Siirry pääsisältöön

Hiljaista on

mutta toivottavasti pian saadaan blogikin takaisin henkiin!

Nyt on tosiaan ollut tosi hiljaista blogin puolella. Ei vaan ole mitään kirjoitettavaa, vaikka kovasti haluaisin teille kertoa kuulumisia. Itse olen tallilla lähinnä siivoamassa karsinoita ja katsomassa sivusta kun hevoset lähtevät lenkille. Se jopa alkaa jo hieman ahdistamaan, koska halu hevosen selkään on mielettömän suuri! 

Viime viikon keskiviikkona pääsin käymään Pyryn selässä. Tehtiin pieni maastolenkki, mutta leikki loppui lyhyeen kun ravissa alkoi jalka vihlomaan. Oli herra silti niin ihana ja nyt vain pitää malttaa ja odottaa että jalka toipuu.. Kun vain jaksaisi odottaa!

Viikonloppuna tein minireissun vaasaan. Kaverini oli menossa sinne puurekan kanssa ja hänellä ei ollut avecia joten lähdin mielelläni mukaan. Nukuttiin hienossa hotellissa, juhlittiin 600 vieraan kanssa (13 eri maasta) syötiin herkullista ruokaa niin ravintolassa kun juhlissa. Niin ja jopa duudsonit kävivät juhlissa väliesiintymässä. Ainut huono puoli oli ettei juhlapaikalla ollut paljoakaan istumapaikkoja ja jalka otti siitä itseensä ja seuraava yö olikin tuskaa. Sunnuntaina lähdettiin aamiaisen jälkeen jo aikasin kotiin. Kotona lähdin heti ruokakuriirin hommiin hakemaan porukoille hieman lähikebabista sapustaa.


Sunnuntaina aloittelin jo hieman myös klippausurakkaa. Äiti leikkasi Allin lohikäärmesapluunan ja itse sain jopa ponin sunnuntaina klipattua. Hitsi se vasta olikin karvanen! Suurempi järkytys taisi olla kuitenkin maanantaina kun klippasin Pyryn.. Se klipattiin nyt toista kertaa tänä syksynä ja herranen aika sentään mikä mammutti. Hyvä ettei klipperi mennyt tukkoon, heh!

Huomenna saadaankin taas jotain materiaalia blogiin kun rakas ystäväni Henna tulee hyppäämään kaikkien kolmen kanssa. Ai miksikö? Koska 19.10, eli sunnuntaina, on tässä lähellä seurakilpailut ja koska olin jo itseni suunnitellut sinne, mutta jalka sanoi ettei mennä, delekoin tehtävän Hennalle. Eli estepainoitteista materiaalia tulossa ainakin huomiselta ja sunnuntailta ;) Neiti lohikäärme pääsee myös klippaukseen perjantaina, joten voisin siitäkin koittaa vielä postailla jotain, jos olen vielä hengissä operaation jälkeen!

Nyt kuitenkin kaikille hyviä viikonjatkoja, palaillaan mahdollisimman pian!
ja jos jollain on jotain eritystoiveita postausten suhteen, niitäkin saa pistää tulemaan :)

Kommentit

  1. Tee uusi ja päivitetty varustepostaus?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä on niiiin paljon varusteita, mutta voisin koittaa kyllä tehdä vaikka perusvarusteista, loimet jätän suosiolla kun niitä on miljoona ja kuvaan vaikka huovista lempparit. Hyvä idea, taidan toteuttaa! :)

      Poista
  2. Hienoa että saadaan materiaalia :P Toivottavasti jalkasi paranee pian!
    Varustepostaus kuulostaisi kyllä hyvältä ^^

    VastaaPoista
  3. Mukavaa vaihtelua nähdä muitakin ratsastamassa sun upeita hevosia!
    Voisitko mitenkään tehdä video postausta siitä kun klippaat, varsinkin jos teet kuvion niin siitä oikein tarkasti :)
    Myday postaus on myös aina kivaa luettavaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itseasiassa aloin tänään tekemään postausta kun klippasin Allin, mutta neiti Lehmä oli kuvansa mukainen lohikäärme ja en sitten siinä tohinassa tajunnut klikata kameraa päälle! Voisin joku kerta koittaa tehdä tälläisen.. Toteuttamisen arvoisia ideoita! :)

      Poista
  4. Ruokintapostaus ois kiva!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hyvä idea, sainkin hyvän mielikuvan miten toteutan! :)

      Poista
  5. koska tulee linkkaa blogisi -postaus?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kun ehdin käydä blogit läpi. Jään yleensä lukemaan niitä enemmän, minkä takia yli 100 blogin läpikäyminen kestää pidempää kun ajattelin. :)

      Poista
  6. Minne menet seurakilpailuihin sunnuntaina?

    VastaaPoista
  7. Tarkasti selostettu klippauspostaus olisi kyllä mielenkiintoinen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. katsotaan jos saisin tämän seuraavilla klippauskerroilla tehtyä :)

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

No hei vaan tohtori!

Meillä on maailman paras eläinlääkäri . Ollaan käytetty samaa kotieläinlääkäriä jo varmasti yli kymmenen vuotta. Hän on maailman paras. Tai ainakin meille se sopivin jos ei maailman paras. Kärvisteltyäni viikonlopun yli, äiti soitti heti maanantai aamusta meidän vakiellille. Ja mikä parhainta hän pääsi tulemaan heti saman päivän aikana. On kyllä mahtavaa kun on näin huippu lääkäri tiimin vointia tukemassa! Tutkittavaksi pääsi tänään sekä Alli että Molla. Allin takia ell tallille tuli, mutta toki siinä samalla sitten katsottiin myös Mollan suu ja kysyttiin tuosta sen pahenevasta kutiamisesta. Joka tosiaan tällä hetkellä on niin "kriittisessä vaiheessa" että se yön aikana repii kyljet itseltään auki. Ensin eläinlääkäri tuikkasi Alliin hieman rauhoittavaa ja sen jälkeen tutki Mollan. Mutta koska Alli ei ensimmäisestä piikistä tuntunut rauhoittuvan laittoi se siihen vielä toisen ja jatkoi sitten ponin kimpussa.  Kävi ponin ihan perusteellisesti läpi ja antoi si

Taasko se alkaa?

Jokainen blogia edes hieman seuraileva tietää että olen melko hysteerinen klinikalla ravailija. Jos hevonen ontuu tai tuntuu omituiselta, hommataa sille joko kraniohoitoa tai klinikkaa. Jossain on aina pakko olla syy ja siitä otetaan selvää. Myönnän, että minulle on jopa eläinlääkäri sanonut, että voisi sitä pari päivää kotonakin katsella ennen klinikalle raahausta. Olisihan siinä varmasti pari satasta säästänyt, mutta mielelläni maksan sen summan mielenrauhasta. Hysteerikko mikä hysteerikko. Onko tämä taas alkamassa? Kipua vai kettuilua? Alli on todella herkkänahkainen. Siis kirjaimellisesti. Klippaaminenhan ei aiheuta äänen puolesta ongelmia, mutta kun se tärisevä terä tuodaan iholle se on maailmanloppu*. Alli saa myös todella herkästi haavoja, joka on usempaan kertaan todistettu imppareiden muodossa. Se ei kestä oikeastaan nyt klipattuna kuin yhdellä tietyllä harjalla harjaamista ja sekin on välillä sen mielestä turhan kova. Toisinaan kyljet ovat herkät ja toisinaan mahan

Lukijat keskustelemaan: Millainen on se-oikea kuolain?

Miksi juuri se ja miksei tuo? HOX!  Teksti on täysin minun näkemykseni asioista, kaikki ei sovi kaikille, muistakaa se! ;) Kuolain. Tuo suitsiin ripustettava häkkyrä. Meillä on jos jonkinmoista kuolainta ollut ja varsinkin Mollalla niitä on testailtu. Pidimme Mollaa aluksi vahvana ja vaikeana hevosena, jolta innostuessaan puuttui jarrut. Molla on testannut seuraavia kuolaimia: Kimblewick  - Toimi aikansa, mutta lopulta ei tuottanut haluttua tulosta. Ei ollut se-oikea valinta. Kuparirolleri - Oletettiin kaiken olevan kiinni siitä että Molla puree kuolainta vasten. Paha kämmi ja surkein kokeilu ikinä! Gäg-kuolain  - ei toiminut, teki tammasta etupainoisemman. Pelham  - Toimi myös aikansa, painaa kuitenkin kuolainta vasten Fullcheek - Ei mainittavaa eroa ratsastettavuudessa Olympia + leukaremmi  - Toimii tällä hetkellä Jannin hyppykuolaimena ja maastokuolaimena, toimiva! Mollan se-oikea kuolain on omppunivel. Toimii sillä toivotulla tavalla. Haimme syytä kov