Senni

Blogin takana on vuonna 1992 syntynyt Forssalais-Ypäjäläinen nainen, eli kukapa muukaan kuin Senni. Olen ammatiltani yhdistelmäajoneuvonkuljettaja, eli suomeksi ajan työkseni rekkaa - tai tarkemmin sanottuna täysperävaunuyhdistelmää. Minulla on myös alaani koskeva blogi, jonka löydät täältä.

Bloggaamisen ja aktiivisen hevosharrastamisen ohella olen vuodesta 2013 alkaen myös sponsoroinut ratsastuskilpailuita ja -tapahtumia. Muihin harrastuksiini kuuluu kaikenlainen webdesign, valokuvaus (nykyään vähemmässä määrin) sekä talvikaudella klippaan hevosia. Hevosharrastukseen palatakseni, olen amatöörikenttäratsastaja ja kilpailen kenttäratsastuksessa avoimen helpon tasolla. Lisäksi kiertelen aktiivisesti 1-4 tason koulu- ja estekilpailuissa. Valmentajanani toimii Kari Nevala.

Luonteeltani olen sosiaalinen, mutta kevyesti sanottuna myös hivenen tulinen. Saatan kiihtyä nollasta sataan puolessa sekunnissa. Otan kuitenkin uudet ihmiset vastaan lämmöllä ja olenkin saanut blogihistoriani aikana useita uusia tuttavuuksia. Bloggaaminen on minulle jo tuttua puuhaa, sillä blogini on ollut pystyssä jo vuodesta 2010 asti.

Asun itse Forssassa, mutta vietän viikonloput maalla Ypäjällä hevosia hoidellen ja perheeseeni kuuluu Äidin, isäpuolen, siskon ja veljien lisäksi kolme koiraa; sekarotuiset narttu Assi ja uros Papu, sekä collienarttu Milla. Tallikissoja Kitta, Pantteri ja Tiikeri unohtamatta. Hevostemme esittelyt voitte lukea yllä olevia linkkejä klikkaamalla.