Siirry pääsisältöön

Kisamatkalla - Springcup 2015

Perusjuttuja
 • Kilpailut käydään 70 cm ja Helppo C tasolla
 • Luokat on avoinna aluetasolla kilpailemattomille ratsukoille, 1-taso
 • I osakilpailu ratsastetaan 8.3. ja II osakilpailu 29.3.
 • Kilpailupaikkana Someron Hevosharrastekeskus (Pärnämäentie 143, 31400 Somero)

Pelisäännöt
 • Cup on avoin aluekilpailuissa kilpailemattomille ratsukoille. 
 • Ratsastaja voi osallistua useammalla ratsulla ja yksi ratsu voi osallistua luokkaan max kaksi kertaa, SRL kilpailusääntöjen mukaan.
 • Kokonaispisteiden perusteella palkitaan paras ratsukko, pisteitä jaetaan 15 parhaalle (ensimmäinen sija 15p, toinen sija 14p, kolmas sija 13p, neljäs sija 12p...) Sijoittuakseen Cupissa, pitää olla osallistunut molempiin osakilpailuihin.
 • Tasapistetilanteessa toisen osakilpailun sijoitus ratkaisee paremmuuden.
 • Luokkapalkinnot jaetaan kutsun mukaisesti
 • Cup-palkinnot:
  • kaulanauha
  • pokaali
  • ruusuke
  • 70 € kypärälahjakortti
 • Kisamatkalla pidättää oikeuden muutoksiin.

Kisamatkalla-Springcup 2015 postaukset
Kisamatkalla-tiimi toivottaa kaikki lämpimästi tervetulleeksi!

Kisamatkalla-Springcupia tukemassa

Verkkokauppa - Facebook-sivu


Kotisivut

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Varsasta kilpahevoseksi - osa 1

Olen tällä hetkellä niin etuoikeutetussa asemassa, että pääsen kädestä pitäen ja vaihe vaiheelta tekemään meidän varsoista ensi vuoden menestyjiä. Ajattelin että tälläinen postaus (ehkä jopa useamman postauksen sarja) voisi olla mielenkiintoinen, sillä täällä asiat tehdään kuitenkin niin eri tavalla kuin Suomessa. Haluan kuitenkin painotaa että myös täällä on useita eri tapoja tehdä varsoja; minun kuvailemani ei ole ainoa - eikä välttämättä se oikea - mutta ne on kuitenkin täällä todettu nyt toimiviksi vuodesta toiseen. Työnantajani on tehnyt useita vuosia tätä ja viimeisen 5 vuoden aikana joka vuosi hänellä on ollut yli 50 varsaa koulutettavana. 
Vuotias ravuritamma Skyway Miss Foxy
Varsakausi alkaa syksyllä ja yleensä varsat saapuvat "rikottavaksi" Syyskuun ja Lokakuun vaihteessa, aikasintaan ensimmäiset koulutukseen otettavat tulevat aikaisintaan elokuussa. Viimeistään marraskuussa pitäisi olla kaikki huutokaupat ohi ja kaikki varsat kärryjen edessä, joten lokakuu ja marr…

Kiitollinen

Tänään taas en vaan voinut olla hymyilemättä. Lueskelin viime keväällä postaamaani postausta, missä kerroin miten ulkopuoliseksi itseni tunsin. Hassua miten viime vuonna tunsin itseni niin ulkopuoliseksi ja kun taas tänä vuonna tuntuu että olen paljon enemmän mukana vähän kaikessa. En tiedä onko oma asenteeni muuttunut vai onko vain piiri missä pyörin muuttunut. 

Itseasiassa uskon että se on ripaus molempia. Päätin viime kesänä, etten halua enää olla riippuvainen muista. Jos haluan tehdä jotain ja joku ei halua sitä tehdä minun kanssani, voin tehdä jotain muuta tai tehdä sen yksin. Olen myös jotenkin paljon avonaisemmin mielin heittäytynyt tekemään jotain. Kuten alotin noin kuukausi sitten tankotanssin! En voi olla tyytyväisempi tähän, sillä se on sen verran erilaista toimintaa, että siellä väkisinkin tapaa aivan uusia ihmisiä. Eihän se mikään maailman helpoin laji ole mutta olen tykästynyt siihen niin kovasti että en melkein koskaan malta odottaa seuraavaa kertaa. 
Työn puolesta ehk…

Long time no see!

Todellakin pitkästä aikaa.. Välillä minulla tulee semmonen olo, että tekee mieli palata kirjoittelemaan ja en usko että kovin moni enää todellisuudessa edes seuraa tätä blogia, mutta tosella kädellä sanottuna on kiva välillä purkaa tänne ajatuksia. Ja samalla ehkä muistella miten sitä suomenkieltä pitäisikään kirjoittaa ja puhua. Kun joka päivä käyttää ainoastaan englantia, on pakko myöntää että joskus vaan tuppaa oikeasti unohtumaan jo suomalaiset sanat. Siispä paluu blogin ääreen sillon tällöin on ehkä ihan mielenkiintoista, vaikkei kukaan koskaan näitä postauksia tulisikaan lukemaan :)

Mitä sitten viime postauksen jälkeen onkaan tapahtunut? Osasin odottaa että tulen olemaan todella kiireinen koko kesän kunhan muutetaan takaisin pohjoiseen, mutta en kyllä osannut odottaa ihan tätä kaikkea tapahtuneeksi. Kuukausi tai puolitoista viime postauksen jälkeen tosiaan ajeltiin takaisin pohjoiseen, Pennsylvaniaan, Floridasta. Kaikki alkoikin siellä ihan hyvin, itseasiassa tein todella hyvin…