerkiksi tämä kaunis Caldene Ultra Plus kypärä, tai mikä tahansa muu malli Ridmerin valikoimista!Kisamatkalla-este
Esteradalle saadaan uutta ilmettä kun sinne pystytetään ihka oma Kisamatkalla-este! Ihan juuri minun toiveideni mukaan toteutettujen puomien kanssa ja yhdistettynä tyylikkääseen Hippola-lankkuun, tätä ei voi yksinkertaisesti olla hyppäämättä! Nyt siis ei muuta kun kohti estettä ja sen yli.


Käsiohjelma
Vielä yksi suurempi uutuus on käsiohjelma! Nyt Kisamatkalla-cupista löytyy myös oma käsiohjelma mistä voi lukea mm. miten kisamatkalla-cup syntyi, viime vuoden voittajan haastettelun sekä tietenkin yhteistyökumppaneista. Tämä käsiohjelma on siis aivan ilmanen muisto kaikille ja se löytyy sitten kilpailupäivinä niin kansliasta kuin meidän omalta palkintopöydältäkin. Ei muuta kun muistoksi tälläinen!

Ja tiesitkö näistä?
 • Finaaliosakilpailun voittaja voittaa itselleen taitelija Virpi Sinervon muotokuvamaalauksen.
 • Kokonaistulosten paras suomenhevonen voittaa itselleen loimen, ruusukkeen ja Biofarmin lahjoittaman rehusäkin lisäksi Jouhikorut by Katja Vilanderin valmistaman jouhikorusetin.

Joko sinä lähdet kamppailemaan näistä palkinnoista?
Ilmoittautuminen kilpailuihin loppuu 19.5.2015!

Kommentit

 1. Aivan ihanaa kun olet jaksanut panostaa Kisamatkalla-Cup:iin näin paljon! Ihan mahtavia juttuja kaikki!! :)

  VastaaPoista
 2. No, ihan TAITEILIJAKSI en itseäni tituleeraisi, mutta onhan sitä tullut maalausta jonkin verran harrastettua. :D
  http://madmagpie.deviantart.com/art/Connemara-441442890
  http://madmagpie.deviantart.com/art/Two-Cops-207913633
  http://madmagpie.deviantart.com/art/True-Friends-451525583

  -VSi

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

No hei vaan tohtori!

Meillä on maailman paras eläinlääkäri . Ollaan käytetty samaa kotieläinlääkäriä jo varmasti yli kymmenen vuotta. Hän on maailman paras. Tai ainakin meille se sopivin jos ei maailman paras. Kärvisteltyäni viikonlopun yli, äiti soitti heti maanantai aamusta meidän vakiellille. Ja mikä parhainta hän pääsi tulemaan heti saman päivän aikana. On kyllä mahtavaa kun on näin huippu lääkäri tiimin vointia tukemassa! Tutkittavaksi pääsi tänään sekä Alli että Molla. Allin takia ell tallille tuli, mutta toki siinä samalla sitten katsottiin myös Mollan suu ja kysyttiin tuosta sen pahenevasta kutiamisesta. Joka tosiaan tällä hetkellä on niin "kriittisessä vaiheessa" että se yön aikana repii kyljet itseltään auki. Ensin eläinlääkäri tuikkasi Alliin hieman rauhoittavaa ja sen jälkeen tutki Mollan. Mutta koska Alli ei ensimmäisestä piikistä tuntunut rauhoittuvan laittoi se siihen vielä toisen ja jatkoi sitten ponin kimpussa.  Kävi ponin ihan perusteellisesti läpi ja antoi si

Taasko se alkaa?

Jokainen blogia edes hieman seuraileva tietää että olen melko hysteerinen klinikalla ravailija. Jos hevonen ontuu tai tuntuu omituiselta, hommataa sille joko kraniohoitoa tai klinikkaa. Jossain on aina pakko olla syy ja siitä otetaan selvää. Myönnän, että minulle on jopa eläinlääkäri sanonut, että voisi sitä pari päivää kotonakin katsella ennen klinikalle raahausta. Olisihan siinä varmasti pari satasta säästänyt, mutta mielelläni maksan sen summan mielenrauhasta. Hysteerikko mikä hysteerikko. Onko tämä taas alkamassa? Kipua vai kettuilua? Alli on todella herkkänahkainen. Siis kirjaimellisesti. Klippaaminenhan ei aiheuta äänen puolesta ongelmia, mutta kun se tärisevä terä tuodaan iholle se on maailmanloppu*. Alli saa myös todella herkästi haavoja, joka on usempaan kertaan todistettu imppareiden muodossa. Se ei kestä oikeastaan nyt klipattuna kuin yhdellä tietyllä harjalla harjaamista ja sekin on välillä sen mielestä turhan kova. Toisinaan kyljet ovat herkät ja toisinaan mahan

Lukijat keskustelemaan: Millainen on se-oikea kuolain?

Miksi juuri se ja miksei tuo? HOX!  Teksti on täysin minun näkemykseni asioista, kaikki ei sovi kaikille, muistakaa se! ;) Kuolain. Tuo suitsiin ripustettava häkkyrä. Meillä on jos jonkinmoista kuolainta ollut ja varsinkin Mollalla niitä on testailtu. Pidimme Mollaa aluksi vahvana ja vaikeana hevosena, jolta innostuessaan puuttui jarrut. Molla on testannut seuraavia kuolaimia: Kimblewick  - Toimi aikansa, mutta lopulta ei tuottanut haluttua tulosta. Ei ollut se-oikea valinta. Kuparirolleri - Oletettiin kaiken olevan kiinni siitä että Molla puree kuolainta vasten. Paha kämmi ja surkein kokeilu ikinä! Gäg-kuolain  - ei toiminut, teki tammasta etupainoisemman. Pelham  - Toimi myös aikansa, painaa kuitenkin kuolainta vasten Fullcheek - Ei mainittavaa eroa ratsastettavuudessa Olympia + leukaremmi  - Toimii tällä hetkellä Jannin hyppykuolaimena ja maastokuolaimena, toimiva! Mollan se-oikea kuolain on omppunivel. Toimii sillä toivotulla tavalla. Haimme syytä kov