Siirry pääsisältöön

Voita liput kouluratsastusklinikalle!

Nyt sinun on mahdollisuus voittaa kahden hengen lippupaketti klinikalle!

Katso tapahtuman tarkemmat tiedot tapahtuman facebook sivuilta!

Varmasti olette jo törmännyt useamman kerran näihin arvontoihin ja nyt on vihdoin myös meidän vuoro saada arpoa muutama lippupaketti! Olemme tulossa Pyryn kanssa klinikalle, ja lisäksi siellä on kasa muita bloggaajia ratsastamassa. Jos kuitenkaan tällä kertaa ei arpaonni suosinut, kannattaa ostaa liput Erikalta (laita viestiä osoitteeseen erika.hanhisuanto@hippola.net) etukäteen hintaan 13 euroa / lippu. Nyt kuitenkin itse arvontaan!

Arvonnassa on siis kolme kappaletta kahden hengen lippupakettia. Arvontaan saavat osallistua kaikki, niin rekisteröityneet kuin anonyymit. Ilmoita osallistumisen yhdeydessä sähköpostisi lisäksi mitä odotat klinikalta. Arvonta aika on todella lyhyt ja se kestää vain 4.12. klo 23.55 asti, joten nyt kiireen vilkkaa osallistumaan!

Arvonta päättynyt! 
Voittajiin otettu henkilökohtaisesti yhteyttä.
Muistakaa vilkaista myös aikaisempi postaus

Kommentit

 1. Mä odotan klinikalta kaikkien bloggaajien näkemistä ja sitä miten tavalliset "ongelmat" ratkaistaan :)
  ida.kuivasniemi@gmail.com

  VastaaPoista
 2. Odotan bloggaajien näkemistä sekä että saisin vinkkejä omaan ratsastamiseen sekä ongelmien ratkaisemiseen ihan yksinkertaisiinkin tehtäviin.

  idaelvina@hotmail.com

  VastaaPoista
 3. Odotan oppivani lisäää kouluratsastuksen ihmeellistä maailmaa.
  kassu97@windowslive.com

  VastaaPoista
 4. Odotan klinikalta bloggaajien näkemistä :)
  jenni.anko@hotmail.com

  VastaaPoista
 5. Odotan klinikalta apua ongelmien ratkaisuun :)
  sande.sanna@hotmail.com

  VastaaPoista
 6. Odotan oppivani uutta ja saavani ahaa-elämyksiä.
  oonakinnunen@gmail.com

  VastaaPoista
 7. Odotan klinikalta hyviä vinkkejä omien heppojen treenaamiseen!
  kaisaukkola@yahoo.fi

  VastaaPoista
 8. En ole koskaan ennen päässyt klinikalle, joten tavallaan vaikea sanoa mitä odotan. Mutta haluisin saada klinikalta hyviä vinkkejä ja neuvoja ongelmien ratkaisemiseen. Ja tietenkin uutta intoa ja puhtia omien ponien treenaamiseen :)
  tuittu.laine@gmail.com

  VastaaPoista
 9. minttu.lahtinen@dnainternet.net

  Odotan klinikalta uutta tietoa ja apua omiin ongelmiin ja tietysti haluan nähdä paljon bloggaajia!;)

  VastaaPoista
 10. Odotan klinikalta vinkkejä omaan ratsastukseen.

  nea.helmi@gmail.com

  VastaaPoista
 11. Odotan klinikalta bloggaajien näkemistä

  siiritoiviainen@hotmail.fi

  VastaaPoista
 12. En ole koskaan ollut minkäänlaisella klinikalla joten en tiedä mitä pitäisi odottaa, kuitenkin olisi kiva tulla katsomaan ja oppimaan, sekä nähdä tietty kaikki bloggaajat livenä!

  ponipostia@luukku.com

  VastaaPoista
 13. Odottaisin klinikalla oppivani vielä hieman lisää suomenhevosella ratsastamisesta :) osoitteeni lissuellialli@gmail.com

  T.Aliisa H

  VastaaPoista
 14. Eniten odottaisin kliniikalla näkeväni sinut, sillä sinä hallitset klassisen ratsastuksen kaikki lajit. Odottaisin myös saavani vinkkejä rohkeammin ratsastukseen. ;-)

  aino.iituli@gmail.com

  VastaaPoista
 15. Odotan eniten näkeväni bloggaajia, kaikkia en ehkä tiettyjä! Itse ratsastuksesta toivoisin saavani ahaa-elämyksiä ja toki pieniä neuvoja, omaan ratastaukseen :)!

  thepassofani1@gmail.com

  VastaaPoista
 16. Näkeväni bloggaajia ja kans oppimalla itsekkin jotain ja kuunnella tehtäviä joita voisi hyödyntää oman ponin kanssa , :)

  Jade.makinen@windowslive.com

  VastaaPoista
 17. näkeväni bloggaajien ratsastusta :)
  inka_jasu@hotmail.com

  VastaaPoista
 18. Odotan hyvää tunnelmaa, onnistumisia ja tietty bloggaajien näkemistä livenä. :) Maj_93@hotmail.com

  VastaaPoista
 19. Odotan eniten oppivani kouluratsastuksesta lisää, ja hyödyntäväni oppeja omassa ratsastuksessa :) mona.vallden@hotmail.fi

  VastaaPoista
 20. Odotan, että saisin hyviä vinkkejä omaan ratsastukseeni ja oppivani kouluratsastuksesta enemmän!

  saara.latti@gmail.com

  VastaaPoista
 21. Odotan saavani ratsastukseen jotain uutta vielä näin aikuisiällä ratsastuksen aloittaneena, mutta silti aivan innostuneena. :)
  anne.latti@luukku.com

  VastaaPoista
 22. Odotan näkeväni tasokasta kouluvalmennusta ja -ratsastusta!
  k.reponen@kolumbus.fi

  VastaaPoista
 23. Odotan hyviä korjauksia perusratsastukseen :)
  lehtimaki.terhi@gmail.com

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

No hei vaan tohtori!

Meillä on maailman paras eläinlääkäri . Ollaan käytetty samaa kotieläinlääkäriä jo varmasti yli kymmenen vuotta. Hän on maailman paras. Tai ainakin meille se sopivin jos ei maailman paras. Kärvisteltyäni viikonlopun yli, äiti soitti heti maanantai aamusta meidän vakiellille. Ja mikä parhainta hän pääsi tulemaan heti saman päivän aikana. On kyllä mahtavaa kun on näin huippu lääkäri tiimin vointia tukemassa! Tutkittavaksi pääsi tänään sekä Alli että Molla. Allin takia ell tallille tuli, mutta toki siinä samalla sitten katsottiin myös Mollan suu ja kysyttiin tuosta sen pahenevasta kutiamisesta. Joka tosiaan tällä hetkellä on niin "kriittisessä vaiheessa" että se yön aikana repii kyljet itseltään auki. Ensin eläinlääkäri tuikkasi Alliin hieman rauhoittavaa ja sen jälkeen tutki Mollan. Mutta koska Alli ei ensimmäisestä piikistä tuntunut rauhoittuvan laittoi se siihen vielä toisen ja jatkoi sitten ponin kimpussa.  Kävi ponin ihan perusteellisesti läpi ja antoi si

Taasko se alkaa?

Jokainen blogia edes hieman seuraileva tietää että olen melko hysteerinen klinikalla ravailija. Jos hevonen ontuu tai tuntuu omituiselta, hommataa sille joko kraniohoitoa tai klinikkaa. Jossain on aina pakko olla syy ja siitä otetaan selvää. Myönnän, että minulle on jopa eläinlääkäri sanonut, että voisi sitä pari päivää kotonakin katsella ennen klinikalle raahausta. Olisihan siinä varmasti pari satasta säästänyt, mutta mielelläni maksan sen summan mielenrauhasta. Hysteerikko mikä hysteerikko. Onko tämä taas alkamassa? Kipua vai kettuilua? Alli on todella herkkänahkainen. Siis kirjaimellisesti. Klippaaminenhan ei aiheuta äänen puolesta ongelmia, mutta kun se tärisevä terä tuodaan iholle se on maailmanloppu*. Alli saa myös todella herkästi haavoja, joka on usempaan kertaan todistettu imppareiden muodossa. Se ei kestä oikeastaan nyt klipattuna kuin yhdellä tietyllä harjalla harjaamista ja sekin on välillä sen mielestä turhan kova. Toisinaan kyljet ovat herkät ja toisinaan mahan

Lukijat keskustelemaan: Millainen on se-oikea kuolain?

Miksi juuri se ja miksei tuo? HOX!  Teksti on täysin minun näkemykseni asioista, kaikki ei sovi kaikille, muistakaa se! ;) Kuolain. Tuo suitsiin ripustettava häkkyrä. Meillä on jos jonkinmoista kuolainta ollut ja varsinkin Mollalla niitä on testailtu. Pidimme Mollaa aluksi vahvana ja vaikeana hevosena, jolta innostuessaan puuttui jarrut. Molla on testannut seuraavia kuolaimia: Kimblewick  - Toimi aikansa, mutta lopulta ei tuottanut haluttua tulosta. Ei ollut se-oikea valinta. Kuparirolleri - Oletettiin kaiken olevan kiinni siitä että Molla puree kuolainta vasten. Paha kämmi ja surkein kokeilu ikinä! Gäg-kuolain  - ei toiminut, teki tammasta etupainoisemman. Pelham  - Toimi myös aikansa, painaa kuitenkin kuolainta vasten Fullcheek - Ei mainittavaa eroa ratsastettavuudessa Olympia + leukaremmi  - Toimii tällä hetkellä Jannin hyppykuolaimena ja maastokuolaimena, toimiva! Mollan se-oikea kuolain on omppunivel. Toimii sillä toivotulla tavalla. Haimme syytä kov