Siirry pääsisältöön

Meidät on haastettu..

blogissa kuin facebookissakin!


Blogissa minut haastoi Jilla, kiitos haasteesta! Tehtävänäni on nyt kertoa teille 11 faktaa itsestäni ja sen jälkeen vastata kysymyksiin. En valitettavasti ehdi haastamaan muita, mutta toivottavasti kuitenkin edes tästä on jollekin iloa ;)

Tehtävä nro 1: 11 faktaa

1. Minulla on pakkomielle purra huultani. Huomaan yleensä koneella ollessani että puren huulta niin kovaa että siihen särkee. Samoin jos minulla on vaikka haava huulessa - niinkuin tällä hetkellä kun purin vahingossa vekin huuleen - on mulla jonkinlainen pakko kokoajan törkkiä sitä. 

2. Kun ostimme ensimmäistä hevosta, ne mitä ei ehdottomasti missään tapauksessa ja ikinä ostettaisi olivat suomenhevonen, lämminverinen ja shetlanninponi. Aika nurinkurista että minulla on kaikki nämä rodunedustajat ollut omistuksessa. Mollan oston jälkeen äiti sanoi ettei meille ikinä voi mikään puoliverinen tulla ja tadaa, nyt on myös Alli kehissä!

3. Sponsoroin tänä vuonna aluekilpailuissa ja meillä on oma Kisamatkalla-cup (hysss.. ei saa vielä kertoa kenellekkään!)!! 


4. Minulle sanotaan usein että olen luonteeltani samanlainen kuin Alli. Ehkä sen takia me sovitaankin niin hyvin yhteen kun tietämättä tunnemmekin toisemme (lue: itsemme) niin hyvin!

5. Olen joskus miettinyt mitä tekisin jos minulla ei olisi hevosia. Uskottavasti röhnöttäisin sohvalla ja lihoisin. Ja olisin masentunut. 

6. Olen huomannut että unelmoiminen kannattaa. Joskus unelmoin hevosesta ja sen jälkeen omasta tallista. Tällä hetkellä unelmoin omasta kentästä ja jos joskus voittaisin jostain miljoonia tekisin takuulla maneesin. Eipä kannata ikinä luopua unelmista!

7. Arvostan äitiäni suuresti. Äiti on kyllä semmoinen perisuomalainen sisukas pakkaus, mitä enemmän vastoinkäymisiä tulee sen kovemmalla vimmalla se painaa eteenpäin. RESPECT!


8. Olen pitänyt blogia vuodesta 2010 lähtien! Tuntuu uskomattomalta että niin pitkään on jo raapustellut juttuja ja jotkut jaksavat vieläkin lukea niitä! Ja se kuka on kokoajan pysynyt menossa mukana on ollut tietenkin maailman paras Molla ;)

9. Haluan hiusteni väriksi taas punaisen. Rakastin sitä väriä ja se oli kuin tehty minun persoonalleni. Räiskyvän punainen persoona..

10. Ostin hiljattain taas kaksi uutta satulahuopaa, tällä kertaa tiimihuovat - jotka näkyivät muuten viime viikonlopun kisoissa. Valehtelematta mulla on yli 70 huopaa. hupsista!

11. Minusta on humoristista että minua on koulukiusattu aina alaasteelta amikselle asti. En ole ikinä ollut koulussa suosittu ja minulla on vain muutamia hyviä ystäviä. Taitaa kertoa jotain persoonallisesta luonteestani?


Tehtävä nro 2: vastaukset kysymyksiin

1. Moderni vai antiikki?
 - Ei kumpikaan, jotain nykyaikaista minulle kiitos. Moderni on tylsä, antiikki vanha!

2. Sisällä vai ulkona?
 - Ulkona aika kuluu nopeammin, mutta sisällä joskus lämmin peitto ja sohva vaikuttaa ylitsepääsemättömältä!

3. Kolme asiaa mitä otat mukaan autiolle saarelle?
 - En mä haluu autiolle saarelle! Varmaan jonkun pirun hyvän ystävän mille voin sit kiukutella siellä, paljon hyvää ruokaa ja läppärin ikuisella akulla!

4. Kosmetiikkatuote mitä ilman et pärjää?
 - Noojaa.. Kai sitä ilman mitään pärjää, mutta kyllä meikkivoide / puuteri on aika ehdoton mun juttu!

5. Asia mitä löytyy aina jääkaapistasi?
 - ei siellä oo mitään ikinä :D muuton mukana joku kuoharipullo siellä on nyt kokoajan ollut kun eipä oo mitään mieltä sitä avatakkaan..

6. Mäkki vai Hese?
 - Hese! Mulla on mäkistä pahat muistot kun sain joskus pienenä ruokamyrkytyksen!

7. Kannus vai raippa?
 - Tästä taitaa mulla olla "sekä tai joko että"-postauskin, mutta kuitenkin, kannukset.

8. Elämäsi eläin?
 - Lurppa! Tosin pakko sanoa että kyllä Pyrystäkin luopuminen olisi minulle kauhea paikka..

9. Lyhyt- vai pitkäjänteinen?
 - en oo mitannu mun jänteitä ;)

10. Klipattu vai naturel?
 - Klipattu on käytännöllisempi talvella omalla kohdalla!

11. Korkkarit vai ballerinat?
 - Oih, korkkarit! En rakasta mitään niin paljon..


Jee, pystyin siihen! Sain myös facebookissa eilen nk. oluthaasteen. Itse en kuitenkaan harrasta tuota alkoholipuolta, mutta vastasin silti haasteeseen! Olin yön töissä ja ihan vain tämän haasteen takia nousin aamulla klo 8.12 ja eipä ole uni tullut enää sen jälkeen silmään.. Hauskaa kuitenkin oli jo ajattelin nyt tännekin jakaa meidän hienon suorituksen. Otettiin tuossa lopussa vielä Pyryn kanssa kumpi juo oman juomansa nopeammin - kilpailu ;) Mukaan mahtuu myös haasteen "poistettu kohtaus". Oli niin huippu pätkä että pakkohan sekin on teidän kanssa jakaa. Laittakaa tuota poistettua kohtausta katsoessanne äänet päälle ja katsokaa loppuun asti!

Julkaisu käyttäjältä Senni Vilander.

Julkaisu käyttäjältä Senni Vilander.

Hehe, huomatkaa sitten kanssa tuo meidän kenttänumero ;) Pyryllä oli ainakin kivaa ja se olikin vähän turhan innoissaan hyppimässä ojaa! Aikaisempaan postaukseen useampi kysyi miksen laittanut sitä Allin toisen päivän videota. Ja en jaksanut vain ladata sitä koska siinä ei ollut mitään näkemisen arvoista. Ja koska halusin enemmän että jaksatte miettiä sitä flow fiilistä kun sitä miten Allin kanssa ei sujunut. Nyt kun se on jo ihan sama, sain fiilistellä sen tunteeni kanssa niin tästä saatte sen mitä halusitte ;)


Tänään vielä estetreeniä luvassa, siitä lisää myöhemmin!

Kommentit

 1. Oishan toi teidän rata voinut huonomminkin mennä. Tsemppiä teille ! :)

  VastaaPoista
 2. Hienosti toteutettu haaste :D Kyllä te siitä Allinkin kanssa kehitytte kun alatte tuntemaan toisianne kunnolla ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. heh, kiitti! :D Joo pikku hiljaa tästä eteenpäin!

   Poista
 3. Haha, olisit vaan pitänyt tuon poistetunkin kohtauksen, loistava :''D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jälkeenpäin tajusin et mun ois pitäny editoida ne sillain hienosti mut paha sitä on enää muokkailla :D

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

No hei vaan tohtori!

Meillä on maailman paras eläinlääkäri . Ollaan käytetty samaa kotieläinlääkäriä jo varmasti yli kymmenen vuotta. Hän on maailman paras. Tai ainakin meille se sopivin jos ei maailman paras. Kärvisteltyäni viikonlopun yli, äiti soitti heti maanantai aamusta meidän vakiellille. Ja mikä parhainta hän pääsi tulemaan heti saman päivän aikana. On kyllä mahtavaa kun on näin huippu lääkäri tiimin vointia tukemassa! Tutkittavaksi pääsi tänään sekä Alli että Molla. Allin takia ell tallille tuli, mutta toki siinä samalla sitten katsottiin myös Mollan suu ja kysyttiin tuosta sen pahenevasta kutiamisesta. Joka tosiaan tällä hetkellä on niin "kriittisessä vaiheessa" että se yön aikana repii kyljet itseltään auki. Ensin eläinlääkäri tuikkasi Alliin hieman rauhoittavaa ja sen jälkeen tutki Mollan. Mutta koska Alli ei ensimmäisestä piikistä tuntunut rauhoittuvan laittoi se siihen vielä toisen ja jatkoi sitten ponin kimpussa.  Kävi ponin ihan perusteellisesti läpi ja antoi si

Taasko se alkaa?

Jokainen blogia edes hieman seuraileva tietää että olen melko hysteerinen klinikalla ravailija. Jos hevonen ontuu tai tuntuu omituiselta, hommataa sille joko kraniohoitoa tai klinikkaa. Jossain on aina pakko olla syy ja siitä otetaan selvää. Myönnän, että minulle on jopa eläinlääkäri sanonut, että voisi sitä pari päivää kotonakin katsella ennen klinikalle raahausta. Olisihan siinä varmasti pari satasta säästänyt, mutta mielelläni maksan sen summan mielenrauhasta. Hysteerikko mikä hysteerikko. Onko tämä taas alkamassa? Kipua vai kettuilua? Alli on todella herkkänahkainen. Siis kirjaimellisesti. Klippaaminenhan ei aiheuta äänen puolesta ongelmia, mutta kun se tärisevä terä tuodaan iholle se on maailmanloppu*. Alli saa myös todella herkästi haavoja, joka on usempaan kertaan todistettu imppareiden muodossa. Se ei kestä oikeastaan nyt klipattuna kuin yhdellä tietyllä harjalla harjaamista ja sekin on välillä sen mielestä turhan kova. Toisinaan kyljet ovat herkät ja toisinaan mahan

Lukijat keskustelemaan: Millainen on se-oikea kuolain?

Miksi juuri se ja miksei tuo? HOX!  Teksti on täysin minun näkemykseni asioista, kaikki ei sovi kaikille, muistakaa se! ;) Kuolain. Tuo suitsiin ripustettava häkkyrä. Meillä on jos jonkinmoista kuolainta ollut ja varsinkin Mollalla niitä on testailtu. Pidimme Mollaa aluksi vahvana ja vaikeana hevosena, jolta innostuessaan puuttui jarrut. Molla on testannut seuraavia kuolaimia: Kimblewick  - Toimi aikansa, mutta lopulta ei tuottanut haluttua tulosta. Ei ollut se-oikea valinta. Kuparirolleri - Oletettiin kaiken olevan kiinni siitä että Molla puree kuolainta vasten. Paha kämmi ja surkein kokeilu ikinä! Gäg-kuolain  - ei toiminut, teki tammasta etupainoisemman. Pelham  - Toimi myös aikansa, painaa kuitenkin kuolainta vasten Fullcheek - Ei mainittavaa eroa ratsastettavuudessa Olympia + leukaremmi  - Toimii tällä hetkellä Jannin hyppykuolaimena ja maastokuolaimena, toimiva! Mollan se-oikea kuolain on omppunivel. Toimii sillä toivotulla tavalla. Haimme syytä kov